Idézet
Anno volt errol egy jo konyv, azt hiszem Arpa Atesz irta. Abban eleg jol le volt irva minden, bar en csak az elso 1/3-adat olvastam, de ott is volt dobbenet rendesen. (pl, hogyan akartak tonkretenni anno a big brothert)
Rocko: Nekem meg is van, az elso es egyben utolso bulvarkonyv amit megvettem.
Jopofa amugy, csak 1) abszolut nem rant le semmilyen leplet a sztarokrol, noha azzal reklamoztak a konyvet, a legdurvabb talan az, hogy valami apro Havas Henrik sztarallurt megemlit; 2) akkora kamu az egesz, mint ide Nagykata, Arpa eladja a Secret of my Success cimu Michael J. Fox filmet a sajat elettortenetekent, marmint, hogy egyszeruen es hivatlanul bement a csatornahoz egy senkikent, szerzodes es fizetes nelkul elfoglalt egy irodat, kinevezte magat kisgorenak, es annyit dolgozott, hogy a vegen szukseg lett ra, es rendesen is maradhatott (az igazsag az, hogy kurva nagy hatszele volt, meno producer az apja Nemetorszagban es a TV2-nel is, kapcsolatban all az egesz filmes es TV-s szakmaval, sot az anyja is valaki a szakmaban kulfoldon, ergo nem kerdeses, hogy mi modon kapott kreativ igazgatoi szeket, a mese persze erdekesebb).
Gondolom minden ilyen bulvarvallomas ekkora parasztvakitas, es persze image epites a sztarok szamara. Az altalad emlitett resz az volt, amikor Arpa ki akarta huzni a Big Brother nagyfesz kabelet, hogy elo adasban menjen el a konkurencianal a villany, de a legutolso pillanatban, amikor kommandoskent belopozott a csatlakozohoz, beszart. Ez akar igaz is lehet, de valoszinubb, hogy csak kepzeletben jatszotta le az egeszet, vagy tenyleg nagyonhulye.