HWSW Informatikai Kerekasztal: Fúj! Ezt a stílust gyűlölöm! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fúj! Ezt a stílust gyűlölöm!

#281 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 02. 21:42

Idézet

Idézet

Idézet

hmHuhuhúúú de utálom a ribanc stílust huhuhuuuu .........KépKépKép
mér??mi lenne a világgal rinnyok nélkül???:)lol(ebként a nem hivatalosakat én is utálom)
Paris Hilton "hivatalos ringyónak" számít? Kép
hmmmmmmmm inkább "házi cicának" nevezném:)mert csak nekem dolgozik:)Kép
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#282 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 21:52

Idézet

Idézet

Huhuhúúú de utálom a ribanc stílust huhuhuuuu .........KépKépKép
mér??mi lenne a világgal rinnyok nélkül???:)lol(ebként a nem hivatalosakat én is utálom)
mi lenne ? semmi,szebb lenne 0,1%-kal a világ...utálom a ribiket..ezeket a lányokat...de télleg...azthiszik hogy az összes férfi elöttük hever mert modelkülsök :@@@
bocsánat,de ez mindig felhuz :@@

#283 Felhasználó inaktív   skiz0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 22:47

Idézet

mi lenne ? semmi,szebb lenne 0,1%-kal a világ...utálom a ribiket..ezeket a lányokat...de télleg...azthiszik hogy az összes férfi elöttük hever mert modelkülsök :@@@
bocsánat,de ez mindig felhuz :@@
az összes ilyen csaj kicsit el van szállva magától, valóban... Kép és az a durva, mikor még büszkék is magukra...nade mire??? :Đ
sztem ők sem tudják...esetleg a külsőjükre...
meg én azt sem bírom, mikor egy csaj nagyon oda van egy illetőért, vagy már régóta ismerik egymást, régi spanok, etc...és ha pl. te mondasz egy igazán jó viccet neki, azon nem röhög, szinte még csak nem is mosolyog, nade mikor az akit ismer, és az MEGSZÓLAL szinte, akkor majd megfullad a röhögéstől kb... én ezt gyűlölöm még, és ez is főleg a ribikre jellemző.. =/

#284 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 23:08

Idézet

az összes ilyen csaj kicsit el van szállva magától, valóban... Kép és az a durva, mikor még büszkék is magukra...nade mire??? :Đ
sztem ők sem tudják...esetleg a külsőjükre...
meg én azt sem bírom, mikor egy csaj nagyon oda van egy illetőért, vagy már régóta ismerik egymást, régi spanok, etc...és ha pl. te mondasz egy igazán jó viccet neki, azon nem röhög, szinte még csak nem is mosolyog, nade mikor az akit ismer, és az MEGSZÓLAL szinte, akkor majd megfullad a röhögéstől kb... én ezt gyűlölöm még, és ez is főleg a ribikre jellemző.. =/
maguktol, azaz a külsöjüktöl vannak elszállva,hogy ök milyen szépek,gyönyörüek...
hiúk... hát 8 évig voltam egy osztályba 1 ribivel,viszonylag a jo poénokon röhögöt de kisebbeket,viszont eléggé ribi volt,kihasznált másokat ... de viszonylag jol lehetet vele dumálni...most másik suliba van,tök ribi lett !!! ribib lett mint eddig... befestete a haját,cipö,börkabát stb,te jo ég,igazi kqa lett ! KépKép

#285 Felhasználó inaktív   skiz0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 23:13

Idézet

maguktol, azaz a külsöjüktöl vannak elszállva,hogy ök milyen szépek,gyönyörüek...
hiúk... hát 8 évig voltam egy osztályba 1 ribivel,viszonylag a jo poénokon röhögöt de kisebbeket,viszont eléggé ribi volt,kihasznált másokat ... de viszonylag jol lehetet vele dumálni...most másik suliba van,tök ribi lett !!! ribib lett mint eddig... befestete a haját,cipö,börkabát stb,te jo ég,igazi kqa lett ! KépKép
hát bizony, fel akarja hívni magára a figyelmet, hogy ő mekkora nagy csaj... szvsz ez csak rosszabb és rosszabb lesz még :Đ
hát tudod.... hiányzik neki már a **** ... :-D

#286 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 23:20

Na tessék, ezeknek vág oda egy nagyot a 8x12-es South Park rész, a Stupid Spoiled Whore Video Playset (Az ostobenkó kurva videó készlet). A végén persze ott van a "banális" tanulság Mr. Furkó szájából! Kép
Ez a mai világ, a kis fiatal tizenéves csajok is azt akarják követni amit a médiában látnak. "Nem tanul a csaj, még 8 általánosa sincs? De ha modell vagy kurva akkor jól megy neki és semmire sincs gondja? Hát akkor legyünk mi is ilyenek." Itt a nagy hiba, ezen kellene változtatni!

#287 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 23:25

Idézet

hát bizony, fel akarja hívni magára a figyelmet, hogy ő mekkora nagy csaj... szvsz ez csak rosszabb és rosszabb lesz még :Đ
hát tudod.... hiányzik neki már a **** ... :-D
az nem hiányzik mindig neki...inkább csak kleopátra akar lenni..de ne mértem nagyon öket mire jo ez...de neki kis vannak érzéseik,meglehet sérteni öket,vagyha egy fiu szépen elmondja nekik,megértenék ... persze pár db ribancbol modelként végzi,aztán felnötként már nem lesz ribanc,szoval ez ilyen kamaszkorban van inkább...

#288 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 08:29

Nem akarok védeni semmilyen kurvát, de az ha valaki szépnek nő fel, és arra büszke, és esetleg szívesen mutogatja magát, az még nem azt jelenti, hogy egy ribanc. Az viszont irritál, ha egy kimondottan csúf shemale mutogatja magát..., nos, igen az nagyon zavaró tud lenni!
Az meg egy harmadik eset, ha ténlyeg kurva is lesz. Ennek ellenére, nem feltűnően jelenti egy magamutogatás, és kirívó öltözködés, hogy "gyertek pasik, lehet kú**ni velem" mert az bizony egy kimondottan csúf dolog. Viszont lehet szolídan is követni a divatot, és az sem jelenti, hogy kurva...
És az is lehet hogy valakit csak erre nevelnek(!), mert igen, van ilyen... És ez meg a szülőkön múlikKép. Szal figyeljétek meg az osztályotok ribancait, és azután mondjatok róluk véleményt.

#289 Felhasználó inaktív   Codcool 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 09:12

hát a mi osztályunkban rendesen lehet találni....KépKépKép

Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!

#290 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 10:04

Idézet

használd ki!KépKép

#291 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 11:10

Idézet

Nem akarok védeni semmilyen kurvát, de az ha valaki szépnek nő fel, és arra büszke, és esetleg szívesen mutogatja magát, az még nem azt jelenti, hogy egy ribanc. Az viszont irritál, ha egy kimondottan csúf shemale mutogatja magát..., nos, igen az nagyon zavaró tud lenni!
Az meg egy harmadik eset, ha ténlyeg kurva is lesz. Ennek ellenére, nem feltűnően jelenti egy magamutogatás, és kirívó öltözködés, hogy "gyertek pasik, lehet kú**ni velem" mert az bizony egy kimondottan csúf dolog. Viszont lehet szolídan is követni a divatot, és az sem jelenti, hogy kurva...
És az is lehet hogy valakit csak erre nevelnek(!), mert igen, van ilyen... És ez meg a szülőkön múlikKép. Szal figyeljétek meg az osztályotok ribancait, és azután mondjatok róluk véleményt.
ha figyeltél volna,semmi olyat nem irtunk,hogy azért ribanc mert mutogatja magát !
pl azt irtuk,hogy másokat kihasznál,köben model test + arc,és azt hisiz ö a királynő.
a mutgatásnak semmi köze nem volt ehez,nemtudom honnan vetted,de egy szoval sem irtunk ki ilyet.azért miis tudjuk mi a különbség egy rendes széj csaj és egy ribanc között.hxt.ismté hülyének néztek.

#292 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 13:05

ha már itt tartunk, semmit olyat nem írtam, hogy nincs igazatok, sőt... csupán a saját gondolatomat fűztem bele!! És senki ne nézzen hülyének senkit! Én nem akartam belétek kötni, ember!Kép

#293 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 15:02

Idézet

ha már itt tartunk, semmit olyat nem írtam, hogy nincs igazatok, sőt... csupán a saját gondolatomat fűztem bele!! És senki ne nézzen hülyének senkit! Én nem akartam belétek kötni, ember!Kép
de azért ettől függetlenül Kabuto hüje. :Đ

#294 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 15:08

Idézet

Idézet

köszi Kép

#295 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 19:52

Idézet

Idézet

(szívemből szólsz:D)

#296 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 19:56

Idézet

Idézet

Idézet

köszi neked is de télleg ...Kép
ha most köcsög lennénk akkor mind a kettötöket ugy lebsz*nám,hogy kialakulna egy sokáig tarto vita.

#297 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 20:04

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ha most köcsög lennénk akkor mind a kettötöket ugy lebsz*nám,hogy kialakulna egy sokáig tarto vita.
Mivel ez már offnak minősül, ezért rövid leszek...:

Delyó, hogy nem vagy az!Kép

#298 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 20:10

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Mivel ez már offnak minősül, ezért rövid leszek...:

Delyó, hogy nem vagy az!Kép
hát ha az a láma fej rám tetted,akkor én meg : Kép

#299 Felhasználó inaktív   Codcool 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 20:32

Idézet

Idézet

használd ki!KépKép
majd még meggondolom ...KépKép

Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!

#300 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 21:26

Idézet

nem lesz itt semmi vita pajtás, mert bejön egy moderátor, és lebasz mindhármónkat, majd törli az üziket :Đ

Téma megosztása:

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.