HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#101 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 24. 23:35

Avium kérésed parancs volt!!! Megtörtént a törlés (SOS)

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#102 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 23:39

Koszonom szepen! Amugy megkerdeztem a szamitogep szakember szerelomet errol a Video Mode Not Supported dologrol, es azt mondta, h a kartya kezd meghalni. Szal veszek egy ujat, ezt elkuldom garis szervizre vagy cserere, ami nem egy nap lesz, aztan eladom ha kicsereltek vagy mi... GeF kuka.

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#103 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 23:48

Nincs mit én már tegnap gondolkoztam, hogy át kéne mozgatni ide ebbe a topicba azt. Örülők, hogy részben megoldódott a rejtély. Ezért javalottam én is, hogy cseréld ki, és ha a másikkal megy akkor ez suxx. Kép Érdekes, hogy sokat panaszkodnak a Gef tulajok, főleg az nvidia Ti4200 128 megás verziójával egyidőben és az az után megjelent kártyákra. Szerencsére az én karim még egyenlőre tartja magát, de az is nVidia, szóval kezdek lassan aggódni Kép

Jóképű gyerek voltál míg össze nem borzoltad a saját fogaidat :Đ)

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#104 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 07:48

Ojve rosszul alakulnak a dolgaim. Megmutatta a kartya, h ne szamitsak arra, h raer egy honap mulva ujat venni. Kép Az elobb, csak ugy gratisz, explorer hasznalat kozben is megcsinalta, h kikapcsolt a monitor, es a szokasos VMNS uzenet... Asszem kezdek ideges lenni.

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#105 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 25. 10:30

Nekem gef4 ti4200 128-asom van. A kártya maga király sztem, a driver meg egy rakat kaki, és most sikerült miatta újrarakni a winfost, és még mindig baszakszik az opengl original winfoson.

#106 Felhasználó inaktív   JackDaniels 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 27. 10:32

Ilyet még nem pipáltam!!! Valaki help, ha ért a dologhoz, mert megzavarodok!!

Az a téma, hogy van egy 1,5 éves Plextorom 40/12/40. Eddig kutya baja sem volt, most pedig nem tudok vele 8x-nál gyorsabban írni semmilyen lemezt. A poén csak az, hogy bevittem a boltba ahol vettem (csak az írót), ott nem volt ilyen gond, írtunk ott is vele, szemem láttára. Meg van az a txt. fájl, amit a Nero csinál hiba esetén, ha valaki megnézné elküldeném neki, mert nekem kínai ami benne van. A másik poén meg az, hogy adtak egy írót (LG) amíg a boltban van az enyém, és azzal kutya bajom. Az ír 24x,32x is frankón. Nagyon nem vágom, hogy mi lehet a baja. Valaki szánjon meg PLS!!

Azért vettem annak idején Plextort, mert arról olvastam a legjobbakat, eddig nem is volt vele bajom, egy lemezt nem rontott, pedig nem keveset írtam vele.

Előre is köszönöm a segítséget, tud valaki!!

Sims?? Nem értem!!! Én szoktam sms-ezni de minek oda az "i" betű?????????

#107 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 27. 13:41

haveromnak is plextora, es azert vette o is mert jokat hallott rola. nos, ugy nyitott, hogy kapásbol ujra kellett telepiteni a vinfost, hogy hajlando legyen mukodni...

amugy en nem nagyon csodalkoznek a helyedben, tedd te is ezt, mert utana haveromnak is mukodott már rendesen. asszem valami kodek pakkal akadt ossze (egy iro!!!), és semmikeppen nem volt hajlando mukodni, ujratelepites nelkul...

Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#108 Felhasználó inaktív   JackDaniels 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 27. 14:11

Ezt már próbáltam, 3x telepítettem újra a winfost, XP-m van, de nem oldott meg sajna semmit.De azért köszi a tippet.
Sims?? Nem értem!!! Én szoktam sms-ezni de minek oda az "i" betű?????????

#109 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 27. 15:04

Ez nyilván nem segít, de nekem már több éve különböző LG olvasóim és íróim vannak és egyikkel se volt soha bajom. Én elhiszem hogy valamiről jókat mondanak, de nem feltétlen rosszabb az olcsóbb.

#110 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 28. 03:50

Ilyet még nem pipáltam!!! Valaki help, ha ért a dologhoz, mert megzavarodok!!

Az a téma, hogy van egy 1,5 éves Plextorom 40/12/40. Eddig kutya baja sem volt, most pedig nem tudok vele 8x-nál gyorsabban írni semmilyen lemezt. A poén csak az, hogy bevittem a boltba ahol vettem (csak az írót), ott nem volt ilyen gond, írtunk ott is vele, szemem láttára. Meg van az a txt. fájl, amit a Nero csinál hiba esetén, ha valaki megnézné elküldeném neki, mert nekem kínai ami benne van. A másik poén meg az, hogy adtak egy írót (LG) amíg a boltban van az enyém, és azzal kutya bajom. Az ír 24x,32x is frankón. Nagyon nem vágom, hogy mi lehet a baja. Valaki szánjon meg PLS!!

Azért vettem annak idején Plextort, mert arról olvastam a legjobbakat, eddig nem is volt vele bajom, egy lemezt nem rontott, pedig nem keveset írtam vele.

Előre is köszönöm a segítséget, tud valaki!!

Nekem egy ősrégi Panasonic íróm volt az ugyanezt csinálta. Nálam az ok egyszerű volt, az író optikája már megkopott, vagy gyengült a diódája, vagy mittudomén milyen elöregedési jelenség miatt csökkent a fénysugár által a megfelelő pontokra juttatott energiamennyiség. Egyes cédéken ment még gyorsabban, majd később már azokkal sem. A lemezek színére is érzékeny volt (mármint az adathordozó réteg vagy zselé vagy mi a szösz színére).

#111 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 28. 13:00

ha már itt tartunk, nekem az a problematikám, hogy a kis irokám pillanatnyilag mint olvaso is kénytelen uzemelni, mert volt egy par kedves ember aki hajlando volt tonkrevágni a cuccost. tehát mar kicsit oreg, és irni még tud, viszont egyes lemezeket nem olvas be. néha még azt sem, amit 5 perce irtam vele... erdekes. bar gondolom, az idö vasfoga miatt lehet. Kép

#112 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 28. 17:59

ha már itt tartunk, nekem az a problematikám, hogy a kis irokám pillanatnyilag mint olvaso is kénytelen uzemelni, mert volt egy par kedves ember aki hajlando volt tonkrevágni a cuccost. tehát mar kicsit oreg, és irni még tud, viszont egyes lemezeket nem olvas be. néha még azt sem, amit 5 perce irtam vele... erdekes. bar gondolom, az idö vasfoga miatt lehet. Kép

Próbáld meg hogy kicsit pihenteted a lemezt írás után. Így sem olvassa? Bár inkább az szokott történni, hogy az optika aberrációja megnő, és a mechanika is pontatlanná válik, így érdemes a sebességet lejjebb venni. Idővel a lemez színére is érzékenyebbek lehetnek az írók. Az én régim például jól írta a kék és zöld lemezeket, de az szürkés színűeket nem szerette. Az ilyen hibáknál egyébként ne felejtsétek el, hogy ha csak néha fordul elő, akkor alapanyag hiba is lehet! Váltastok esetleg lemez-márkát egy kis időre...

#113 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 30. 22:10

Ha irhato CD-rol beszelunk, akkor mindenkinek a Verbatim-ot ajanlanam! Igaz nem olcso, de viszont nagyon jo minoseg.

Av [salalausukKép]

#114 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 03. 31. 07:45

Na ezt figyuzzad!Kép Én most ilyenre írok!
http://www.digit-lif...ndex.html?21112

1750 egy 20-as csomag és tökéletesen írható. Ja és persze tokkal vonóval!

Eddig meg ilyenre írtam:

Na ebből sikerült 100-at vennem 3000-ért!

#115 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 31. 08:33

es vajh honnan lehet ilyenhez hozzajutni? erdkelne a dolog.

vagy csak nyalcsorgatasnak irtad ide fel?Kép

#116 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 31. 09:53

Tuti hogy csak nyálcsorgatás céljából Kép Aki 30Ft-ért vesz normáltokos CD-t és nem szól az, wáááhh KépKépKép

#117 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 12:34

Biztos egyszeri üzlet volt. Valgy leesett egy teherautóról... :Đ) Egyébként én a Verbatim, TDK és Philips márkájúakat szeretem a legjobban, de a Philips esetében már találkoztam nagyon rossz sorozattal is...

#118 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 23:23

Nekem rengeteg CD-m Philips, es meg egyikel se volt gond. A Verbatimot tartom talan a legjobbnak. A TDK-val se volt gondom, de haverom vett pl 40 darabot, es mindegyik ugyanannal a pontnal hibas. Kép Elegge vicces kis sorozat hiba. A legrettegettebb cd markam a Fuji! Rettenetes! A adat CDket soxor nem ismeri fel a Mac, az audio CD-ket sokkal lasabban ismeri fel a hifi.. Szal szopi ezerrel, es sok keveresre megirt CDm Fuji. Kép De amugy van rengeteg CD-m sokminden kerult a kezembe fel se tudnam sorolni. A legelso CD-m, amit meg 1x-esen irtunk meg, mert akkoriban az volt a max, egy Kodak Data CD. 13 eves, es meg mindig pikkpakk felismeri a Mac. Kép Pedig mar ragad a dzsuztol meg karcos mint a szemet.

Av [salalausukKép]

#119 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 23:31

Te emberke nem felejtettel el vmit? Mindig jossz a keveresi cd-iddel meg mixekkel.. hol van az a hires mix???????
Have a good byte!!!

#120 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 00:16

Te emberke! Sztm egyedul Te vagy aki meg nem toltotte le. Kép A cikk aljan ott van a letoltes, csak kicsit beleolvad a szovegbe. Mostmar ideje lenne letolteni. Kép De h megkonnyitsem a dolgodat, itt a link. Kép

Av [salalausukKép]

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.