HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#1101 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 20. 21:03

Ez úgy szintén botrányos. Megöltek egy tizennyolc éves magyar lányt! Két kemény pali a saját rokonai udvarán szúrta le...

Ha majd egyszer lesz akkora hatalmam lesz, hogy valamit tegyek ezek ellen, akkor hazaküldöm őket, a pokolba Kép

#1102 Felhasználó inaktív   bukov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 20. 21:10

Idézet

Ez úgy szintén botrányos. Megöltek egy tizennyolc éves magyar lányt! Két kemény pali a saját rokonai udvarán szúrta le...

Ha majd egyszer lesz akkora hatalmam lesz, hogy valamit tegyek ezek ellen, akkor hazaküldöm őket, a pokolba Kép

akik ilyet csináltak azokra rosszabb sors vár...megkell kínozni őket...aztán vagy csak a létezés kínját kell adni nekik vagy fel kell küldeni őket a mennybe ahol csak vajas kenyér van! XD
Kép

#1103 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 08:20

Ha tehetem kerülöm a politikát, remélem nem lesz nagy büdös komcsizás ez után, de azért leírom, hogy csöppet kiakadtam. ugye elfogadták a következő évi adótervet. Nézzük mit veszít az egyszerű dolgozó, mint én és a feleségem, azaz egy kis család. Egyedül csak azt nézem, hogy megadóztatják 25%-al a bérenkivüli juttatásokat. Ami egyértelművé teszi, hogy a cégek majd hülyék lesznek ezekután ilyet adni szerencsétlen dolgozóiknak (meg is értem. Válság van, nincs szükségük plusz teherre)

Szóval nézzük mennyit veszítünk havonta:
Étkezési jegy: 6000ft
BKV bérlet: 9400ft
*2, mert ketten vagyunk = 30.800ft havonta
*12 egy évben = 369.600ft

Ráadásul ezenkivül lesz még egyéb veszteség is éves szinten:
Üdülési csekk 71.000ft
A 13 havi bérre se mernék megesküdni.

Bakker, komoly fél millás összeg is kijöhet végül. Ezt azért már rendesen megérzi az ember. Fél milla!! Aztán majd csodálkoznak, hogy nem vásárol semmit a magyar, így a polcon fognak rohadni az árúk, becsődölnek a gyártók (legalábbis újabb elbocsájtások lesznek), tovább romlik a GDP, pangani fog a hazai üdülés, stb stb. Tudom én, hogy spórolni kell, de ésszel kellene.

#1104 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 23. 08:40

Idézet

Ha tehetem kerülöm a politikát, remélem nem lesz nagy büdös komcsizás ez után, de azért leírom, hogy csöppet kiakadtam. ugye elfogadták a következő évi adótervet. Nézzük mit veszít az egyszerű dolgozó, mint én és a feleségem, azaz egy kis család. Egyedül csak azt nézem, hogy megadóztatják 25%-al a bérenkivüli juttatásokat. Ami egyértelművé teszi, hogy a cégek majd hülyék lesznek ezekután ilyet adni szerencsétlen dolgozóiknak (meg is értem. Válság van, nincs szükségük plusz teherre)

Szóval nézzük mennyit veszítünk havonta:
Étkezési jegy: 6000ft
BKV bérlet: 9400ft
*2, mert ketten vagyunk = 30.800ft havonta
*12 egy évben = 369.600ft

Ráadásul ezenkivül lesz még egyéb veszteség is éves szinten:
Üdülési csekk 71.000ft
A 13 havi bérre se mernék megesküdni.

Bakker, komoly fél millás összeg is kijöhet végül. Ezt azért már rendesen megérzi az ember. Fél milla!! Aztán majd csodálkoznak, hogy nem vásárol semmit a magyar, így a polcon fognak rohadni az árúk, becsődölnek a gyártók (legalábbis újabb elbocsájtások lesznek), tovább romlik a GDP, pangani fog a hazai üdülés, stb stb. Tudom én, hogy spórolni kell, de ésszel kellene.

Ezt én már számolgattam korábban, de hasonlóképpen felháborodtam én is. Kb. 2 évvel ezelőtt. :Đ Egy nagyon fontos dolgot kifelejtettél. ÁFA 25%. Önmagában a 5% már meghatározó és jelentős, de ugye ez minden kereskedelmi termékre, szolgáltatásra, stb. rátevődik. Az üzemanyag jelentős részét a jövedéki adó teszi ki, amivel a kormány nagyon ügyesen játszik, s mivel az általános adót emelik, emelkedni fog a jövedéki adó is, ami újabb növekedést idéz elő minden egyéb kereskedelmi stb...terméknél, szolgáltatásnál. Szerintem az általad felvázolt fél millának év végén örülni fogsz -velem együtt- ha "csak" ennyit gombolnak le a népről/koponyánként/családonként. Teljesen a gyomor felé közelítünk, de sebaj, Afrikát lassan utolérjük. Az emberektől mindent megvonnak, folyamatosan drágul az élet, örülünk, hogy van jövedelmünk. De, hogy ebben mi a logika, ezt K-ra nem vágom. Folyamatosan süllyedünk lefele, ahelyett, hogy egy ilyen sz@r helyzetben támogatná a kormány a népét...Ennek mi értelme van? Komolyan mondom csak egy dolog lehet: valaki kívülről pusztítja az országot, nem hiszem el, hogy bármelyik "elit" vezetőnknek személyes érdeke fűződne ahhoz, hogy kicsinálja ezt a népét.Lehet, hogy nem is magyarok a vezetőink? Nem tudom mi lesz itt a tavasszal -sztem vér fog folyni, patakokban- de komolyan mondom, ettől már csak jobb lehet. Lopják még ki az utolsó filléreket is, leszarom -úgyis vissza vesszük tőlük- aztán takarodjon el a búsba az egész magyar "elit". Én a mélyreható és gyökeres változásra fogok szavazni, nem rettenek meg egy AK-74-es hangjától sem, ez már fix.

#1105 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 09:07

Idézet

Idézet

Ezt én már számolgattam korábban, de hasonlóképpen felháborodtam én is. Kb. 2 évvel ezelőtt. :Đ Egy nagyon fontos dolgot kifelejtettél. ÁFA 23%. Önmagában a 3% már meghatározó és jelentős, de ugye ez minden kereskedelmi termékre, szolgáltatásra, stb. rátevődik. Az üzemanyag jelentős részét a jövedéki adó teszi ki, amivel a kormány nagyon ügyesen játszik, s mivel az általános adót emelik, emelkedni fog a jövedéki adó is, ami újabb növekedést idéz elő minden egyéb kereskedelmi stb...terméknél, szolgáltatásnál. Szerintem az általad felvázolt fél millának év végén örülni fogsz -velem együtt- ha "csak" ennyit gombolnak le a népről/koponyánként/családonként. Teljesen a gyomor felé közelítünk, de sebaj, Afrikát lassan utolérjük. Az emberektől mindent megvonnak, folyamatosan drágul az élet, örülünk, hogy van jövedelmünk. De, hogy ebben mi a logika, ezt K-ra nem vágom. Folyamatosan süllyedünk lefele, ahelyett, hogy egy ilyen sz@r helyzetben támogatná a kormány a népét...Ennek mi értelme van? Komolyan mondom csak egy dolog lehet: valaki kívülről pusztítja az országot, nem hiszem el, hogy bármelyik "elit" vezetőnknek személyes érdeke fűződne ahhoz, hogy kicsinálja ezt a népét.Lehet, hogy nem is magyarok a vezetőink? Nem tudom mi lesz itt a tavasszal -sztem vér fog folyni, patakokban- de komolyan mondom, ettől már csak jobb lehet. Lopják még ki az utolsó filléreket is, leszarom -úgyis vissza vesszük tőlük- aztán takarodjon el a búsba az egész magyar "elit". Én a mélyreható és gyökeres változásra fogok szavazni, nem rettenek meg egy AK-74-es hangjától sem, ez már fix.
Nem felejtettem el a 25%-os áfát csak hát azt nem lehet pontosan kiszámítani. Az üzemanyag drasztikus emelése is ilyen. Mert ez egy dolog, hogy mondjuk kevesebbet használom a kocsit (ennél kevesebbszer mondjuk már nem lehet) de ugye az üzemanyag emelkedés, ahogy mondtad te is, magával húz minden más hétköznapi árú árnövekedését is.
Egy két évig legtöbben még kibírjuk így szűkösen, de hosszútávon ez tuti nem fog menni. Szóval jó lesz ha a kövtkező kormány baromira összekapja magát, hanem akarja hogy káoszba és nyomorba fulladjon az ország.

#1106 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 23. 09:18

Azért növelik az üzemanyag árát, mert azt hiszik mindenkinek tellik hibrid kocsiraKép

#1107 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 23. 09:19

Idézet

Nem felejtettem el a 25%-os áfát csak hát azt nem lehet pontosan kiszámítani. Az üzemanyag drasztikus emelése is ilyen. Mert ez egy dolog, hogy mondjuk kevesebbet használom a kocsit (ennél kevesebbszer mondjuk már nem lehet) de ugye az üzemanyag emelkedés, ahogy mondtad te is, magával húz minden más hétköznapi árú árnövekedését is.
Egy két évig legtöbben még kibírjuk így szűkösen, de hosszútávon ez tuti nem fog menni. Szóval jó lesz ha a kövtkező kormány baromira összekapja magát, hanem akarja hogy káoszba és nyomorba fulladjon az ország.

Javítottam, 25%-ra. (nem tudom miért 23-at írtam...nem figyeltem) Most olvastam egyébként, hogy év végére a 95-ös benya elérheti a 330-340 Ft-os határt. Ami megent az élet drágulását jelenti. Kép Csupa öröm, s vidámság! Nem csoda, hogy az emberek befordulnak, mert pozitív élmény nagyon kevés embert érint manapság...No, de meglássuk, mit hoz a jövő!

#1108 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 23. 09:20

Ez azért van így, mert minden 'édesannya kicsifia' elmegy politikusnak, s ott 'hajdászkodik' Kép (székely beszólás)

#1109 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 09:24

Most ott tartunk, hogy nem merek bemenni a Tescoba, mert ha véletlenül eltérek a minimális vásárlástól (alapvető éelemiszer+sör,bor) és berakok egy két plusz dolgot amit ott meglátok máris tízezer ft felett kell fizetni és ezt el lehet játszani hetente (tulajdonképp az a helyzet, hogy már annak is örülök ha úgy jövünk ki a tescoból, hogy csak egy tízest kell fizetni)

#1110 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 23. 10:09

Idézet

Most ott tartunk, hogy nem merek bemenni a Tescoba, mert ha véletlenül eltérek a minimális vásárlástól (alapvető éelemiszer+sör,bor) és berakok egy két plusz dolgot amit ott meglátok máris tízezer ft felett kell fizetni és ezt el lehet játszani hetente (tulajdonképp az a helyzet, hogy már annak is örülök ha úgy jövünk ki a tescoból, hogy csak egy tízest kell fizetni)
hát a végén mindenki így fog kinézni mert olyan drága lesz az élelmiszer is.

#1111 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 23. 10:16

Idézet

Parizeres zsemle!Kép

#1112 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 10:26

Idézet

Idézet

aztaurva!!! Végig se néztem a képeket.

#1113 Felhasználó inaktív   Hororo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 10:29

ez botrányos

#1114 Felhasználó inaktív   E-L33T Kr3W 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 23. 10:29

Idézet

Ezeknek vannak egyáltalán belső szerveik ? Kép
"Sounds of violence breaks the silence
 Ripping the stillness apart
 Sounds of thunder n force from the world under
 The essence and joy of my heart

The messengers who chime death's bell
 The panzers have come to blow god into hell ..."  Marduk - Beast of Prey

#1115 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 10:34

Idézet

Idézet

ha mozognak és lélegeznek valószinű

#1116 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 23. 10:34

Idézet

Idézet

sztem nem bírja sokáig 1-2nap.Én is nagyot néztem amikor rámentem.Súlyos anorexia.

#1117 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 10:38

Idézet

Idézet

Idézet

sztem nem bírja sokáig 1-2nap.Én is nagyot néztem amikor rámentem.Súlyos anorexia.
- doktor úr menny időm van még hátra?
- nem sok... 1-2 nap
ez nem valószínű hogy így játszódna le, gondolom nem 1 nap alatt lettek szerencsétlenek ilyenek

#1118 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 23. 11:06

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

- doktor úr menny időm van még hátra?
- nem sok... 1-2 nap
ez nem valószínű hogy így játszódna le, gondolom nem 1 nap alatt lettek szerencsétlenek ilyenek
hát nem egy nap alatt lettek ilyenek, de akár holnap vagy azután meghalhatnak ilyen állapotba bármikor megörténhet.Azt se értem hogy jutottak el ideáig én amikor kórházba voltam alig ettem és olyan gyenge lettem h fel se tudtam kellni az ágyból és azért nem voltam ilyen állapotba mint ezek.

#1119 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 11:13

"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#1120 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 11:33

Idézet

Idézet

aszta ez valami borzalmasKép

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.