HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#741 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 20. 13:48

Itt kinaban nagyon divatosak az gazan apro mp3 lejatszok. Egy 512megas kb 10e forint a meretei kb 3cm x 2cm x 2cm. Tenyleg picik. Igazabol rohatt jo arra amire kell. Van rajta kis kijelzo is stb. Megprobalok majd kepeket szerezni de nemtom mik a markajuk. Valami kinaiKép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#742 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 20. 14:47

Én telefonból csak a legalapabbat veszem meg, mert szinte 100%-ra tudom, hogy csak gizdázni kell. Mert mire másra is? No meg az a másik hogy 1 év után a többség úgyis újat vesz mert nem elég gizda. ezt most lehet tagadni, de igazából az alap funkciókon kívül alig használsz valamit ha magadba nézel. Legalábbis a többség ilyen. Nekem egy 2 éves SE T310-esem vban, és tökéletesen elégedett vagyok vele, tud midennt amit kell.
Nos hogy ezt miért isa írtam, le? A kombilmobilok miatt. Az ilyenek rohadt drágák, általában drágábbak mintha vennél egy telót meg külön egy rendes lejátszót, plusz azon felül szar a minőségük is.
Én egy sok az egyben gépet vettem, ami azonban nem mobil. Hivatalosan ez egy digitfényképező, ám ez a funkciója elég közepes szintű. De a mobiloknál ígyis többet tud. Viszont videot MPEG4-ben tud rögzíteni (640*480@30fps). Ezen felül diktafonként is működik, és nem utolsó sorban mp3 lejátszó is. elég jó minőség. Biztos nem egy 5.1-es házihozi, de sztem egy mobilnál többet tud. Ezen felül pendriveként is használható persze, és TV-re is ki lehet tenni a képeket, videokat, valamint ily módon át lehet kötni hifire is. Plusz nem veruzaaksival megy, hanem rendes lithium-ionnal, mint a mobilok, tehát elég sokat bír.
Nos hogy akkor azt is eláruljam miről van szó, ez az Aiptek DV 5700-as gépe. Lehet mondani, hogy noname, volt egy aiptek fényképezőm már 2 éve, akkor többet tudott mint egyes HP-k vagy hasonlók,d e fele annyiba került. És a képek minősáége is ugyanolyan volt. Azt 1,5 év után adtam el, mert kellett a pénz. Semmi bajom nem volt vele. Ez a gép fél éve van meg hiba nélkül. 30e Ft volt.

#743 Felhasználó inaktív   caveman 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 11. 20. 17:38

Kép

#744 Felhasználó inaktív   caveman 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 11. 20. 17:54

KépLégyszi, segítsen valaki.Tök új vagyok a netezésben,de én is mindent azonnal szeretnék!
A hálóban játszásra tettem fel a mai napomat,de persze mint egy csomó mindenhez,ehez is hülye vagyok.
Azt a tanácsot kaptam,hogy ALL- SEEING EYE.De most a lényegre térek...
Ha valaki tud esetleg,egy olyan oldalt ,ahol lépésről-lépésre leírják a hálóban játszás alapjait,nagyon megköszönném.Kép

ui:Bocs,hogy ilyen hülyeségekkel zavarlak benneteket.Kép

#745 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 05:13

En ugy vagyok a telokkal h azert veszek dragat mert sokaig megtartom, es tudom egy alapot nem szeretnek mert a legtobb (valljuk be) randacska. De pl a SE T68i-m 2-3 evig megvolt, aztan mivel egyszer "leesett" muszaj volt lecserelni, de nem koltottem telefonra hanem bevallaltam tesomtol egy hasznalt Nokia 6220-at amit szerettem nagyon mert elotte is Nokia manias voltam (5110, 6110, 3210, 6210, 6510? ennek nem emlexem a szamara haha) aztan hat mivel eleg hasznalatosan kaptam mar a 6220-at (monitor extrakarcors, a festek mindenhol kopott mar, de nem erdekelt mert mukodott es tudta amit kellett [naptar, sms, telefon, ebreszto, mert bevallom ezek amik tenyleg kellenek egy telefonon] igy nem csereltem le masfel evig) de itt kinaban megegettem a kijelzojet szal most olvadt szegenyke meg hat a * gomb se akar soxor funkcionalni, igy bejovo smskor nehezkes kikapcsolni pl a billzarat :-D:D (tisztitas nem segit egyszeruen hasznalatos mar szegenyke) igy most itt lecsereltem egy 6230i-re. Mivel ugye itt mindent hatalmas mennyisegben arulnak ki igy a Nokia kereskedesben is joval olcsobbak a cuccok mint otthon. Orultem is (azota egy kis gixer becsuszott: elegge sok hibaja van a telefonnak, elmondtam otthon elo mobilszakertoszervizes baratomnak es felvilagositott h egy kemeny utangyartott made in china nokiahoz van szerencsem [kinaban ki gondolta volna HAHA utolag konnyu okosnak lenni] amibol mindenhova jutott a vilagban Nokia kereskedesekbe. egyszeruen silany minosegu de Nokia.. ezt hivjak pechnek!). Most emiatt ujra le kell cserelnem a telefont de nem azert mert ilyen luxuscsavo vagyok hanem mert SZAR! Kibebaszottul idegesito! De ha mar cserelek (es ha osszejon a penz) akkor mar nem ugyanilyet veszek mert ilyen mar volt (talan megis luxuscsoka vagyok) hanem a szerelmemet a 8800-t. Rettenetesen buta az arahoz merve viszont a 8000-es sorozat egyik legszebbje szerintem. :-D 8000RMB itt.. (~200e forint). Na jo erre lehet megse jon ossze a penz mert most a karrierre kell kolteni ugyhogy marad a 6230i hisz mint telefon nagyon bejon. :-D Pfff... Na jo rohatt sokat irtam es meg az egy-az-egyben temarol nem is gepeltem be amit akartam. Szoval nekem volt egy Sony mini DV kameram amit igazabol azert utaltam mert videokameranak is gyenge volt meg fenykepezogepnek is. Viszont volt rajta bluetooth ami mokas volt telefonra atkuldeni a kepeket :-D de mostmar szigoruan mindent kulon veszunk meg. Pl Ugye telefonban engem az erdekel legkevesbe milyen a fenykepezogep benne, a legjobb lenne ha lehetne olyan verziot kerni amiben nincs benne es akkor keruljon kevesebbe a telo... :Đ Aztan mp3 lejatszoban en szigoruan iPod-ot akartam csak (persze az 1 gigas is megfelelt volna de az "csak" egy shuffle nincs kijelzoje nem tetszik) igy 4gigas mini lett. Es amikor kamerara kerult a sor en a Panasonic Lumix-ra szamaztam (konkretan egy FX7-es lett) es nem bantuk meg. Leica optikas 5megapixeles hatalmas LCD-vel a hatuljan.. Na hat hirtelen ennyi :-D
Itt egy kep rola ha mar.. pont ilyen szinben vette meg Kormos :)
KépKép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#746 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 12:35

Valaki tud jo sample hang lelohelyeket a neten. Ahonnan ingyen lehet letolteni a hangokat?

#747 Felhasználó inaktív   wektorr0093 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 13:53

Idézet

KépLégyszi, segítsen valaki.Tök új vagyok a netezésben,de én is mindent  azonnal szeretnék!
A hálóban játszásra tettem fel a mai napomat,de persze mint egy csomó mindenhez,ehez is hülye vagyok.
Azt a tanácsot kaptam,hogy  ALL- SEEING  EYE.De most a lényegre térek...
Ha valaki tud esetleg,egy olyan oldalt ,ahol lépésről-lépésre leírják a hálóban játszás alapjait,nagyon megköszönném.Kép

Nemtudok ilyen oldalról:) Az allseeingeyenál meg attól függ milyen játékkal akarsz játszani...Mert nem minden játékot támogat ám! Megaztán attól is függ, hogy a boltból vetted-e azt a játékot avagy sem....Kép

#748 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 15:24

Idézet

naptar, sms, telefon, ebreszto, mert bevallom ezek amik tenyleg kellenek egy telefonon]
ezzel én is így vagyok, ezért is vettem egy Nokia 6030-at, ami amellet, hogy mindezeket tudja, tartalmaz egy FM rádiót. ja és qva jól néz ki.:Đ
/forum/images/upload/200511/nok6030blackb.jpg

#749 Felhasználó inaktív   caveman 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 11. 21. 20:01

Idézet

Idézet

KépLégyszi, segítsen valaki.Tök új vagyok a netezésben,de én is mindent azonnal szeretnék!
Azt a tanácsot kaptam,hogy ALL- SEEING EYE.De most a lényegre térek...

Nemtudok ilyen oldalról:) Az allseeingeyenál meg attól függ milyen játékkal akarsz játszani...Mert nem minden játékot támogat ám! Megaztán attól is függ, hogy a boltból vetted-e azt a játékot avagy sem....Kép
Köszönöm a választ,majd valahogy próbálkozok.Hátha egyszer sikerül látnom végre egy szervert.Kép

#750 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 11. 21. 20:07

Idézet

Idézet

Ha jól emlékszem, a callofduty.hu-n leírják a szerverkereső használatát.

#751 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 11. 26. 18:38

Hali, egyik haveromnak lenne egy kis gondja a Crime Life-al. Biztonsági másolattal játszik vele, illetve csak játszana, mert valamiért nem műxik. Kiírja neki, hogy emulációsm progit érékel, bla-bla... Mit tehetne szegény gyermek?

#752 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 26. 18:57

Ugyan nem sürgős segítségkérésről van szó, de hirtelen nem tudok jobb helyet a kérdésemnek: hogy is lehet ide a fórumba képet beilleszteni a sajátgépről? Odáig tudom, hogy az üzcsi írásakor a kis képre kell kattintani, viszont ha itt a "Nagy kép feltöltése, kicsinyítése, beszúrása" opciót választom, megjelenik egy fekete ablak, hogy nem vagyok bejelentkezve. Mikor egy "tallózás"-hoz hasonló opciót kínáló ablaknak kéne jönnie. Mit csinálok rosszul? :Đ
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#753 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 26. 19:05

Idézet

Ugyan nem sürgős segítségkérésről van szó, de hirtelen nem tudok jobb helyet a kérdésemnek: hogy is lehet ide a fórumba képet beilleszteni a sajátgépről? Odáig tudom, hogy az üzcsi írásakor a kis képre kell kattintani, viszont ha itt a "Nagy kép feltöltése, kicsinyítése, beszúrása" opciót választom, megjelenik egy fekete ablak, hogy nem vagyok bejelentkezve. Mikor egy "tallózás"-hoz hasonló opciót kínáló ablaknak kéne jönnie. Mit csinálok rosszul? :Đ
Pedig jól csinálod! Milyen böngészőt használsz?
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#754 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 26. 22:02

Sima Explorert. Talán ez lehet a baj, mert amikor először és utoljára lőttem ide be képet, az Mozillával volt ... Kép

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#755 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 26. 22:36

Nem hiszem h Mozilla vs. Explorer lenne itt a gond
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#756 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 13:33

Ig. szt erre a dzsépre megint ráférne egy reinstall, mert más netes oldalakon is sz*rakodik. Vagy pedig most már valóban át kéne tennem a netkapcsot a laptopomra, azon tuti nincsenek ilyen problémák ... Mindenesetre köszönöm a segítséget! :Đ

#757 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 18:53

Idézet

Hali, egyik haveromnak lenne egy kis gondja a Crime Life-al. Biztonsági másolattal játszik vele, illetve csak játszana, mert valamiért nem műxik. Kiírja neki, hogy emulációsm progit érékel, bla-bla... Mit tehetne szegény gyermek?
megveszi eredetiben a jatekot. :Đ
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#758 Felhasználó inaktív   Collector606XLR 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 19:00

Hy. Tudtok mondani vmi jó letöltő programot mondani amit neten le lehet tölteni? Elöre is kösz
/forum/images/upload/200512/megaslogo.jpg

#759 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 19:49

DC++
www.frdc.atw.hu

#760 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 12. 02. 20:09