HWSW Informatikai Kerekasztal: Half-Life 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (32 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Half-Life 2

#61 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 09. 15:25

HL 2 beta link?

Lődd be a mIRCedet menj fel mondjuk az Efnet szerver Halflife2 csatijára, és ott érdeklődj.Kép

Vagy küldj egy mailt...Kép

Only human!

#62 Felhasználó inaktív   Deathunter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 07:37

Kedves Myko Alto!

Érdekesnak találom a gondolkodásod, idézem:

"Ez hihetetlen...ilyen nincs. Hogy manapság mikre ráérnek az emberek. Legyünk öszinték, ezzel a forráskód ellopással azt hiszem nagyobb kárt csináltak, mint azt gondolnánk. Ha emiatt csak jövöre kapjuk kézhez a Half-Life 2-t, akkor iszonyat mérges leszek! Kép Arról nem is beszélve, hogy hatalmas anyagi kárt okoznak ezzel a ValvE-nek."

Most meg azt látom, hogy pakolod kifele a lopott cuccból való képeket, stb.Kép Ezzel gyakorlatilag te is támogatod valamilyen szinten ezt a lopás dolgot. Sztem ezt sokan inkább elítélik, mint örülnek neki. Nem hinném, hogy akkora szám az, hogy feltolunk pár shotot a "beta"-ból. Inkább várjuk meg míg megérkezik a full verzsön... Ennyit szerettem volna.

Stay with in the Family!

#63 Felhasználó inaktív   Daffit 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 11:56

Valahogy ez az egész mizéria egy nagy...mittudoménmi!!!

Én speciál nem fogom letölteni a bétát! Leszek annyira jófiú, hogy ezzel sem támogatom azt aki ellopta.

Pedig lenne miért letölteni. Már csak azért is, amennyiért várjuk. Másrészről, ha újraírják, akkor meg 2 Half-Life 2-t lehetne végigvinni:)

Vagyok annyire ellene az egész lopásnak, hogy mégsem fogom megtenni. (Ha valaki mégis CD-n az orromalá dugja, nos az más kérdés, bevallom csábító a gondolat.Kép)

DE! Akkor sem fogom letölteni.

A helyzet iróniája, hogy mindezek ellenére, amikor kijön a HL2 május környékén, nem fogom megvenni, hanem letöltöm...

PS.: Nem tud valaki kölcsönadni egy gazdag szülőt??? Akkor biztos megvenném!

PS2.: Vagy intézze el valaki, hogy + 200k-t kapjak.

Borral szoktam fozni. Néha az ételbe is teszek. Jézus szeret. Mindenki más szerint egy lúzer vagy.

#64 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 12:23

A képek közlése nem támogatás, ez hülyeség. Ez tájékoztatás ! A véleményem meg már leirtam. Ezt nem igy kellett volna megoldaniuk a hackereknek... a vélemény marad ugyanaz.

#65 Felhasználó inaktív   Borg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 14:48

Tényleg lehúzták az Alfát is?Amúgy szvsz a bétát meg nem érdemes letölteni, mert az béta.....meg nekem számít a doboz szaga!Az eredeti cd illata!
Cogito ergo Sum! Vampire of the Games

#66 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 10. 15:36

Valahogy ez az egész mizéria egy nagy...mittudoménmi!!!

Én speciál nem fogom letölteni a bétát! Leszek annyira jófiú, hogy ezzel sem támogatom azt aki ellopta.

Pedig lenne miért letölteni. Már csak azért is, amennyiért várjuk. Másrészről, ha újraírják, akkor meg 2 Half-Life 2-t lehetne végigvinni:)

Vagyok annyire ellene az egész lopásnak, hogy mégsem fogom megtenni. (Ha valaki mégis CD-n az orromalá dugja, nos az más kérdés, bevallom csábító a gondolat.Kép)

DE! Akkor sem fogom letölteni.

A helyzet iróniája, hogy mindezek ellenére, amikor kijön a HL2 május környékén, nem fogom megvenni, hanem letöltöm...

PS.: Nem tud valaki kölcsönadni egy gazdag szülőt??? Akkor biztos megvenném!

PS2.: Vagy intézze el valaki, hogy + 200k-t kapjak.

"Pedig lenne miért letölteni. Már csak azért is, amennyiért várjuk. Másrészről, ha újraírják, akkor meg 2 Half-Life 2-t lehetne végigvinni:)"

Hát két gammát semmiféleképpen nem vihetsz végig, ugyanis ebben az "alfa"/még annak is kevés szvsz/ verzioban nincs storyline, szal csak maszkalsz a palyakon probalgatod a skullokat, max ennyi. De van olyan palya amin meg ezt sem lehet, annyira kezdetleges.

Gépigyény: meglepve veheti eszre az ember, hogy bizony meg a minimumnak meghirdetett P3 733as 256 mega ramos, Geforce 2es combon is elvanszorog a gamma.../tudom-tudom, hogy meg nincs belove a game, de azert jo latni ezt...Kép/

Only human!

#67 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2003. 10. 13. 09:18

Én speciel már jónéhány napja nyüstölöm ezt a 'bétát', és a véleményem leírnám:Szerintem van valami köze ehhez a 'kiszivárgáshoz' a Valve-nak is, ugyanis általában csak a lényeg nincs meg a pályákon, amiket szép, 3d-s ERROR feliratokkal pótoltak. na persze lehet ez csak az én hülyeségem...egyébként szerintem ez ey elég keményen alfa verzió körüli termék, vagy mnem iis tudom... Egyébként tele van olyan pályákkal, amiken csak a fejlesztők tesztelgetnek valami textúrát (pl csak egy üres szoba), meg ilyenek, szóval ha valakinek van már letöltendő dolga, akkor taán jobban jár azokkal, bár a e3_techdemo_02 pályán letesztelhetjük a tárgyakat (ezt már egy videóban is láttuk) az antigravitációs fegyverrel, és a fizikai motor télleg ISTENSZERŰ!!!

#68 Felhasználó inaktív   Borg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 11:48

Ezzel ugye csak egy baj van...BÉTA!Szvsz nem érdenes Betat letölteni...mnár csak azért sem, mert bugos, meg üres...meg általában milla változtatás van az eredetiben

#69 Felhasználó inaktív   Deathunter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 13:26

Sztem is csak a feelinget rontja el az aki letölti, mert ha kijön a full, már a beta lesz az agyában, ami nem tükrözi nagyon a véglegeset...
Stay with in the Family!

#70 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 14:18

Only human!

#71 Felhasználó inaktív   Nasty 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 16:20

Csatlakoznék a véleményhez!Lekaptam a bétát és igaz még nem teszteltem de ha fel is rakom a gépemre akkor is tuti hogy meg fogom nézni (venni) az orig verziot mert tuti hogy az nem kidobott pénz lesz...A bétákra nem lehet véleményt alapozni...
No buts miau!That's the law!

#72 Felhasználó inaktív   Borg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 23:11

Ugye a forráskódot is lehúzták...nem abban van a grafika is?...az mennynit érhet!

#73 Felhasználó inaktív   Nasty 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 16:11

Én az AI buggokra vagyok kiváncsi ebben a bétában mert minden bétában van....

#74 Guest__*

Elküldve: 2003. 10. 14. 17:40

Akkor Nasty te megnyugodhatsz, mert a bétában nincsenek bajok az AI-val.. UGYANIS nincs is benne AI.:Đ Csak egyhelyben álló szörnyek, vagy katonák, akiket ha meglövünk arrébb sétálnak...

Ha van olyan egyed itten a fórumon, aki úgy érzi befolyásolná a full gamehez valaó viszonyodását a béta látványa, az NE szedje le!Ismétlem: NE SZEDJE LE! Mert még képes lesz, és bemeséli magának, és másoknak h ez egy szar játék (meg ne próbáljatok ilyet mondani rá!!!KépKép)! A láma játékosoknak pedig PLÁNE 'rendeletben adom ki', hogy NE töltsék le, mert a végén még azthiszik, h az egész játék abból fog állni, hogy üres termekben textúra kiállítások vannak.:-D Mert szerintem ez egy maximálisan fejlesztői darab, ahol pályákon tesztelik a textúrákat, és hasonlókat. De én továbbra is fenttartom azt az infantilis ötletem, hogy ezt a bétát ők hivatalosan szivárogtatták ki. Mármint tudtak erről az egészről. Fgyeljétek meg a pályákat, szinte mindenhol a lényegek maradnak le. Ezek általában valami látványos effektek, vagy ilyenek. Itt ezeket egy 3d-s ERROR helyettesíti. Na most vagy én vagyok a hülye, és csak a kártyám nem tudja megjeleníteni (amit nem hiszek, egyébként egy gf4 ti 4200 128 ram), vagy pedig csak a hackereknek sikerűlt pont úgy kilopniuk a játékot, hoygy az ilyen, és fontosabb dolgok mind ott maradtak Valve-nál? Na mindegy, biztos hülye vagyok, meg lehet alulinformált is, de sajnos az utóbbi egy héten csak iskolából tudtam netezni, ott meg nemigazán tudtam utána nézni a dolognak...

#75 Felhasználó inaktív   Nasty 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 16:23

Nekem aszem ilyen parám nem lesz hogy szarnak itélem a HL2t. mert a mai napig zuzom a HLt. és a külömbözö MODokat ami számomra a mai napig élvezet (söt gyártottam már mapot is) és egy szó mint 100 a HALF LIFE A LEGGTUTIBB FPS A FÖLDÖN!!!!Egyebet nem tudok elmondani kérem kapcsolja ki....

#76 Felhasználó inaktív   MaREk 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 10. 26. 13:43

a hl2 nél talán sak a starcraft2-t várom jobban. buntet és kész.

#77 Guest__*

Elküldve: 2003. 11. 05. 10:38

Hoppá hálflájfkettő szevasz 2004 április köszönjük vissszlát!!!Kép

Hogyhogy eddig nem is esett szó erről a tragődiáról? Mélységesen felháborítónak tartom azt ami történt, persze ha valóban az történt ami történt. Ha összetalálkoznék a kedves hacker úrral megeshet hogy csúnyán belegázolnék az orcájába! Köcsög!Kép

A biztonság kedvéért azért félretettem egy példányt a motorból én is! Kitugggya!!!Kép Azt hiszem be fogom kereteztetnei és kiakasztom otthon a falra és ráírom hogy oridzsinál HL2!!!Kép

#78 Felhasználó inaktív   Deathunter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 10:33

Én nem lennék benne olyan biztos, hogy a "Hacker úr" az oka a késésnek...
Stay with in the Family!

#79 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 11:01

D.Hunter, látogass el az Antisimsz topicba és ott megtalálod az igazi tolvajokat, akik teljes mértékben felelőssek a HL2 ellopásáért! Kép
Egyébként meg, iszonyatosan fel lehet háborodva a játékos társadalom, hogy minden idők legjobb fps játékára egy ilyen gaztett miatt még fél évet kelljen várni! Kép

#80 Felhasználó inaktív   Deathunter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 10. 11:19

Na akkor neked külön mégegyszer elmondom:D

"Én nem lennék benne olyan biztos, hogy a "Hacker úr" az oka a késésnek..."

Stay with in the Family!

Téma megosztása:

• (32 Oldal)
  • +
  • « Első