HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#961 Felhasználó inaktív   comsales 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 23. 11:02

Idézet

Idézet

Valaki segítsen! Van egy ISO. fájlom amit nem tudok kibontani. A Daemon Toolsnál ezt írja ki: "A Windows nem tudja olvasni a lemezt. A lemez lehet, hogy sérült, vagy olyan formátumot használ ami nem kompatibilis a Windows rendszerrel." Az alkohol meg lefagyasztja a gépem. Mit csináljak?
Prószáld meg Nero-val, ha azzal sem megy akkor valszeg hibás az ISO-d. Prószáld megszerezni újra. Esetleg ha megvan a forrás, ellenőrzid a fájl méretét.
A Nero-val se megy, ott is ezt irja ki. meg az alkoholnál is. A fájlal meg nem lehet probléma mert ugyanezen a DVD-n egy haverom gépén elindult.

#962 Felhasználó inaktív   comsales 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 16:34

Valami emuláló progit mondjatok az nekem az alkoholon meg a Daemon toolson kívűl.

#963 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 16:37

Idézet

Valami emuláló progit mondjatok az nekem az alkoholon meg a Daemon toolson kívűl.

hat igazabol a Daemon toolson kivul nincs semmi ami jobb es univerzalisabb lenne.. az Alcohol a masodik ami jo.. harmadikat nem tudok mondani mert (sztm) nincs is
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#964 Felhasználó inaktív   b-24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 16:44

Valaki mondja meg nekem hogy a da vinci kódban hol van a bronztábla a templomos pályán 2.pálya.

meg mikor jelenik meg már a battlestatuons midway?

Köszi árpi
imádom a háborút

#965 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 18:32

Hammstein: az üzeneted törölve lett szerintem tudod miért.

ja és nem csak ők tehetnek erről, ha már beleszólok:)

b-24: van it egy Da vincsi topic, ott keresd a választ

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#966 Felhasználó inaktív   comsales 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 18:44

Leírná nekem valaki RÉSZLETESEN hogy kell egy ISO fájlt kicsomagolni?! Topic is elég.
Előre is köszi.
Az email címemre is írhattok: pasicomsales@freemail.hu

#967 Felhasználó inaktív   b-24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 19:32

köszi
imádom a háborút

#968 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 20:31

valaki nem látta az mp3 lejátszom fulhallgatoját? Kép
ááááá, segítsééééég
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#969 Felhasználó inaktív   Aravis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 20:33

Idézet

valaki nem látta az mp3 lejátszom fulhallgatoját? Kép
ááááá, segítsééééég
Nézd meg a szennyestartóban...Kép

#970 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 20:48

pfff, ez kemény gond, én egyszer jártám így, totál megijedtem mivel épp kirándulni mentem volna (inkább hurcoltak volnaKép)
keresd a zsebedben, ahol tartani szoktad és ahol utoljára hagytad
ha ezek csődöt mondanak gondolkozz el hogy a hangok a fejedben honnan jönnekKép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#971 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 22:07

hehe, koszi, mindent probáltam már. grrrrrrrrr......
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#972 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 06. 27. 22:13

Idézet

KépKép
ööö bocsi de eléggé felba.. vagyis felidegesítette az agyamat minden téleg bocsKépKépKépKépKépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...ns_more/107.gif

#973 Felhasználó inaktív   neo92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 21:01

valaki nem tudja hogy kell azt beállítani hogy mikor görgőzök vagy a csuszkát húzom lefele
ne szagasson a kép???
ujraraktam a gépem..

#974 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 00:16

hat bakker... otleteket varok a kovetkezo problemara
barmivel jatszom neha beszaggat a gep mondjuk 10mp-re. ilyen regen nem volt, csak azota miota ujra raktam a win-em... NFS:MW, GTA:SA, WoW... minden.. szinte megall az elet de nem teljesen.. lecsokken az fps kb 1-re... rettentoen bosszanto mert ilyet nem csinalt a gep. pedig a win ujrarakas ota raadasul kevesebb cucc van fenn... valami kezd megpusztulni a gepben vagy mi a pokol lehet? frankon felrobbanok
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#975 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 00:23

Idézet

barmivel jatszom neha beszaggat a gep mondjuk 10mp-re. ilyen regen nem volt, csak azota miota ujra raktam a win-em... NFS:MW, GTA:SA, WoW... minden.. szinte megall az elet de nem teljesen.. lecsokken az fps kb 1-re... rettentoen bosszanto mert ilyet nem csinalt a gep. pedig a win ujrarakas ota raadasul kevesebb cucc van fenn... valami kezd megpusztulni a gepben vagy mi a pokol lehet? frankon felrobbanok
Szerintem a videókártyád a tettes. Mikor megvettem, textúrahibák voltak a játékokban és az FPS szépen lecsökkent 1-2-re olyan 10 másodpercenként. Szóval nekem is néha-néha beakadt de nagyon, mint nálad is. A problémámat az oldotta meg, hogy formáztam a vinyót!

#976 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 03. 00:27

Idézet

Szerintem dobd ki a géped és vegyél egy teljesen újjat!Én is ezt fogom most csinálni mert állandóan magától újraindul és a szervízben sem tudnak vele mit csinálni!Tudom hogy nem a legjobb tipp, de ha esetleg sok pénzed van akkor ez jó megoldásKép!

#977 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 00:42

Idézet

Szerintem dobd ki a géped és vegyél egy teljesen újjat!Én is ezt fogom most csinálni mert állandóan magától újraindul és a szervízben sem tudnak vele mit csinálni!Tudom hogy nem a legjobb tipp, de ha esetleg sok pénzed van akkor ez jó megoldásKép!
Miért, neked annyi pénzed van, hogy kidobod és veszel egy újat? Irigyellek... Ez az amikor a pénz több mint az ész (bocs, de ha igaz amit írtál így van Kép) Avi szerintem megtalálja a hibát, amit mondtam az elég hasonló ahhoz, amilyen gondja neki van, egy próbát megér.

#978 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 03. 00:48

Idézet

Idézet

Miért, neked annyi pénzed van, hogy kidobod és veszel egy újat? Irigyellek... Ez az amikor a pénz több mint az ész (bocs, de ha igaz amit írtál így van Kép) Avi szerintem megtalálja a hibát, amit mondtam az elég hasonló ahhoz, amilyen gondja neki van, egy próbát megér.
Dehogyis van annyi pénzem(milyen jó is lenne...), csak viccnek szántam, de úgy néz ki hogy hajnali ilyenkor már viccelni sem tudok, bocs mindenkitől de ilyenkor már le van épülve az agyam!És biztos vagyok benne hogy Avi megtalálja a hibát és nem kell a gépéből még egy alkatrészt sem kidobnia!Kép

#979 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 03. 08:27

fontos lenne hogy le tudjam tölteni a VIRTUAL DUB-ot
valaki tudna egy cimet vagy valamit ahol le lehet tölteni?
nagyon fontos lenne

#980 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 08:29

Idézet

Idézet

eleg csunya dolog lenne ilyet tennem egy fel eves high-end VAIO-val :Đ (magyaran a legdragabb a piacon)

Halfer: siman lehet h igazad van mivel 2 hete produkal mas dolgot is.. neha kikapcsol a gep magatol. nincs kekhalal (mivel a laptopokon butitott bios van) de kikapcsol mintha valami hardware baja lenne. a vaio support-al mar leveleztem jo sok kort, es hat szervizre szorul a gep az biztos. lehet megvan akkor a forrasa is a bajnak. csak erdekes az h win ujrarakas elott (1 hete volt) nem csinalt ilyet csak leallt teljesen varatlan idopontokban. a win ujrarakas ota is leallt mar, de azota ezt is csinalja. igaz nem 10mp-enkent, hanem mondjuk fel orankent jatek kozben, de akkor 10mp-ig eszementul akad. thx a tanacsot. amint van ra lelkem beadom a szervizbe :-D nemtom mit csinalok majd kb 10 napig gep nelkul...

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.