HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#1061 Felhasználó inaktív   West 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 18. 13:22

hadd nyugtassalak meg, kizárt, hogy ennél jobban bele tudjam nyomni a foglalatba.

#1062 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 18. 16:49

Idézet

hadd nyugtassalak meg, kizárt, hogy ennél jobban bele tudjam nyomni a foglalatba.
olvasd el amit lejjebb irtam, es probalkozz azokkal
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#1063 Felhasználó inaktív   gucho 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 18. 21:25

Az üzenet moderálva lett warezolás miatt. Bővebb infók a fórum szabályzatban

#1064 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 19. 06:35

Kéne egy kis segítség. Tegnap felraktam az oprendszert, mivel a gép teljesen be volt lassulva. Feltettem mindent, internet, nyomtató, office, programok. Feltettem a San Andreas-t is, de ha el akarom indítani, akkor újraindul a gép. Mielőtt mondanátok, felraktam az alaplapot, a hangkártyát, és a videókártyát is, csak nem biztos, hogy normálisan.

#1065 Felhasználó inaktív   attis1990 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 06:46

Idézet

Kéne egy kis segítség. Tegnap felraktam az oprendszert, mivel a gép teljesen be volt lassulva. Feltettem mindent, internet, nyomtató, office, programok. Feltettem a San Andreas-t is, de ha el akarom indítani, akkor újraindul a gép. Mielőtt mondanátok, felraktam az alaplapot, a hangkártyát, és a videókártyát is, csak nem biztos, hogy normálisan.
Akkor rakj fen minden alaplapi, video, hand drivert ujra vagy probáld meg a játékot ujjrarakni keres hozzá pach-t

#1066 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 10:33

Idézet

Az alaplap telepítő CD-jén rajta kell lennie minden illesztőprogramnak. Egyszerű módja, hogy az eszközkezelőben rákatt az adott hardware-re és Illesztőprogram telepítése vagy keresése. Meg fogja saját maga találni. Én a VGA-ra gyanaxom, hogy amitt nem indul. Keress hozzá egy friss driver-t és akkor nem lehet gondja. Gondolom a gépben nem kutattál, de azért nézd meg helyén van-e a vga-d!

#1067 Felhasználó inaktív   Gimli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 17:19

Lord of the Rings:The Return of the King:Ezt már leírtam egyszer a Lord of the Rings The Return of the King témába,de senki se válaszolt,akkor most leírom itt!:Nekem a játékba nem nyitódik meg CO-OP=csapatjáték ablak,vagy nem lehet még rákattintani.Pedig már átvittem az összes pályát,nem tudom mi a baja.Valaki tudna segíteni?
Gimli-mert megérdemled!

#1068 Felhasználó inaktív   attis1990 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 21:21

Idézet

Lord of the Rings:The Return of the King:Ezt már leírtam egyszer a Lord of the Rings The Return of the King témába,de senki se válaszolt,akkor most leírom itt!:Nekem a játékba nem nyitódik meg CO-OP=csapatjáték ablak,vagy nem lehet még rákattintani.Pedig már átvittem az összes pályát,nem tudom mi a baja.Valaki tudna segíteni?
Az csak akkor nyílik meg ha van legalább 1 gamepadod

#1069 Felhasználó inaktív   chris0216 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 13:51

sziasztok!! Egy kérdésem lenne! Megvásároltam a C&C Generals Deluxe Edition-t és a Zero Hour installnál kiírja, hogy kéri a kettes lemezt én berakom ő meg ismét kéri a kettest lemezt, hogy van ez???????? Légyszi segítsetek!!!

#1070 Felhasználó inaktív   Gimli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 14:07

Idézet

Idézet

Milyen gamepad?Mi az?
Gimli-mert megérdemled!

#1071 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 14:47

Még mindig az a bajom, ami anno a DM Demo-val volt. Elindítom és 15 perc múlva jött be a telepítő. Most a FEAR Combat-tal vagyok így, csak a fél órás várakozás már sok volt. Feltettem a Windows Installer 3.1-et újra, de nem segített. Most az InstallShield oldalán keresgéltem, de nem találtam semmit amit újratelepítve megoldhatnám a gondomat. Még jó régen hibát írt ki az InstallShiled-el, akkor egy format oldotta meg a dolgot, ami jelenleg nem oldható meg. Ha valaki találkozott ezzel a gonddal vagy megtenné, hogy az InstallShield oldalán esetleg körül néz, hátha többet tud meg mint én, azt nagyon megköszönném, sokat segítene rajtam.

#1072 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 15:03

Idézet

Idézet

Idézet

Milyen gamepad?Mi az?
Olyan ami a PS-hez is van, csak pécére USB csatlakozóval. Sok gomb, meg analog kar, meg d-pad (már ha jobb fajta). Egyébként PS kontrollert is rálehet pécére kötni, csak átalakító kell.

#1073 Felhasználó inaktív   Gimli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 15:32

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Milyen gamepad?Mi az?
Olyan ami a PS-hez is van, csak pécére USB csatlakozóval. Sok gomb, meg analog kar, meg d-pad (már ha jobb fajta). Egyébként PS kontrollert is rálehet pécére kötni, csak átalakító kell.
Köszike!
Halfer:Nekem csak néha szokott ilyen lenni....
A programoknál gyakrabban,de a játékoknál csak ritkán!
Gimli-mert megérdemled!

#1074 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 18:45

Azt szeretném megkérdezni,hogy hol van valami keresö féle itt a gamekapocs honlapon/eddig nem volt rá szükségem/,mert szeretnék egy játékrol ezt-azt megtudni,de nem tudom,hogy lehetne rákeresni/cikkek,hozzászolások,stb/.Köszi!

"egy biztos az életben, a változás"

#1075 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 18:49

ha forumon akarsz akkro ott van egy resz, fent a Friss/kedvenc/online/kereses. ott a kereses.
ha az oldalra akkro a jobb felso sarokban van akkor a fooldaltol ird be mit akarsz mert innen, csak kirak a fooldalra
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#1076 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 11:20

sziasztok!

van nékem egy problémám, ami a következő:

a laptopomon van három particio, ebbol az egyik 14 gigás. ezen van egy mappa, amiben a személyes cuccaim vannak(13 giga), a maradék egy giga pedig egyéb kis fileok és mappák. na most: az összes mappát meg tudom nyitni, de a személyes mappámat nem. azt irja, hogy lehet hogy sérült vagy meghibásodott. de csak egyiik percrol a másikra. ez mitol lehet? a checkdisk sem segített. nagyon köszi előre is a segítséget!!
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#1077 Felhasználó inaktív   Gimli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 13:22

Idézet

sziasztok!

van nékem egy problémám, ami a következő:

a laptopomon van három particio, ebbol az egyik 14 gigás. ezen van egy mappa, amiben a személyes cuccaim vannak(13 giga), a maradék egy giga pedig egyéb kis fileok és mappák. na most: az összes mappát meg tudom nyitni, de a személyes mappámat nem. azt irja, hogy lehet hogy sérült vagy meghibásodott. de csak egyiik percrol a másikra. ez mitol lehet? a checkdisk sem segített. nagyon köszi előre is a segítséget!!
Ha egy mappába van a te mappád,akkor azt a mappát frissítsd,lehet,hogy akkor már meg lehet nyitni...
Gimli-mert megérdemled!

#1078 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 25. 13:54

Nekem még mindíg az a problémám ami a multkor volt.Nem tudm formázni a vinyót és a vindózt se tudom felrakni mert régebbi a miénk mint ami rajtavan a gépen ( ahonnan vettük a gépet ott a kérés ellenére feltették rá a prof.-ot pedig eredetileg uhu linux volt hozzá de ezek a gyökerek le törölték és azt se tudjok felrakni), ezt hogy oltjam meg mert a vindóz nem hajlandó boot-olni egyik cd-t sem,( ja és nem tudok a BIOS-ba se belépni mert már rögtön a vindóz töltőképernyő jelenik meg és nem az a gyökérség ahol a del-lel bemegyek a BIOS-ba, de a másik gépünkön ilyen probléma nincs)Na ennyit a vindózról. A másik kérdés elég hüje, ha én veszek két tök egyforma 1 Gigás RAM-ot a gépbe akkor zt beledugom az alaplapba és az működik. De azt hogy csináljam meg hogy dualba menjen ( alapbó dual lessz vagy kell valamivel babrálni???).
Sürgős válasz kéne mert addig nem is tudok jáccani és mindjárt itt a suli!!!Kép

#1079 Felhasználó inaktív   attis1990 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 23:01

Idézet

Nekem még mindíg az a problémám ami a multkor volt.Nem tudm formázni a vinyót és a vindózt se tudom felrakni mert régebbi a miénk mint ami rajtavan a gépen ( ahonnan vettük a gépet ott a kérés ellenére feltették rá a prof.-ot pedig eredetileg uhu linux volt hozzá de ezek a gyökerek le törölték és azt se tudjok felrakni), ezt hogy oltjam meg mert a vindóz nem hajlandó boot-olni egyik cd-t sem,( ja és nem tudok a BIOS-ba se belépni mert már rögtön a vindóz töltőképernyő jelenik meg és nem az a gyökérség ahol a del-lel bemegyek a BIOS-ba, de a másik gépünkön ilyen probléma nincs)Na ennyit a vindózról. A másik kérdés elég hüje, ha én veszek két tök egyforma 1 Gigás RAM-ot a gépbe akkor zt beledugom az alaplapba és az működik. De azt hogy csináljam meg hogy dualba menjen ( alapbó dual lessz vagy kell valamivel babrálni???).
Sürgős válasz kéne mert addig nem is tudok jáccani és mindjárt itt a suli!!!Kép
elméletileg alapból beáll dualba ha kezeli az alaplap a dualt
a vindozra meg azt javaslom h süsd ki a nioszt és probálj meg ugy belelépni mikor bekapcsolod a gépet rögtön kezd el nyomkodsni a delt ha ugysem meg akkor vedd ki a vinyót és ugy probálj meg belelépni. amugy meg a prof sokal jobb mint a home de te tudod

#1080 Felhasználó inaktív   Tocsek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 23:15

Adobe Photoshop 7 ce-m van ami magyar, hogy tudom a nyelvet angolra rakni hogy nekeljen ujratelepíteni a photosopot?
Cigány a bírónál: de bíró úr, nem sok az az 5 év???-Mondom KÖTÉL!!!

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.