HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 549
  • 550
  • 551
  • 552
  • 553
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#11001 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 04. 26. 21:41

Idézet

Idézet

Statikus IP vagy DHCP? Ellenőrízd melyik, és nézd át jól van-e minden beírva. (pl.: alhálózati maszk) Az előzményt nem tudom, de ha nem válaszol pingre, meglehet próbálni egy router resetet is.
nem a routerrel van a gond, másik gép megy.
DHCP és az is van beállítva
De mégcsak pingelni sem tudom a routert.
Mintha a hálókártya lenne hibás, de azt írja hogy minden fasza.
:Đ
Nincs otthoni hálózati ikon, csak helyi kapcsolatot jelez, de X-el.
VALAKI HEEEELP
Kép
Kép
Kép

#11002 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 26. 21:48

Idézet

Idézet

Idézet

Statikus IP vagy DHCP? Ellenőrízd melyik, és nézd át jól van-e minden beírva. (pl.: alhálózati maszk) Az előzményt nem tudom, de ha nem válaszol pingre, meglehet próbálni egy router resetet is.
VALAKI HEEEELP
Pr pobáld meg ,hogy huzd ki a konektorból a routert majd 1 perc dugd vissza és ugy probáld ki a netet
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#11003 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 26. 21:51

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

VALAKI HEEEELP
Pr pobáld meg ,hogy huzd ki a konektorból a routert majd 1 perc dugd vissza és ugy probáld ki a netet
Könyörgöm: NEM a routerrel van a baj. Saját gépem, saját hálózat mind OK. De egy ismerős gépét telepíteni s azon nem akar menni.
Valami a hálókártyával lehet..... De mi a töcs????
Egyszerűen a hardverbeállításoknál minden rózsaszín, minden fasza. De mégsem működik.
ASUS K8N-hez esetleg tud valaki normális ethernet csatoló drivert?
Hátha azzal van a probléma. De már belefáradtam....pedig valahol ott lehet a probléma, hogy mégsem jó amit telepítettem....

Kép
Kép
Kép

#11004 Felhasználó inaktív   kankadi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 26. 21:57

blazblue vagy super street fighter4???

#11005 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 26. 22:01

Idézet

blazblue vagy super street fighter4???
Blazeblue
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#11006 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 04. 26. 22:13

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Könyörgöm: NEM a routerrel van a baj. Saját gépem, saját hálózat mind OK. De egy ismerős gépét telepíteni s azon nem akar menni.
Valami a hálókártyával lehet..... De mi a töcs????
Egyszerűen a hardverbeállításoknál minden rózsaszín, minden fasza. De mégsem működik.
ASUS K8N-hez esetleg tud valaki normális ethernet csatoló drivert?
Hátha azzal van a probléma. De már belefáradtam....pedig valahol ott lehet a probléma, hogy mégsem jó amit telepítettem....

start->futtatás (vista és 7 esetén a kis keresődoboz) cmd és enter

parancssorba írd be, hogy ipconfig /all
ez igen bőbeszédűen kiírja a hálózati csatoló(k) adatait.

itt amire figyelj, amit nézned kell:
valószínűleg "ethernet-adapter helyi kapcsolat" rész alatt lesznek a hálókártya beállított karakteriszikái.
ha a dhcp megy, akkor itt kéne látnod a kapott ip címet, stb. mivel a hálózat nem megy, itt lehet, hogy badarságok lesznek (pl ha a dhcp cseszett ip-t osztani).
adott routerek képesek arra, hogy dhcp-n keresztül adott mac címhez rendelve adjanak adott ip-t, ha ne adj isten így lenne beállítva, akkor hiába van dhcp, nem kapsz ip-t.

próbáld meg, hogy a kártyának fix ip-t adsz, ha úgy sem megy, akkor van gáz.

amire figyelj:
lehetőleg 1 alhálón legyenek a gépek (pl 192.168.1.0 hálózat és 255.255.255.0 alhálózat esetén minden gép ip címében csak az utolsó rész legyen eltérő, mert pl a 192.168.2.1 és 192.168.1.1 csak akkor lesz egy alhálón, ha az alhálózat 255.255.0.0, 255.255.255.0 esetén az uccsó szám lehet eltérő, tehát 192.168.1.1 és 192.168.1.2 a helyes)

wifi esetén mac szűrést nézd meg, hiába kap ip-t, ha van mac filter, ip-t még fog kapni, de forgalom nem lesz!
ha még gáz lenne sikíts, de első körben mindenképp statikus ip-vel nézd meg!

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#11007 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 26. 22:34

Böngésztem a neten. Azt írják, hogy nem szabad minden nVidiás szart felrakni, csak az Ehernertes drivert. Ezért töröltem a többit, és láss csodát működött ! ! !
1 percig kb, mert akkor felraktam megint a SM driverjét. Azóta megint nem megy pedig már töröltem telepítettem már vagy 30x.
De legalább már láttam működni....

Kép
Kép
Kép

#11008 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 26. 22:43

Idézet

Böngésztem a neten. Azt írják, hogy nem szabad minden nVidiás szart felrakni, csak az Ehernertes drivert. Ezért töröltem a többit, és láss csodát működött ! ! !
1 percig kb, mert akkor felraktam megint a SM driverjét. Azóta megint nem megy pedig már töröltem telepítettem már vagy 30x.
Egyszerűen NEMTOM reprodukálni a működést......
Kép
Kép
Kép

#11009 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 27. 05:58

Idézet

Idézet

Aztán még a net is elment.... Ma este újra megpróbálom. De addigis ha valaki tud szerezni nekem ASUS K8N alaplaphoz (nincs utána sem más betű, sem más szám, ez lehet hogy fontos) ethernet drivert, akkor minden verziót szívesen fogadok.
Kép
Kép
Kép

#11010 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 04. 27. 08:07

Idézet

Idézet

Idézet

Aztán még a net is elment.... Ma este újra megpróbálom. De addigis ha valaki tud szerezni nekem ASUS K8N alaplaphoz (nincs utána sem más betű, sem más szám, ez lehet hogy fontos) ethernet drivert, akkor minden verziót szívesen fogadok.

hirtelen akartam írni, hogy hagyd rá a windows-ra, hogy szedje le ő (a vista és 7 már qrva jó ebben!)
no de le is esett, hogy hálókártya nélkül nem lesz egyszerű dolgod...
most qrva sok melóm van, de ha gondolod, összehozhatunk egy emesenes cucukát és segítek (ha tudok).

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#11011 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 27. 09:02

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

hirtelen akartam írni, hogy hagyd rá a windows-ra, hogy szedje le ő (a vista és 7 már qrva jó ebben!)
no de le is esett, hogy hálókártya nélkül nem lesz egyszerű dolgod...
most qrva sok melóm van, de ha gondolod, összehozhatunk egy emesenes cucukát és segítek (ha tudok).

Az jó lenne, köszi
Kép
Kép
Kép

#11012 Felhasználó inaktív   erossa91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 17:25

Tudnátok ajánlani valamilyen programot amely segítségével lejátszhatok képeket úgy hogy alatt zene megy ? Nem kell nekem valami nagyon szuper program legyen egyszerűen használható. Előre is kösz a segítséget. (Maturanduszra kellene az egész)

#11013 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 17:37

Valakinek van tapasztalata a Canon MP250-es multis nyomtatóról, és hogy lehet szerezni hozzá olcsón patront?:Đ

#11014 Felhasználó inaktív   Turley 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 19:34

!
Van rá valami mód.Hogy a hangfal hangját és a headset hangját külön válasszam?(értsd.:Hangfalból jönnek a játékbeli zajok, headseten pedig ventrillon a szövegelés)Kezdek kikészűlni amiatt, hogy lekell halkítani a játékot(ami valjuk be, egy fpsnél nem túl előnyös), hogy halljam őket(most headseten van az egész, ami ráadásul kicsit megvan hibásodva így recseg ha beszélnek, borzalmas)

Válaszokat természetesen előre köszönöm.(ha lehetséges olyan írjon aki tényleg tudja miről beszél,mert sokszor előfordul az ellenkezője >.>)

#11015 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 20:03

Idézet

Valakinek van tapasztalata a Canon MP250-es multis nyomtatóról, és hogy lehet szerezni hozzá olcsón patront?:Đ
Ez egy országos oldal ha most azt mondom hogy a mátrixban a Lovassy mellett olcsón lehet patront szerezni hozzá akkor az segít?Kép Vagy az Office Teamben a félemeleten Kép

#11016 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 22:38

Valaki használ Thunderbird-öt levelezésre? Hogy a francba lehet beállítani, hogy lássam a spam üzeneteket is?! Automatikusan szűri ez a r@hadék, azt is amit nem kéne!!! Valaki help me!
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#11017 Felhasználó inaktív   mmokus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 28. 05:48

hello kérdésem lenne van 2 giga ramom a gépembe de csak 1.7 ismer fel vagy valami ilyesmi miért?
a ram zsir uj.van valami megoldás rá?
a konfigom:alaplap.asrock G41M-GS,proci Intel e3300 2.5,vga integrált G 41 Express Chipset
létszi segitsetek....lehet irni pmet azt könyebben megtudom nézni

#11018 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 28. 06:17

Idézet

Valaki használ Thunderbird-öt levelezésre? Hogy a francba lehet beállítani, hogy lássam a spam üzeneteket is?! Automatikusan szűri ez a r@hadék, azt is amit nem kéne!!! Valaki help me!
Én Thunderbirdöt használok, de mintha nekem nem szűrné, majd megnézem asztali pcn, mert most netbookrol irok. Ha más nem, menj fel az emailed honlapjára, és olvasd el őket ott :Đ

#11019 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 28. 06:30

Idézet

hello kérdésem lenne van 2 giga ramom a gépembe de csak 1.7 ismer fel vagy valami ilyesmi miért?
a ram zsir uj.van valami megoldás rá?
a konfigom:alaplap.asrock G41M-GS,proci Intel e3300 2.5,vga integrált G 41 Express Chipset
létszi segitsetek....lehet irni pmet azt könyebben megtudom nézni

Mert a maradék memóriát az integrált videókártya használja VRAM-ként.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#11020 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 28. 07:40

Idézet

Én Thunderbirdöt használok, de mintha nekem nem szűrné, majd megnézem asztali pcn, mert most netbookrol irok. Ha más nem, menj fel az emailed honlapjára, és olvasd el őket ott :Đ
Számomra fontos, hogy minden üzenetet megkapjak rögtön. Időközben megtaláltam hol lehet kikapcsolni a spam szűrést, de így sem jutottam előrébb, kizárja a leveleimet. :-D Más nem, visszateszem a Windows Live Mail-t.
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 549
  • 550
  • 551
  • 552
  • 553
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.