Hehe. Amugy ha eszrevetted, a firewall problema meg mindig nem oldodott meg. Nincsen hozza valami FAQ? (de utalom h a magyarok GyIK-nek forditottak - Gyakran Intezett Kerdesek vagy mi a rak)
Av [salalausuk]
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2004. 04. 07. 09:42
Hehe. Amugy ha eszrevetted, a firewall problema meg mindig nem oldodott meg. Nincsen hozza valami FAQ? (de utalom h a magyarok GyIK-nek forditottak - Gyakran Intezett Kerdesek vagy mi a rak)
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 07. 09:52
Biztos van FAQ, de még nem volt idegem megnézni. Maga a firewall is eléggé nehezen követhető nekem, már túl sok beállítás van rajta amit női aggyal felfoghatnék....
Elküldve: 2004. 04. 07. 09:54
Kolcsonadhatnad azt az original install CD-t, h megcsekkoljam azt a progit. Aztan a vegen meg lehet segiteni is tudok. (nomeg a gepemet is nagyobb biztonsagban ereznem) Esetleg ma raersz Kedvesem? Na jo ez off, majd telben megtargyaljuk.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 07. 10:02
Ezt az interneten kereszül vásároltam, azt hiszem megvan letöltve is, majd megmutatom, te biztosan jobban értesz hozzá Akkor majd telcsi.
Elküldve: 2004. 04. 07. 19:29
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 07. 22:00
Korminak, es a 131-es hozzaszolasban fejti ki a problemat.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 09. 14:51
Elküldve: 2004. 04. 11. 15:39
Elküldve: 2004. 04. 13. 18:56
Az első lehet hogy süti beállítás, ha IE-vel nyomulsz. Nem biztos, csak ötletelek.
A Javát meg töltsél le. Én Operát szoktam lerántani és használni, abban benne van. De tudtommal külön is leszedhető. Guglizzál egy kicsit.
Elküldve: 2004. 04. 13. 22:50
Egy javafrissitest javaslok mindenekelott. Ha nem jar eredmennyel akkor gyere vissza. Amugy tuzfal van? Az is lehet.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 14. 08:53
jó de "eddig" ment rendesen. talán mióta az SP1et felraktam (vagy a Norton Inet Secu-t? ) azóta van ez. chat.hu pl javás ablakot nyit meg ugye és az tökéletesen működik.
egyébként SP1 után a rendszerindításkor nem kellene kiírnia (amikor KITTnek képzeli magát), hogy dózer XP blabla SP1? mert azt se csinálja (persze lehet én emlékszem rosszul és nem is kellene). sőt nekem vmi oknál fogva nincs alapból számológépem se! nem hinném, hogy azt külön ki lehetne szedni telepítésnél (mindig custom installálok dózert de még egyszer se sikerült kihagyni ).
Elküldve: 2004. 04. 14. 15:49
Nekem is fentvan az SP1, de nem irja ki. A Norton Internet Security belezavarhat az explorerbe. Es mindent ki lehet szedni telepiteskor, a szamologepet is.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 14. 16:47
Elküldve: 2004. 04. 14. 16:49
Hm nekem sikerult tokeletesen kilonom a rendszerbol. Aztan szuksegem lett ra, es feltelepitettem. De csakis Plus-al vagyok hajlando hasznalni.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 15. 07:07
Idézet
Engem is kidobál, és rendes IE-m van (6.0). Sütik rendben, java rendben. Ez énsztem még mindig a trefi miatt van, hogy le van terhelve, és nem tud beléptetni.
Elküldve: 2004. 04. 16. 06:56
Nekem lenne egy kérésem, kérdésem. Van ez a Daemon Tools nevű progi. Jókat olvastam róla, erről szeretnék kis infót, attól, aki már használta. Ez működik játékoknál is, ahol cd key és crack van? Ha egy több cd-s játék van, akkor egy virt. meghajtóhoz rendelhetem mind a három cue-t?? DVD-nél is így műxik? Azért érdekelne, mert ha jól értelmeztem a progit, akkor nem kell installálni a gammát????
Ilyesmik érdekelnének engem, a segítséget előre is nagyon-nagyon köszönöm.
Elküldve: 2004. 04. 16. 10:58
Elküldve: 2004. 04. 16. 20:26
Elküldve: 2004. 04. 16. 20:36