HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#1081 Felhasználó inaktív   attis1990 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 26. 09:20

Idézet

Adobe Photoshop 7 ce-m van ami magyar, hogy tudom a nyelvet angolra rakni hogy nekeljen ujratelepíteni a photosopot?
aszem h azt ugy nem lehet vagy ujjrarakod vagy a tutorial.hu-n van egy progi ami lefordítja neked az angol szavakat magyarra a leírásokban

#1082 Felhasználó inaktív   immortal90 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 08. 26. 15:10

Helló mindenki!

Annyit tudok, h egy hónap múlva a winchester-em bedöglik. Kép Érdekelne, h ha a winchester meghal, akkor elromlik-e bármilyen más alkatrész. (pl: alaplap, memóriakártya stb). Előre is kössz!

#1083 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 15:27

Idézet

Helló mindenki!

Annyit tudok, h egy hónap múlva a winchester-em bedöglik. Kép Érdekelne, h ha a winchester meghal, akkor elromlik-e bármilyen más alkatrész. (pl: alaplap, memóriakártya stb). Előre is kössz!
Ha előre tudod, hogy be fog halni, akkor ments le róla az adatokat és dobd ki. Minek kockáztani, de elvileg nem visz magával semmit.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#1084 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 26. 20:42

Sziasztok!

Lenne egy kis problémám, ami segítségre vár...
Van egy Qtec, 500 W-s tápom, de állítólag nem nyujt nagy teljesitményt, csak sajnos kb. 400 W-t.
Nem sokára lesz új konfigom, AMD 3800+, amely 1 magos, nVidia 7900 GT, club3D, vagy asus, Gigabyte GA-K8NF-9 ultra alaplapom, 1 giga rammal (2x512 mb kingmax ddr ram)...
Nah, itt a kérdés. Egy ien konfig kb. hány wattot fogyaszt?
Érdemes lenne új tápot vennem? Nem akarok semmien bajt, habár, ha a tápom rossz lesz, adni fog biztos jeleket, ujraindulás, stb.... De nem akarok kockáztatni!
Remélem tudtok tippet ajánlani, vagy segíteni...

Előre is kösz, bye!

Kép

#1085 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 21:50

Idézet

Sziasztok!

Lenne egy kis problémám, ami segítségre vár...
Van egy Qtec, 500 W-s tápom, de állítólag nem nyujt nagy teljesitményt, csak sajnos kb. 400 W-t.
Nem sokára lesz új konfigom, AMD 3800+, amely 1 magos, nVidia 7900 GT, club3D, vagy asus, Gigabyte GA-K8NF-9 ultra alaplapom, 1 giga rammal (2x512 mb kingmax ddr ram)...
Nah, itt a kérdés. Egy ien konfig kb. hány wattot fogyaszt?
Érdemes lenne új tápot vennem? Nem akarok semmien bajt, habár, ha a tápom rossz lesz, adni fog biztos jeleket, ujraindulás, stb.... De nem akarok kockáztatni!
Remélem tudtok tippet ajánlani, vagy segíteni...

Előre is kösz, bye!

Kép
Már MSN-en adtam tipped de nem volt neked elég. Én mégis azt mondom ez elég kell, hogy legyen:

Chieftec 460W tápegység aktív PFC 12cm ventillátor 24pin - 20 160Ft
Thermaltake 480W tápegység W0020RE Dual Fan aktív PFC ezüst - 22 560Ft
Chieftec/Delta ATX tápegység 500W - 21 600Ft

Árkülönbség ide vagy oda, ha másik szerint is így van, akkor nem ajánlom az 500-ast.

Ugyanis a hivatalos oldalakon: "Power supply of 400 watt(550W is recommended for SLI mode) is highly recommended for system stability."

Igaz, nem csak a VGA-ra kell gondolni, de azért legyen 400W-nál picit több. A VGA-d meg tudomásom szerint nem SLI-ben lesz, de ha ennyire megszaladt a szekér, akkor ajánlok neked egy nagyobbat is :Đ

Chieftec 550W tápegység aktív PFC 12cm ventillátor 24pin - 38 400Ft Kép

#1086 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 22:21

Mindenesetre gépépítésnél alapszabály, hogy tápon és monitoron ne spóroljunk!! Ha elszáll a táp (mert mondjuk rossz minőségű) akkor legtöbbször mást is magával szokott vinni az örök pixel-mezőkre. A monitoron meg a szemünk miatt ne spóroljunk! Kép
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#1087 Guest__*

Elküldve: 2006. 08. 27. 07:55

Tudom Halfer, h mondtad... És gondoltam rá, h olyat fogok venni... Chieftec / Delta ATX 500W a kiszemeltem, azt szeretnék venni, de vajon elég lesz? Remélem igen. Kép Nem értek hozzá, h mennyit fogyaszt, kb. olyan 450W lehet, remélem nem tévedek. :Đ

Ja, és a 7900 GT... Nem SLI-ben lesz, szóval sztem nem kell az 550W...

#1088 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 09:50

Ez nem minden esetben van így, ahogy gondolod. Ha egy Chieftec 450 W-os akkor az 450 W-os. Ha egy Codegen 450 W-os, az meglehet hogy 350 W Kép Sajnos ez van, szerintem már említettem is a nagy PH mestertől (Flashget) az idézetet: "A Codegen ipari hulladék". Nekem eddig minden Codegen bírta, de nem kellene kockáztatnom nekem sem. Neked minden esetre már csak jobbat tudok ajánlani és akkor tuti nem lesz baj.

Ahogy DragoMan is mondta, magával vihet sok mindent egy elromlott táp. Ennek elkerülésére ajánlok egy MAXX számítógépvédő-áramkört, mely figyeli a táp 12 V-os és a +5 V-os ágat is. Beépítése is egyszerű, simán rákell csatlakoztatni a tápegység bármelyik szabad csatalakozójára. Ára szintén nem húzós, 3000 Ft.

Az említett gépednek elég amit kinéztél, bár mondtam hogy "ár ide vagy oda", másik kettőből ajánlanék, de te azzal biztonságban érzed magad, akkor legyen az :Đ Elég lesz!

#1089 Guest__*

Elküldve: 2006. 08. 27. 18:02

Oké, köszi! KépKép Mint ha csak MSN-en lennénk... Fasza gyerek vagy! xD Kép

#1090 Felhasználó inaktív   SZABO ATTILA 2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 01. 13:25

SZiasztok.Ki tudja hogyan lehet elintezni hogy egy x600 as radeon videokartya mukodjon a gigabyte k8nf9 es alaplaplapon ? elore is koszi.Kép

#1091 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 01. 14:02

Idézet

SZiasztok.Ki tudja hogyan lehet elintezni hogy egy x600 as radeon videokartya mukodjon a gigabyte k8nf9 es alaplaplapon ? elore is koszi.Kép
bele kell rakni. azon felül nem tudom mi a baj.
ha bővebben kifejtenéd, akkor talán tudunk segíteni.

az a baj, hogy a vga agp, az alaplap meg pci expresses?
Time fades even legend...
War, war never changes...

#1092 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 16:44

Felraktam az új (nem a legújabb) Winamp-ot ami új játsza le a számokat, hogy kezdésnél halkról kezd és zárásnál lehalkul a vége. Nem találtam meg a beállításokban ennek a kikapcsolását. Olyan tipikus Winamp 3 szindróma, ott alkalmazták először. Ez viszont 5.24.

#1093 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 16:55

Idézet

Felraktam az új (nem a legújabb) Winamp-ot ami új játsza le a számokat, hogy kezdésnél halkról kezd és zárásnál lehalkul a vége. Nem találtam meg a beállításokban ennek a kikapcsolását. Olyan tipikus Winamp 3 szindróma, ott alkalmazták először. Ez viszont 5.24.
rakd ujra a winampot,és ha ugy sem akkor néz körül a hangkezelöben,ha ott is minden rendben van akkor töltsd le az elöbbi verziot.de benne kell lenni a beállitásokban !

#1094 Felhasználó inaktív   marci 1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 19:08

Hellosztok.

Nem tudja valaki, hogy lehet a Street Racing Syndicate-ben fényképet csinálni a kocsiról (mint küldetés)?

Köszönöm előre.

#1095 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 19:40

syyyasztok tud vki segitenii a psp-s karib tenger kalozai 2-ben.???ott akadtam el hogy a krakenes pálya kéne már csak de ugye elötte végig kell öldökölni az 5 zonát.de én nem találom az ötödik zonát vagyis nem tudok rálépnia térképen pedig már csak az egy zona van hogy megcsináljam.a térképeket mindig megkerestem szal nem értem az egészet.ha vki tud akkor segitsen elöre is kösszzi
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#1096 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 20:24

Idézet

Idézet

rakd ujra a winampot,és ha ugy sem akkor néz körül a hangkezelöben,ha ott is minden rendben van akkor töltsd le az elöbbi verziot.de benne kell lenni a beállitásokban !
Most lett újrarakva, ez egy alapbeállítás úgy látszik. Biztos ott van a beállításoknál, de nem találom. Ez valami "xtra" a winamp-hoz de engem nagyon idegesít ... szóval alapbeállítás ezért át kellene állítani, de még keresem benne...

#1097 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 21:10

Idézet

Most lett újrarakva, ez egy alapbeállítás úgy látszik. Biztos ott van a beállításoknál, de nem találom. Ez valami "xtra" a winamp-hoz de engem nagyon idegesít ... szóval alapbeállítás ezért át kellene állítani, de még keresem benne...
Várd meg a magyar verziot,ha meg az van akkor keresd mig meg nem leled,hmm azért ez igen érdekes.Ebben sajnos nincs más ötletem ....Kép
Nálam alapbol nem volt igy,lehet valami billentyükombináciot benyomtál Kép

#1098 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 21:32

Idézet

Idézet

Várd meg a magyar verziot,ha meg az van akkor keresd mig meg nem leled,hmm azért ez igen érdekes.Ebben sajnos nincs más ötletem ....Kép
Nálam alapbol nem volt igy,lehet valami billentyükombináciot benyomtál Kép
Magyar Kép De többet már nem érdemes róla beszélni, mindegy.

#1099 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 21:42

Hallod,használj Jetaudio-t az jobb,énis inkáb már arra vagyok rá gáz pedálozva,mint a winampra Kép

#1100 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 13:36

nem tudja vlaaki ohgy az OGM kiterjesztés az miylen? és hogyan lehet lejátszani?

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56