Idézet
Idézet
Felnőtt ember vagyok akinek nem mondják meg, hogy mit csináljon, hanem aki megmondja. Nem csippázom, ha javítanak, utasítanak vagy rendre utasítanak. Lásd katonaság. Egy-harmadát fogságban töltöttem, pusztán mert parancsoltak. Tudom hogy mit csinálok, mit akarok és azt hogyan kivitelezzem. Az általában jellemző, hogy sohasem úgy ahogyan kell, hanem úgy ahogyan én tudom. Mert csak én tudom. James úgy kel fel reggel, hogy minden új nap, új kaland; én meg úgy hogy megint egy szar nap. Egész nap azért küzdök, hogy a napom vége jó legyen, kalandokkal tarkítva, de ezt csak úgy tudom elérni, ha így kelek fel. Nem is mondom tovább, mert tik eccerű halandók mit tudhadtok HoméroszHerkulesÍliászMakszimusz félisten napjairól. Ez már cihológia.

katonasághoz kapcsolódóan.
norb, te BALEK! én azt csináltam, hogy küldték a behívót, amire én egy fekvőbeteg papírt küldtem válaszul. ezt játszottuk 3 vagy 4 évig, oszt jött a zsoldos sereg

félreértés ne essék, nem magával a katonasággal és annak a viselt dolgaival lett volna bajom, csak úgy szimplán a magyar katonasággal. más nemzet seregébe vonultam volna, ahol tényleg lőhetsz, stb (hozzáteszem, hogy a dózsában és a honvédben voltam sportlövész, még a katonásdi előtt, így valószínű, hogy jó helyem lett volna, illetve többet lőttem volna, mint az átlag (szal így nem 3, hanem legaláb 6 golyót

), no de akkor is egy vicc.
pl bakony harcászaton a cimborámék álltak őrt a magyar egységek hangárainál, az amcsi katonák azt hitték, hogy egy gyorsan kiszervezett kis múzeum az orosz időkből maradt eszközökből, cimbora azt mondta, hogy volt egy arc szerkezete az amiknak, amikor megtudták, hogy ezt mi még a mai napig használjuk
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!)
www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3