Half-Life 2
Elküldve: 2004. 11. 27. 22:13
Na megint nem látom a fától az erdőt!
Átmentem a sivataos részen (kicsit nehezen) megöltem egy apróbb főgonoszt amiből kivettek valami pete szerű izét, aztán elvittek egy kapuhoz, ahol a z idegen morog valamit, de egy kukkot nem értek a dörmögéséből. Mit kell tenni, hogy tovább léphessek,?
Küzdök vele, kicsikét még, azért.
Átmentem a sivataos részen (kicsit nehezen) megöltem egy apróbb főgonoszt amiből kivettek valami pete szerű izét, aztán elvittek egy kapuhoz, ahol a z idegen morog valamit, de egy kukkot nem értek a dörmögéséből. Mit kell tenni, hogy tovább léphessek,?
Küzdök vele, kicsikét még, azért.
Elküldve: 2004. 11. 28. 15:07
Akinek nem tetszett a HL2 
(thx to Kuroimaho)
(thx to Kuroimaho)
Elküldve: 2004. 11. 28. 17:55
Hi all!
Bocs ha volt már ilyen kérdés, de modemes vagyok és nincs kedvem/időm/pénzem végignézni a fórumot.
A kérdésem az lenne hogy lehet e net nélkül hl2 ni, mert folyton kiugattya hogy a steam nem tudott csatlakozni bal bla. a CS source nál simán letöröltem a steam.dll t, de ez itt nem segít. (ja empriós)
THX!
Elküldve: 2004. 11. 28. 21:04
Hali!
Volna egy kis gondom. Feljöttem a bányából, vasutakon megyek, pár mesterlövész szedeget, továbbmegyek, legyilkolok pár katonát, bemegyek egy épületbe, segítek haveroknak legyilkolni még pár maszkos barmot, majd a faszi felismer, hogy ki vagyok, mondja, hogy menjek utána, bedörömböl egy ajtón, pofázik 2 sort, mondja, hogy menjek be, de a barom nem hajlandó az ajtóból félreállni, így nem tudok bemenni!
(Na ez szép rövid mondat lett
)
Szóval hálás lennék valami ötletért, hogy ott mia a francot kéne csinálnom!
Köszöntem előre is!
Elküldve: 2004. 11. 28. 22:52
Figyu, majd 5 év múlva próbáld ki megint, addigis inkább játssz Mario-t.
Egyébként Rasiel nem rokonod?
Egyébként Rasiel nem rokonod?
Elküldve: 2004. 11. 29. 00:04
Kicsit nehezen olvasható a szöveg. Egyébként meg Malfoy mindent elmondott
Elküldve: 2004. 11. 29. 01:59
The HALF LIFE Saga Story Guide
a játékban fellelhető információ morzsákból összerakva
G-Man "felbukkanások" a játék során
(links thx to Bilux)
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2004. 11. 29. 08:15
Ha nem zavarlak szeretném megemlíteni, hogy ez itt a HL2 topic nem pedig a Halo 2.... ugyhogy csökönyös,eroltetett és értelmetlen véleményed ebben a témában kéretik kifejteni.
koszi: c
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2004. 11. 30. 14:43
HL2 és az AI
Elküldve: 2004. 11. 30. 16:01
az elején mikor a tetorol bemászol egy épuletbe, és van egy lejárat a lenti szintre mit kell csinálni? mert mindkét oldalrol jonnek a katonák aztán agyonvernek...
Elküldve: 2004. 11. 30. 16:31
Naszóval. 
Ugye lemész a lépcsőn. Az ellenfelek bekerítenek. Ekkor pedig ahelyett hogy betöltenéd a legutóbbi mentésedet, várd meg amíg jön a felmentőcsapat.
Ugye lemész a lépcsőn. Az ellenfelek bekerítenek. Ekkor pedig ahelyett hogy betöltenéd a legutóbbi mentésedet, várd meg amíg jön a felmentőcsapat.
Elküldve: 2004. 11. 30. 19:32
jah már rájottem...
))) azé kösz
Elküldve: 2004. 12. 02. 23:00
Tudom, tudom ha ide beírom 10 perc múlva meg lesz magamtól is.
Na, felmegyek egy épületben, ahol 2 irányból kék lézerrel lődöznek, mit kell csinálni a továbbjutáshoz.
Sajna a párbeszédeket meg nem hallom, mert a többiek alszanak, a füles meg megadta magát. (MAjd írok a télapónak, hozzon egyet)
Elküldve: 2004. 12. 02. 23:03
ez kb. merrefelé van, mert nem ugrik be.
Myko: Na erre is rá kéne állítani valakit, hogy fordítsa le...
azért annyira nem nehéz. ![]()
Elküldve: 2004. 12. 04. 00:35
A lényeg az, hogy gránátot kell beszórnod az ablakokba, ahonnan lődöznek a mesterlövészek. Ha kevés a gránátod, az is van a tetőn egy ládában. Ha az megvan, akkor ott vár egy emberke a tetőn, és innentől adja magát az egész.
Amúgy, van már magyarítás is a játékhoz (láttam valahol itt a Gamekapocs oldalán is), így akár egy fokkal könnyebb lesz megoldani a küldetéseket.
Elküldve: 2004. 12. 04. 00:39
Végre kivégeztem a kicskét! Meg kell mondjam, részemről beszarás! Pláne a citadellában...az úgy néz ki és olyan, hogy az csak na!!!!!! A vége meg naggyon komoly... ilyennek kellett lennie...hiszen lesz HL3!
Elküldve: 2004. 12. 04. 01:01
hát vazz' másodszor megyek végig rajta, de esküszöm fogalmam sincs merre van ez a rész! ![]()
nagyjából a vége felé tippelném mikor rohamozzuk a citadellát.

Súgó
A téma zárva.