HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#1121 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 30. 19:03

Idézet

Idézet

Pár hónap múlva tervezek új telót venni ,ha összejön suli mellé most a diákmunka hétvégékre . kb 40-50K -s árkategória érdekelne, onnan is az Érintőképernyős telók .. Ami eddig tetszik az a Samsung S5230 Erről tud valaki valamit? netes teszteken kivül ? Ajánlásokat várok ,lehet más gyártó is. köszi !!
pl.LG KP500.Más nemnagyon van érintős ilyen árkategóriába.Legalábbis én nemtudok rólla.A samsung az jó.:Đ
Nemnem,a Samsung az nem jó...sokan panaszkodnak...anyámnak is volt már pár samsung telója,elég hamar tönkrementek...LG KP500 az jó.

X360 Fanboy:Ha tudsz javat telepíteni a telódra akkor szedd le a mobile ebuddy-t.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#1122 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 30. 19:04

na és mondjatok már indokot, hogy mi nem jó a samsungban? rendes érveket szeretnék hallani, és nem a 3-4 évvel ezelőtti modellekről

#1123 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 19:04

Nekem egy samsungom volt pár éve és akkor megfogadtam hogy több nem lesz.

#1124 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 19:05

Idézet

na és mondjatok már indokot, hogy mi nem jó a samsungban? rendes érveket szeretnék hallani, és nem a 3-4 évvel ezelőtti modellekről
Bonyolult,hamar tönkremegy.Sógorom is utálja pl az omniát,és még sokan...tényleg,nem te akartál LG Arenat? ha igen akkor végül megvetted?

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#1125 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 19:07

Ok giga megprobálo és köszi.
Kép

#1126 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 19:11

ja de, és igen, megvettem, mondjuk anno asszem ezt leírtam, de lehet hogy csak akartam:D és nagyonfasza a teló!!! sajnálom ezt a zárt oprendszert, de nagyon üt ettől függetlenül. elején voltak benne bugok, sokat fagyott, nemtom mitől, de a factory reset helyberakta gyorsan, és noproblem

#1127 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 19:14

Idézet

ja de, és igen, megvettem, mondjuk anno asszem ezt leírtam, de lehet hogy csak akartam:D és nagyonfasza a teló!!! sajnálom ezt a zárt oprendszert, de nagyon üt ettől függetlenül. elején voltak benne bugok, sokat fagyott, nemtom mitől, de a factory reset helyberakta gyorsan, és noproblem
Jah,sztem is fasza teló :Đ a zárt op.rendszert én is sajnálom,simán lehetnének rá olyasmi cuccok mint az ájfonra :-D

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#1128 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 09. 30. 19:20

Idézet

hát, nekem csak 1 samsungom volt (omnia), de nem sokáig, ritka tré volt.
omnia pro vagy omnia 2 már jó, állítólag.
egy készülék "élményeire" alapozva azért azt nem mondanám, hogy a samsung szar, nekem az az egy nagyon szar volt.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1129 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 19:20

Idézet

Idézet

Jah,sztem is fasza teló :Đ a zárt op.rendszert én is sajnálom,simán lehetnének rá olyasmi cuccok mint az ájfonra :-D
valami mozgásérzékelős game nincs rá? azokkal elvagyokKép

#1130 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 19:24

Idézet

Idézet

Idézet

valami mozgásérzékelős game nincs rá? azokkal elvagyokKép
Olyan van amit érintéssel lehet használni.Itt találtam valahol.Itt amúgy meg rohadt sok mobilra vannak csengőhangok,háttérképek,videók,témák stb...

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#1131 Felhasználó inaktív   popely16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 01. 06:31

Idézet

Nekem egy samsungom volt pár éve és akkor megfogadtam hogy több nem lesz.
Nekem volt Sony e m is de most már két éve használok nokiát ha telefont kellene venni már más márka nem is merülne fel csak NOKIA vagy Apple vagy Htc
(\_/)
(O.o) <--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o

Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba  |^^^^^^^^^^^^^^| ||
|...BEER TRUCK..........| ||'|";, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..., ] -
"(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*** **''(@)
Tedd be a profilodba a BEER TRUCK-ot, hogy világuralomra törhessen!

#1132 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 01. 08:43

Idézet

Idézet

Bonyolult,hamar tönkremegy.Sógorom is utálja pl az omniát,és még sokan...tényleg,nem te akartál LG Arenat? ha igen akkor végül megvetted?
Nekem Samsungom volt régen és most is. No nem azért, mert márkahű vagyok, hanem mert valahogy mindig azok tetszettek meg.
Most éppen Samsung Omniám van. Ez az első érintőképernyős okos telóm.
Elmondom hirtelen gyorsan az előnyeit, de csak azokat amit használok is:
- GPS Igo 8-al
- 5 megapixeles mobilfotó (szeretem ha kéznél van valami amivel tudok fotózni és ezzel jó képeket lehet készíteni. A panoráma funkció nagyon jó, pl de a videók is jók)
- naptár és email mely szinkroniázlható a pc-vel
- 3g
- Office
- Jegyzettömb (lehet írni a képernyőre)
- Fm rádió, zene normális fülessel (egyébként a telefon bármikorössezlehet kötni bármilyen aktív hangfallal. Pl legútobb ugy vezettem és hallgattam zenét, hogy a telot rákötöttem a kocsi magnójára)
- Nem zárt oprendszer

Utóbbi nagyon hangsúlyos. Akik nem szeretik az Omniát azok azért nem szeretik, mert nem foglalkoztak vele. nekem első dolgom volt felrakni az Spb Mobile Shell-t, ami baromi látványos, nagyon sok funkciót tud és épp ezért igen hasznos is:
Arról nem is beszélve, hogy felraktam egy halom programot a telefonra:
- üzenetrögzítő, játékok, hívás korlátozó, normális zene és videó lejátszó, billentyűzet, titkosító, képnézegető, stb

Ami rossz:
- az előző samsungom baromi idegesítő tulajdonsága volt, hogy a széleknél lekopott a festék! Ezt megelőzendő vettem fóliát a szélekre.
- windows telefon. Azaz a nem zárt oprendszernek vannak hátrányai is: aránylag gyorsan merül, néha bele lehet futni egy két bugba (főleg ha nem megfelelő progit rakunk fel), gondolom lassabb is mint egy zárt rendszerű.
- nincs kétujjas érintés (mulltitouch)
- a telo ceruzája nincs beépítve. általában nem hiányzik, de néha azért zavaró.

Az biztos, hogyha nem raktam volna tele extrával a telefont nagyon csalódott lennék, így viszont elégé elégedett vagyok. Persze egy Omnia HD-vel még elégedettebb lennék.

Az hogy milyen hamar megy tönkre azt nem tudom. Annyira nem régi (fél éves). A régi samsungom még müködik egy év után, az asszonyé néha viszont megőrül.

#1133 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 10. 01. 10:46

Idézet

Idézet

Nekem Samsungom volt régen és most is. No nem azért, mert márkahű vagyok, hanem mert valahogy mindig azok tetszettek meg.
Most éppen Samsung Omniám van. Ez az első érintőképernyős okos telóm.
Elmondom hirtelen gyorsan az előnyeit, de csak azokat amit használok is:
- GPS Igo 8-al
- 5 megapixeles mobilfotó (szeretem ha kéznél van valami amivel tudok fotózni és ezzel jó képeket lehet készíteni. A panoráma funkció nagyon jó, pl de a videók is jók)
- naptár és email mely szinkroniázlható a pc-vel
- 3g
- Office
- Jegyzettömb (lehet írni a képernyőre)
- Fm rádió, zene normális fülessel (egyébként a telefon bármikorössezlehet kötni bármilyen aktív hangfallal. Pl legútobb ugy vezettem és hallgattam zenét, hogy a telot rákötöttem a kocsi magnójára)
- Nem zárt oprendszer

Utóbbi nagyon hangsúlyos. Akik nem szeretik az Omniát azok azért nem szeretik, mert nem foglalkoztak vele. nekem első dolgom volt felrakni az Spb Mobile Shell-t, ami baromi látványos, nagyon sok funkciót tud és épp ezért igen hasznos is:
Arról nem is beszélve, hogy felraktam egy halom programot a telefonra:
- üzenetrögzítő, játékok, hívás korlátozó, normális zene és videó lejátszó, billentyűzet, titkosító, képnézegető, stb

Ami rossz:
- az előző samsungom baromi idegesítő tulajdonsága volt, hogy a széleknél lekopott a festék! Ezt megelőzendő vettem fóliát a szélekre.
- windows telefon. Azaz a nem zárt oprendszernek vannak hátrányai is: aránylag gyorsan merül, néha bele lehet futni egy két bugba (főleg ha nem megfelelő progit rakunk fel), gondolom lassabb is mint egy zárt rendszerű.
- nincs kétujjas érintés (mulltitouch)
- a telo ceruzája nincs beépítve. általában nem hiányzik, de néha azért zavaró.

Az biztos, hogyha nem raktam volna tele extrával a telefont nagyon csalódott lennék, így viszont elégé elégedett vagyok. Persze egy Omnia HD-vel még elégedettebb lennék.

Az hogy milyen hamar megy tönkre azt nem tudom. Annyira nem régi (fél éves). A régi samsungom még müködik egy év után, az asszonyé néha viszont megőrül.
nem rosszból de amit a jó tulajdonságokhoz írtál az nem a Samsung előnye hanem az okostelóké bármelyik tudja ezt igen hamar merülnek de ismerősömnek volt omnia alig 3 hónap után valami behalt rajta és töltés után 1 órát sem bírt, akksi cserem sem segített most szervízben van.
meg tényleg bonyolult redszere van legalábbis az én telómhoz képest azt vettem észre, persze ha valaki nagyon vágja hasznos progikkal lehet valamit javítani...
persze az ár árték dolgot is mérlegelni kell, lehet ott az előnye nem tudom mennyit ér most

#1134 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 01. 12:42

Idézet

Idézet

Idézet

nem rosszból de amit a jó tulajdonságokhoz írtál az nem a Samsung előnye hanem az okostelóké bármelyik tudja ezt igen hamar merülnek de ismerősömnek volt omnia alig 3 hónap után valami behalt rajta és töltés után 1 órát sem bírt, akksi cserem sem segített most szervízben van.
meg tényleg bonyolult redszere van legalábbis az én telómhoz képest azt vettem észre, persze ha valaki nagyon vágja hasznos progikkal lehet valamit javítani...
persze az ár árték dolgot is mérlegelni kell, lehet ott az előnye nem tudom mennyit ér most
teljesen igazad van abban hogy ezek általában az okos telefonok előnyei, nem az omniáé.
Én mindenesetre azt ajánlom, hogy aki szeret kicsit barkácsolni a telefonján az inkább nyíltrendszerű okostelót vegyen. Nem feltétlen Winmo-t, lehet mást is.
Márpedig mivel az okostelók elég drágák én kicsit ideges lennék ha nem tudnék azt felrakni rá amit szeretnék.
Attól én is aggódom, hogy hardverhibás lesz, majd elválik. Az elején nekem is bajom volt a teloval, sokszor lefagyott, de aztán rájöttem, hogy az egyik program volt a ludas.
Ja egy hátrányt kihagytam: a winmo telefonok nem zárják be alapból a programokat, csak a háttérbe küldi. külön le kell őket lőni.
Egyékbént egy 8 gigás Omniát kb 80-90 ftért lehet megkapni.
Mióta meg van nem követem milyen új okostelók vannak, szóval könnyen lehet, hogy azóta van másik. Sőt, biztos.
Az alul szétnyitható, teljes billentyűs Nokia pl egész jónak néz ki. Igaz nem tudom zárt e a rendszere.

Ui: azért az 5 megapixeles képkészítést, valamint az aktív hangfalra dugható kihangosítást nem tudja mindegyik telo. a többit igen.

#1135 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 01. 12:47

Mivel ez egy gamer magazin ezért megjegyzem, hogy nagyszám játékokra mobiloknál nem kell számítani. Vannak jó játékok (elég sok játék van szerencsére), jópárral el is lehet vele lenni sokáig, de nagyjából megragadtak a java mínőségnél. Félóráig el lehet velük szórakozni, de hosszútávon nem.
Ebből a szempontból az Iphone veri az okostelókat (nálam az Iphone elvérzett a fényképezőgépénél)

Rohadt nagy mázlim volt, mert mikor rájöttem, hogy ez a telefon azért nem tud olyan játékokat mint amilyeneket szeretnék a GK nyereményjátékán nyertem egy PSP-t, így egyből megoldódtak a gondjaim KépKép

#1136 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 10. 01. 12:54

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

teljesen igazad van abban hogy ezek általában az okos telefonok előnyei, nem az omniáé.
Én mindenesetre azt ajánlom, hogy aki szeret kicsit barkácsolni a telefonján az inkább nyíltrendszerű okostelót vegyen. Nem feltétlen Winmo-t, lehet mást is.
Márpedig mivel az okostelók elég drágák én kicsit ideges lennék ha nem tudnék azt felrakni rá amit szeretnék.
Attól én is aggódom, hogy hardverhibás lesz, majd elválik. Az elején nekem is bajom volt a teloval, sokszor lefagyott, de aztán rájöttem, hogy az egyik program volt a ludas.
Ja egy hátrányt kihagytam: a winmo telefonok nem zárják be alapból a programokat, csak a háttérbe küldi. külön le kell őket lőni.
Egyékbént egy 8 gigás Omniát kb 80-90 ftért lehet megkapni.
Mióta meg van nem követem milyen új okostelók vannak, szóval könnyen lehet, hogy azóta van másik. Sőt, biztos.
Az alul szétnyitható, teljes billentyűs Nokia pl egész jónak néz ki. Igaz nem tudom zárt e a rendszere.

Ui: azért az 5 megapixeles képkészítést, valamint az aktív hangfalra dugható kihangosítást nem tudja mindegyik telo. a többit igen.
jaj ezt én is utálom hogy nem zárja be a programokat csak háttérbe teszi...néha csak akkor jut eszembe mikor már lassul ez miattKép
hardverhibáktól én is rettegek javítás nem lehet egyszerű, nekem Touch HD-m vanKép
játékokról csak annyi hogy így kifejezetten okostelóra még nem találkoztam tisztességes játékkal de nem rég Dareal írt a témában hogy okostelókon megoldható a ps1 emu azért ez már jobban hangzik

#1137 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 01. 13:28

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

jaj ezt én is utálom hogy nem zárja be a programokat csak háttérbe teszi...néha csak akkor jut eszembe mikor már lassul ez miattKép
hardverhibáktól én is rettegek javítás nem lehet egyszerű, nekem Touch HD-m vanKép
játékokról csak annyi hogy így kifejezetten okostelóra még nem találkoztam tisztességes játékkal de nem rég Dareal írt a témában hogy okostelókon megoldható a ps1 emu azért ez már jobban hangzik
Azt hiszem van SNES, GBA emu is, de egy valami miatt nem próbáltam őket. Ez pedig a multitouch hiánya. Márpedig az ilyen játékoknál elégé fontos, hogy egyszerre két gombot is le lehessen nyomni.
Ami a telomon vannak és egész jó játékok:
Boom Blox, Hexxagon Labs (szines pöttyöket kell rakosgatni és elorozni a másikét), Passziánsz :Đ ,Sodoku, Tiki Towers (hasonlít a híd/torony építős a fene se tudja mi a neve de fasza pc-s játék), Pirate Ship (torpedó, de van benne multi plusz extrák), Prince of Persia HD

Amik elmennek:
Autóversenyjátékok ha müxik a mozgásérzékelő, Far Cry 2, HAWX, Zombie Infection
De ahogy már írtam max fél órát lehet velük elszórakozni, azátn az ember megunja őket egy időre.

#1138 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 10. 01. 15:30

ami nekem kell egy okostelefonban:
  • full office (ms mobile office egy vicc, szerencsére van jó kis textmaker, planmaker, stb, ami teljes mértékben megfelel az asztali ms office-nak, nagyon sokat használom)
  • teljes internet elérés, ezalatt pl a flash-re is gondolok. szerencsére ezek is mennek már (flash-re viszonylag sokat kellett várni)
  • hálózati szoftverek (nagyon nagyon jók vannak)

• navigáció (igo8 teljesen jó)
  • egyéb, egyáltalán nem fontos dolgok (játékok, különféle médiák)
igazából ezen készülékek egy fabatkát sem érnek, ha az ember nem piszkálja meg őket. pl egyik cimborám vett anno egy iphone-t, de nincs jailbreak-elve, van rajta 1 szótár és kész. anno ha nem lett volna jailbreak-es az iphone, lópikulát nem tudtam volna vele kezdeni, jailbreak és a piszkálhatóság KELL.

Scoo, tudtad pl, hogy az Omnián lévő IGO8-at tovább is tudod okosítani TMC vevővé? :)
annyi a lényeg, hogy tedd fel a HyperGPS programot (google, vagy XDA developers fórum), dugd be a fülest (mert ugye az az FM antenna) Igo indítása előtt indítsd el a HGPS-et, ott engedélyezd a TMC vevőt és tádám, a telefon már nem csak mint GPS működik, hanem mint TMC is (TMC = Traffic Message Channel, rádió adók sugározzák a TMC adatokat, így az IGO pl a tervezés során kihagyja a lezárt útszakaszokat, vagy ahol dugó van. xperián rohadt gyors, petőfi rádiót ajánlom mint TMC forrás, de szerintem az IGO is arra fog ráállni :))

és igen, ahogy írtad, nagyon nagyon nagy plusz az egyediség, illetve, hogy totál egyedire szabhatod. erre egy nagyon jó plda pl az SPB Mobile Shell (tegnap előtt jött ki a 3.5 verzió!). próbáltam a TouchFlo3D-t, ami jól néz ki, de 1 nap után leszedtem, mert kényelmetlen, nem lehet testreszabni (közel sem lehet annyira, mint az SPB MShell-t), de ez a Shell valami eszméletlen.

általában ezekkel játszom:
Elite (igen, a régi elite ppc-re átszabva, faint nagyon :))
Leo's flight simulator (FS kicsiben :))
Everquest sorozat
Legacy (oldschool rpg)
Sims3
SimCity2000
Transport Tycoon Deluxe
Monopoly és Mahjongg

ill találtam valami mmo játékot, ami nagyon jó lenne, csak sajnos még oroszul van, úgy egy picit nehéz (bár van egy angol leírás, hogy az orosz bétában mi mit jelent, stb, majd a teljes érdekel, mert az lesz angolul is :))
ma mondjuk volt egy kis poén, klozetológiai gyakorlat közben (gyk: trónolás :Đ) indítottam flight simet, csak épp hangos módban :) az meg egyből indított egy kis gépet, jó hangos motor hanggal :D

Mobil böngészőnek javaslom a Skyfire böngészőt, zseniális (eddig opera párti voltam, de amióta megismertem a skyfire-t, csak azt indítom :-D)
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#1139 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 10. 01. 17:20

Idézet

nézd meg a videót az új mobile shell-ről, pár újdonság van, de azok ütnek :Đ

http://www.youtube.c...h?v=IGrfQ7IKGBs

3.0.x-ről ingyen upgradelhetsz a 3.5-re, leszeded a trialt, feldobod az előző telepítésre és kész.

#1140 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 06:59

Idézet

Idézet

nézd meg a videót az új mobile shell-ről, pár újdonság van, de azok ütnek :Đ

http://www.youtube.c...h?v=IGrfQ7IKGBs

3.0.x-ről ingyen upgradelhetsz a 3.5-re, leszeded a trialt, feldobod az előző telepítésre és kész.
Látom elégé rámozdultak az online jelenlétre: google, twitter, facebook, hotmail, gmail befűzése a mobilba. Az sms is igen látványos lett.
A TMC-ről már hallottam, de igazából még nem foglalkoztam vele, ugyanis már volt egy GPS-m ez előtt a telo előtt és mivel ahoz van tartóm meg kocsis töltőm is, hosszú távon inkább azt használom. Mondjuk ha Pesten kell valamerre menni akkor a TMC nagyon jól jön. Mondjuk az Auchan, Cora, Tesco szenthármassághoz nem kell GPS. Azt már fejből nyomom, máshova meg ritkán járok.
Mondjuk múltkor beszoptam, Budáról mentem Pestre szept 1-jén és több órát álltam a dugóba. ha előre mengéztem volna a mobil gps-ét TMC-vel akkor tuti nem szálltam volna kocsiba. Csak fel kellene rakni. Meg is győztem magam :-D

Az Iphone-nál azon lepődtem meg, hogy ahhoz nem lehet ceruzát használni (legalábbis azt mondták). Tudom, hogy úgy van megszerkesztve, hogy ne kelljen használni, de azért sms-nél vagy office szerkesztésnél csak jobb lenne, mint az én nagy, bumfurdi ujjaim.

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.