HL 2 beta link?
Lődd be a mIRCedet menj fel mondjuk az Efnet szerver Halflife2 csatijára, és ott érdeklődj.
Vagy küldj egy mailt...
Elküldve: 2003. 10. 09. 15:25
HL 2 beta link?
Lődd be a mIRCedet menj fel mondjuk az Efnet szerver Halflife2 csatijára, és ott érdeklődj.
Vagy küldj egy mailt...
Elküldve: 2003. 10. 10. 07:37
Kedves Myko Alto!
Érdekesnak találom a gondolkodásod, idézem:
"Ez hihetetlen...ilyen nincs. Hogy manapság mikre ráérnek az emberek. Legyünk öszinték, ezzel a forráskód ellopással azt hiszem nagyobb kárt csináltak, mint azt gondolnánk. Ha emiatt csak jövöre kapjuk kézhez a Half-Life 2-t, akkor iszonyat mérges leszek! Arról nem is beszélve, hogy hatalmas anyagi kárt okoznak ezzel a ValvE-nek."
Most meg azt látom, hogy pakolod kifele a lopott cuccból való képeket, stb. Ezzel gyakorlatilag te is támogatod valamilyen szinten ezt a lopás dolgot. Sztem ezt sokan inkább elítélik, mint örülnek neki. Nem hinném, hogy akkora szám az, hogy feltolunk pár shotot a "beta"-ból. Inkább várjuk meg míg megérkezik a full verzsön... Ennyit szerettem volna.
Elküldve: 2003. 10. 10. 11:56
Valahogy ez az egész mizéria egy nagy...mittudoménmi!!!
Én speciál nem fogom letölteni a bétát! Leszek annyira jófiú, hogy ezzel sem támogatom azt aki ellopta.
Pedig lenne miért letölteni. Már csak azért is, amennyiért várjuk. Másrészről, ha újraírják, akkor meg 2 Half-Life 2-t lehetne végigvinni:)
Vagyok annyire ellene az egész lopásnak, hogy mégsem fogom megtenni. (Ha valaki mégis CD-n az orromalá dugja, nos az más kérdés, bevallom csábító a gondolat.)
DE! Akkor sem fogom letölteni.
A helyzet iróniája, hogy mindezek ellenére, amikor kijön a HL2 május környékén, nem fogom megvenni, hanem letöltöm...
PS.: Nem tud valaki kölcsönadni egy gazdag szülőt??? Akkor biztos megvenném!
PS2.: Vagy intézze el valaki, hogy + 200k-t kapjak.
Elküldve: 2003. 10. 10. 12:23
Elküldve: 2003. 10. 10. 14:48
Elküldve: 2003. 10. 10. 15:36
Valahogy ez az egész mizéria egy nagy...mittudoménmi!!!
Én speciál nem fogom letölteni a bétát! Leszek annyira jófiú, hogy ezzel sem támogatom azt aki ellopta.
Pedig lenne miért letölteni. Már csak azért is, amennyiért várjuk. Másrészről, ha újraírják, akkor meg 2 Half-Life 2-t lehetne végigvinni:)
Vagyok annyire ellene az egész lopásnak, hogy mégsem fogom megtenni. (Ha valaki mégis CD-n az orromalá dugja, nos az más kérdés, bevallom csábító a gondolat.)
DE! Akkor sem fogom letölteni.
A helyzet iróniája, hogy mindezek ellenére, amikor kijön a HL2 május környékén, nem fogom megvenni, hanem letöltöm...
PS.: Nem tud valaki kölcsönadni egy gazdag szülőt??? Akkor biztos megvenném!
PS2.: Vagy intézze el valaki, hogy + 200k-t kapjak.
"Pedig lenne miért letölteni. Már csak azért is, amennyiért várjuk. Másrészről, ha újraírják, akkor meg 2 Half-Life 2-t lehetne végigvinni:)"
Hát két gammát semmiféleképpen nem vihetsz végig, ugyanis ebben az "alfa"/még annak is kevés szvsz/ verzioban nincs storyline, szal csak maszkalsz a palyakon probalgatod a skullokat, max ennyi. De van olyan palya amin meg ezt sem lehet, annyira kezdetleges.
Gépigyény: meglepve veheti eszre az ember, hogy bizony meg a minimumnak meghirdetett P3 733as 256 mega ramos, Geforce 2es combon is elvanszorog a gamma.../tudom-tudom, hogy meg nincs belove a game, de azert jo latni ezt.../
Elküldve: 2003. 10. 13. 09:18
Elküldve: 2003. 10. 13. 11:48
Elküldve: 2003. 10. 13. 13:26
Elküldve: 2003. 10. 13. 16:20
Elküldve: 2003. 10. 13. 23:11
Elküldve: 2003. 10. 14. 16:11
Elküldve: 2003. 10. 14. 17:40
Akkor Nasty te megnyugodhatsz, mert a bétában nincsenek bajok az AI-val.. UGYANIS nincs is benne AI. Csak egyhelyben álló szörnyek, vagy katonák, akiket ha meglövünk arrébb sétálnak...
Ha van olyan egyed itten a fórumon, aki úgy érzi befolyásolná a full gamehez valaó viszonyodását a béta látványa, az NE szedje le!Ismétlem: NE SZEDJE LE! Mert még képes lesz, és bemeséli magának, és másoknak h ez egy szar játék (meg ne próbáljatok ilyet mondani rá!!!)! A láma játékosoknak pedig PLÁNE 'rendeletben adom ki', hogy NE töltsék le, mert a végén még azthiszik, h az egész játék abból fog állni, hogy üres termekben textúra kiállítások vannak.
Mert szerintem ez egy maximálisan fejlesztői darab, ahol pályákon tesztelik a textúrákat, és hasonlókat. De én továbbra is fenttartom azt az infantilis ötletem, hogy ezt a bétát ők hivatalosan szivárogtatták ki. Mármint tudtak erről az egészről. Fgyeljétek meg a pályákat, szinte mindenhol a lényegek maradnak le. Ezek általában valami látványos effektek, vagy ilyenek. Itt ezeket egy 3d-s ERROR helyettesíti. Na most vagy én vagyok a hülye, és csak a kártyám nem tudja megjeleníteni (amit nem hiszek, egyébként egy gf4 ti 4200 128 ram), vagy pedig csak a hackereknek sikerűlt pont úgy kilopniuk a játékot, hoygy az ilyen, és fontosabb dolgok mind ott maradtak Valve-nál? Na mindegy, biztos hülye vagyok, meg lehet alulinformált is, de sajnos az utóbbi egy héten csak iskolából tudtam netezni, ott meg nemigazán tudtam utána nézni a dolognak...
Elküldve: 2003. 10. 15. 16:23
Elküldve: 2003. 11. 05. 10:38
Hoppá hálflájfkettő szevasz 2004 április köszönjük vissszlát!!!
Hogyhogy eddig nem is esett szó erről a tragődiáról? Mélységesen felháborítónak tartom azt ami történt, persze ha valóban az történt ami történt. Ha összetalálkoznék a kedves hacker úrral megeshet hogy csúnyán belegázolnék az orcájába! Köcsög!
A biztonság kedvéért azért félretettem egy példányt a motorból én is! Kitugggya!!! Azt hiszem be fogom kereteztetnei és kiakasztom otthon a falra és ráírom hogy oridzsinál HL2!!!
Elküldve: 2003. 11. 10. 10:33
Elküldve: 2003. 11. 10. 11:01
D.Hunter, látogass el az Antisimsz topicba és ott megtalálod az igazi tolvajokat, akik teljes mértékben felelőssek a HL2 ellopásáért!
Egyébként meg, iszonyatosan fel lehet háborodva a játékos társadalom, hogy minden idők legjobb fps játékára egy ilyen gaztett miatt még fél évet kelljen várni!
Elküldve: 2003. 11. 10. 11:19
Na akkor neked külön mégegyszer elmondom:D
"Én nem lennék benne olyan biztos, hogy a "Hacker úr" az oka a késésnek..."