Szerintem Sub Bass "A mindnent vivő sláger" c. száma teljesen valóságosan tükrözi a magyar "rap" (és az összes többi műfaj) képviselőit. Tényleg azért "sztárok", mert különböző idiótábbnál idiótább valóságshow-kban szerepelnek, meg azért, mert a szarabbnál szarabb szennylapokban megírják, hogy hú meg ha, aztán közben szart se nyújtanak zenei téren! Pölö mindenki szidja azt az idióta Győzikét, hogy nem is tud énekelni, meg hogy csak a hülyeségei miatt híres (ami igaz is), de az a nyomoronc Majka még egy ilyen kicsit se különbözik tőle, mégis csomó barom szereti, mert olvasnak róla, hogy: Hú-ha, összejött az egyik Fresh-es csajjal, blablablablabla! És ez már csak rosszabb lesz! Minap néztem az Aktívot, ahol feltettek pár kérdést a Megasztár c. műsor egyik zsűrijének, Pierrot-nak, aki többek közt ezt a kiakasztó dolgot is mondta, figyelem, idézem: "Mi nem is énekeseket keresünk, hanem inkább előadókat, akik kiemelkedő személyiséggel rendelkeznek..." HÁT MENJENEK A CIRKUSZBA, BAZZEG! ...Hopsz, bocsi ha kicsit elragadtattam magam, de ez a dolog nagyon fel tudja cseszni az agyam... Szóval rémes, ami ebben az országban folyik zenei téren, egyszerűen RÉMES!