HELP!!
Tegnap format c: volt és ma windows update megy, de az SP1-et nem hajlandó feltennni ez a szar. Telepítés közben azt írja ki hogy az atap.sys meg van nyítva vagy más progi használja...HÁt lol, amikor csak az SP1 telepítője megy!ÖTLET?
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2004. 08. 17. 06:48
HELP!!
Tegnap format c: volt és ma windows update megy, de az SP1-et nem hajlandó feltennni ez a szar. Telepítés közben azt írja ki hogy az atap.sys meg van nyítva vagy más progi használja...HÁt lol, amikor csak az SP1 telepítője megy!ÖTLET?
Elküldve: 2004. 08. 17. 08:51
Esetleg egy virus nem engedi fel.. megesik
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 08. 17. 09:26
Elküldve: 2004. 08. 17. 09:49
Elküldve: 2004. 08. 17. 10:27
Köszi Myko!! CSAK...
Csak hogy nekem is van egy ilyen XP-m...Windows XP Integrated SP1 HUN...hmm fel is tettem a drágát csakhogy elkaptam a blastert miután felléptem a netre és utána hiába töröltem le hiába tettem fel a javítását nem akart eltűnni a gépről...most már kibírom SP1 nélkül majd a suli alatt valamikor megcsinálom...addigra új vinyó is meglesz!
Elküldve: 2004. 08. 17. 11:15
Elküldve: 2004. 08. 17. 14:21
Na Shifty KOMA!
Látom nem igazán vagy otthon a számítógép installálásban, ezért ehun-e egy kis útmutató:
1. Az alaplapban beállítod, hogy az elsődleges boot a cd-rom legyen
2. XP install cd behelyezése a meghajtóba (de ne a floppyba), ha lehet, akkor a cd-driveba
3. Hagyod, hogy bebootoljon a cdről és elindítot a telepítést
4. A telepítés közben kiválasztod a particiót, amire installni akarod az Xp-t, majd azt formatálod is ott
a telepítővel, méghozzá NTFS file rendszerrel és lehet nyugodtam quick format!
5. Winfos felmászik a gépedre
6. Miután felmászott a cucc, szépen bejelentlezel, mint Administrator vagy Rendszergazda
7. Fogod magad és szépen felinstallálod az alaplapi drivereket, majd a hangkártyát, vga kártyát,
egyszóval az összes drivert
8. Ha ez megvan, szépen felrakot a SP2-t
9. Ha ez is kész, akkor az első dolgod, hogy a TŰZFALAT beröffented!!! Mindegy igazából, hogy milyer,
de az egyszerűség kedvéért ezt javaslom: Sygate.Personal.Firewall.Pro.v5.5.2525-ROR
10. CSAKIS EZEK UTÁN MÉSZ ÉS LÖVÖD BE A NETET!!!!! ADDIG ODA SE SZAGOLSZ!!!!!!!
11. Élvezed az életet és nem kell törödnöd a Blaster baromságával!
Nos, így hirtelen ennyi a gyorstalpaló kurzus egy kurva winfos telepítéséhez!!!!!!!!
Elküldve: 2004. 08. 17. 15:43
Köszi EMi!Így igaz annyira nem vagyok benne, de 7-es pontig okés voltam:D után voltam balga!! Amúgy kellene egy ENG XP, amit majf vhogy beszerzek...alant meg már írtam...mindenki a saját hibáiból tanul!!
MÉG1X THX
Elküldve: 2004. 08. 17. 19:39
MS.Windows.XP.Professional.ENG.Corporate.Edition.SP1.Integrated-ISO Ez megfelel EMi?Ha jó akkor le is töltöm!
Közben találtam egy ilyet:Microsoft.Windows.XP.Professional.SP2.Final.Integrated-PMM
Egy ilyet:Microsoft.Windows.XP.Professional.SP2.Intergrated.With.HUNGARiAN.MUI.READ.NFO-m9
És egy ilyet:Microsoft.Windows.XP.Professional.Corporate.incl.SP2-FTFiSO
Hmmm akkor most melyik is?:D:D
Ja és EMi az általad írt tűzfalat hol találom meg?
Elküldve: 2004. 08. 17. 19:52
egy számtek bótba pl.
Elküldve: 2004. 08. 17. 20:14
Szamla nem kell
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 08. 17. 20:52
Hmm hogy is volt az a DC++-os dolog?
badguy:marha vicces voltál:P:P:P a szent és sérthetlen badguy akinek minden softwareje eredeti
Elküldve: 2004. 08. 17. 21:22
Elküldve: 2004. 08. 17. 22:52
Elküldve: 2004. 08. 17. 23:15
Elküldve: 2004. 08. 18. 00:05
Idézet
MS.Windows.XP.Professional.ENG.Corporate.Edition.SP1.Integrated-ISO Ez megfelel EMi?Ha jó akkor le is töltöm!
Közben találtam egy ilyet:Microsoft.Windows.XP.Professional.SP2.Final.Integrated-PMM
Egy ilyet:Microsoft.Windows.XP.Professional.SP2.Intergrated.With.HUNGARiAN.MUI.READ.NFO-m9
És egy ilyet:Microsoft.Windows.XP.Professional.Corporate.incl.SP2-FTFiSO
Hmmm akkor most melyik is?:D:D
Még mindig erre várom a válaszokat!
Elküldve: 2004. 08. 18. 05:00
látom sikerült leszűrni a lényeget...
Elküldve: 2004. 08. 18. 10:28