HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#1141 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 26. 08:38

Idézet

Kiszel Tündénél kib*szta a biztosítékot egy késdobálós játék ahol szerinte az ő arcképe van amit célozni kell.
Puruttya + cikk+ videó
És itt a "Tüncivadász" játék
Ez számunkra nem botrányosKép az a retek meg örüljön neki, hogy beszélnek róla (mégha így is) legalább tovaábbra is el tudja hitetni magával, hogy "népszerű"KépKépKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#1142 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 26. 08:41

Idézet

Idézet

Kiszel Tündénél kib*szta a biztosítékot egy késdobálós játék ahol szerinte az ő arcképe van amit célozni kell.
Puruttya + cikk+ videó
Ez számunkra nem botrányosKép az a retek meg örüljön neki, hogy beszélnek róla (mégha így is) legalább tovaábbra is el tudja hitetni magával, hogy "népszerű"KépKépKép
jah sry még elfelejtettem odaírni h puruttya 10millió FT kártérítést kér XD Nekem a játékban 11pontig sikerült eljutnom nem bírtam azt az ocsmány képét.
Itt Tüncike nem pénzel hanem pezgyővel támad. És egy igazi vérbeli k*rva mellette a lófogú donatellaKép

#1143 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 08:46

Idézet

Idézet

Idézet

Puruttya + cikk+ videó
jah sry még elfelejtettem odaírni h puruttya 10millió FT kártérítést kér XD Nekem a játékban 11pontig sikerült eljutnom nem bírtam azt az ocsmány képét.
Igazuk van. Húzzák csak jól le azt a balf*szt! Am nekem csak 7 pontig sikerült eljutnom...nehéz az a játékKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#1144 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 26. 08:53

Idézet

Idézet

Igazuk van. Húzzák csak jól le azt a balf*szt! Am nekem csak 7 pontig sikerült eljutnom...nehéz az a játékKép
xD ha felsőt ölöd akkor véres lesz a késKép

#1145 Felhasználó inaktív   Víz_Elek 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 26. 08:54

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Puruttya + cikk+ videó
Nem érti meg szegény csíra, hogy megérdemli. Amúgy én 9 pontot értem elKép
Itt mindenki hülye, csak én vagyok a helikopter!

#1146 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 26. 08:57

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

21 rekord KépKép ez az évjátékaKép

#1147 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 09:16

Michael Jackson, az 50 éves sztár kómába esett, utána a kórházban meghalt.Kép

#1148 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 09:31

Idézet

Jah én is ma hallottam hogy meghalt. Igaz kicsit furcsa volt , de nem véletlenül kelt el 700 millió lemeze...

#1149 Felhasználó inaktív   skate_punk 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 26. 09:33

Idézet

Idézet

Jah én is ma hallottam hogy meghalt. Igaz kicsit furcsa volt , de nem véletlenül kelt el 700 millió lemeze...
R.I.P. JackoKép

#1150 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 09:34

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

21 rekord KépKép ez az évjátékaKép
Há 22 pontot értem el!! Nagyon f@xa játék!Kép

#1151 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 12:05

Szerintem az a botrányos,ha egy 12-13 éves ilyen puruttyát,kurucz infót meg napiszart néz.De most komolyan...a többségnek fogalma sincs,h mi is ezekben a lényeg.Meg van amelyik csak szimplán undorító.Nem értem....de lehet ez csak az én hülyeségem,na mind1.

Jacko meg...nagyon sokat tett a pop zenéért.És nagyon sok zenéjét meghallgatok még ma is.Igaz a civil életben nem viselkedett példaképként,voltak botrányai...de a zenei tudását és sikereit nem lehet elvenni tőle.
Rest in Peace,Michael..Kép
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#1152 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 12:11

Idézet

Szerintem az a botrányos,ha egy 12-13 éves ilyen puruttyát,kurucz infót meg napiszart néz.De most komolyan...a többségnek fogalma sincs,h mi is ezekben a lényeg.Meg van amelyik csak szimplán undorító.Nem értem....de lehet ez csak az én hülyeségem,na mind1.
Ez teljesen normális. Ha az embereknek nem kell foglalkozniuk semmivel, nincs semmi bajok, akkor alkezdenek a szélsőségek felé menni. Ott volt Roma is, gazdagak voltak az emberek, nem éheztek, erre elkezdtek buzulniKép, nagyon gyorsan elkezdtek terjedin a betegségek is.

Napiszarral nem írtam mi baj, van és a puruttyával. a kurucz infót nem nézek, nem érdekel a politika, ha meg valami magyarverés van, azt úgy is kirakják a napiszarra (a puruttyára kevésbé).
szégyenteljesebb az, h valaki megveszi az ilyen szenny napilapokat. Én inkább puruttya, mint a Blikk, vagy akármelyik ilyen "igényes" lap.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#1153 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 26. 12:15

Idézet

16 vok nem 12-13 Kép sztem nincs vele baj.Rengeteg ember nézi a napiszart, mindennap 20ezren látogatják és biztos van 60-70éves is köztükKép
kuruc info-t nem nézem
puruttyát ritkán mert egyre többször raknak ki hánytató dolgokat->(más hányása, állatkínzás stb)
napiszart szoktam nézniKép

#1154 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 12:16

Idézet

Idézet

Napiszarral nem írtam mi baj, van és a puruttyával. a kurucz infót nem nézek, nem érdekel a politika, ha meg valami magyarverés van, azt úgy is kirakják a napiszarra (a puruttyára kevésbé).
szégyenteljesebb az, h valaki megveszi az ilyen szenny napilapokat. Én inkább puruttya, mint a Blikk, vagy akármelyik ilyen "igényes" lap.

Ez igaz ezek a pletykalapok tényleg szörnyűek. A 3 fent említett oldalról meg annyit, hogy : 1, kuruc-ot gyűlölöm, de etz már sokszor írtam. 2, napiszar-t néha nézem. 3, puruttya viszont már nagyon szélsőséges nekem, ott olyanok vannak ami teljesen gusztustalan és nézhetetlen.

#1155 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 12:27

Hehh...direkt nem írtam nevet.Aki magára veszi és még reagális rá,annak egészségére.
Nézze aki akarja.De hogy nem normáis felnőttek lesznek az ilyenekből,az is borítékolható...mert ha már most ilyen beteg,undorító és szélsőséges dolgok foglalkoztatnak vkit,abból már jó nem sülhet ki.Lehet mondani,h "majd kinövi"...de a többség nem fogja.És ez sajnálatos a saját,és az ország jövőjére nézve.De részemről a téma lezárva.

#1156 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 12:33

Idézet

Hehh...direkt nem írtam nevet.Aki magára veszi és még reagális rá,annak egészségére.
Nézze aki akarja.De hogy nem normáis felnőttek lesznek az ilyenekből,az is borítékolható...mert ha már most ilyen beteg,undorító és szélsőséges dolgok foglalkoztatnak vkit,abból már jó nem sülhet ki.Lehet mondani,h "majd kinövi"...de a többség nem fogja.És ez sajnálatos a saját,és az ország jövőjére nézve.De részemről a téma lezárva.
Basszus akkor minek írod le? Azért, h senki se reagáljon rá?!
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#1157 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 12:35

Ennél szomorúbb az, hogy most ugye minden internetes oldalon Michael Jackson a téma. Elolvastam pár hozzászólást. Borzasztó komolyan. Itt tartunk? Ez a szint Magyarorszgán a XI. században? Nem hiába nem szeretnek minket. Semmit sem tudunk normális módon csinálni. Sosem tudom, hogy ezek az emberek azért mondják ezt, mert irigyek Jackóra, esetleg tényleg tahóparasztok. EL kéne gondolkozni, hogy mit tett le Ő az asztalra, mennyit jótékonykodott, mennyi jót adott a világnak, és hogy a kedves hozzászóló mit csinált eddig.

#1158 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 12:41

Idézet

Basszus akkor minek írod le? Azért, h senki se reagáljon rá?!
Áhh....én feladom:)
Na mind1,további jó napot mindenkinek.

#1159 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 13:02

Idézet

Csak most olvastam miről megy a vita. Érdekes a vita is és az is hogy csak most került fel.
Én nem látom ennyire borusan hogy minden emberből beteg álat lesz aki ezt nézi, de biztos nincs a legjobb hatással. Néha felnéztem az oldalra és meglepödve tapasztalom a hszekből hogy ezek az emberek hogy jönnek ahoz hogy szidják a Mónikát meg a szapan operákat stb. Hisz az oldal legalább ugyan annyira kritikán aluli és sekélyes csak kicsit más közönség számára. Szerintem aikinek az a szórakozás hogy jó csajok lehányákegymást utánna meg saját szarjukban fetrengenek azt nem az oldal tette tönkre mert kellett hogy legyen ott valami előtte is. Vagy nem? Mert, hogy rossz empirista ként magamból indulok ki és azt mondom hogy esélytelen hogy rám hatással letgyen mert nekem az első videó után eszembe nem volt oda felmenni. Nem azért mert nem bírja a gyomrom vagy valmi. Korházban láttam ilyen cifra dolgokat , hanem mert minek nem szórakoztat csak lesújt..
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#1160 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 13:14

Idézet

Szerintem aikinek az a szórakozás hogy jó csajok lehányákegymást utánna meg saját szarjukban fetrengenek azt nem az oldal tette tönkre mert kellett hogy legyen ott valami előtte is. Vagy nem?
Persze,így van.Csak azt tudja magával ragadni,aki fogékony erre a témára.Nem is állítottam ennek az ellenkezőjét..^^

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.