HWSW Informatikai Kerekasztal: The Sims 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Sims 2

#141 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 25. 23:33

Látod General Thomas!Engem például jobban zavar az, ha valaki csak ezért jelentkezik fel a GK-ra, aztán pedig soha többé nem használja az oldalt...Sajnos a szándékszűrő berendezést még nem találták fel!Kép

#142 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 26. 00:21

Ilyen mindig is volt és lesz is, de azért reménykedhetünk ,hogy maradnak inkább az emberekKép. Főleg ha nő az illető, amiből nehéz találni gamertKép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#143 Felhasználó inaktív   anetta83 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 14. 08:05

Sims2 topic... EZ EGYRE JOBB! Kép Nagyon szeretem, bár mostanában lefoglal a világháló, nem marad rá időm. Nameg persze már annyi mindent kipróbáltam, kóddal és kód nélkül, egyedül és párral, gyerekkel és gyerek nélkül, karrieristán, csórón, boldogan és szomorúan. Múltkor megnéztem már a The Sims: Kertvárosi krónikákat. Hát nagyon felbosszantott! Azt nem írták, hogy ez inkább tutorial mint élvezhető játék! Csináld ezt aztán ha kész vagy várj vagy 10 percet amíg küldik a következő célt. Bosszantó. Na persze lehet hogy valakinek meg ez a csúcs... Nekem nemjött be. Visszatérve aSims2-re... azért jól kitalálták!

#144 Felhasználó inaktív   millus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 20. 14:39

Üzenet moderálva warez tartalma miatt!

#145 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 20. 15:18

Akinek The Sims 2 kell legálisan és olcsón, annak figyelmébe ajánlom az "elektrówörd"-öt, ahol holnaptól 2990 Ft lesz PS2-re..
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#146 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 08. 21. 09:11

A NAP KÉRDÉSE: Aki annyira csóró hogy nem tud megvenni egy 2k-ba kerülő játékot az miből fizeti az internetet??
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#147 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 10:32

Idézet

A NAP KÉRDÉSE: Aki annyira csóró hogy nem tud megvenni egy 2k-ba kerülő játékot az miből fizeti az internetet??

Ez az év kérdése.. vagy csak ilyen az élet? ki tudja már..Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#148 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 11:19

Nekem volna jobb kérdésem: Miért van az hogy a topic szitne csak a wareztól szólt? összes többi topicban nem volt ennyi warezes kérdés itt meg 3 oldalnyi van szinte csak az.

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#149 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 12:22

Idézet

Sziasztok!Ivett a nevem.Kép van myvipem,msnem,iwiwem,barátiköröm,honfoglalóm,emailom,skyppem,....KépFön vagyok a Jetix msn clubon meg persze itt is!Szeretném naon ha valaki megmondaná, hogy kell letölteni a The Sims2 vagy 1 et!Singles, vagy 2 verziumot!Elöre is köcce.De ténleg szeretném ha valaki meg mondaná mert megvolt a cd csak eltünt lécci valaki küldje át msnen vagy pedig mondja meg,hogy kell letölteni aki föl vessz msnen és elmondja vagy átküldi bármit megteszek neki!3 Nevem:Ivett Küldtem:2007:07:25 Óra:22:37 Msn:coffos2@hotmail.comKépKépKépKépKépKép

"bármit megteszek neki!"

hmph.. hany eves is vagy? :Đ

#150 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 08. 26. 00:06

Idézet

Nekem volna jobb kérdésem: Miért van az hogy a topic szitne csak a wareztól szólt? összes többi topicban nem volt ennyi warezes kérdés itt meg 3 oldalnyi van szinte csak az.
Na, megpróbálhatom visszahozni a régi egyensúlyt? A Soms 2 király, jó a graf.-ja az állatos kiegészítő javult, mert mostmár nem halnak meg a Simek, ha macska beül a konyhaajtóba. És ki mondta, hogy nem lehet elszórakozni vele sokat? Amikor megkaptam(persze én vettem szépen tisztességesen, fiaim, vegyetek példát rólam!) az álmosság taszított el a géptől, pedig nyomtam már 1 órája, meg az is eltaszított, hogy a Simem megbetegedett és nem tudtam mit csiáljak, és inkább ráhagytam.

#151 Felhasználó inaktív   -Gabex- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 11. 17:34

Idézet

Idézet

Na, megpróbálhatom visszahozni a régi egyensúlyt? A Soms 2 király, jó a graf.-ja az állatos kiegészítő javult, mert mostmár nem halnak meg a Simek, ha macska beül a konyhaajtóba. És ki mondta, hogy nem lehet elszórakozni vele sokat? Amikor megkaptam(persze én vettem szépen tisztességesen, fiaim, vegyetek példát rólam!) az álmosság taszított el a géptől, pedig nyomtam már 1 órája, meg az is eltaszított, hogy a Simem megbetegedett és nem tudtam mit csiáljak, és inkább ráhagytam.
Na ezen akkorát röhögtem, hogy a Sim meghal, mert a macska a hűtő előtt dekkol (és így a Sim nem fér hozzá a kajához)... de mondjuk ekkora hibát, ha egy állat van abban a kockában, ahova a Sim megy, akkor nem fér hozzá...KépKép De ez nagyon jó volt MUkiLA!Kép

#152 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 11. 20:20

sims brrrrr

#153 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 09. 11. 20:27

Idézet

Idézet

Idézet

Na ezen akkorát röhögtem, hogy a Sim meghal, mert a macska a hűtő előtt dekkol (és így a Sim nem fér hozzá a kajához)... de mondjuk ekkora hibát, ha egy állat van abban a kockában, ahova a Sim megy, akkor nem fér hozzá...KépKép De ez nagyon jó volt MUkiLA!Kép
Köszönöm! 1ébként új családot csináltam és kutyatenyésztő vagyok. Megtartottam az első almot: Most 2 Simre és 4 kutyára kell figyelnem! És asszem akarok egy kis Sim bébit... Én mazohista. Kép

#154 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 12. 13:14

Nekem sikerült felgyújtani a sütővel az egyiket....Kolompár Sandokan és családjával voltamKép

#155 Felhasználó inaktív   -Gabex- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 12. 14:14

Nekem csak a Sims és a kiegészítője van, meg de jártas vagyok benne... Én is gyújtottam fel Simemet... Megjavíttatni nem érdemes semmit, mert pénzbe kerül és utána két-három használat után megint elromlik...

#156 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 07:58

Idézet

Nekem csak a Sims és a kiegészítője van, meg de jártas vagyok benne... Én is gyújtottam fel Simemet... Megjavíttatni nem érdemes semmit, mert pénzbe kerül és utána két-három használat után megint elromlik...
Aztán a tied is belehalt a tanulásba?KépKép

#157 Felhasználó inaktív   -Gabex- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 13:42

Idézet

Idézet

Aztán a tied is belehalt a tanulásba?KépKép
Sims 1... Én nem csinálok gyereket sem, és az állatos kiegészítője van meg nekem... Egyébként arról a tanulásról beszélsz, hogy a Simed főzni tanul???

#158 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 20:39

nem...könyvből tanul...amúgy sims rajnogó vagy?én gyűlölömKép

#159 Felhasználó inaktív   -Gabex- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 14. 21:55

Idézet

nem...könyvből tanul...amúgy sims rajnogó vagy?én gyűlölömKép
Nem utálom el lehet vele játszani, ha nagy az unalom... De úgy értem a őzni tanulást, hogy leül a polcról kivéve egy könyvet azt úgy vmit tanul...

#160 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 15. 18:30

Igen,úgy

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7