HWSW Informatikai Kerekasztal: Fúj! Ezt a stílust gyűlölöm! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fúj! Ezt a stílust gyűlölöm!

#381 Felhasználó inaktív   skiz0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 05. 21:55

Idézet

Kár hogy egy kukkot nem értettem abból amit a pali mondott. De ja, emósokat sokan utálják. Speciel engem hidegen hagynak. De ez az utállat is túlzás már néha. Kedvencem, amikor találkoztam egy képpel, amiben egy figura kitépte a két szemét, a szöveg hogy "no more tears to cry". Hát igen, rálehet sütni, hogy hűű emo (és meg is teszik ofkorz), de ettől még a kép jó marad, mert nem hiszem, hogy minden hulladék amiben van érzelem és az speciel a szomorúság. Csak emosok szegényeim túlzásba viszik ezt a szar az élet, sírjunk dolgot. :Đ

O máj gád, angolul tudóknak: http://www.youtube.c...h?v=-6Dmg_4ZA2Y :-D szerintem vicces.
Hát igen, meg aztán az a legviccesebb, hogy ezt a stílust főként a 12-13 évesek követik, akik aztán tényleg nagy élettapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy így tekintsenek a világra..röhej szvsz, arról nem is beszélve, ahogy kinéznek. (jó, azért láttam pár jó emos bulát KépKépKép)

#382 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 22:15

Na igen. Emos csajok között előfordul pár....hmmm...csinos 'darab' :Đ

#383 Felhasználó inaktív   Szodalit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 22:33

Idézet

Idézet

O.o NEM csak rockot hallgatok, de gyakorlatilag szinte feket ruhaba jarok, nem gót, meg semmi ilyen, oke most kapta Toolos pulovert, de ők mióta rocker? sajat maguk stílusa :Đ és én akarmit hallgatok a fekete ruhat szeretem, és mivel lassan kezd cserélődi a ruhatáram, szal amit kinövök, ahelyett ha lehet inkabb vmi fekete jöjjön be nem sok valasztasom van :-D és nem érdekel ki minek néz :D mondjuk ez még változhat :) de nekem most jo igy, nem vok hirdető tábla h tele legyek mideneféle gríndéj meg, ájron médennel, van egy toolos, na csá, ennek a hátán mg a jól ismert elvont fej :) aszem azért nem hasonló, a stílus amit utalok, még mindíg a zEMO és a plaza cica :D
toolos pulcsit hol lehet kapni?
pl itt

#384 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 23:21

itt mindenkinek először az emo jutott az eszébe?Kép mert akkor nem vagyok kivételKép

#385 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 23:57

Nem, nekem az atom monoton elektronikus, ének (nem, ha egy random csaj azt mondja "tedd fel a kezed" az nem az az ének amit én akarok), dallam és lélek nélküli zenék, amik arra vannak hogy "lehessen rá táncolni". Csak nem szokásom fikázni, mert tiszteletben tartom, hogy van aki szereti.

#386 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 04. 13. 20:56

Azt útálom mikor kockulok a gépterembe és egy csaj benyom valami ioszonyat szánalmas zenét és a kis nyeszlett szar hangján elkezdi tolni a szöveget.. persze nem tudja igazából (pedig azt hiszi) és csak artikulál rá.... egyszerűen ilyenkor telibe szarom hogy lány.. oda mennék hozzá és ráborítanám a terminált.... há hogy lehet valaki ilyen f*sz? Én sem kezdem el tolni a metált hangosan mert gondolom ez mást úgyse érdekel... fülessel hallgatom... sztem ennyire legyünk már figyelemmmel a környezetünkre. Szerintem....

#387 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 03:07

nemtom valaha is hozzaszoltam e ehez a topichoz de itt az ideje. spec en minden olyan zenet gyulolok ami rossz.. ami lelektelen, es ami hozzaertes nelkul keszult. ez lehet akarmilyen stilusban. djkent dolgozom igy elektronikus zeneben talalkozom ezzel a legtobbet, de iszonyat h mennyi hulladek zene van a piacon MINDEN stilusban. atnyalazol 100 szamot mire talalsz egy emlitesre meltot, de meg igy is 5 emlitesre meltolbol 1 az ami igazan jo... de akarmennyire is dj vagyok, meghallgatok minden mas zenet :Đ neha letolom a kepem kinai rokkbandak koncertjere pl :-D
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#388 Guest__*

Elküldve: 2008. 04. 14. 15:18

jah én is!ugyanazt mondom mint az előttem szóló:Đ

#389 Felhasználó inaktív   Andykacska18 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 12. 20. 02:40

Idézet

Fúj! Az ilyen hozzáállást gyűlölöm! :Đ

Sziasztok!

Sziasztok!

Megdöbbentem amikor olvasstam az itt elhangzottakat.

Teljesen véletlenül akadtam rá erre a pár sorra.

A poén az ,hogy én még soha nem írtam ide.

De mint látom valaki mégis írt a nevemben.

Ez számomra érdekes.

Ráadásul ez az én e-mail címem!

Egy időben tényleg feltörték az e-mail címem de az csak pár hónapja volt.

Szeretnélek titeket megkérni ,hogy töröljétek ezeket a hozzászólásokat.

Teljesen kiakadtam most ezen.

Ilyen még nem fordult elő velem soha!

Köszönöm!

Üdv: Andi

#390 Felhasználó inaktív   Víz_Elek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 22:14

Na...engem most sokan utálni fognak, én a metált utálom mindenféle-fajtában.
Itt mindenki hülye, csak én vagyok a helikopter!

#391 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 21. 22:15

Idézet

detto

#392 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 21. 22:19

Idézet

Most aztán kapni fogsz, van itt pár metálos.KépKépKépKépKép

#393 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 22:21

Idézet

Idézet

Most aztán kapni fogsz, van itt pár metálos.KépKépKépKépKép
A Rock zenét még szeretheti és akkor van esélye a túlélésre Kép
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#394 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 21. 22:23

Én spec. minden zenét szertek (föleg indie xd), de a metált nem tudom hallgatni, mert semmi dallama nincsen csak tönkrezuzzák a gitárt benne. a legközelebbi ami tartozik a müfajhoz és szeretem az a system.

#395 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 22:29

Idézet

Én spec. minden zenét szertek (föleg indie xd), de a metált nem tudom hallgatni, mert semmi dallama nincsen csak tönkrezuzzák a gitárt benne. a legközelebbi ami tartozik a müfajhoz és szeretem az a system.
Semmi dallam ? kicsit erős, de ahogy érzed. A zenében és műveszetben nem lehet érvekkel élni, minden kultúránal és rétegnek megvannak a maga értékei ezt érezni kell.
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#396 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 22:33

Idézet

dehogy utálunk Kép

#397 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 22:51

Idézet

Hallgasd meg az Iron Maidentől a Dance of Death -et és azútán mond hogy semmi dallam, amúgy ők 6-an vannak szóval elég sok a gitár benne

szerk: amúgy ez youtube szóval nem a legjobb minőség :Đ
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#398 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 21. 22:51

Én utálom a hauset meg a nyálas disznót. Most is osztálykiránduláson 2 napig azt hallgattam nonstop 100 decibellel, szóval alig vártam hazajöjjek, valami jó kis rockot meg szívtépő magyar rappet hallgatni! Utálom a bidespi_ás seggrázó hajzseléző nyávogós-kornyikálós dallamtalan-full electro hauset! Kép És a sok buzi oszttársamat, aki hallgatja (jah, és még engem buziznak le, a köcsögökKép)

#399 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 22:57

Idézet

Én utálom a hauset meg a nyálas disznót. Most is osztálykiránduláson 2 napig azt hallgattam nonstop 100 decibellel, szóval alig vártam hazajöjjek, valami jó kis rockot meg szívtépő magyar rappet hallgatni! Utálom a bidespi_ás seggrázó hajzseléző nyávogós-kornyikálós dallamtalan-full electro hauset! Kép És a sok buzi oszttársamat, aki hallgatja (jah, és még engem buziznak le, a köcsögökKép)
Én nem nagyon vagyok tisztába ezekkel a stílusokkal. Van ugye house, trance, goa, techno meg mittomén még mik. De mitől más stílus ez? Ha lenne itt valami jártas a tv-ben és leírná azt megköszönném.

Nem tudom, hogy ez milyen stílus, de a winamp house-t ír rá így én is annak nevezem. Szerelmes vagyok ezekbe a számokba azóta mióta láttam a Berlin Callingot.

#400 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 22:57

Idézet

erről van szó, veled vagyok Kép
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

Téma megosztása:

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22