HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#941 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 21. 16:33

Idézet

Idézet

CoD 2:bemegyek 1 szerverre és 2 perc mulva kidob és azt mondja hogy a PunkBusterem aktív:( ha meg úgy akarok bemenni hogy nem aktív be se enged na erre mit léptek?Kép
Esetleg nincs vmi cheat fent a gépeden a játékhoz? Vagy llehet nem kellene agyon configolni a játékot és akkor a szerver is megszeretne:) De az is lehet, hogy a PB-t kellene frissítened!
Nincs csítem de a punkbustert hogy lehet frissíteni mer van ott lenn 1 auto update arra kell rákattintani?Kép
Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.

#942 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 17:03

Idézet

Idézet

Idézet

CoD 2:bemegyek 1 szerverre és 2 perc mulva kidob és azt mondja hogy a PunkBusterem aktív:( ha meg úgy akarok bemenni hogy nem aktív be se enged na erre mit léptek?Kép
Esetleg nincs vmi cheat fent a gépeden a játékhoz? Vagy llehet nem kellene agyon configolni a játékot és akkor a szerver is megszeretne:) De az is lehet, hogy a PB-t kellene frissítened!
Nincs csítem de a punkbustert hogy lehet frissíteni mer van ott lenn 1 auto update arra kell rákattintani?Kép
http://www.punkbuster.com/ vagy pedig igen beállítod, hogy auto update leen.
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#943 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 17:12

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

http://www.punkbuster.com/ vagy pedig igen beállítod, hogy auto update leen.
Kössz
Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.

#944 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 19:17

sorry, előre is de nem az a hiba.
gondolom tört játékod van és mivel azt a fejelsztők nem szeretik ezért ha be van kapcsolva a PB akkor az látja hogy ez tört, és nem enged be. menj oylan szerverre ahol nem kérnek PB-t de ahoz keresned kellKép
majd a szokásos beszéd: Vegyél eredeti játékot!
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#945 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 06. 21. 20:30

Idézet

sorry, előre is de nem az a hiba.
gondolom tört játékod van és mivel azt a fejelsztők nem szeretik ezért ha be van kapcsolva a PB akkor az látja hogy ez tört, és nem enged be. menj oylan szerverre ahol nem kérnek PB-t de ahoz keresned kellKép
majd a szokásos beszéd: Vegyél eredeti játékot!
tört szerveren is van ám élet csak ahoz kell egy progi:The All-Seeing Eye(ha valami illetlenséget mondtam vagy valakinek megsértettem a jogait kérem ne pereljen beKépKépKépKépKépKép)

#946 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 20:37

the all seeing eye-t használok én is, de a simán más progi nélkül nem lehet vagy macerás egyáltalán magyar szervert találni isKép, tehát mindeképpen érdemes egy másik progival szervert keresni, bármiylen multinál

House MD

#947 Felhasználó inaktív   Maarcy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 20:45

a most wanted-ben nemtudok LAN-on játszani...
elindítom a GIT-et utána belépek a játékba és nincs senki mit csináljak hogy játszhassak a haverokkal?

#948 Felhasználó inaktív   Maarcy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 21:25

még egy: hogy kell képet beilleszteni az aláírásomba?

#949 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 21. 21:36

Nekem lenne egy olyan problémám, hogy a gépem kb 1 hete 5 percenként magától újraindul!A szerelő semmit sem tudott vele csinálni, hnap megint viszem vissza, negyedszerre!Léccí ha vki tudja hogy mi lehet a baj akkor segítsen!Előre kössz!

#950 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 06. 21. 21:49

Ilyen gatyarohasztó nyári melegben bizony általános fejfájást okoz a gép túlmelegedése és az emiatt való újraindulás. Nem gondoltál még erre?

#951 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 21. 21:53

Idézet

Ilyen gatyarohasztó nyári melegben bizony általános fejfájást okoz a gép túlmelegedése és az emiatt való újraindulás. Nem gondoltál még erre?
Ne nézz hülyének, persze hogy gondoltam!De már volt ilyen meleg nyár de nem csinált ilyet a gépem!Azért az mégis durva hogy 5 percenként újraindul és ha egyszer elkezdi akkor állíthatom le hogy 10 perc múlva bekapcsoljam!Nem lehet hogy szoftverális a probléma?Help me pls!

#952 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 23:13

Idézet

Idézet

Ne nézz hülyének, persze hogy gondoltam!De már volt ilyen meleg nyár de nem csinált ilyet a gépem!Azért az mégis durva hogy 5 percenként újraindul és ha egyszer elkezdi akkor állíthatom le hogy 10 perc múlva bekapcsoljam!Nem lehet hogy szoftverális a probléma?Help me pls!
Lehet h a táppal van gebasz
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#953 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 06. 21. 23:15

Idézet

Idézet

NEm meglepő, nekem is tegnap vagy 100 fokosra izzott a gépházam, a kóla a gép tetjén már párolgott el, mire a CPU/MB egyik pillanatrol a masikra kikapcsolta a gepet. Ilyen hulye melegben megesik az ilyesmi, meg jo, hogy a modern technika megmenti ilyenkor a cuccot, mert ha nem állítaná le elszállna minden úgy ahogy van! Tanácsként tudom ajánlani, hogy hagyjuk néha pihenni a gépet, hogy visszahűljön, ha halkaszthatatlan akkor meg szobaventillátor vagy mobil légkondi a nyitott gépház mellé segít :Đ
Kép
Kép

#954 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 23:19

hehe, tavaly én is leszedtem a ház oldalát és egy ventilátorral hűtöttemKép

House MD

#955 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 23:22

A gép oldalainak levétele is sokat segíthet a túlmelegedés ellen.
A hibát okozhatja esetleg egy meghibásodott memória modul is, ha tudod cseréljétek ki, vagy ha több modul van a vasban, szedd ki az egyiket, és prósza úgy, + megcserélve is nézd meg. Esetleg tedd át egy másik foglalatba.
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#956 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 06. 21. 23:38

Jah, persze lehet az oka még virus, CPU hiba, de az is lehet, hogy tul reg ota van fent a windows, akkor szokott marhasagokat csinalni :Đ. Nekem régen a CPU miatt inditgatta ujra a gepemet, kivettem a CPUt, ecsettel letorolgettem a foglalatot, visszaraktam azota nem csinalta... érdekes egy szerkezet ez a PC

Így 4en már alapithatnánk egy PC szervíz céget :-D
Kép
Kép

#957 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 23:47

Idézet

Jah, persze lehet az oka még virus, CPU hiba, de az is lehet, hogy tul reg ota van fent a windows, akkor szokott marhasagokat csinalni :Đ. Nekem régen a CPU miatt inditgatta ujra a gepemet, kivettem a CPUt, ecsettel letorolgettem a foglalatot, visszaraktam azota nem csinalta... érdekes egy szerkezet ez a PC

Így 4en már alapithatnánk egy PC szervíz céget :-D
Vagy egy ötlet managenent szekciót is alapíthatnánk. Kép
A céggel kapcsolatban ki dolgozna? Mert a 4 ügyvezető igazgató már megvan.... Kép
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#958 Felhasználó inaktív   comsales 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 22. 07:43

Valaki segítsen! Van egy ISO. fájlom amit nem tudok kibontani. A Daemon Toolsnál ezt írja ki: "A Windows nem tudja olvasni a lemezt. A lemez lehet, hogy sérült, vagy olyan formátumot használ ami nem kompatibilis a Windows rendszerrel." Az alkohol meg lefagyasztja a gépem. Mit csináljak?

#959 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 22. 22:06

Idézet

Valaki segítsen! Van egy ISO. fájlom amit nem tudok kibontani. A Daemon Toolsnál ezt írja ki: "A Windows nem tudja olvasni a lemezt. A lemez lehet, hogy sérült, vagy olyan formátumot használ ami nem kompatibilis a Windows rendszerrel." Az alkohol meg lefagyasztja a gépem. Mit csináljak?
Prószáld meg Nero-val, ha azzal sem megy akkor valszeg hibás az ISO-d. Prószáld megszerezni újra. Esetleg ha megvan a forrás, ellenőrzid a fájl méretét.

#960 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 05:44

Idézet

Nekem lenne egy olyan problémám, hogy a gépem kb 1 hete 5 percenként magától újraindul!A szerelő semmit sem tudott vele csinálni, hnap megint viszem vissza, negyedszerre!Léccí ha vki tudja hogy mi lehet a baj akkor segítsen!Előre kössz!
nekem akkor csinalta ezt a desktop gepem amikor a tapom behalt. a szervizben biztos beraknak neked egy proba tapot ha azzal nem all le akkor megvan a problema. esetleg ha tettel bele valami uj cuccot akkor az is lehet h a regi tap mar keves neki. de ha nem tettel be semmi ujat csak elkezdte csinalni a gep akkor tapgyanus nagyonis
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.