Ma este megint tettem egy próbát a MGS végével, és VÉGRE megjelent az értékelés!!!!
 De csak úgy hipp-hopp, semmit nem nyomtam hozzá, magától ment tovább.
 De csak úgy hipp-hopp, semmit nem nyomtam hozzá, magától ment tovább.  
 És láttam újra az állatos filmet is - tök izgi ez, hát nem?
 No mindegy, az egyéb opciók mellett "Iguana" kódnevet kaptam, ami egy Dél-Amerikában, fákon élő nagytestű gyík.
 No mindegy, az egyéb opciók mellett "Iguana" kódnevet kaptam, ami egy Dél-Amerikában, fákon élő nagytestű gyík.  Lehetne rosszabb is, mert a leglesújtóbb minősítés állítólag az "Elephant", a legjobb pedig a "Panther".
 Lehetne rosszabb is, mert a leglesújtóbb minősítés állítólag az "Elephant", a legjobb pedig a "Panther". Extra cuccokként kaptam a fényképezőgépet és a láthatatlanná tevő álcát - bár utóbbi pont a játékélményt kisebbíti meg, hiszen ha nem látnak az opponensek, nem kell lopakodni sem, ami a gém veleje.

Annyit még mindehhez, hogy az értékelést végül mégsem tudtam elmenteni.
 (Nincs főbelövős szmájli?) Uis a Do you want to save your game? Yes / No opcióknál a Yes-et az X-szel, és nem a Körrel választottam ki - MGS-ben a Kör az akciógomb, a mentés menüben az X "Cancel" funkciójú. Viszont a most tolt játékban (PZ) meg az X az akciógomb, nem csoda, hogy átálltam, bár eleinte ott meg a Kört nyomkodtam, ha kellett, ha nem. Na de még kábé 1,5 hétig nálam a cucc, odáig csak előhozom még1x!
 (Nincs főbelövős szmájli?) Uis a Do you want to save your game? Yes / No opcióknál a Yes-et az X-szel, és nem a Körrel választottam ki - MGS-ben a Kör az akciógomb, a mentés menüben az X "Cancel" funkciójú. Viszont a most tolt játékban (PZ) meg az X az akciógomb, nem csoda, hogy átálltam, bár eleinte ott meg a Kört nyomkodtam, ha kellett, ha nem. Na de még kábé 1,5 hétig nálam a cucc, odáig csak előhozom még1x!  

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva. 

(Persze már akinek ez fontos ...
 (Persze már akinek ez fontos ...  

)
)