HWSW Informatikai Kerekasztal: Fúj! Ezt a stílust gyűlölöm! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fúj! Ezt a stílust gyűlölöm!

#361 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 24. 14:48

Idézet

Jah, azért abba lehetne hagyni az ilyen féle írásokat, normalizálódni kelleneKép.
Meg az ilyeneket ,hogy "minden rocker köcsög", is inkább meg kellene indolokolni ,hogy szerinted miért stb.
Ünneprontó... Te is beszállsz a bunyóba Tomi??? Kép Jól válassz oldalt! Kép
Már indokoltuk a "minden rocker köcsög" témát, ezzel csak egyetértését fejezte ki... Kép

#362 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 10. 24. 15:09

Én bevallom a divat makikat nem szeretem. legyen az rock vagy pop irányban. Pl. : poppereknél--->"jahj gyorsan belövöm a sérómat hogy jól nézzen ki. (ráborít félkiló zselét és olyan kemíny mint az istenf*sza),.... beújjítok egy ujjatlan pólót mert hát lássák a kisportolt felsőtestemen feszűlni azt a szart... (vagy olyan gizda hogy a szar is kiérződik belőle, vagy a kis hurkákon fog feszülni a póló)"
Punk rock. : "egyértelműen skater csuka kell mert attol olyan lazán nézek ki meg akkor már legyen egy félig letaposott farmer is mert hát aki bmx-ezik vagy deszkázik annak biztosan elkopik a gatyója. Kell még egy ördeszka a hónom alá mert akkor bizotos hogy Californiai punk zenét hallgatok és akkor mindenki vágja hogy ezzel a sráccal nem kell kikezdeni mert biztos kemíny punk."

Jah. Én nem tartom magam rockernek.. bár csak rock zenét halgatok DE. Nem szeretem a fekete cuccokat. A többiek mindig aszondják hogy úgy vagyok öltözve mint egy Rapper. :Đ biztos. nem szeretek tartozni ilyen zenei stílusokhoz... Nem tuom mennyire voltak érthetőek a példámi de éán ezt így látom... előre is bocs ha valakit ezzel megsértek.

#363 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 24. 16:33

Idézet

Idézet

Jah, azért abba lehetne hagyni az ilyen féle írásokat, normalizálódni kelleneKép.
Meg az ilyeneket ,hogy "minden rocker köcsög", is inkább meg kellene indolokolni ,hogy szerinted miért stb.
Ünneprontó... Te is beszállsz a bunyóba Tomi??? Kép Jól válassz oldalt! Kép
Már indokoltuk a "minden rocker köcsög" témát, ezzel csak egyetértését fejezte ki... Kép
Inkább veletek vagyok mert te tudsz kapórépázni vagy mit!! KépKép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#364 Felhasználó inaktív   I 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 24. 16:37

Idézet

Én nem tartom magam rockernek.. bár csak rock zenét halgatok.

Ezzel én is így vagyok.Kép Tesóm azt mondja, ne hallgassak rockot, mert hülye vagyok.Kép

Asus P5B; Intel Q8300; Radeon HD 5750 1Gb GDDR5; 10,0GHz; 3Gb RAM; 1180Gb HDD

#365 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 24. 16:42

rólam el nem mondja senki h divatmajom vok :-D igaz nah, kcisit feket cuccok, de ha az kellén rózsaszínben is jövök, le szarom az emberek véleményét, hisz ugyis tom h isten vok ha nem is mondjákKép

én rock párti :D ha cask ez a 2, de inkább külső szemlélő mert Pakitoval és az Infected Mushroommal is barátkozom :Đ

#366 Felhasználó inaktív   I 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 24. 16:44

Idézet

rólam el nem mondja senki h divatmajom vok :-D igaz nah, kcisit feket cuccok, de ha az kellén rózsaszínben is jövök, le szarom az emberek véleményét, hisz ugyis tom h isten vok ha nem is mondjákKép

én rock párti :D ha cask ez a 2, de inkább külső szemlélő mert Pakitoval és az Infected Mushroommal is barátkozom :Đ
találkozzunk valahol, jól körbenézlek és én majd elmondom rólad hogy divatmajom vagy.KépKép

#367 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 10. 24. 17:00

Idézet

találkozzunk valahol, jól körbenézlek és én majd elmondom rólad hogy divatmajom vagy.KépKép
Mert te valami stílus szakértő vagy vagy mi? KépKép
Útálom a helyi menő csávókat is... akik játszák a kiskirálya a szórakozóhelyeken :Đ na és persze azokat akik apuci kocsijából feszülnek kifele a sima halandókra.Kép

#368 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 24. 17:15

Idézet

Útálom a helyi menő csávókat is... akik játszák a kiskirálya a szórakozóhelyeken :D na és persze azokat akik apuci kocsijából feszülnek kifele a sima halandókra.Kép
Azok poénok, én cask megvetem őket :D tájparasztok, ha nekik ez a jó csinálják :Đ nincs stílusuk, ciki bizony :-D vagy ha ez a stílusuk az mégszarabb ügy xD

#369 Felhasználó inaktív   I 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 24. 17:15

Idézet

Idézet

Mert te valami stílus szakértő vagy vagy mi? KépKép
Útálom a helyi menő csávókat is... akik játszák a kiskirálya a szórakozóhelyeken :Đ na és persze azokat akik apuci kocsijából feszülnek kifele a sima halandókra.Kép
De nem akkor, amikor apucinak Trabantja van. xD Amúgy nem vagyok divatszakértő.

#370 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 24. 17:29

Idézet

Idézet

Idézet

Mert te valami stílus szakértő vagy vagy mi? KépKép
De nem akkor, amikor apucinak Trabantja van. xD Amúgy nem vagyok divatszakértő.
Én lovas kocsival mennék discóba! Hiszen a csajok szeretik az állatokat nem??? Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#371 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 24. 17:55

Idézet

Én lovas kocsival mennék discóba! Hiszen a csajok szeretik az állatokat nem??? Kép
Lol akko má inkább tehén háton... hogy nehogy sáros legyen az ujonnan vett gumicsizmád :Đ

#372 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 24. 17:59

Bocsi akkor, nem láttam, nem olvastam odáig vissza.
A témához meg én nem szólok bele, nekem annyi a véleményem ,hogy mindenki olyan stílust képvisel amilyet akar, az hogy nekem mi a véleményem róla az már mind1:).
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#373 Felhasználó inaktív   Thunda 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 25. 18:14

"Elegem van a sok metroszexuális diszkós gyerekből, a punkokból, a rockerekből, a diszkós cigányokból."Hey Obi de szép volt
gamefaqs-on meg thunda hun! Vagy ilyesmi!!

#374 Felhasználó inaktív   Thunda 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 25. 18:21

Idézet

Én bevallom a divat makikat nem szeretem. legyen az rock vagy pop irányban. Pl. : poppereknél--->"jahj gyorsan belövöm a sérómat hogy jól nézzen ki. (ráborít félkiló zselét és olyan kemíny mint az istenf*sza),.... beújjítok egy ujjatlan pólót mert hát lássák a kisportolt felsőtestemen feszűlni azt a szart... (vagy olyan gizda hogy a szar is kiérződik belőle, vagy a kis hurkákon fog feszülni a póló)"
Punk rock. : "egyértelműen skater csuka kell mert attol olyan lazán nézek ki meg akkor már legyen egy félig letaposott farmer is mert hát aki bmx-ezik vagy deszkázik annak biztosan elkopik a gatyója. Kell még egy ördeszka a hónom alá mert akkor bizotos hogy Californiai punk zenét hallgatok és akkor mindenki vágja hogy ezzel a sráccal nem kell kikezdeni mert biztos kemíny punk."

Jah. Én nem tartom magam rockernek.. bár csak rock zenét halgatok DE. Nem szeretem a fekete cuccokat. A többiek mindig aszondják hogy úgy vagyok öltözve mint egy Rapper. :Đ biztos. nem szeretek tartozni ilyen zenei stílusokhoz... Nem tuom mennyire voltak érthetőek a példámi de éán ezt így látom... előre is bocs ha valakit ezzel megsértek.

Ez kemény volt. Én például deszkázom és csak minőségi magyar hip-hoppot meg metalt hallgatok...és akkora ruháim vannak (Ecko) hogy 5 ember beleférne...szal ez kicsit oltós volt
gamefaqs-on meg thunda hun! Vagy ilyesmi!!

#375 Felhasználó inaktív   Zsombcu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 25. 18:30

Idézet

Idézet

Ez kemény volt. Én például deszkázom és csak minőségi magyar hip-hoppot meg metalt hallgatok...és akkora ruháim vannak (Ecko) hogy 5 ember beleférne...szal ez kicsit oltós volt
Kicsit nagyon!!Amúgy én is csak rock-ot hallgatok,mégsem öltözöm úgy,mint egy rocker!!És szerintem ez a helyes!!Nem kell stílusokhoz tartozni!!
Mindenkineklegyen saját stílusa!!Nekem meg ez a véleményem!!Kép
Üdv.:Zsombcu!

#376 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 25. 20:43

O.o NEM csak rockot hallgatok, de gyakorlatilag szinte feket ruhaba jarok, nem gót, meg semmi ilyen, oke most kapta Toolos pulovert, de ők mióta rocker? sajat maguk stílusa :Đ és én akarmit hallgatok a fekete ruhat szeretem, és mivel lassan kezd cserélődi a ruhatáram, szal amit kinövök, ahelyett ha lehet inkabb vmi fekete jöjjön be nem sok valasztasom van :-D és nem érdekel ki minek néz :D mondjuk ez még változhat :) de nekem most jo igy, nem vok hirdető tábla h tele legyek mideneféle gríndéj meg, ájron médennel, van egy toolos, na csá, ennek a hátán mg a jól ismert elvont fej :) aszem azért nem hasonló, a stílus amit utalok, még mindíg a zEMO és a plaza cica :D

#377 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 25. 21:52

Idézet

O.o NEM csak rockot hallgatok, de gyakorlatilag szinte feket ruhaba jarok, nem gót, meg semmi ilyen, oke most kapta Toolos pulovert, de ők mióta rocker? sajat maguk stílusa :Đ és én akarmit hallgatok a fekete ruhat szeretem, és mivel lassan kezd cserélődi a ruhatáram, szal amit kinövök, ahelyett ha lehet inkabb vmi fekete jöjjön be nem sok valasztasom van :-D és nem érdekel ki minek néz :D mondjuk ez még változhat :) de nekem most jo igy, nem vok hirdető tábla h tele legyek mideneféle gríndéj meg, ájron médennel, van egy toolos, na csá, ennek a hátán mg a jól ismert elvont fej :) aszem azért nem hasonló, a stílus amit utalok, még mindíg a zEMO és a plaza cica :D
toolos pulcsit hol lehet kapni?

#378 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 21:34

na ezt nagyon úútálom. garantálom, hogy befostok tőle. ja meg rs vegas stílusát, de gondolom ezt már tudjátokKépKép

#379 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 21:50

Kár hogy egy kukkot nem értettem abból amit a pali mondott. De ja, emósokat sokan utálják. Speciel engem hidegen hagynak. De ez az utállat is túlzás már néha. Kedvencem, amikor találkoztam egy képpel, amiben egy figura kitépte a két szemét, a szöveg hogy "no more tears to cry". Hát igen, rálehet sütni, hogy hűű emo (és meg is teszik ofkorz), de ettől még a kép jó marad, mert nem hiszem, hogy minden hulladék amiben van érzelem és az speciel a szomorúság. Csak emosok szegényeim túlzásba viszik ezt a szar az élet, sírjunk dolgot. :Đ

O máj gád, angolul tudóknak: http://www.youtube.c...h?v=-6Dmg_4ZA2Y :-D szerintem vicces.

#380 Felhasználó inaktív   skiz0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 21:51

Idézet

na ezt nagyon úútálom. garantálom, hogy befostok tőle. ja meg rs vegas stílusát, de gondolom ezt már tudjátokKépKép
Hát még jó, hogy banultuk azt a tagot egyik nap... nekünk is már betelt a pohár az idióta és közösségromboló viselkedésével, szóval ennyit megérdemelt.. :Đ

Téma megosztása:

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.