HL 2 beta link?
Lődd be a mIRCedet menj fel mondjuk az Efnet szerver Halflife2 csatijára, és ott érdeklődj.
Vagy küldj egy mailt...

Elküldve: 2003. 10. 09. 15:25
HL 2 beta link?
Lődd be a mIRCedet menj fel mondjuk az Efnet szerver Halflife2 csatijára, és ott érdeklődj.
Vagy küldj egy mailt...

Elküldve: 2003. 10. 10. 07:37
Kedves Myko Alto!
Érdekesnak találom a gondolkodásod, idézem:
"Ez hihetetlen...ilyen nincs. Hogy manapság mikre ráérnek az emberek. Legyünk öszinték, ezzel a forráskód ellopással azt hiszem nagyobb kárt csináltak, mint azt gondolnánk. Ha emiatt csak jövöre kapjuk kézhez a Half-Life 2-t, akkor iszonyat mérges leszek!  Arról nem is beszélve, hogy hatalmas anyagi kárt okoznak ezzel a ValvE-nek."
 Arról nem is beszélve, hogy hatalmas anyagi kárt okoznak ezzel a ValvE-nek." 
Most meg azt látom, hogy pakolod kifele a lopott cuccból való képeket, stb. Ezzel gyakorlatilag te is támogatod valamilyen szinten ezt a lopás dolgot. Sztem ezt sokan inkább elítélik, mint örülnek neki. Nem hinném, hogy akkora szám az, hogy feltolunk pár shotot a "beta"-ból. Inkább várjuk meg míg megérkezik a full verzsön... Ennyit szerettem volna.
 Ezzel gyakorlatilag te is támogatod valamilyen szinten ezt a lopás dolgot. Sztem ezt sokan inkább elítélik, mint örülnek neki. Nem hinném, hogy akkora szám az, hogy feltolunk pár shotot a "beta"-ból. Inkább várjuk meg míg megérkezik a full verzsön... Ennyit szerettem volna.

Elküldve: 2003. 10. 10. 11:56
Valahogy ez az egész mizéria egy nagy...mittudoménmi!!!
Én speciál nem fogom letölteni a bétát! Leszek annyira jófiú, hogy ezzel sem támogatom azt aki ellopta.
Pedig lenne miért letölteni. Már csak azért is, amennyiért várjuk. Másrészről, ha újraírják, akkor meg 2 Half-Life 2-t lehetne végigvinni:)
Vagyok annyire ellene az egész lopásnak, hogy mégsem fogom megtenni. (Ha valaki mégis CD-n az orromalá dugja, nos az más kérdés, bevallom csábító a gondolat. )
)
DE! Akkor sem fogom letölteni.
A helyzet iróniája, hogy mindezek ellenére, amikor kijön a HL2 május környékén, nem fogom megvenni, hanem letöltöm...
PS.: Nem tud valaki kölcsönadni egy gazdag szülőt??? Akkor biztos megvenném!
PS2.: Vagy intézze el valaki, hogy + 200k-t kapjak.

Elküldve: 2003. 10. 10. 12:23

Elküldve: 2003. 10. 10. 14:48

Elküldve: 2003. 10. 10. 15:36
Valahogy ez az egész mizéria egy nagy...mittudoménmi!!!
Én speciál nem fogom letölteni a bétát! Leszek annyira jófiú, hogy ezzel sem támogatom azt aki ellopta.
Pedig lenne miért letölteni. Már csak azért is, amennyiért várjuk. Másrészről, ha újraírják, akkor meg 2 Half-Life 2-t lehetne végigvinni:)
Vagyok annyire ellene az egész lopásnak, hogy mégsem fogom megtenni. (Ha valaki mégis CD-n az orromalá dugja, nos az más kérdés, bevallom csábító a gondolat. )
)
DE! Akkor sem fogom letölteni.
A helyzet iróniája, hogy mindezek ellenére, amikor kijön a HL2 május környékén, nem fogom megvenni, hanem letöltöm...
PS.: Nem tud valaki kölcsönadni egy gazdag szülőt??? Akkor biztos megvenném!
PS2.: Vagy intézze el valaki, hogy + 200k-t kapjak.
"Pedig lenne miért letölteni. Már csak azért is, amennyiért várjuk. Másrészről, ha újraírják, akkor meg 2 Half-Life 2-t lehetne végigvinni:)"
Hát két gammát semmiféleképpen nem vihetsz végig, ugyanis ebben az "alfa"/még annak is kevés szvsz/ verzioban nincs storyline, szal csak maszkalsz a palyakon probalgatod a skullokat, max ennyi. De van olyan palya amin meg ezt sem lehet, annyira kezdetleges.
Gépigyény: meglepve veheti eszre az ember, hogy bizony meg a minimumnak meghirdetett P3 733as 256 mega ramos, Geforce 2es combon is elvanszorog a gamma.../tudom-tudom, hogy meg nincs belove a game, de azert jo latni ezt... /
/
Elküldve: 2003. 10. 13. 09:18

Elküldve: 2003. 10. 13. 11:48

Elküldve: 2003. 10. 13. 13:26

Elküldve: 2003. 10. 13. 16:20

Elküldve: 2003. 10. 13. 23:11

Elküldve: 2003. 10. 14. 16:11
Elküldve: 2003. 10. 14. 17:40
Akkor Nasty te megnyugodhatsz, mert a bétában nincsenek bajok az AI-val.. UGYANIS nincs is benne AI. Csak egyhelyben álló szörnyek, vagy katonák, akiket ha meglövünk arrébb sétálnak...
 Csak egyhelyben álló szörnyek, vagy katonák, akiket ha meglövünk arrébb sétálnak...
Ha van olyan egyed itten a fórumon, aki úgy érzi befolyásolná a full gamehez valaó viszonyodását a béta látványa, az NE szedje le!Ismétlem: NE SZEDJE LE! Mert még képes lesz, és bemeséli magának, és másoknak h ez egy szar játék (meg ne próbáljatok ilyet mondani rá!!!
 )! A láma játékosoknak pedig PLÁNE 'rendeletben adom ki', hogy NE töltsék le, mert a végén még azthiszik, h az egész játék abból fog állni, hogy üres termekben textúra kiállítások vannak.
)! A láma játékosoknak pedig PLÁNE 'rendeletben adom ki', hogy NE töltsék le, mert a végén még azthiszik, h az egész játék abból fog állni, hogy üres termekben textúra kiállítások vannak. Mert szerintem ez egy maximálisan fejlesztői darab, ahol pályákon tesztelik a textúrákat, és hasonlókat. De én továbbra is fenttartom azt az infantilis ötletem, hogy ezt a bétát ők hivatalosan szivárogtatták ki. Mármint tudtak erről az egészről. Fgyeljétek meg a pályákat, szinte mindenhol a lényegek maradnak le. Ezek általában valami látványos effektek, vagy ilyenek. Itt ezeket egy 3d-s ERROR helyettesíti. Na most vagy én vagyok a hülye, és csak a kártyám nem tudja megjeleníteni (amit nem hiszek, egyébként egy gf4 ti 4200 128 ram), vagy pedig csak a hackereknek sikerűlt pont úgy kilopniuk a játékot, hoygy az ilyen, és fontosabb dolgok mind ott maradtak  Valve-nál? Na mindegy, biztos hülye vagyok, meg lehet alulinformált is, de sajnos az utóbbi egy héten csak iskolából tudtam netezni, ott meg nemigazán tudtam utána nézni a dolognak...
 Mert szerintem ez egy maximálisan fejlesztői darab, ahol pályákon tesztelik a textúrákat, és hasonlókat. De én továbbra is fenttartom azt az infantilis ötletem, hogy ezt a bétát ők hivatalosan szivárogtatták ki. Mármint tudtak erről az egészről. Fgyeljétek meg a pályákat, szinte mindenhol a lényegek maradnak le. Ezek általában valami látványos effektek, vagy ilyenek. Itt ezeket egy 3d-s ERROR helyettesíti. Na most vagy én vagyok a hülye, és csak a kártyám nem tudja megjeleníteni (amit nem hiszek, egyébként egy gf4 ti 4200 128 ram), vagy pedig csak a hackereknek sikerűlt pont úgy kilopniuk a játékot, hoygy az ilyen, és fontosabb dolgok mind ott maradtak  Valve-nál? Na mindegy, biztos hülye vagyok, meg lehet alulinformált is, de sajnos az utóbbi egy héten csak iskolából tudtam netezni, ott meg nemigazán tudtam utána nézni a dolognak...

Elküldve: 2003. 10. 15. 16:23
Elküldve: 2003. 11. 05. 10:38
Hoppá hálflájfkettő szevasz 2004 április köszönjük vissszlát!!!
Hogyhogy eddig nem is esett szó erről a tragődiáról? Mélységesen felháborítónak tartom azt ami történt, persze ha valóban az történt ami történt. Ha összetalálkoznék a kedves hacker úrral megeshet hogy csúnyán belegázolnék az orcájába! Köcsög!
A biztonság kedvéért azért félretettem egy példányt a motorból én is! Kitugggya!!! Azt hiszem be fogom kereteztetnei és kiakasztom otthon a falra és ráírom hogy oridzsinál HL2!!!
 Azt hiszem be fogom kereteztetnei és kiakasztom otthon a falra és ráírom hogy oridzsinál HL2!!!

Elküldve: 2003. 11. 10. 10:33

Elküldve: 2003. 11. 10. 11:01
D.Hunter, látogass el az Antisimsz topicba és ott megtalálod az igazi tolvajokat, akik teljes mértékben felelőssek a HL2 ellopásáért! 
Egyébként meg, iszonyatosan fel lehet háborodva a játékos társadalom, hogy minden idők legjobb fps játékára egy ilyen gaztett miatt még fél évet kelljen várni! 

Elküldve: 2003. 11. 10. 11:19
Na akkor neked külön mégegyszer elmondom:D
"Én nem lennék benne olyan biztos, hogy a "Hacker úr" az oka a késésnek..."