HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#61 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 18. 15:19

Ismerem a Gspotot, de félreértettél. Nem az a gáz, hogy nem tudom egy filmről, hogy mivel van bekódolva, hanem hogy nem tudom a gépemen milyen codecek vannak felrakva, azok hol vannak, és hogy lehet leszedni őket, illetve egy-egy proginak megmutatni, hogy tudja használni.

#62 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 29. 21:28

Huhh, nagyon plz, akinek van 5lete, mondja! A winyóimmal elég nagy gáz van, és nem tom miért.
Leírom a történetet. A 80 gigás winyómról, amin 65 giga hely volt, 15 gigát átmásoltam egy másik winyóra. Kb. 1 óra múlva visszamásoltam (mindkétszer: cut-paste). Most a winyó megtalt, és ahová másoltam ott is hibádzik 15 giga hely, ami egyszerűen eltűnt. Szal 30 giga egyszerűen felszívódot!!!
Na mondhatjátok, tök logikus a megoldás, de még nem mondtam el midennt. Kukák üresek, Scnadisk másodszorra se talált semmit teljes lefuttatásban, Norton DiskDoctor szintén. Idáig ilyen problémám nem volt. Vírusom nincs. Na ezek után van valakinek ötlete? Nagyon fontos lenne!!!!!!!! Kép

#63 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 30. 04:20

apafej nincs fent norton utilities, vagy egyebb program csomi? Vagy volt ... az a baj, hogy valamelyik basic leszedni a norton protectet es csak gyulik a szemet bele... ha egyszer felraktad nem tudod leszedni ha leszeded meg nem tudod kezelni de muxik a hatterben szoval dobd vissza es nezd meg. Nekem fott mar a fejem emiatt par napot anno...
Have a good byte!!!

#64 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 30. 09:00

Hát kösz, vamennyivel kevesebb lett, olyan 5-6 gigával. Ez is valami. Egyébként a kukát még anno visszarktam normálisra, szal nem tom mi a szart csinált ez az idióta Norton... Kép

#65 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 02. 11:53

Látod fr mi lett a sok vinyós rendszeredből? Kép

De félre a gonoszkodással, a Norton már nekem is bekavart hasnolóval. Azóta még a telepítőjét is letöröltem, és semmi gondom nincs.

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#66 Felhasználó inaktív   toy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 19. 11:47

Szasztok!

Technikai problémám van. A Call of Dutyval játszanék. Nincs valakinek ötlete, hogy miért csak 60 Hz-en frissít a játék. Egyszeruen nem tudtam megoldani a magasabb frissítési frekvencia beállítását. Kép

HELP!

#67 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 19. 12:00

Van egy NVREfresh Tool nevü progi, ami beállítja neked, hogy melyik felbontás mekkora Hz--en menjen!

#68 Felhasználó inaktív   toy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 19. 15:09

Köszi!

Este kiróbálom. Reménykedem. Kép

#69 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 19. 23:07

Milyen kártyával nyomulsz? Mert az nvidiáknak van saját 3d-s refreh rate beállító része, de gondolom az ati-k is rendelkeznek efféle tudománnyal.

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#70 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 19. 23:09

Az nem mindíg jó...nekem például nem akaródzik menni a sajátja! :Đ

#71 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 19. 23:28

Igen?? Nekem teljesen hibátlanul megy, mióta csak beállítottam. Annyi nyűg van csak vele, mikor új drivert teszek fel akkor újra kell állítani.

#72 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 19. 23:41

Kitettem a főoldalra az új Forceware drivert, lehet szedni! Kép

#73 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 09:18

Megőrülök!!! Újraraktam winfost. Copy-paste, több mega. És megint hibádzzik több giga a winyóról. Ezt full nem vágom!!! Tök új OP rendszer, frissen particionálj és formázott winyó. Hibaellenőrzés, töredezettségmentesítés. Semmi. Nem ÉÉÉÉÉÉÉRTEEEEEEM!!!!!!!!!!! Kép

#74 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 03. 02:48

Ki van kapcsolva a system restore?
Have a good byte!!!

#75 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 03. 04:12

Ki, de azóta full újraraktam a cuccost, és megint kezdi. Most csak 5 giga tűnt el a 160-as winyóról, hogy közben 30 giga van rajta.

#76 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 08. 20:18

Na emberek, egy újabb megoldanivaló probléma. A gépem időnként meghal.
A hiba: egyszercsak tök hirtelen elkezd befagyni (zene, egér minden). Kb. 3 sec-ig nem mozog semmi, aztán 4-5 secig megy, bár lassan. Aztán ez az idő eltolódik addig, hogy semmi nem megy, és ég a dolgozás lámpa a gépen.
Ez még nem minden! Az első kcsiike befagyástól a kép a ctrl+alt+del-re nem ragál, nem lehet kikapcsolni. Továbbá az összes épp futott program MINDEN tárolt beállítása elveszik és a használhatatlan lesz (Winamp, DC, IE) (playlist, DC listek eltünnek nyomtalalnul, ie cache eltünik).
Restrat után a gép megy. A probléma nem rendszeres időnként jelentkezik, és semmi közük egymáshoz, úgy értem nem ugyanet csinálom éppen. Továbbá még vmi elég érdekes. Ilyen után leállítottam a gépet a power gomb hosszas nyomásával majd a DSL modememt is kikapcsoltam. Na idáig semmi érdekes, viszont kb. 10 sec múlva bekapcsoltam a DSL modememt, és a gép MAGÁTÓL beindult pont akkor, amit full nem vágok.

Totál nem értem mi lehet, ilyet még nem pipáltam. Lehet hogy meghalt az alaplapom meg a RAM???

#77 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 12. 00:44

Kösz midnenkinek a segítséget, hogy éjjelét-nappalát nem kímélve ide írt 2-3 sort. De mind1, a problémát megoldottam, a nagy érdeklődésre való tekintettel viszont asszem nem osztom meg veletek. Kösz a segítséget! Kép

#78 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 23. 08:34

frpeter: Hat nem irigyelek. Ilyen problemakkal rendelkezni nem semmiKép. De hala a jo egnek most en is begyujtottem magamnak egy ennel kisebb, de szamomra annal rejtejesebb parat. Nos a minap kaptam egy lajt cd irot na meg egy uj kabelt bele a gepembe. Ez az a kabel ami igy osszekoti a winyot, a cd irot, afloppy olvasot na meg az alalplapot. Szoval az a geci vastag ami nem az aramot adagolja. Szoval olyat kaptam csak uj szeru kiadasban mert ez igy nem ilyen szeles hanem olyan mint barmelyik mezei hosszabito zsinorja. Zsirul ki is csereltem es betettem a cd irot. Elinditom a gepet. Lecsekkoltam a bios-t, hogy felismerte-e az irot. Hat persze, hogy igenKép. Go tovabb. Windows el kezd dolteni. Majd hirtelen fekete villanas, megint tolt, majd megint fekete villanas es monitor leall gep kikapcsol. Probalkoztam meg hat ha valamit szarul kotottem be. Majd visszavarazsoltam az egeszet olyanra amilyen volt. De akkor is ez a hiba allt fent. Ha valaki tud vmi megoldast akkor legyszi irja mar ide le. Thx.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#79 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 23. 10:59

Kösz midnenkinek a segítséget, hogy éjjelét-nappalát nem kímélve ide írt 2-3 sort. De mind1, a problémát megoldottam, a nagy érdeklődésre való tekintettel viszont asszem nem osztom meg veletek. Kösz a segítséget! Kép

jol van, ne is oszd meg!
de akkor minek jarsz ide? Kép
(csok ponekodok, ne szivd mellre :Đ)
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#80 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 23. 16:32

Na 1. nincs olyan kábel ami a CD-t floppy-t winyót meg a lapot köti össze. Floppy nélkül még talán Kép
2. Azt a kábelt IDE-kábelnek hívják.
3. Na idáig volt a guruszöveg KépKép
4. Nem kötötted fordítva a kábelt? Van rajta egy piros csík, annak kell a táp felé lennie, lapon meg nézd meg hogyan van.
5. Jumperek rendben?
6. Próbáld ki másik gépben az CD-t, ha tudod. Ott mit csinál?
Ha a 4-5 nem jött be, akkor lehet hogy az író szar, és az elbasz6ja akár a lapot is. Ez elég nagy gáz...

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.