A Half-Life 2 igenis ugyanolyan mérföldkő lesz, mint az első rész, ehhez semmi kétség nem fér. Viszont, én már rég kiadtam volna egy játszható "EGY" pályát legalább!
 A Half-Life 2 igenis ugyanolyan mérföldkő lesz, mint az első rész, ehhez semmi kétség nem fér. Viszont, én már rég kiadtam volna egy játszható "EGY" pályát legalább!

Half-Life 2

Elküldve: 2004. 05. 20. 14:55
						Szomorú, hogy egyáltalán a kétely szikráját is magadhozengedted!  A Half-Life 2 igenis ugyanolyan mérföldkő lesz, mint az első rész, ehhez semmi kétség nem fér. Viszont, én már rég kiadtam volna egy játszható "EGY" pályát legalább!

Elküldve: 2004. 05. 20. 16:47
						Na arra befizetek,hogy azok az újítások menni fognak egy 700-as procin...szerintem ezt most el lehet felejteni!!!

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 05. 20. 21:29
						InGen:gratula jó lett a cikked...remélem igazad lesz a nyári megjelenéssel...Half-Life 1 HL2 enginenel?? És nem is tudtam hogy ez az atom felezési ideje:)

Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 05. 20. 22:18
						Én is ezt mondtam...az beszarás lesz:DDD

Friedrich Nietzsche

#166 Guest__*
Elküldve: 2004. 05. 21. 15:44
						Hát ez télleg lol.AZon mondjuk meglepodnék,ha a Hl2-nek kisebb gépigénye lenne,mint a mai jatekoknak.Ez eléggé lehetetlennek tunik!!!!!!!!!...nekem mondjuk a demo (660 mega) tokre bejott,és jo volt hogy majdnem 30 perces.

Elküldve: 2004. 05. 21. 16:31
há remélem hogy lesz hl1 hl2 enginel mer kulonben hiaba csinaltam az interju forditast! 
tessék olvasni, rogton kikerul ! 
	Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!

Elküldve: 2004. 05. 21. 16:46
						En meg soha nem jaccotam vegig a hl1-et. Sot az elejen levo robanasnal tovabb soha nem jutottam. Nekem nem jott be, talan azert mert kb 1 eve probaltam ki es akkor a grafika nem volt a legzsirabb. Ma sem az. De ha tenyleg atultetik az egesz cucot...akkor biztosan vegig nyomom.

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2004. 05. 21. 17:15
						Én se toltam végig...megmondom őszintén elakadtam benne és meguntam a keresgélést az adott pályán.Az hogy a ma grafika milyen???Sztem sok mai játékot még mindig ver!!

Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 05. 21. 18:58
						Az est folyamán kikerül Baalint interjú fordítása, abban olvashattok bővebben róla!  

Elküldve: 2004. 05. 21. 19:45
						Na igen ezt a melót én szereztem baalintnak...remélem nem okozott csalódást:DD

Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 10. 07. 15:01
Ma delutantol elo lehet rendelni a HL2-ot! 3 valtozat van. Azt ATI kartyakhoz mellekelt kuponok erteke megegyezike a bronz verzio araval! (Ilyen kupon nalnuk is osztottak melle?)
1. "Bronze" - $49.95
Half-Life 2*
Counter-Strike: Source
2. "Silver" - $59.95
Half-Life 2
Half-Life 1: Source*
Day of Defeat: Source*
Valve háttérinfók
3. "Gold" - $89.95
Half-Life 2*
Half-Life 1: Source*
Day of Defeat: Source*
Valve háttérinfók
Half-Life 2 stratégiai útmutató
3 Half-Life 2-es poszter
Half-Life Collector's doboz
Half-Life 2 sapi
Half-Life 2 képeslap
Half-Life 2 mütyűrök
Half-Life 2 Soundtrack CD
Kupon egy "Valve utazás"-hoz! (minden 5000. nyer)
A csillagal jeloltek akkor erhetoek el, amikor mar teljesen elkeszultek, azaz a a cs vegleges verzioja, mar ma delutantol elerhetoek!
	"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2004. 10. 07. 21:41
						Jah, olvastam a hivatalos oldalon... igen...hmm...ez jó. Ideje már csepegtetni a népnek valamit, amig nincs HL2, legalább CS:Source legyen...

Elküldve: 2004. 10. 20. 21:28
						Nos!
Cdgalaxisra ránéztem.
-HL2 sima kiadás(5cd,magyar kézikönyv) 8999.- FT
tartalma:Half Life 2,Counter Strike Source
-HL2 Collectors Edition(full angol)19.999.- FT(nem elírás!!!)
tartalma:Half Life 2,Counter Strike Source,Half Life 1 Source,egy póló,és egy könyv.
Azért,mitmondjak,a collectors editionért horribilis összeget kérnek el.
Viszont,a sima kiadás,szerintem simán megéri.Magyar viszonylatban olcsó a friss játékok között,és CS source is jár hozzá.Elő is rendeltem.Legalább nem kell mindig szenvedni a crackekkel patch esetén.(és,tegyük hozzá,jól fog mutatni a polcon...márha ugye nem DVD-tokban hozzák ki...

Cdgalaxisra ránéztem.
-HL2 sima kiadás(5cd,magyar kézikönyv) 8999.- FT
tartalma:Half Life 2,Counter Strike Source
-HL2 Collectors Edition(full angol)19.999.- FT(nem elírás!!!)
tartalma:Half Life 2,Counter Strike Source,Half Life 1 Source,egy póló,és egy könyv.
Azért,mitmondjak,a collectors editionért horribilis összeget kérnek el.
Viszont,a sima kiadás,szerintem simán megéri.Magyar viszonylatban olcsó a friss játékok között,és CS source is jár hozzá.Elő is rendeltem.Legalább nem kell mindig szenvedni a crackekkel patch esetén.(és,tegyük hozzá,jól fog mutatni a polcon...márha ugye nem DVD-tokban hozzák ki...

Elküldve: 2004. 10. 20. 21:44
						Jah, hát énse tom, hogy miért nem lehet kiadni két verziót, egy DVD-set meg egy CD-set. Sztem simán több fogyna DVD-sből, lévén már itthon is alap a DVD olvasó.
Egyébként egy HL póló önmagában 4-5e Ft, tehát ha tulképp így számoljuk akkor fanoknak lehet megéri
A 9000Ft-os ár viszont tényleg nem semmi olcsó.

Egyébként egy HL póló önmagában 4-5e Ft, tehát ha tulképp így számoljuk akkor fanoknak lehet megéri

A 9000Ft-os ár viszont tényleg nem semmi olcsó.

Elküldve: 2004. 10. 21. 00:17
						Én azt hittem, hogy 15 lesz az alap kiszerelés, hiszen eléggé nagy név ahhoz, hogy elkérjenek érte ennyi pízt!

Elküldve: 2004. 10. 21. 14:16
						Hmm...sztem a collectors editionnek kéne 15 rugóba kerülnie,és akkor lehet hogy meg is venném...

Elküldve: 2004. 10. 22. 10:40
A te kedvedért majd lecsökkentik az árát!  

Egyébként azt hiszem, hogy ez az a játék, ami aztán tényleg megéri a pénzt! Az első rész is megvan eredetiben, ez is meglesz! Mondjuk ebben nagy szerepet játszik az is, hogy borzasztóan hiszek a HL2-ben! 

Elküldve: 2004. 10. 22. 10:49
						mi a bánat az a source? azt tudom, hogy "forrás", de itt mit takar? az alapjátékot? 

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"
 "What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

Elküldve: 2004. 10. 22. 11:06
						A "Source" az az engine, motor neve, ami a lelke az egész játéknak.

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva.