HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#601 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 27. 12:24

Idézet

Mit ernek el vele? Kép
megtanulnál kínaiul! Kép
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#602 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 12:26

Idézet

Idézet

Mit ernek el vele? Kép
megtanulnál kínaiul! Kép
Tudod a beszelt nyelvet aranylag konnyu megtanulni viszont irni/olvasni az kokemeny evek kerdese.
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#603 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 27. 13:24

Tud valaki irni egy url-t, ahol valamilyen tutorial lenne arrol, hogy hogyan kell 3dsmax-ben elektromos aram effektet kesziteni? Olyanra gondolok, amikor ugy futkarozik az aramocska a testecsken.

#604 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 13:48

Idézet

...irni/olvasni az kokemeny evek kerdese.
sietsz valahová? Kép

#605 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 14:25

Idézet

Idézet

...irni/olvasni az kokemeny evek kerdese.
sietsz valahová? Kép
heheh mivel meg a munkavallaloi vizum is csak fel evre szol.. nos nincs kedvem a nyelvtanulas miatt ilyen hosszu idot kint tolteni, es felevenkent hazajarni uj vizumert Kép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#606 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 14:37

Idézet

Tud valaki irni egy url-t, ahol valamilyen tutorial lenne arrol, hogy hogyan kell 3dsmax-ben elektromos aram effektet kesziteni? Olyanra gondolok, amikor ugy futkarozik az aramocska a testecsken.
a 3d studia max biblia elso kotetében pont van egy ilyen tutorial, de elektromost nem tduok
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#607 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 27. 14:46

Idézet

Idézet

a 3d studia max biblia elso kotetében pont van egy ilyen tutorial, de elektromost nem tduok
nekem sajnos az nincs meg, de akkor megprobalom megkeresni annak az elektronikus valtozatat.

#608 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 14:48

Idézet

Idézet

Idézet

nekem sajnos az nincs meg, de akkor megprobalom megkeresni annak az elektronikus valtozatat.
ja mondjuk erre nem is gondoltam. de biztos megtalálod :Đ

#609 Felhasználó inaktív   icus 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 07. 27. 20:30

Sziasztok !!!!!! Kép Ugy kezdem levelem ,hogy szeretném ha nem néznétek le mert egy psx játékról szeretnék segitséget.Keresek egy olyan embert aki á-tól-cettig végig vitte a soul reavert.(1) Volna egy olyan problémám,hogy már végig vittem a játékot minden főszörnyet kinyuvasztottamKép,de............... a játék végén felfedeztem valamit ami eddig elkerülte a figyelmemet,és szerintem másét is.A bejátszásokban mikor a fő kainhoz iparkodom az ablakoknál megjelennek a játékból részletek.Na most én spéci ebből a bejátszásokból 3 helyen nem voltam. 1., Mikor a raziel a kainnal találkozik valami két könél amin fél hold jelzés van 2.,Amikor arielre rávág a kardjával (sárga kardom nem is volt,gondolom tőle kapnám meg) 3., Amikor raziel egy ablakban ál piros kardal. Kép Na és később vissza mentem a játék elejére és a várnál ahol bemennénk az kainhoz kint zászlók lógnak a váron .(nézte -eeee valaki hogy minden zászló ismerős neki mert nekem egy hiányzikKép )sajnos itt nem tudom lerajzolni de az érdeklődésemet nagyon felkeltette ,hogy merre lehet ez a pálya mert én nem találtam meg.KépValószinünek tartom ,hogy a bejátszás azon a hiányzó pályán van.Kérem aki végig vitte és tudna nekem segiteni az irjon e-mail. Kép Kép ui:sajnos a 2-t még nem sikerült megszereznem pc-re de már nagyon váromKépKépKép KÖSZÖNÖM SZÉPEN icushttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_more/145.gifhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_more/144.gif
egy nő(icus)

#610 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 07. 27. 20:50

Valaki tud mondani az SAban helyeket ahol leeht minigunt venni vagy találni? Előre is kösz.

Icus: Én sajna nem tudok segíteni, de lenézésről szó sincs. Ilyen a GK-n nem fordulhat elő.KépKép

#611 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 20:59

Idézet

Valaki tud mondani az SAban helyeket ahol leeht minigunt venni vagy találni? Előre is kösz.
San Fierroban a rep.hordozóhoz közelebbi híd Fierro felöli oldalán a hídpilléren.

#612 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 28. 07:04

Idézet

Idézet

San Fierroban a rep.hordozóhoz közelebbi híd Fierro felöli oldalán a hídpilléren.
Danke...Kép

#613 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 08. 06:05

Folytatom problémasorozatom. :Đ

Arról lenne szó, hogy egy film végéről leszeretném vágni a stáblistát. Shifty azt mondta, hogy a VirtuaDubbal lehet vágni, de azt ő se tudta hogyan. Kép Az lenne a kérdesem, hogy hogyan? Vagy más progival hogy lehet ezt megcsinálni? Köszi előre is.Kép

#614 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 20:02

valaki ajánljon nekem egy jó projectmanager progit, vagy határido naplot vagy mia szoszt, amivel rendben tarthatom az idopontjaimat, nagyon nagy szukségem lenne rá! koszi!!!

#615 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 21:12

Idézet

valaki ajánljon nekem egy jó projectmanager progit, vagy határido naplot vagy mia szoszt, amivel rendben tarthatom az idopontjaimat, nagyon nagy szukségem lenne rá! koszi!!!
Outlook? Kép (marmint nem az expressz)

#616 Felhasználó inaktív   Cheesy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 23:08

Idézet

Folytatom problémasorozatom. :Đ

Arról lenne szó, hogy egy film végéről leszeretném vágni a stáblistát. Shifty azt mondta, hogy a VirtuaDubbal lehet vágni, de azt ő se tudta hogyan. Kép Az lenne a kérdesem, hogy hogyan? Vagy más progival hogy lehet ezt megcsinálni? Köszi előre is.Kép
Igen, azzal lehet nagyon fainul. Rém egyszerű dolog, 3 lépés. A play/pause gmboknál kell keresgélned, vagy a felő menüsorban, azt hiszem az első szekcióban. A kulcs: set frame start és set frame end. Egyszerűen kijelölöd azt a képkockát, AHONNAN akarod kezdeni a vágást, jelen esetben a film végén, jön a set frame start, ahol leszúrod a jelzőkarót a proginak, h honnan vágjon, lemész a legutolsó képkockára, jön a set frame end és CUT. Utána elmented.
VAGY
leszurod a film kezdetén és végén és akkor a kijelölt területet (a filmet magát) elmented a SAVE SELECTION-nal.
Shock sikert!
Minden forum jó, kivéve az unalmas forumot.

#617 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 10:24

Idézet

Idézet

Outlook? Kép (marmint nem az expressz)
mármint akkor melyik outluk???? mikroszoft gyanus a dolog... :Đ vagy mifene?

#618 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 12:24

Amikor a Microsoft Office-t telepíted, abban van Word, Excel, Power Point, Outlook. Azazazaza Outlook ami neked kell :Đ

#619 Felhasználó inaktív   papilapi 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 08. 24. 15:46

Hy

Kérlek segítsetek, mert a neighbours from hell 2 nem indul be (másolt cd-m van) és mikor elindítom az eredeti cd-t kéri eddig OK. De én be crackeltem és úgy meg csak simán el se indul!
Kérlek segítsetek! Kép Kép
Necro

#620 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 15:54

Idézet

Hy

Kérlek segítsetek, mert a neighbours from hell 2 nem indul be (másolt cd-m van) és mikor elindítom az eredeti cd-t kéri eddig OK. De én be crackeltem és úgy meg csak simán el se indul!
Kérlek segítsetek! Kép Kép
Bocsi de ez megint warez tema!

Mindneki!: aki tud neki segiteni az lehetoleg privatban tegye mert ez NEM WAREZ OLDAL!

Baalint: pontosan! Kép De amugy jol hasznosithato arra amire neked kell (legalabbis azt hiszem)

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.