HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#1021 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 08. 10:48

Köszönjük Emese a ki*********-ozott részeket. :Đ Javítottam.

#1022 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 06. 08. 11:08

Idézet

Köszönjük Emese a ki*********-ozott részeket. :Đ Javítottam.
Ide figelj Norbert. Tudhatnád, hogy személytől és mondanivalótól függetlenül moderálni szoktam a csúnya szavakat. Nem is szoktam azért az elkövetők közt túl népszerű lenni. Akár egyet értek, akár nem a mondanivalóval. Te sem vagy kivétel, bármennyire is Hérodotosz vagy. Úgyhogy tartózkodj légyszíves a trágár beszédtől. Próbálj virágnyelven fogalmazni, nem kell alpári szavakat használni. De ha már itt tartunk, legalább ne állna feljebb.
A fórum szintjét nem kéne gyurka és Naka? szintre züllesztenie a régi felhasználóknak. Köszi.

Kép
Kép
Kép

#1023 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 08. 11:27

Akkor Batri BULLSHIT-ét is javítsd légyszi. Sőt az egész fórumot átnyálazhatod. Én írtam, mert így akartam meg fogalmazni a meg fogalmaznivalót. Ettől nem lesz gyurka szint, azon viszont felháborodom, hogy ehhez az enyénhez hasonlítgatsz. Moderáld amit akarsz, de az én írásomba még egyszer bele ne piszkálj.

#1024 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 08. 11:38

Idézet

Akkor Batri BULLSHIT-ét is javítsd légyszi. Sőt az egész fórumot átnyálazhatod. Én írtam, mert így akartam meg fogalmazni a meg fogalmaznivalót. Ettől nem lesz gyurka szint, azon viszont felháborodom, hogy ehhez az enyénhez hasonlítgatsz. Moderáld amit akarsz, de az én írásomba még egyszer bele ne piszkálj.
A "bullshit" szó jelentése: duma, marhaság. Ez NEM trágár ugye?
Tudom rengeteg moderálandó hsz lenne, de szerintem én így is túlteljesítem a tőlem tellhetőt. Nagyon szépen kérlek fejezd be a trágárkodást.
Tényleg szépen kérlek....

Kép
Kép
Kép

#1025 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 08. 11:40

Biztosan élvezed, örülök, hogy örömet szerezhettem. Biztosan jó érzés norb kommentjeit moderálni, hidd el, a közeljövőben fogok adni neked munkát a fórumon.

#1026 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 08. 11:46

Idézet

Idézet

Tudom rengeteg moderálandó hsz lenne, de szerintem én így is túlteljesítem a tőlem tellhetőt. Nagyon szépen kérlek fejezd be a trágárkodást.

Nem kell úgy tenni, mintha teleB.szTAM volna spammel a fórumot és évek óta moderálni kellene norb hozzászólásait. Örülnék -és még sokan- ha tJames fórumozótól elvennék a moderátori jogot. Tudod kit moderáljál. Nem egy 12 éves gyurka vagyok b..dmeg...mnorbee-t pedig tökéletesen megértem, miért hagyta itt ezt a kócerájt. Nem miattam.

Arra viszont én kérlek meg szépen, hogy a vastag bőrt egy kicsit vékonyítsad el. Engem nem érdekel ha másokkal nem jössz ki itt, de velem ne kezdjél el SZ.RAKODNI. Köszönöm.

Legalább egyetlen egyszer ismernéd el végre a hibáidat, mert így túl sok barátod nem marad a jövőben.

#1027 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 08. 11:47

Idézet

Idézet

A Bulls**t?Durva fordításban bikasz*r, tehénsz*r, de inkább lósz*r(t) a magyar megfelelője.Ugyanúgy cenzúrázva van a s**t szó miatt.A Crap(kaki, kula) az elfogadottabb rant külföldön.

EDIT:Batrihoz csatlakozva megemlíteném hogy én csak elmondtam amit tudok.Se egy résztvevő, se egy pártfogó nem vagyok ebben a kis nézeteltérésben.Egy néző vagyok.
Kép

#1028 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 08. 11:50

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor Batri BULLSHIT-ét is javítsd légyszi. Sőt az egész fórumot átnyálazhatod.  Én írtam, mert így akartam meg fogalmazni a meg fogalmaznivalót. Ettől nem lesz gyurka szint, azon viszont felháborodom, hogy ehhez az enyénhez hasonlítgatsz. Moderáld amit akarsz, de az én írásomba még egyszer bele ne piszkálj. 
A Bulls**t?Durva fordításban bikasz*r, tehénsz*r, de inkább lósz*r(t) a magyar megfelelője.Ugyanúgy cenzúrázva van a s**t szó miatt.A Crap(kaki, kula) az elfogadottabb rant külföldön.
A BULLSHIT BIKASZART jelent igen, de a webes szótárak ezt -érthető okokból- nem annak fordítják.

#1029 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 11:53

remélem igy már jólesz...ki *-oztam nehogy én legyek a vita egyik szereplője -.-"

#1030 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 08. 11:55

Idézet

remélem igy már jólesz...ki *-oztam nehogy én legyek a vita egyik szereplője -.-"

Te csak egy példa voltál.Kép

James hősködik itt a csillagjaival.

#1031 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 08. 11:59

Idézet

Lehet én rtudom rosszul, de a bullshit szó egy kifejezés, és marhaságot jelent, nem tehénszart. De mégha úgy is van, nem másra használtad jelzőként.
De tényleg nehéz szelektálni, mindenesetre különbséget kell tenni XY lef.szozásába, lep.csázásában, és azt mondani egy jtáékra hogy szar.

Kép
Kép
Kép

#1032 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 08. 12:02

Idézet

Idézet

Idézet

Legalább egyetlen egyszer ismernéd el végre a hibáidat, mert így túl sok barátod nem marad a jövőben.

Ezt most hogy értsem? :Đ Ennyire berágsz azon, hogy a trágár szavaidat kicsillagozom? Na ne..... :-D
Kép
Kép
Kép

#1033 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 12:12

Idézet

Idézet

Te csak egy példa voltál.Kép

James hősködik itt a csillagjaival.

Én erre csak azt tudom mondani: Frak! Kép

A Bull....hű, majdnem leírtam...szóval azt a szót én nem tartom trágárnak. Alapból külföldiül van és amúgy se annyira durva a szószerinti fordítása.

Egy sz.rt kapszt te nem kakaó!:

#1034 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 08. 12:21

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ezt most hogy értsem? :Đ Ennyire berágsz azon, hogy a trágár szavaidat kicsillagozom? Na ne..... :-D
Berágok igen, ha kicsillagozod azt, amit odaírtam. Ez nem egy egyházi fórum, ahol minden tiltott, és ahová csak báránylelkű emberek járnak...Írok néha -NÉHA, nem jellemzően- szerinted trágár szavakat, de ez bőven elfér...bŐŐŐŐŐven. Nem kell engem korrigálnod, nem vagyok taknyos, tudatosan és szándékosan írom azt oda. Egyéb iránt meg szerintem senki nem tulajdonít neki akkora jelentőséget, mint amekkorát te csinálsz belőle.

#1035 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 08. 12:31

Ennek nincsen olyan pontja, ami nem lenne "megsértve" nap, mint nap:

Fórum szabályzat
•A fórumon tabutémának számítanak, így kerülendőek a következők: warez, politika, kisebbségi-, vallási hovatartozás, káromkodás, személyeskedés, fanboyság.
•Ne gyártsd a hozzászólásokat, a fórum nem chat. Használd a szerkesztés gombot!
•Mielőtt kérdeznél: használd a googlet és olvass vissza az adott topicban, hogy a problémádat nem kérdezte-e meg más! Egy idő után már idegesítő valaki lustasága miatt ugyanarra a kérdésre sokadszorra válaszolni. Így természetesen a „Nincs kedvem visszaolvasni…” típusú szövegek sem elfogadhatóak, legyen kedvünk!
•Használd a keresőt, mielőtt nyitsz egy topicot! Így elkerülheted, hogy egy témához több topic is legyen, ami ugye felesleges.
•Ha topicot nyitsz, adj neki olyan címet, ami utal a tartalmára!
•Egy hozzászólást elég egy topicban elhelyezni, ne száguldj végig az egész fórumon, minden egyes topicba belerakni a kommentedet.
•A fórumon nem követelőzünk, kultúráltan viselkedünk, ha kaptunk választ a kérdésre, megköszönjük! Ha személyesen minket kérdeznek valamiről illik válaszolni is.
•Ha idézünk, akkor csak a lényeges részt hagyjuk meg, nem kell egy oldalas kommentet visszaidézni csak az utolsó sora miatt!
•Hozzászólásainkban kerüljük a sok kérdő- és felkiáltó jelet, egy darabbal is érthető a mondat. Nem használunk folyamatos nagy betűt, mivel az KIABÁLÁSNAK számít! Kerüljük az értelmetlen, semmitmondó hozzászólásokat (pl.: 1 db smile)!
•A fórumon nem szokás a kérdésünkre e-mailben választ kérni. Csak azért sem, mivel a feltett kérdésünkre kapott válasz másnak is hasznos lehet a későbbiekben. Ugyanígy az ilyen segítségkérő jellegű üzeneteket nem privátban küldjük szét az összes tagnak!
•Hozzászólásainkat ne színezzük, ne alakítsuk át, próbáljunk meg nem feltűnősködni, igazodjunk a többiekhez.
•Ha feltettünk egy kérdést legyünk türelmesek! Lehet, hogy túl nehéz a kérdés vagy épp senki sem olvasta még, de ne bombázzunk újabb felesleges üzenetekkel (pl.: Válaszoljatok már!).

#1036 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 08. 12:37

Idézet

Most akkor mi is a baj tulajdonképpen? Hogy nem tudunk mindent moderálni? Mert azt tényleg lehetetlen....
És nem mondtam rád hogy taknyos. Sőt semmilyen jelzővel nem illettelek. Úgyhogy nézz magadba. Tőled nem ezt vártam.

Kép
Kép
Kép

#1037 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 08. 12:43

Idézet

Idézet

Most akkor mi is a baj tulajdonképpen? Hogy nem tudunk mindent moderálni? Mert azt tényleg lehetetlen....
És nem mondtam rád hogy taknyos. Sőt semmilyen jelzővel nem illettelek. Úgyhogy nézz magadba. Tőled nem ezt vártam.

Nem rajtam kellene példát statuálni -főleg nem neked- hanem a kicsiken akiket még vezetni és nevelni kell.
Itt kérnék meg minden kedves fórumozót -mert állítólag- többen panaszkodtak rám - nevetséges- hogy ha személyes problémája van szerény személyemmel, kérem a privát üzeneteket nekem írja.

#1038 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 12:51

LoL.
Szerintem az a botrányos,ha már ebben a topikban vagyunk,hogy ti mindig ilyen,legalábbis számomra,hülyeségeken tudtok vitázni oldalakon keresztül....Most nem azért,de ez nevetséges.Legalábbis én jót mulatok rajta:)Ilyet...És vmiért pont ti kaptok össze mindig.
Én nem akarom egyik félt sem pártolni,mert csak nem...elhatárolódom:).De mindkét fél hibás vmilyen szinten.Okos enged...

/Kéretik a személyemet nem belekeverni a vitába.Én,mint önkéntes tűzoltó vagyok jelen. ^^/
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#1039 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 12:53

ja, mondjuk az tényleg durva, hogy egyébként milyen kis hülyeség miatt vitáznak.
Hát igen. A régi házastársak szoktak ilyet Kép

#1040 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 08. 12:59

Idézet

És vmiért pont ti kaptok össze mindig.
Én nem akarom egyik félt sem pártolni,mert csak nem...elhatárolódom:).De mindkét fél hibás vmilyen szinten.Okos enged...
Eddig sosem volt komoly vitánk, de ezen most seggreültem. Viszont részemről befejezve.
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54