HELP!!
Tegnap format c: volt és ma windows update megy, de az SP1-et nem hajlandó feltennni ez a szar. Telepítés közben azt írja ki hogy az atap.sys meg van nyítva vagy más progi használja...HÁt lol, amikor csak az SP1 telepítője megy!ÖTLET?
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2004. 08. 17. 06:48
HELP!!
Tegnap format c: volt és ma windows update megy, de az SP1-et nem hajlandó feltennni ez a szar. Telepítés közben azt írja ki hogy az atap.sys meg van nyítva vagy más progi használja...HÁt lol, amikor csak az SP1 telepítője megy!ÖTLET?
Elküldve: 2004. 08. 17. 08:51
Esetleg egy virus nem engedi fel.. megesik
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 08. 17. 09:26
Elküldve: 2004. 08. 17. 09:49
Elküldve: 2004. 08. 17. 10:27
Köszi Myko!! CSAK...
Csak hogy nekem is van egy ilyen XP-m...Windows XP Integrated SP1 HUN...hmm fel is tettem a drágát csakhogy elkaptam a blastert miután felléptem a netre és utána hiába töröltem le hiába tettem fel a javítását nem akart eltűnni a gépről...most már kibírom SP1 nélkül majd a suli alatt valamikor megcsinálom...addigra új vinyó is meglesz!
Elküldve: 2004. 08. 17. 11:15
Elküldve: 2004. 08. 17. 14:21
Na Shifty KOMA!
Látom nem igazán vagy otthon a számítógép installálásban, ezért ehun-e egy kis útmutató:
1. Az alaplapban beállítod, hogy az elsődleges boot a cd-rom legyen
2. XP install cd behelyezése a meghajtóba (de ne a floppyba), ha lehet, akkor a cd-driveba
3. Hagyod, hogy bebootoljon a cdről és elindítot a telepítést
4. A telepítés közben kiválasztod a particiót, amire installni akarod az Xp-t, majd azt formatálod is ott
a telepítővel, méghozzá NTFS file rendszerrel és lehet nyugodtam quick format!
5. Winfos felmászik a gépedre
6. Miután felmászott a cucc, szépen bejelentlezel, mint Administrator vagy Rendszergazda
7. Fogod magad és szépen felinstallálod az alaplapi drivereket, majd a hangkártyát, vga kártyát,
egyszóval az összes drivert
8. Ha ez megvan, szépen felrakot a SP2-t
9. Ha ez is kész, akkor az első dolgod, hogy a TŰZFALAT beröffented!!! Mindegy igazából, hogy milyer,
de az egyszerűség kedvéért ezt javaslom: Sygate.Personal.Firewall.Pro.v5.5.2525-ROR
10. CSAKIS EZEK UTÁN MÉSZ ÉS LÖVÖD BE A NETET!!!!! ADDIG ODA SE SZAGOLSZ!!!!!!!
11. Élvezed az életet és nem kell törödnöd a Blaster baromságával!
Nos, így hirtelen ennyi a gyorstalpaló kurzus egy kurva winfos telepítéséhez!!!!!!!! ![]()
Elküldve: 2004. 08. 17. 15:43
Köszi EMi!Így igaz annyira nem vagyok benne, de 7-es pontig okés voltam:D után voltam balga!! Amúgy kellene egy ENG XP, amit majf vhogy beszerzek...alant meg már írtam...mindenki a saját hibáiból tanul!!
MÉG1X THX![]()
![]()
Elküldve: 2004. 08. 17. 19:39
MS.Windows.XP.Professional.ENG.Corporate.Edition.SP1.Integrated-ISO Ez megfelel EMi?Ha jó akkor le is töltöm!
Közben találtam egy ilyet:Microsoft.Windows.XP.Professional.SP2.Final.Integrated-PMM
Egy ilyet:Microsoft.Windows.XP.Professional.SP2.Intergrated.With.HUNGARiAN.MUI.READ.NFO-m9
És egy ilyet:Microsoft.Windows.XP.Professional.Corporate.incl.SP2-FTFiSO
Hmmm akkor most melyik is?
:D:D
Ja és EMi az általad írt tűzfalat hol találom meg?![]()
Elküldve: 2004. 08. 17. 19:52
Ja és EMi az általad írt tűzfalat hol találom meg?![]()
egy számtek bótba pl. ![]()
![]()
Elküldve: 2004. 08. 17. 20:14
Szamla nem kell ![]()
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 08. 17. 20:52
Hmm hogy is volt az a DC++-os dolog?![]()
badguy:marha vicces voltál:P:P:P a szent és sérthetlen badguy akinek minden softwareje eredeti![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2004. 08. 17. 21:22
Elküldve: 2004. 08. 17. 22:52
Elküldve: 2004. 08. 17. 23:15
Elküldve: 2004. 08. 18. 00:05
Idézet
MS.Windows.XP.Professional.ENG.Corporate.Edition.SP1.Integrated-ISO Ez megfelel EMi?Ha jó akkor le is töltöm!
Közben találtam egy ilyet:Microsoft.Windows.XP.Professional.SP2.Final.Integrated-PMM
Egy ilyet:Microsoft.Windows.XP.Professional.SP2.Intergrated.With.HUNGARiAN.MUI.READ.NFO-m9
És egy ilyet:Microsoft.Windows.XP.Professional.Corporate.incl.SP2-FTFiSO
Hmmm akkor most melyik is?
:D:D
Ja és EMi az általad írt tűzfalat hol találom meg?
Még mindig erre várom a válaszokat!
Elküldve: 2004. 08. 18. 05:00
látom sikerült leszűrni a lényeget... ![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2004. 08. 18. 10:28