HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#141 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 07. 09:42

Hehe. Amugy ha eszrevetted, a firewall problema meg mindig nem oldodott meg. :Đ Nincsen hozza valami FAQ? (de utalom h a magyarok GyIK-nek forditottak - Gyakran Intezett Kerdesek vagy mi a rak) KépKép

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#142 Felhasználó inaktív   Kormos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 09:52

Biztos van FAQ, de még nem volt idegem megnézni. Maga a firewall is eléggé nehezen követhető nekem, már túl sok beállítás van rajta amit női aggyal felfoghatnék....

[ShalalaTheSimsKép]

[Trust in my command!]

#143 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 09:54

Kolcsonadhatnad azt az original install CD-t, h megcsekkoljam azt a progit. Aztan a vegen meg lehet segiteni is tudok. (nomeg a gepemet is nagyobb biztonsagban ereznem) Esetleg ma raersz Kedvesem? Kép Na jo ez off, majd telben megtargyaljuk. :Đ

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#144 Felhasználó inaktív   Kormos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 10:02

Ezt az interneten kereszül vásároltam, azt hiszem megvan letöltve is, majd megmutatom, te biztosan jobban értesz hozzá Kép Akkor majd telcsi.

[Trust in my command!]

#145 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 19:29

Hehe. Amugy ha eszrevetted, a firewall problema meg mindig nem oldodott meg. :Đ Nincsen hozza valami FAQ? (de utalom h a magyarok GyIK-nek forditottak - Gyakran Intezett Kerdesek vagy mi a rak) KépKép

Av [salalausukKép]

Gyakran Ismételt Kérdések....Kép
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#146 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 21:37

Most akkor kinek is van itten sűrgős segítségre szüksége???

#147 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 22:00

Korminak, es a 131-es hozzaszolasban fejti ki a problemat. :Đ

Av [salalausukKép]

#148 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 14:51

szürgősz szegítszégre van szükszégem! nem mozognak a kisz szmájlijaim és nem tudok itt formázgatni szem a hülye tűszfaltól... és fogalmam sincs hol állítsam be jajj ez már nagyon idegesítttt.
Oprendszer, tűzfal típus + verzió, böngésző, vírusirtó típus + verzió?

#149 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 15:39

nemtudja vki miért van az, hogy amikor itt grasszálok a fórumtémák között és bejelentkeznék, akkor kipakol a főoldalra? mászhatok vissza állandóan. úgyemlékszem régebben nem volt ilyen gondom. (winXP, IE 6.0.2800.1106.xpsp2.030422-1633 frissítések: SP1, Q330994, Q832894, Q820223) a munkahelyi gépnél is rendesen műkődik (winNT). ráadásul pl az Index.hu javás képgalériái sem mennek (a Nézzen hógolyózó arabokat meg ilyesmi Kép) szóval nemértem. Kép
ez mondjuk nem sürgős, csak idegesítő. 5let?

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#150 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 18:56

Az első lehet hogy süti beállítás, ha IE-vel nyomulsz. Nem biztos, csak ötletelek.

A Javát meg töltsél le. Én Operát szoktam lerántani és használni, abban benne van. De tudtommal külön is leszedhető. Guglizzál egy kicsit.Kép

#151 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 22:50

Egy javafrissitest javaslok mindenekelott. Ha nem jar eredmennyel akkor gyere vissza. Kép Amugy tuzfal van? Az is lehet.

Av [salalausukKép]

#152 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 14. 08:53

jó de "eddig" ment rendesen. talán mióta az SP1et felraktam (vagy a Norton Inet Secu-t? ) azóta van ez. chat.hu pl javás ablakot nyit meg ugye és az tökéletesen működik.

egyébként SP1 után a rendszerindításkor nem kellene kiírnia (amikor KITTnek képzeli magát), hogy dózer XP blabla SP1? mert azt se csinálja (persze lehet én emlékszem rosszul és nem is kellene). sőt nekem vmi oknál fogva nincs alapból számológépem se! nem hinném, hogy azt külön ki lehetne szedni telepítésnél (mindig custom installálok dózert de még egyszer se sikerült kihagyni :Đ).

#153 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 14. 15:49

Nekem is fentvan az SP1, de nem irja ki. A Norton Internet Security belezavarhat az explorerbe. Es mindent ki lehet szedni telepiteskor, a szamologepet is. :Đ

Av [salalausukKép]

#154 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 14. 16:47

ki lehet szedni ... a szamologepet is.
hát akkor sikerült kihagyni hehe

#155 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 14. 16:49

Hm nekem sikerult tokeletesen kilonom a rendszerbol. Aztan szuksegem lett ra, es feltelepitettem. De csakis Plus-al vagyok hajlando hasznalni. Kép

Av [salalausukKép]

#156 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 15. 07:07

Idézet

nemtudja vki miért van az, hogy amikor itt grasszálok a fórumtémák között és bejelentkeznék, akkor kipakol a főoldalra? mászhatok vissza állandóan. úgyemlékszem régebben nem volt ilyen gondom. (winXP, IE 6.0.2800.1106.xpsp2.030422-1633 frissítések: SP1, Q330994, Q832894, Q820223) a munkahelyi gépnél is rendesen műkődik (winNT). ráadásul pl az Index.hu javás képgalériái sem mennek (a Nézzen hógolyózó arabokat meg ilyesmi Kép) szóval nemértem. Kép
ez mondjuk nem sürgős, csak idegesítő. 5let?

Engem is kidobál, és rendes IE-m van (6.0). Sütik rendben, java rendben. Ez énsztem még mindig a trefi miatt van, hogy le van terhelve, és nem tud beléptetni.

#157 Felhasználó inaktív   JackDaniels 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 06:56

Nekem lenne egy kérésem, kérdésem. Van ez a Daemon Tools nevű progi. Jókat olvastam róla, erről szeretnék kis infót, attól, aki már használta. Ez működik játékoknál is, ahol cd key és crack van? Ha egy több cd-s játék van, akkor egy virt. meghajtóhoz rendelhetem mind a három cue-t?? DVD-nél is így műxik? Azért érdekelne, mert ha jól értelmeztem a progit, akkor nem kell installálni a gammát????Kép

Ilyesmik érdekelnének engem, a segítséget előre is nagyon-nagyon köszönöm.

Sims?? Nem értem!!! Én szoktam sms-ezni de minek oda az "i" betű?????????

#158 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 16. 10:58

Nem értem miről beszélsz. Te hallottál már CD-image-ről? Az bazt jelenti hogy a CD-d tartalma egy fileba kerül, amit ezzel a progival tudsz beolvasni, mintha a CD-ről menne a game.

#159 Felhasználó inaktív   JackDaniels 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 20:26

Azé le ne csesszél, mert érdeklődtem.Kép Elég lett volna annyi, hogy nem kell CD-re írni a játékot, ezt még én is megértem.Kép Nem mindenki számtech professzor, ezért érdeklődtem. De azé köszi a segítséget.KépKépKép
Sims?? Nem értem!!! Én szoktam sms-ezni de minek oda az "i" betű?????????

#160 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 20:36

olyan mint egy virtuális CD-rom. a cd íróval nem lemezre másolod a kívánt tartalmat hanem egy fájlba írod, amit ezzel a Daemonnal beolvastatsz. ha több cds a játék akkor minden lemezfájlját külön meghajtóhoz kell rendelni. ez csak a cd lemez cserélgetését váltja ki, telepíteni ettől még kell. :Đ dvd lemezt nemtudom kezeli e, de biztosan van olyan (ha nem) ami igen.
Ez működik játékoknál is, ahol
igen

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10