HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#1101 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 05. 13:47

Idézet

nem tudja vlaaki ohgy az OGM kiterjesztés az miylen? és hogyan lehet lejátszani?
Googlet tessék használni !
De most kivételesen megkerestem neked;

http://ld-anime.subforge.net/guide/ogm-hu.php#what

http://www.mplayerhq...n7/info-hu.html

#1102 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 09. 05. 15:05

Tudom hogy nem éppen a sürgős kategóriába tartozik de van Dark Messiah fórum?

#1103 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 15:14

itt van
azért kereshetnéd magad is...
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#1104 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 15:15

Idézet

Tudom hogy nem éppen a sürgős kategóriába tartozik de van Dark Messiah fórum?
Ezt nem értem. Itt Gk-n DM Topik? Vagy máshol direkt a játéknak fórum? Mindegy, a topikja itt van: https://www.gamekapo...opic.php?t=1703

#1105 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 15:39

Hogyan tudom (pl./főként Total Commander-ben) egy mappa fájljainak a nevét naplózni egy szöveges dokumentumba? Előre is thx.

#1106 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 15:45

Idézet

Hogyan tudom (pl./főként Total Commander-ben) egy mappa fájljainak a nevét naplózni egy szöveges dokumentumba? Előre is thx.
1. Kijelölöd az összes fájlt.
2. Kijelölés menüpont/kijelölés mentése fájlba
3. Nevet és elérési utat adsz neki
4. Kész vagy.
Kép
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#1107 Felhasználó inaktív   oZZy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 06:56

SZevasztok!

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy a commandos strike force-val szenvedek. Kipróbálltam a sógor gépén, ott minden gond nélkül megy. Nálam telepítés után elindítanám, és a winfos kiírja, hogy hiba....hibajelentés küldése. A gépem nemrég vettem: WinXP sp2, abitkn8Ultra, amd64 3500+, 7900gt, 1G ram, lg h20l dvd, maxtor 160 sata, amire sajna egy telepítési malőr után az 3 partíció közül az E: re került a windows, a szokásos C: helyett......bár ez nem hiszem hogy gond. Már felraktam az 1.2-es patch-et is, és feltelepítettem minden lehetséges módon (külön partíciókra, a felkínált dx 9.0c- kihagyva, és felrakva.) Tudom, hogy nem egy HL2, de engem érdekelne. A videókarihoz jött ajándékba, tehát eredeti. KépLégyszíves aki tud segítsen...mi lehet a gond? Előre is köszönöm!

#1108 Guest__*

Elküldve: 2006. 09. 07. 12:51

Üzenet moderálva lett, warezolás miatt. Kérlek olvasd el a Fórum szabályzatot az oldal alján!

#1109 Guest__*

Elküldve: 2006. 09. 08. 16:20

hi tom régen voltam itt.na mindegy szal az advent rising-ba hogy kell legyőzni a nagy dögöt,amelyik dobál sziklákat?help plsKép

#1110 Guest__*

Elküldve: 2006. 09. 08. 18:15

Hello.Nem tom pontosan mennyire illik ide a kérdésem.De ez igazából nekem fontos lenne és előre is köszönöm a segítséget.
Meg tudná mondani nekem valaki hogy mikor lesz a diáktüntetés pesten.Tudjátok...fizetőssé akarják tenni a felső oktatást.
Na szal ha valaki megtudná mondani mikor lesz.Annak köszi.

#1111 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 20:30

Idézet

hi tom régen voltam itt.na mindegy szal az advent rising-ba hogy kell legyőzni a nagy dögöt,amelyik dobál sziklákat?help plsKép
Amikor felemeli a követ a feje felé, akkor el kell rá engedni egy telepatikus képességet, és akkor a fejére esik a kő. Pár ilyen után megfekszik. Legalábbis úgy emlékszem, ha mégsem akkor nem is szóltam.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#1112 Felhasználó inaktív   Bloody 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 09. 08:35

Sziasztok!
Hasonló problémám lenne, mint oZZy-nak, de nekem nem hibajelentés küldését írja ki(erről vhogy leszokottKép), hanem azt, hogy rossz memóriacímre hivatkozott. Van mikor játék közben villant fel és kilépett, van mikor a játék gond nélkül fut és csak a végén látom ezt az ablakot és olyan is van mikor pont emiatt el sem akar indulni a game. Tegnap pl felraktam a thief 3-at nézem a beállításokat: use item alapból az 'I'-re van állítva jó messze van gondoltam átállítom 'F'-re. Rákattintok és mi villan fel? igen hogy th3.exe rossz memóriacímre hivatkozott, de a többit át tudtam konfigolni másra CSAK a use item-et nem,.. hihetetlen! Ezt a problémát sikerült megoldanom belemásztam a data-ba és átírtam az alap billentyűbeállítást ez működik is, de a splinter cell 3-nál nem volt ilyen egyszerű a dolgom ott már el se akart indulni, mert máris rossz memóriacímre hivatkozottKépKépKépKép
Először a jó hír: betegséget fogunk elnevezni magáról!

#1113 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 09:06

Érdemes lenne ránézni a memóriákra, hogy van-e valami gondjuk, mert ez már nagyon gyanus. Újraindulások nem szoktak lenni?

#1114 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 09:08

Idézet

Sziasztok!
Hasonló problémám lenne, mint oZZy-nak, de nekem nem hibajelentés küldését írja ki(erről vhogy leszokottKép), hanem azt, hogy rossz memóriacímre hivatkozott. Van mikor játék közben villant fel és kilépett, van mikor a játék gond nélkül fut és csak a végén látom ezt az ablakot és olyan is van mikor pont emiatt el sem akar indulni a game. Tegnap pl felraktam a thief 3-at nézem a beállításokat: use item alapból az 'I'-re van állítva jó messze van gondoltam átállítom 'F'-re. Rákattintok és mi villan fel? igen hogy th3.exe rossz memóriacímre hivatkozott, de a többit át tudtam konfigolni másra CSAK a use item-et nem,.. hihetetlen! Ezt a problémát sikerült megoldanom belemásztam a data-ba és átírtam az alap billentyűbeállítást ez működik is, de a splinter cell 3-nál nem volt ilyen egyszerű a dolgom ott már el se akart indulni, mert máris rossz memóriacímre hivatkozottKépKépKépKép
szerintem elég valószínű, hogy rossz ramod. azért írja sztem csak az inventory használatnál ezt a hibát, mert az pont egy hibás memóriatartományt címez meg. futass le egy memóriatesztet és nézd meg az eredményt. (memtest86 csak x86 architektúrán)
ha jelez hibát, akkor rossz a ramod. ha hibás, akkor újat kell venned.

szerk.: ha csak 1-2 hibát jelez, az nem annyira baj
Time fades even legend...
War, war never changes...

#1115 Felhasználó inaktív   Bloody 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 13:18

Kösz a help-et meglátom mit tehetek, egész nyáron a memóriával kinlódtam azt hittem, hogy végre jó, újraindulások nincsenek régen voltak fagyások, de kicseréltük a memóriát azok megszüntek helyette jöttek ezek a hibaablakok ami még mindig a jobbik eset. Na lefuttatom ezt a tesztet.
Először a jó hír: betegséget fogunk elnevezni magáról!

#1116 Felhasználó inaktív   fpeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 14:12

h Y !

Nem tudjátok nekem mér lép ki a böngészőkből ?
Újra raktam a firefox-ot most nem lép ki , de az opare meg a slimbrowser igen. Kép
Az internet explorer meg nem nyitja meg a képek-et . Tudnátok segíteni?

#1117 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 14:18

Idézet

h Y !

Nem tudjátok nekem mér lép ki a böngészőkből ?
Újra raktam a firefox-ot most nem lép ki , de az opare meg a slimbrowser igen. Kép
Az internet explorer meg nem nyitja meg a képek-et . Tudnátok segíteni?
Kapásból csak azt tudom mondani, hogy futtass le egy anti-spyware-t. Ajánlom: Spyware Doctor, Adaware SE, S&D Spybot (utóbbi kettő ingyenes).
Az is lehet, hogy a most terjedő MSN vírust kaptad be, haveromnak is kilépett mindenből ok nélkül. Csak a format hozta helyre a gépet, de ha te már írhattál post-ot akkor nem az. Haverom gépe teljesen behülyült tőle.

#1118 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 14:22

huh, az egyik haverom is bekapott egy MSN vírust, totál kilőtte a gépét szép fokozatosan és tényleg okos lehetett ak icsinálta mivel teljesen elvágta mindentől, csak MSN-en tudtrnuk beszélgetni de fájlt küldeni már nem. a böngészőt is kilőtte, a Nod32-t is...format volt ott is...
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#1119 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 09. 09. 14:36

Idézet

Idézet

Sziasztok!
szerintem elég valószínű, hogy rossz ramod. azért írja sztem csak az inventory használatnál ezt a hibát, mert az pont egy hibás memóriatartományt címez meg. futass le egy memóriatesztet és nézd meg az eredményt. (memtest86 csak x86 architektúrán)
ha jelez hibát, akkor rossz a ramod. ha hibás, akkor újat kell venned.

szerk.: ha csak 1-2 hibát jelez, az nem annyira baj
ez memóriahiba, erre mérget vehetsz. nekem is volt ilyen bajom, visszavittem a RAM-ot oda, ahol vettem, mondta a skac, hogy elofordul, ne haragudjak es azonnal kicserelte.
Kép
Kép

#1120 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 14:46

Idézet

ez memóriahiba, erre mérget vehetsz. nekem is volt ilyen bajom, visszavittem a RAM-ot oda, ahol vettem, mondta a skac, hogy elofordul, ne haragudjak es azonnal kicserelte.
Nekem mikor ilyen volt, elsőre nem akarták kicserélni. ok: "Nem ők rakták bele a gépbe a memkártyát". Na itt elszállt az agyam, nehogy már ilyen hülyének nézzenek, hogy nem tudom belerakni, mikor visszamentem és mondtam, hogy tipikus memhiba, memteszt is kiírta. Végül csak lecserélték, mikor egy normálisabb eladó is meghallotta a vitát és leváltotta az elsőt.

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.