HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 548
  • 549
  • 550
  • 551
  • 552
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#10981 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 24. 21:14

Idézet

Idézet

Sziasztok! lenne 1 kérdésem! a gépem 2.6 ghz celeron , 768 mb ram ddr, ati hd 3650 512 gddr3 , na most a gépen már a legalacsonyabb grafikájú játékok sem futnak rendesen (world of warcraft, prince of persia 1-2-3, nfs carbon ) ilyenekre gondolok ... régen szaggatás mentesen ment mind! most meg :/ nem megy szinte semmi!! :) vírusírtás, töredezettségmentesítés,driver frissítés mind megvolt nemtudom mi lehet a baj :) KépKép
Windows reinstall, sok sz@r program lehet már fenn, egy idő után belassul. Vagy ha értesz hozzá, regiszter pucolás, de egyszerűbb betenni a Windows lemezt. :Đ
és akkor formázás is?? minden? :) :-D

#10982 Felhasználó inaktív   balu1201 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 24. 21:20

Szerintem ha van 2 partíciod akkor csak a c -t kell és a d maradhat érdemes oda menteni a cuccokat és akkor nem lessz problémád azzal hogy a cuccok elvesznek!
Szerintem ne csak refresh hanem érdemes a c-t formázni a d-n hagyni a cuccot és a formázott c-re tenni a Windowst !

#10983 Felhasználó inaktív   lebron james 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 24. 21:21

Idézet

Idézet

Idézet

Sziasztok! lenne 1 kérdésem! a gépem 2.6 ghz celeron , 768 mb ram ddr, ati hd 3650 512 gddr3 , na most a gépen már a legalacsonyabb grafikájú játékok sem futnak rendesen (world of warcraft, prince of persia 1-2-3, nfs carbon ) ilyenekre gondolok ... régen szaggatás mentesen ment mind! most meg :/ nem megy szinte semmi!! :) vírusírtás, töredezettségmentesítés,driver frissítés mind megvolt nemtudom mi lehet a baj :) KépKép
Windows reinstall, sok sz@r program lehet már fenn, egy idő után belassul. Vagy ha értesz hozzá, regiszter pucolás, de egyszerűbb betenni a Windows lemezt. :Đ
Csak fogod beteszed a windowst újra rakod és futni fog mind

#10984 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 24. 21:25

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Csak fogod beteszed a windowst újra rakod és futni fog mind
De a formatálást el kell végeznie, különben nem ér semmit a reinstall

#10985 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 24. 21:28

Idézet

Szerintem ha van 2 partíciod akkor csak a c -t kell és a d maradhat érdemes oda menteni a cuccokat és akkor nem lessz problémád azzal hogy a cuccok elvesznek!
Szerintem ne csak refresh hanem érdemes a c-t formázni a d-n hagyni a cuccot és a formázott c-re tenni a Windowst !
igen-igen 2 partícióm van c,d c-n van a windows d-n meg a játékok filmek stb stb... akkor elég ha a c-t formázom igaz? de lehet kíirok mindent ami kell és aztán formázás..

#10986 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 24. 21:29

Idézet

Idézet

igen-igen 2 partícióm van c,d c-n van a windows d-n meg a játékok filmek stb stb... akkor elég ha a c-t formázom igaz? de lehet kíirok mindent ami kell és aztán formázás..
igen elég ha a C-t formázod...és milyen windowsot raksz fel?
Kép

#10987 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 24. 22:12

Idézet

Idézet

Idézet

igen elég ha a C-t formázod...és milyen windowsot raksz fel?
eredeti 32 bites xp

#10988 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 04. 25. 17:38

Na figyuzzatok!
Arra már rájöttem hogy milyen a VGA....
Telepítem egy ismerős gépét, de fingom nincs milyen az alaplapja. nincs hozzás se doboz, se CD. Annyit látok rajta hogy ASUS.
Viszont kéne telepíteni a driverjét, mert így nincs ethernetja se. Szóval hogy tudom megnézni az alaplap típusát?????

Kép
Kép
Kép

#10989 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 25. 17:45

Idézet

Na figyuzzatok!
Telepítem egy ismerős gépét, de fingom nincs milyen az alaplapja. nincs hozzás se doboz, se CD. Annyit látok rajta hogy ASUS.
Viszont kéne telepíteni a driverjét, mert így nincs ethernetja se. Szóval hogy tudom megnézni az alaplap típusát?????
írd a futtatásba: dxdiag.

#10990 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 25. 17:58

Idézet

Idézet

Na figyuzzatok!
Na összerakom megint, aztán teszek vele egy próbát...
Kép
Kép
Kép

#10991 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 25. 18:34

Rohadt nagy buktám van. A Spore.com-ra akarok fellépni, de az account, amihez a telepítőkódom hozzá van rendelve, olyan e-mail címhez tartozik, amit már töröltek. Mit tudnék tenni, mert nem emlékszem a jelszavamra?

Semmi, mégiscsak meglett a jelszavam fejből.
„Darwin túlságosan udvarias volt ahhoz, hogy kimondja, nem azért uralkodunk a világon, mert a legokosabbak vagyunk, vagy netán a leggonoszabbak, hanem mert mindig mi voltunk a legeszelősebb, a legrohadtabb gyilkosok az őserdőben.”

#10992 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 04. 25. 19:47

Idézet

Idézet

Idézet

Na figyuzzatok!
Na összerakom megint, aztán teszek vele egy próbát...
everest diagnostic, vagy sisoftware sandra. emlékeim szerint vlmelyik még linket is ad a termékekhez, hogy honnan szedj drivert.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#10993 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 04. 25. 20:49

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

everest diagnostic, vagy sisoftware sandra. emlékeim szerint vlmelyik még linket is ad a termékekhez, hogy honnan szedj drivert.
Dareal Tesó! Te kellesz most nekem...Vagyis a tudományod...Leírnád nekem, h hogyan kell a Linux Suse II.2-őt felrakni? Csakmert az istennek se akar felvenni...Pedig csináltam 2gb SWAP Partíciót...2GB Csere partíciót is, de semmit:S Légyszi segítsKép
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#10994 Felhasználó inaktív   Zakharov 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 26. 12:26

sziasztokazt nemtudjátok hogy miért lehet az hogy a gépem a 4 giga RAM-ból csak 2.4-et ismer fel tudom hogy 32 bites windows csak 3 -at tud de most csak 2.4-et jelez

#10995 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 26. 13:06

Idézet

sziasztokazt nemtudjátok hogy miért lehet az hogy a gépem a 4 giga RAM-ból csak 2.4-et ismer fel tudom hogy 32 bites windows csak 3 -at tud de most csak 2.4-et jelez
Ha a videókártyád alaplapi, akkor vedd le annak a memóriaáját is, és akkor úgy lehet jó is.
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#10996 Felhasználó inaktív   Zakharov 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 26. 13:23

Idézet

Idézet

Ha a videókártyád alaplapi, akkor vedd le annak a memóriaáját is, és akkor úgy lehet jó is.
ok megpróbálom és tényleg alaplapi

#10997 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 04. 26. 19:03

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Dareal Tesó! Te kellesz most nekem...Vagyis a tudományod...Leírnád nekem, h hogyan kell a Linux Suse II.2-őt felrakni? Csakmert az istennek se akar felvenni...Pedig csináltam 2gb SWAP Partíciót...2GB Csere partíciót is, de semmit:S Légyszi segítsKép
reggel már láttam a postod, de nem nagyon volt időm írni.
a cserepartíció és a swap az ua. suse telepítése eccerű, hol akadsz el?
igazából, ha nem automata telepítést csinálsz, akkor amit mindenképp kell csinálni (már partíció):
  • swap
  • / (root)
ezt tovább lehet szépíteni, /home partícióval, stb. ennek annyi az értelme, hogy új telepítés után, vagy rendszer frissítés után minden programod beállítása, a desktopod és egyéb személyes nyenyenyunya megmarad (sima distr-upgrade esetén is marad minden, telepítőlemezes telepítés esetén ugrik, ha nem használsz külön /home partíciót)

sok rizsa helyett, inkább ajánlom ezt:

ha itt elakadsz valahol, akkor sikíííííííjjjá! :Đ

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#10998 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 26. 20:15

Namármost.... köszi a múltkori segítséget,DE:
Valahogy a telepített gépen NEM megy a net. De mégcsak pingelni sem tudok.
Alaplapi driverek frissítve, az alaplap ASUS K8N típ.
Ez ha jól láttam nVidiás ethernetet rakott fel és azt írja hogy minden fasza. De a nagy LóFaSzt!
Hang már megy, monitorcsatoló rendben, csak az a szájbatépett hálózat nem megy.....
MILYÉRT????

Kép
Kép
Kép

#10999 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 26. 20:19

Statikus IP vagy DHCP? Ellenőrízd melyik, és nézd át jól van-e minden beírva. (pl.: alhálózati maszk) Az előzményt nem tudom, de ha nem válaszol pingre, meglehet próbálni egy router resetet is.
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#11000 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 26. 20:26

Idézet

Statikus IP vagy DHCP? Ellenőrízd melyik, és nézd át jól van-e minden beírva. (pl.: alhálózati maszk) Az előzményt nem tudom, de ha nem válaszol pingre, meglehet próbálni egy router resetet is.
nem a routerrel van a gond, másik gép megy.
DHCP és az is van beállítva
De mégcsak pingelni sem tudom a routert.
Mintha a hálókártya lenne hibás, de azt írja hogy minden fasza.
:Đ
Nincs otthoni hálózati ikon, csak helyi kapcsolatot jelez, de X-el.

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 548
  • 549
  • 550
  • 551
  • 552