HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#81 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 23. 16:33

Inkább azt kérdezném, hogy ti miért nem jártok ide...
Ha nem írod a végére, amit írtál, most mást írtam volna Kép

#82 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 23. 18:00

Biztosan jol dugdostam ossze. De kiprobaltam az alapfelalast vissza allitva is. Mintha hozzza se nyultam volna allapotot eloidezve sem mukodot szgeny gepem. Meg jo, hogy itt van apame, mert most kulonben nagy paraban lennek. Mondjuk azert most is paraban vagyok mert nem vagom meg mindig, hogy mi van a gepemmelKép
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#83 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 24. 03:53

Inkább azt kérdezném, hogy ti miért nem jártok ide...
Ha nem írod a végére, amit írtál, most mást írtam volna Kép
tudom, te biztos mellre szivtad volna.
de tudod, hogyen nem vagyok olyan. Kép
amugy bevallom oszinten, hogy nem mindig van idom a forum "aljat" olvasgatni sajna.
de ha van idom, benezek ide is.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#84 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 13:24

Biztosan jol dugdostam ossze. De kiprobaltam az alapfelalast vissza allitva is. Mintha hozzza se nyultam volna allapotot eloidezve sem mukodot szgeny gepem. Meg jo, hogy itt van apame, mert most kulonben nagy paraban lennek. Mondjuk azert most is paraban vagyok mert nem vagom meg mindig, hogy mi van a gepemmelKép

Rocko megoldódott a problémád?

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#85 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 22:33

Sikerult. Bar nem tudom hogyan...Kép Most viszont uj van. Igy a netem kb 10 percenkent fura dolgokat muvel. Neha betolt oldalakatt neha nem. Az irc-m gyakran megszakad minden ok nelkul. Raadsul nem jelzi ki hogy kapcsolodva vagyok-e. Mindenek tetejeben meg kapcsolatot bontani sem tudok. Ja es meg le is lassult. Kb megorjit a gepemKép
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#86 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 06. 12:43

JAJA! MIlyen neted van Rocko? Ha megosztod vélünk, lehet tudunk valami épkézláb ötlettel szolgálni...

#87 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 17. 08:26

Tényleg rocko van valmi változás a dologban??? Megoldódott a helyzet?

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#88 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 17. 12:34

Sírí csend és hullaszag... Rocko elveszett az internet hálójában...

#89 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 16:19

MegvagyokKép Kosz a segitseget, de a dolog magatol megoldodott. Egyaltalan nem vagom mi tortenik itt. De mint mindig most is uj hiba lepet fel. Ugyanis ahogy az elozo problema megoldodott ket nappal ra jott a masik. Most az a helyzet, hogy igy hiaba alitok be kezdooldalt az explorer-ben az minden ujrainditasok visszavarazsolja a valamelyik kulfoldi oldal internetes keresojet kezdooldlnak... Meg igy hiaba alitok be barmilyen hattert az ujrainditaskor visszaalkotja magat a zold mezos kepre... Megorult a gepemKép

#90 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 17:14

A külföldi oldal alapján sztem trojan van a dologban, az szokott ilyen csúnyaságokat csinálni...
Only human!

#91 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 03. 09. 18:02

egyértelmüen trojan, nekem is volt mar ilyen. a megoldas: ad-aware nevezetű programocska.

#92 Guest__*

Elküldve: 2004. 03. 09. 18:10

ha már itt tartunk, en is szeretnek egy erdekes dolgot felterjeszteni, hatha van valami guru itt aki tud ra gyogyirt!:Dszal az van hogy nemrég vettem egy 80as maxtor vinyot a meglevo 20as mellé. a 20ason volt egy w2k. az ujra csináltam 4 particiot, az elson van w98, a masodikon w2k, a harmadikon linux lesz, és a negyedik az extended. namármost ugy terveztem hogy a 80as lesz az alap vinyo azon lesznek a rendszerek, a 20as lesz a hordozhato, de mivel lusta vagyok , ezért nem szedtem le a kicsirol a renszert. szerenscere. mert egyik nap este, mikor tokeletesen mukodott minden (a 80as vinyorol a w2k ment), és befejeztem aznapi szuttyogesem, le is kapcsoltam a gepet annak rendje s modja szerint. reggel kapscolom be, de hát nem ismeri fel a 80as vinyomat. ujraindit, ugyanez. beteszem a kis vinyom , amin meg fenn volt a w2k aztan a 80as megy secondary masternek. igy felismeri a 80ast, de primarynak nem, holott 10 oraval azelott meg minden rendben volt. ja és ekkor már pár honapja mukodott rendesen. szoval secondarykent ismeri csak fel. Probaltam az osszes jumper kombináciot, az ide kábelt dugdoztam ossze vissza, semmi... egyszeruen nem ertem mi a fasz lehet vele. mondjuk má jo lenne, mer az a linux is fel kivankozik a gepemre, addig meg nem tom feltenni..:Đ ja és a 80asrol ha secondaryn van nem hajlando bootolni, viszont ha a kicsi van secondaryn akkor is be bootol onnan. szal ha valakinek van epkezlab otlete azt szivesen vennem. THX

#93 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 22:25

Nem akarlak elkeseriteni de elmult heten 2 db ember szivott maxtorral. Nem tudom mi van veluk. 1-ik absolute el sem indul sehogy, vagy 5 gepben probaltak (nyilvan szar) aztn most a gar-ral kuzdenek. Masik meg durvabb: 200 mb-s dobozban egy 160-as raadasul nem is jo....

Ide kabelt csereltel mar?

Hat behatarolni nehez a bajt mindenesetre meg probalhatod, hogy lehuzol mindent a geprol ami nem muszaj. Marad ram,cpu,vga, (alaplap) meg az egy szem hdd. Ha igy elindul akkor a tapod kicsi, vagy oregszik es kezd behalni.... Ha ugyanazt kapod mindenhogy (minden ide port master/slave) akkor meg esetleg egy fdisk/mbr-el probalkozhatsz. Bar fura lenne mert boot virusok mar elegge eltuntek. Ha utana sem akkor nezz korbe a maxtor web site-jan. Ezekbe a franya dogokbe van egy SMART nevu cucc aminek a lenyege, hogy mikor kiesik egy sector akkor a tartalek teruletbol fuzi hozza, hogy mukodjon. Igy tovabb birja a hdd, altalaban gar utanig 1-2 nappal Kép. Ha az elejen szallt el egy sector es a smart meg benazik akkor az eletben nem fog sehonnan sehogy bUtulni szoval vissza gar-ba. Probald ki tobb gepen is mielott szet utod a boltot!!! Ha meg bemesz akkor mond el, hogy mi mindent probaltal mar, hogy ne azzal szarozzanak es hamarabb kapj cseret....

Have a good byte!!!

#94 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 23:17

Sajna jobb ötletem nekem sincs, de az tény és való mostanában igencsak betegeskednek a Maxtor vinyók a cégünk vett 15 db-ot abból 6-t vittünk vissza KépKép Ez több, mint rossz arány... Kép

#95 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 23:19

Azt kéne sztem kipróbálnod, hogy másik gépben hogy viselkedik. Ha ugyanez és reinstall után se megy, akko jobb esetben csak elektronika hibás, rosszabb esetben pedig bad sectoros lett a boot rész. Sztem legalábbis ez lehet vele.
Most abba nem mennék bele, hogy melyik winyó jó, melyik nem, mert egy rohadt olcsó kis Quantumom van, ami immár majdnem 10 éve üzemel hiba nélkül, és volt Maxtorom, ami 1 hónapot bírt.

#96 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 23:23

Ha még itt tartunk nekem a Quantummal, Seagate-tel és Samsunggal nem volt bajom, bár utóbbiból csak az elsőt koptatom.

#97 Guest__*

Elküldve: 2004. 03. 10. 15:13

Kossz Mixx a tippet, szerintem akkor a tappal lehet gondja, mert igaz hogy az is szarakodik, csak ezt elfelejtettem emliteni. ilyen ez a gep, romokban van. :-D(( gondolod akkor megoldja a problemet ? amugy meg a boot sectorral nincs gond, ugyanis el sem jut odaig, hogy az ellenorizze...:Đ mondjuk attol meg lehet vele gond :-D kosz fiuk, asszem kapom iis szét a cuccot aztan probalkozok :-D

#98 Guest__*

Elküldve: 2004. 03. 10. 18:30

ja, kosz fiuk a segitseget, vegulis megoldodott a problema, legalabbis reszben. arrol volt szo, hogy addig kotogettem az ide kabelt, amig ugy jott ki hogy a 80as lett a secondary slave, a 20 as meg a secondary master (asszem most igy van), aztan biosban meg beallitottm, hogy a 80rol bootoljon, mer végre kegyeskedett ott is felismerni. Grrrrrr....

#99 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 22:18

csak secondary slave-kent mukodik? Masnal is ezt csinalja? (marmint mas ember gepen ez a hdd a gyengebbek kedveert)
Have a good byte!!!

#100 Felhasználó inaktív   Skullkid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 16:16

Helló mindenki !
Lenne 2 problémám.
1.A FlashCapture nevű progival leszedtem a S.T.A.L.K.E.R. (www.stalker-game.com) oldaláról néhány flasht, de nem tudom őket beilleszteni a FrontPage-be.Hogy kell ?
2.A S.T.A.L.K.E.R. oldalán úgy van megcsinálva a szöveg hogy nem az oldal legszélén, hanem ott középen van. Hogy tudom ugyanolyanra megcsinálni ? (!!! a középre igazítás nem jó erre!!!)
Azt hiszem nincs több kérdésem. Egyébként azért volt ennyi szó a S.T.A.L.K.E.R.-ről mert egy FAN oldalt akarok csinálni.(az eredeti oldal alapján, ezért van szükség a flash-re)
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.