The Sims 2
Elküldve: 2007. 07. 25. 23:33
Látod General Thomas!Engem például jobban zavar az, ha valaki csak ezért jelentkezik fel a GK-ra, aztán pedig soha többé nem használja az oldalt...Sajnos a szándékszűrő berendezést még nem találták fel!

Elküldve: 2007. 07. 26. 00:21
Ilyen mindig is volt és lesz is, de azért reménykedhetünk ,hogy maradnak inkább az emberek
. Főleg ha nő az illető, amiből nehéz találni gamert

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
House MD
Elküldve: 2007. 08. 14. 08:05
Sims2 topic... EZ EGYRE JOBB!
Nagyon szeretem, bár mostanában lefoglal a világháló, nem marad rá időm. Nameg persze már annyi mindent kipróbáltam, kóddal és kód nélkül, egyedül és párral, gyerekkel és gyerek nélkül, karrieristán, csórón, boldogan és szomorúan. Múltkor megnéztem már a The Sims: Kertvárosi krónikákat. Hát nagyon felbosszantott! Azt nem írták, hogy ez inkább tutorial mint élvezhető játék! Csináld ezt aztán ha kész vagy várj vagy 10 percet amíg küldik a következő célt. Bosszantó. Na persze lehet hogy valakinek meg ez a csúcs... Nekem nemjött be. Visszatérve aSims2-re... azért jól kitalálták!

Elküldve: 2007. 08. 20. 15:18
Akinek The Sims 2 kell legálisan és olcsón, annak figyelmébe ajánlom az "elektrówörd"-öt, ahol holnaptól 2990 Ft lesz PS2-re..
Elküldve: 2007. 08. 21. 09:11
A NAP KÉRDÉSE: Aki annyira csóró hogy nem tud megvenni egy 2k-ba kerülő játékot az miből fizeti az internetet??
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2007. 08. 21. 10:32
Idézet
A NAP KÉRDÉSE: Aki annyira csóró hogy nem tud megvenni egy 2k-ba kerülő játékot az miből fizeti az internetet??
Ez az év kérdése.. vagy csak ilyen az élet? ki tudja már..

Elküldve: 2007. 08. 21. 11:19
Nekem volna jobb kérdésem: Miért van az hogy a topic szitne csak a wareztól szólt? összes többi topicban nem volt ennyi warezes kérdés itt meg 3 oldalnyi van szinte csak az.
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
House MD
House MD
Elküldve: 2007. 08. 21. 12:22
Idézet
Sziasztok!Ivett a nevem.
van myvipem,msnem,iwiwem,barátiköröm,honfoglalóm,emailom,skyppem,....
Fön vagyok a Jetix msn clubon meg persze itt is!Szeretném naon ha valaki megmondaná, hogy kell letölteni a The Sims2 vagy 1 et!Singles, vagy 2 verziumot!Elöre is köcce.De ténleg szeretném ha valaki meg mondaná mert megvolt a cd csak eltünt lécci valaki küldje át msnen vagy pedig mondja meg,hogy kell letölteni aki föl vessz msnen és elmondja vagy átküldi bármit megteszek neki!3 Nevem:Ivett Küldtem:2007:07:25 Óra:22:37 Msn:coffos2@hotmail.com

"bármit megteszek neki!"
hmph.. hany eves is vagy?

#150 Guest__*
Elküldve: 2007. 08. 26. 00:06
Idézet
Nekem volna jobb kérdésem: Miért van az hogy a topic szitne csak a wareztól szólt? összes többi topicban nem volt ennyi warezes kérdés itt meg 3 oldalnyi van szinte csak az.
Elküldve: 2007. 09. 11. 17:34
Idézet
Idézet

#153 Guest__*
Elküldve: 2007. 09. 11. 20:27
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2007. 09. 12. 13:14
Nekem sikerült felgyújtani a sütővel az egyiket....Kolompár Sandokan és családjával voltam

Elküldve: 2007. 09. 12. 14:14
Nekem csak a Sims és a kiegészítője van, meg de jártas vagyok benne... Én is gyújtottam fel Simemet... Megjavíttatni nem érdemes semmit, mert pénzbe kerül és utána két-három használat után megint elromlik...
Elküldve: 2007. 09. 13. 07:58
Idézet
Nekem csak a Sims és a kiegészítője van, meg de jártas vagyok benne... Én is gyújtottam fel Simemet... Megjavíttatni nem érdemes semmit, mert pénzbe kerül és utána két-három használat után megint elromlik...

Elküldve: 2007. 09. 13. 13:42
Idézet
Idézet

Elküldve: 2007. 09. 14. 21:55
Idézet
nem...könyvből tanul...amúgy sims rajnogó vagy?én gyűlölöm