HWSW Informatikai Kerekasztal: Fúj! Ezt a stílust gyűlölöm! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fúj! Ezt a stílust gyűlölöm!

#401 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 21. 23:02

Idézet

Idézet

Én utálom a hauset meg a nyálas disznót. Most is osztálykiránduláson 2 napig azt hallgattam nonstop 100 decibellel, szóval alig vártam hazajöjjek, valami jó kis rockot meg szívtépő magyar rappet hallgatni! Utálom a bidespi_ás seggrázó hajzseléző nyávogós-kornyikálós dallamtalan-full electro hauset! Kép És a sok buzi oszttársamat, aki hallgatja (jah, és még engem buziznak le, a köcsögökKép)
Én nem nagyon vagyok tisztába ezekkel a stílusokkal. Van ugye house, trance, goa, techno meg mittomén még mik. De mitől más stílus ez? Ha lenne itt valami jártas a tv-ben és leírná azt megköszönném.

Nem tudom, hogy ez milyen stílus, de a winamp house-t ír rá így én is annak nevezem. Szerelmes vagyok ezekbe a számokba azóta mióta láttam a Berlin Callingot.
House még nagyjából rendben is van de a diszkópatkányokat nem szeretem ( techno, electro), csak a filmet :Đ, jó mondjuk az retro diszkó és nem hallgatnám magamba de a filmben marhára bejön :-D "Baby dont hurt me, dont hurt me no more" Kép
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#402 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 23:02

Idézet

Idézet

Én utálom a hauset meg a nyálas disznót. Most is osztálykiránduláson 2 napig azt hallgattam nonstop 100 decibellel, szóval alig vártam hazajöjjek, valami jó kis rockot meg szívtépő magyar rappet hallgatni! Utálom a bidespi_ás seggrázó hajzseléző nyávogós-kornyikálós dallamtalan-full electro hauset! Kép És a sok buzi oszttársamat, aki hallgatja (jah, és még engem buziznak le, a köcsögökKép)
Én nem nagyon vagyok tisztába ezekkel a stílusokkal. Van ugye house, trance, goa, techno meg mittomén még mik. De mitől más stílus ez? Ha lenne itt valami jártas a tv-ben és leírná azt megköszönném.

Nem tudom, hogy ez milyen stílus, de a winamp house-t ír rá így én is annak nevezem. Szerelmes vagyok ezekbe a számokba azóta mióta láttam a Berlin Callingot.
Hát elég autista zene vagy miez én ezt 5 percig nem bírom halgatni szerintem retenetes. Hol van ebböl a zenész vagy akármi ami megfog vagy amitöl zene? Szerintem addig nem zenész valaki amég nem ismered fel egy ismeretlen művéről hogy ez ő.
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#403 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 23:03

Idézet

Idézet

Én utálom a hauset meg a nyálas disznót. Most is osztálykiránduláson 2 napig azt hallgattam nonstop 100 decibellel, szóval alig vártam hazajöjjek, valami jó kis rockot meg szívtépő magyar rappet hallgatni! Utálom a bidespi_ás seggrázó hajzseléző nyávogós-kornyikálós dallamtalan-full electro hauset! Kép És a sok buzi oszttársamat, aki hallgatja (jah, és még engem buziznak le, a köcsögökKép)
erről van szó, veled vagyok Kép
Én meg ellenetek! Megmondom őszintén, ki nem állhatom a rockot, de mégsem szidom. Számomra ez a legundorítóbb dolgok egyike, saját magatokat alacsonyítjátok le ezzel, egy kicsit több komolyságot emberekKép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#404 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 23:06

Idézet

Idézet

Idézet

erről van szó, veled vagyok Kép
Én meg ellenetek! Megmondom őszintén, ki nem állhatom a rockot, de mégsem szidom. Számomra ez a legundorítóbb dolgok egyike, saját magatokat alacsonyítjátok le ezzel, egy kicsit több komolyságot emberekKép
félreértetted én nem szídtam semmit csak kifejeztem szimpátiámat egy rock szerető emberrel szemben akit az osztálytársai csesztetnek, érteeeem? :Đ Andris, ne legyél már ellenünk :-D PEACE

#405 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 23:06

Idézet

Idézet

Hát elég autista zene vagy miez én ezt 5 percig nem bírom halgatni szerintem retenetes. Hol van ebböl a zenész vagy akármi ami megfog vagy amitöl zene? Szerintem addig nem zenész valaki amég nem ismered fel egy ismeretlen művéről hogy ez ő.
Ez ugyanugy művészt. Sőt. HA láttad volna f ilmet, tudhatnád, hogy ezek az emberek rohadt találékonyak és kreatívak a saját környezetükből merítik a ritmusokat. Gebrunn Gebrunn

#406 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 23:09

én pl ezt szeretem mostanában (igaz kicsit bevagyok lasúlva ezért jönek be most ezek)
emili simons
rose
gfdgsb432flodensjgfds

#407 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 23:12

Idézet

Idézet

Ez ugyanugy művészt. Sőt. HA láttad volna f ilmet, tudhatnád, hogy ezek az emberek rohadt találékonyak és kreatívak a saját környezetükből merítik a ritmusokat. Gebrunn Gebrunn
hú ez a kép agyonütött :Đ, a zene meg pl játék alá vagy filmhez jó de magamban nem hallgatnám

#408 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 23:15

Idézet

Idézet

Idézet

Sütürüttü kamu szöveg. Nem zavar ha valaki ezt szereti de nencsi egy szinten a hangszerees zenével . egyáltalán nem maradandó egy két éves albumok már nem nagyon kerülnek elő (most jön a szöveg hogy én meghalgatom a régieket is ja ja vanak ilyen haverjaim látom hogy megy ). Azt meg nem hiszem el hogy bárki felismeri ezekből a zenékből az előadókat onantól kezdve meg van x tehetségesebb emberke és nem tökmindegy ki zenél éppen valami zörögjön és kész.
(nem lehúzás szvsz egyszerűen ez így van az operetet sem méri senki az operához, de mindkettő elismert műfaj ennyi )
gfdgsb432flodensjgfds

#409 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet

én pl ezt szeretem mostanában (igaz kicsit bevagyok lasúlva ezért jönek be most ezek)
emili simons
rose
nekem ami jöhet: komolyzene (főleg filmzenék), soft rock, hard rock, punk rock, Heavy Metal, Nu Metal, Industrial Metal, alternative, indie, reggae

#410 Guest__*

• Csoport: Vendég

Idézet

Idézet

Idézet

De hát erről szól a topic, nem? Ki mit utál, mitől van ki? És arról, hogy lehet róla vitatkozni. Én elmondtam élményeimet a hauseról. Kép

#411 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 21. 23:30

Idézet

Idézet

Én spec. minden zenét szertek (föleg indie xd), de a metált nem tudom hallgatni, mert semmi dallama nincsen csak tönkrezuzzák a gitárt benne. a legközelebbi ami tartozik a müfajhoz és szeretem az a system.
Hallgasd meg az Iron Maidentől a Dance of Death -et és azútán mond hogy semmi dallam, amúgy ők 6-an vannak szóval elég sok a gitár benne

szerk: amúgy ez youtube szóval nem a legjobb minőség :Đ
Na ez király szám, hasonlokat játszik a system is. De a metálnak nagyon sok ágazatáról elmondható amit irtam.

#412 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 23:31

Idézet

Idézet

Én spec. minden zenét szertek (föleg indie xd), de a metált nem tudom hallgatni, mert semmi dallama nincsen csak tönkrezuzzák a gitárt benne. a legközelebbi ami tartozik a müfajhoz és szeretem az a system.
Hallgasd meg az Iron Maidentől a Dance of Death -et és azútán mond hogy semmi dallam, amúgy ők 6-an vannak szóval elég sok a gitár benne

szerk: amúgy ez youtube szóval nem a legjobb minőség :Đ
tetszik nagyon jó kisszámKép

#413 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 23:47

Rock és a hozzá hasonló stilusokat utálom. Az emberekkel ugy jól kijövök mint pl. veletek de Rocker soha se lennék.

#414 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 22. 00:01

Nem szívlelem a rapzenét, de nem magával a stílussal van bajom, hanem azokkal, akik előadják. Ez a sok, nagyonkemény fehér/fekete/ázsiai ember, akik azt próbálják velünk elhitetni, hogy ők mekkora kemény arcok, közben a legtöbbjük ki sem mozdul otthonról 20 testőr nélkül. A szövegeikben azt halljuk, hogy a világ összes csaja az övék, közben pedig többjük boldog családi életet él... Egyszerűen nem értem, hogy mire verik magukat. Persze vannak kivételek, akiknek nem a pénzről, a tökösségről és a csajokról szól majdnem minden száma, de a legtöbbjüknek sajnos igen.
Természetesen magukkal a rapperekkel általában jól kijövök, részemről teljesen irreleváns, hogy a másik milyen zenét hallgat, szívesen hallgatom vele akár, amíg elviselhető kereteken belül mozog... Például azt elég rosszul tűröm, amikor egy-egy nagyobb sztár kijön valami slágerrel, és akkor mindenhol az szól egy-két hónapig. A legrosszabb ebből az Eminem és Akon féle Smack That volt... Attól szerintem a végére már az is okádott, aki szerette.

Nem jövök ki a diszkózenékkel se túl jól, ugyanis nekem (olyan embernek, aki nem hallgat ilyesmit naphosszat) mindegyik ugyanolyan, és fél perc után szerintem rohadt unalmas az, hogy egy mély, ismétlődő basszushangra néha rányomnak pár magas sípolást, aztán valami gépi hang elénekli, hogy "Ájlávjúájvontlívjú".
A diszkósokkal sajnos nem olyan jó a kapcsolatom, de én úgy érzem, hogy nem az én hibámból. Erre most nem is térnék ki részletesen.

Nos, így röviden, tömören (LOL) ennyi lenne. További szépjóestét.

#415 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 22. 00:23

Idézet

Nem szívlelem a rapzenét, de nem magával a stílussal van bajom, hanem azokkal, akik előadják. Ez a sok, nagyonkemény fehér/fekete/ázsiai ember, akik azt próbálják velünk elhitetni, hogy ők mekkora kemény arcok, közben a legtöbbjük ki sem mozdul otthonról 20 testőr nélkül. A szövegeikben azt halljuk, hogy a világ összes csaja az övék, közben pedig többjük boldog családi életet él... Egyszerűen nem értem, hogy mire verik magukat. Persze vannak kivételek, akiknek nem a pénzről, a tökösségről és a csajokról szól majdnem minden száma, de a legtöbbjüknek sajnos igen.
Ezt vagy ezt hallgasd meg légyszíves (ez most kicsi vagy hosszú 'i'?? Az Opera szerint hosszú, szerintem rövid..) Kíváncsi vagyok, ez bejön-e Kép Az ilyesfajta az pont az ellentéte, azt az ameriaki szart meg a gangszta-szart én se bírom... Mondj vélemény légyszíves Kép

#416 Felhasználó inaktív   torolaci 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 22. 00:33

Alapból én sem halgotok ilyen zenét, mert az én szívem csücske a rock/metal, de FankaDeli új (hazafias) számait bírom.

Amúgy meg még Fort Minor, de az is csak azért, mert Mike eredetileg a Linkin Park-ba van. (Meg amúgy is egész kellemes feeling Kép )

#417 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 22. 04:19

A topic alcíme lehetne még az, hogy: Ízlések és pofonok
Bárki bármilyen zenét hallgathat, amíg nem bánt és nem zavar vele másokat.
( De én sem vagyok ennyire toleráns néha....Kép)

#418 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 06:22

Idézet

A topic alcíme lehetne még az, hogy: Ízlések és pofonok
Bárki bármilyen zenét hallgathat, amíg nem bánt és nem zavar vele másokat.
( De én sem vagyok ennyire toleráns néha....Kép)
N360: te is Rocker vagy csak Rock zenét szeresz :Đ??

#419 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 22. 06:23

Idézet

Ezt vagy ezt hallgasd meg légyszíves (ez most kicsi vagy hosszú 'i'?? Az Opera szerint hosszú, szerintem rövid..) Kíváncsi vagyok, ez bejön-e Kép Az ilyesfajta az pont az ellentéte, azt az ameriaki szart meg a gangszta-szart én se bírom... Mondj vélemény légyszíves Kép
Az ilyen magyar rap-et még szeretem is, de amit undergroundnak neveznek az valami iszonyat fos.
Amerikai rap: igen, amit 50 cent meg ezek a kreált suttyók csinálnak azt inkább nevezném pop-nak, mint rapnek. Van néhány ismeretlen rapper, nekik vannak normális számaik, régi Snoop Dog számok jók. Ha meg igazi rapet akarsz hallgatni, akkor ott vannak pl Ice Cube régi számai, de azok szerintem hallgathatatlanok, valahogy túl nyersek, meg a szövegét sem értem még, szóval a mondanivalóját sem tudom megszeretni.

#420 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 22. 09:23

Idézet

Idézet

Idézet

Hallgasd meg az Iron Maidentől a Dance of Death -et és azútán mond hogy semmi dallam, amúgy ők 6-an vannak szóval elég sok a gitár benne szerk: amúgy ez youtube szóval nem a legjobb minőség :Đ
Na ez király szám, hasonlokat játszik a system is. De a metálnak nagyon sok ágazatáról elmondható amit irtam.
Nos ... nem tudom, hány metál együttest hallgattál meg eddig... de szerintem nem sokat, ha ez a véleményed. És az a kevés sem pont a legigényesebbek közül volt az is biztos... Ha meg neked az a dallamtalanság hogy van benne torzító, akkor fogalmazz másképpen. Csakhogy egy kicsit felvilágosítsalak:

Wintersun - Beyond the Dark Sun
Arch Enemy - Lament of a Mortal Soul
Ensiferum - Hero in a Dream
Finntroll - Slaget Vid Blodsälv
És a ráadás amiről senki se gondolná, hogy dallamos lehet ...
Carpathian Forest - He's Turning Blue
Jééé a Black Metal is lehet dallamos ... Szóval fug2e ez csak pár igényesebb banda volt a metalosok közül ... van még kismillió. Remélem sikerült felnyitnom a szemed ... vagy mondhatnám úgy is kinyitnom a fülkagylóidat. Kép

Nos amit én rühellek... minden ami nem folk/black/death/industrial/extreme metal illetve ezek melodikus változatai vagy esetleg még a metalcore és a deathcore zenéket elhallgatom. A legjobban a nagyon fúde gangszta rapper embereket és a Kenvelo-ban virító csordábkan járó disznó/teknő/háúsz fajzatokat utálom ... kb. ennyi. Ha személyiségileg nincs velük gond akkor jól kijövök velük, amíg nem a fülembe bömböltetik a mosogépfrekvenciájukat.

Téma megosztása:

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.