HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#1041 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 08. 13:13

Idézet

LoL.
Szerintem az a botrányos,ha már ebben a topikban vagyunk,hogy ti mindig ilyen,legalábbis számomra,hülyeségeken tudtok vitázni oldalakon keresztül....Most nem azért,de ez nevetséges.Legalábbis én jót mulatok rajta:)Ilyet...És vmiért pont ti kaptok össze mindig.
Én nem akarom egyik félt sem pártolni,mert csak nem...elhatárolódom:).De mindkét fél hibás vmilyen szinten.Okos enged...

/Kéretik a személyemet nem belekeverni a vitába.Én,mint önkéntes tűzoltó vagyok jelen. ^^/
Ez nem LOL hanem egy kibaszottkurvanagy CSATTTTTTT. Csillagok nélkül. Nem vicc.

#1042 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 06. 08. 13:20

Idézet

Idézet

LoL.
Szerintem az a botrányos,ha már ebben a topikban vagyunk,hogy ti mindig ilyen,legalábbis számomra,hülyeségeken tudtok vitázni oldalakon keresztül....Most nem azért,de ez nevetséges.Legalábbis én jót mulatok rajta:)Ilyet...És vmiért pont ti kaptok össze mindig.
Én nem akarom egyik félt sem pártolni,mert csak nem...elhatárolódom:).De mindkét fél hibás vmilyen szinten.Okos enged...

/Kéretik a személyemet nem belekeverni a vitába.Én,mint önkéntes tűzoltó vagyok jelen. ^^/
Hidd el, jelző nélkül is HATALMAS csatt lenne Kép
Kép
Kép
Kép

#1043 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 08. 13:26

Az eszem meg ál, h mi megy it!
Ezek alapján egyikőtöket sem sorolnám magasabb szintre, mint Naka?-t vagy Gyurkát.

Na végre kiélhetem magam. Végre okosabbnak tűnök nállatok!

#1044 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 08. 13:26

Idézet

Idézet

Idézet

LoL.

Hidd el, jelző nélkül is HATALMAS csatt lenne Kép
A kibaszottnagy jelenleg a legnagyobb, nagyobb, mint a hatalmas. És nem érdekel senkit, hogy ezt olvassa vagy azt. Naponta a júzereknek 10000000000× több argó szó hagyja el a száját, mint nekem. Annyival több, hogy szinte nem is káromkodom.

#1045 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 08. 13:30

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A kibaszottnagy jelenleg a legnagyobb, nagyobb, mint a hatalmas. És nem érdekel senkit, hogy ezt olvassa vagy azt. Naponta a júzereknek 10000000000× több argó szó hagyja el a száját, mint nekem. Annyival több, hogy szinte nem is káromkodom.
és ez sajnos tényleg így van! De nem kell így lennie. Próbáljunk meg egy kicsit jobban disztingválni.
Éppen eleget káromkodunk úgyis a való életben....

Kép
Kép
Kép

#1046 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 08. 14:12

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

és ez sajnos tényleg így van! De nem kell így lennie. Próbáljunk meg egy kicsit jobban disztingválni.
Éppen eleget káromkodunk úgyis a való életben....

Felnőtt ember vagyok akinek nem mondják meg, hogy mit csináljon, hanem aki megmondja. Nem csippázom, ha javítanak, utasítanak vagy rendre utasítanak. Lásd katonaság. Egy-harmadát fogságban töltöttem, pusztán mert parancsoltak. Tudom hogy mit csinálok, mit akarok és azt hogyan kivitelezzem. Az általában jellemző, hogy sohasem úgy ahogyan kell, hanem úgy ahogyan én tudom. Mert csak én tudom. James úgy kel fel reggel, hogy minden új nap, új kaland; én meg úgy hogy megint egy szar nap. Egész nap azért küzdök, hogy a napom vége jó legyen, kalandokkal tarkítva, de ezt csak úgy tudom elérni, ha így kelek fel. Nem is mondom tovább, mert tik eccerű halandók mit tudhadtok HoméroszHerkulesÍliászMakszimusz félisten napjairól. Ez már cihológia. Kép

#1047 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 08. 14:16

Hát mára megvolt az "új kaland"-om veled, az biztos!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép

#1048 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 06. 08. 14:17

Milyen kib.szott primadonnák vagytok, lehet a GK Talin ki kell osztanom pár pofont? KépKépKép

Egyszer látnátok mi megy a GK levlisten, amikor Cashel épp arról veszekszünk, ki tesztelje az új MGS-t. Ahhoz képest ez kislányos összezördülés se, s másnap már ugyanúgy beszélgetünk, mintha mi sem történt volna!

SZERESSÜK EGYMÁST, OK? Kép

#1049 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 08. 14:20

Idézet

Milyen kibaszott primadonnák vagytok, lehet a GK Talin ki kell osztanom pár pofont? KépKépKép

Egyszer látnátok mi megy a GK levlisten, amikor Cashel épp arról veszekszünk, ki tesztelje az új MGS-t. Ahhoz képest ez kislányos összezördülés se, s másnap már ugyanúgy beszélgetünk, mintha mi sem történt volna!

SZERESSÜK EGYMÁST, OK? Kép

A pofozkodás az én repertoárom és szeretnénk ha tűsarkúban jönnél. Van két franciaágy, majd jól odapirítunk, ok?Kép

Ja, és csúnyán beszéltél, megmondlak a modiknak. KépKépKép

#1050 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 08. 14:31

Öregem, nekem még a kaja is kiesett a kezemből & számból, amikor végigolvastam ezt a civakodást. Komolyan mondom, ezt nem néztem volna ki belőletek. Kép

Felnőtt emberként így viselkedni ? Szégyelljétek el magatokat ! Kép

#1051 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 14:33

Idézet

Öregem, nekem még a kaja is kiesett a kezemből & számból, amikor végigolvastam ezt a civakodást. Komolyan mondom, ezt nem néztem volna ki belőletek. Kép

ilyen már volt 1szer még meilőtt te idejöttél..akk is tjames az egyik "cimborájával" kapott hajba...ő el is hagyta a GK-tKép remélem norb nem megy el mert jó arcKép

#1052 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 14:36

Idézet

Szerintem ne mondd meg Norbnak hogy mit csináljon, mert suhint egy akkorát, hogy a huzat elrepítí nyugatra, Magyarország meg egy újabb szeles este elé néz.:Đ

#1053 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 08. 14:36

Idézet

Idézet

ilyen már volt 1szer még meilőtt te idejöttél..akk is tjames az egyik "cimborájával" kapott hajba...ő el is hagyta a GK-tKép remélem norb nem megy el mert jó arcKép

Szerintem (hangsúlyozom SZERINTEM) csak rossz napja lehet norbnak. Ahhoz túl jóbarátok, hogy tényleg így összekapjanak. Kép

És mindketten nagy arcok.:Đ De főleg együtt. Kép

#1054 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 08. 14:39

Idézet

Idézet

Öregem, nekem még a kaja is kiesett a kezemből & számból, amikor végigolvastam ezt a civakodást. Komolyan mondom, ezt nem néztem volna ki belőletek. Kép 

Felnőtt emberként így viselkedni ? Szégyelljétek el magatokat ! Kép

Szerintem ne mondd meg Norbnak hogy mit csináljon, mert suhint egy akkorát, hogy a huzat elrepítí nyugatra, Magyarország meg egy újabb szeles este elé néz.:Đ
Na ezt itt hagyjuk is abba, mert sokan csákknórriszra fognak asszociálni, oszt jönnek a jobbnál-jobb hasonlatok...:-D

#1055 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 08. 14:43

Idézet

Idézet

Idézet

Na ezt itt hagyjuk is abba, mert sokan csákknórriszra fognak asszociálni, oszt jönnek a jobbnál-jobb hasonlatok...:-D

Nem a szél borzolja össze norb haját, hanem norb borzolja össze a szelet. Kép

Na de elég a hülyeségből. Tudja norb bácsi, hogy hogyan gondoltam. Kép Csak próbálom oldani a feszültséget. Kép

#1056 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 14:44

Idézet

Idézet

Na-na!Az én válaszaim Chuck Norris jóváhagyásával készülnek, ugyhogy kifogástalanok.:)
Kép

#1057 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 08. 14:48

Idézet

Idézet

Idézet

És mindketten nagy arcok.:Đ De főleg együtt. Kép

Eddig én is aszittem...de ma egy kicsit megszeppentem :-D Már asztem kereshetek magunknak új pincemestert.... Na asztasztán NEM!
Kép
Kép
Kép

#1058 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 06. 08. 14:50

Idézet

Idézet

Felnőtt ember vagyok akinek nem mondják meg, hogy mit csináljon, hanem aki megmondja. Nem csippázom, ha javítanak, utasítanak vagy rendre utasítanak. Lásd katonaság. Egy-harmadát fogságban töltöttem, pusztán mert parancsoltak. Tudom hogy mit csinálok, mit akarok és azt hogyan kivitelezzem. Az általában jellemző, hogy sohasem úgy ahogyan kell, hanem úgy ahogyan én tudom. Mert csak én tudom. James úgy kel fel reggel, hogy minden új nap, új kaland; én meg úgy hogy megint egy szar nap. Egész nap azért küzdök, hogy a napom vége jó legyen, kalandokkal tarkítva, de ezt csak úgy tudom elérni, ha így kelek fel. Nem is mondom tovább, mert tik eccerű halandók mit tudhadtok HoméroszHerkulesÍliászMakszimusz félisten napjairól. Ez már cihológia. Kép
katonasághoz kapcsolódóan.
norb, te BALEK! én azt csináltam, hogy küldték a behívót, amire én egy fekvőbeteg papírt küldtem válaszul. ezt játszottuk 3 vagy 4 évig, oszt jött a zsoldos sereg :-D
félreértés ne essék, nem magával a katonasággal és annak a viselt dolgaival lett volna bajom, csak úgy szimplán a magyar katonasággal. más nemzet seregébe vonultam volna, ahol tényleg lőhetsz, stb (hozzáteszem, hogy a dózsában és a honvédben voltam sportlövész, még a katonásdi előtt, így valószínű, hogy jó helyem lett volna, illetve többet lőttem volna, mint az átlag (szal így nem 3, hanem legaláb 6 golyót :)), no de akkor is egy vicc.
pl bakony harcászaton a cimborámék álltak őrt a magyar egységek hangárainál, az amcsi katonák azt hitték, hogy egy gyorsan kiszervezett kis múzeum az orosz időkből maradt eszközökből, cimbora azt mondta, hogy volt egy arc szerkezete az amiknak, amikor megtudták, hogy ezt mi még a mai napig használjuk :Đ
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1059 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 08. 14:55

Na ha már témánál vagyunk: a honi katonaság nem csak a kötelező időben volt botrányos, hanem ma is az. Qrvára fel tud menni bennem a pumpa mikor arra gondolok, hogy volt osztálytársam is hivatásos. Annyi idős mint én, és 10-15 év múlva nyugdíjba megy! 1 évet volt kint valahol cipruson vagy hol a tökömben, azóta alszik bent a hivatalos idejében. Néha néha terepgyakorlat, ozt ennyi. Van hogy hetekig otthon ül. A nyugdíja meg már most borítékolható hogy magasabb lesz mint az enyém. Vagy szerintetek rendben van az hogy a katonaságtól (rendőrségtől) még az irodisták is korkedvezménnyel mennek nyudíjba?
Kép
Kép
Kép

#1060 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 08. 14:56

Lemaradtam. Akkor most lesz bunyó a talin? KépKép óóó igen igazi "fájt nájt fóór"-os verekedés lesz norb és Tjames között. Kép (és közben rájönnek milyen "mű" dolog box-on verekedni mivel a valóságban sokkal f@szább a grafika + jobban lilul az arc KépKép)
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54