HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#121 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 03. 21:31

Amivel én a legnagyobbat szívtam anno, az a BASF volt (5 vagy 6 éve?). Vettem 40 darabot, kb. 14 volt használható, a többitől vagy lefagyott a gépem, vagy nem is tudott rá írni az íróm.

De ez már régen volt. Azóta nem is találkoztam ezzel a márkával. Mondjuk az is igaz, hogy többet nem is vennék belőle...

#122 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 11:44

En BASF bol utoljara VHS kazit lattam. Kép Veg volt sok LP-m is. Talan remlik, h bolt polcan regen lattam irhato CD-ben is, de hala istennek ettol megkimelt a sors. Kép

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#123 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 04. 15:43

Má nem azér, de a TDK is csak egy CD TDK felirattal. Azér mer sok hülye olyat vesz... Egészségükre. Lehet csak én vok mákos, de főleg noname-t használok mer feleannyiba kerül. Igaz nem írok naponta 20 CD-t, de szószerint mondom idáig egyetlen CD-vel volt bajom amit nem tudtam megírni, de csak azért, mert egy kiba karc volt rajta. Nemrég elírtam egy százas papírtokos csaomgot aminek darabja volt 95Ft, és eggyel se volt bajom. Meg rengetegszer hallottam már haveroktól, hogy így hibás a TDK meg a Philips... Érdekes, hogy nonamere még nem nagyon hallottam panaszt, bár lehet ott természetes, hogy 100-ból 1-2 rossz, de még ígyis feleannyiba került mint a márkás szarságok.

#124 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 17:26

Nalunk naponta rengeteg cd megfordul (marmint a cegnel). Es az osszes ugyfel noname cdket hasznal gyors adathordozasra, persze abbol a celbol, h eldobhato legyen. A hosszutavu adattarolasra soha nem lattam meg senkit noname cdket venni. Leneh ez megrogzott sznobizmus a cegek reszerol, de valahogy a nevesebb cdkben jobban bizik. Amugy azert a nagyobb neveket nem szabad lebecsulni (mert bar TDK bol en is lattam rengeteg hibasat) de mindenki maganak gyartja a CDket. Itt max az forog fenn, h egy noname cd is philips, csak nem nyomtak ra, es igy sokkal olcsobban dobjak piacra. Es persze ez barmelyik nagynevre igaz lehet. A noname gyartok alltalaban ranyomjak a nevuket.. igy szuletik a sok elvetemult gagyi cd.

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#125 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 17:39

Igen, ez igaz. De én vettem már noname rányomott CD-ket is, és azokkal se volt baj. Most pl (ami nem noname) Memrorexet vettem, és az is 100Ft volt tokkal...

#126 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 04. 05. 08:27

Tuti hogy csak nyálcsorgatás céljából Kép Aki 30Ft-ért vesz normáltokos CD-t és nem szól az, wáááhh KépKépKép
Leirtam haogy miért volt nekem annyi cdm annyiért csak külső nyomás hatására töröltem az üzenetet egészen érthető okokból.

#127 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 08:46

En olvastam azt az uzit. Es termeszetesen ertheto h torolted, kicsit sok info volt. Elarulod mi volt az a kulso nyomas? Kép

Av [salalausukKép]

#128 Guest__*

Elküldve: 2004. 04. 05. 09:53

reflexbeu........Kép

#129 Guest__*

Elküldve: 2004. 04. 05. 09:54

Egyszavas hozzászólás miatt bannolom magamat 2 hétre! Kép Maaaaaazóóóóóóóó!

#130 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 19:07

Jolvan Kép

Av [salalausukKép]

#131 Felhasználó inaktív   Kormos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 19:54

szürgősz szegítszégre van szükszégem! nem mozognak a kisz szmájlijaim és nem tudok itt formázgatni szem a hülye tűszfaltól... és fogalmam sincs hol állítsam be jajj ez már nagyon idegesítttt.
[Trust in my command!]

#132 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 20:06

Kedvesem a smiley problemara mar emlitettem, h az java frissites kerdese. Mint ajanlottam, mivel original windowsod van, irany a www.microsoft.com es windows update!

Av [salalausukKép]

#133 Felhasználó inaktív   Kormos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 20:22

Az már megtörtént, de csak akkor mozognak a smiley-k ha kikapcsolom a tűzfalat Kép
[Trust in my command!]

#134 Felhasználó inaktív   Kormos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 15:13

Na nem tudom hogy mi történik itt, de többször előfordult hogy elküldtem a hozzászólásomat, és nem látszik, viszont a kezdőoldalon ott van hogy hozzászóltam x topichoz... Mi lehet ez?

[Trust in my command!]

#135 Felhasználó inaktív   Dudo King 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 16:01

Velem még ilyen nem történt, de tényleg ki van írva a neved a, de a topicban nuku.Kép

#136 Felhasználó inaktív   Kormos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 17:10

Tegnap AV egyik hozzászólása is így tűnt el.
[Trust in my command!]

#137 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 17:50

Pff en abban remenykedtem, h kesobb majd elokerul. De most igy visszaolvasva sehol nemtalalom, es mar emlekezni se emlexem arra mit irtam akkor. Kép

Av [salalausukKép]

#138 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 19:12

Av, legalább te tudhatnád, hogy ez a GK... Szal ilyenek vannak, ezért "Mehet" előtt kijelöl és ctrl+c!!!

#139 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 08:59

Ezt joltudom enis. Csak eddig csak a hoszabb hozzaszolasaimnal alkalmaztam a biztonsag kedveert. Ugylatszik mostnatol be kell vezetnem allando gyakorlatba. Kép

Av [salalausukKép]

#140 Felhasználó inaktív   Kormos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 09:16

Av, legalább te tudhatnád, hogy ez a GK... Szal ilyenek vannak, ezért "Mehet" előtt kijelöl és ctrl+c!!!

Nekem megvolt a ctrl+c, de ugyanabba a topicba nem bírtam még 2 órával később sem beilleszteni a hozzászólásaimat. Ez valami fantom tünet.

[Trust in my command!]

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.