HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#1121 Felhasználó inaktív   Hororo 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 23. 12:22

Idézet

Idézet

Idézet

Most ott tartunk, hogy nem merek bemenni a Tescoba, mert ha véletlenül eltérek a minimális vásárlástól (alapvető éelemiszer+sör,bor) és berakok egy két plusz dolgot amit ott meglátok máris tízezer ft felett kell fizetni és ezt el lehet játszani hetente (tulajdonképp az a helyzet, hogy már annak is örülök ha úgy jövünk ki a tescoból, hogy csak egy tízest kell fizetni)
hát a végén mindenki így fog kinézni mert olyan drága lesz az élelmiszer is.
aszta ez valami borzalmasKép
sunáznámKép

#1122 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 13:46

Idézet

Most ott tartunk, hogy nem merek bemenni a Tescoba, mert ha véletlenül eltérek a minimális vásárlástól (alapvető éelemiszer+sör,bor) és berakok egy két plusz dolgot amit ott meglátok máris tízezer ft felett kell fizetni és ezt el lehet játszani hetente (tulajdonképp az a helyzet, hogy már annak is örülök ha úgy jövünk ki a tescoból, hogy csak egy tízest kell fizetni)
Nálunk egy ebén 10e forint...Kép6-an vagyunk plusz a fetar aki külföldön van. Ma voltunk az Intersparban és 7e FT-ot fizettünk fél napi kajára. És ez igy minden nap...Kép

#1123 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 14:12

Idézet

Idézet

Nálunk egy ebén 10e forint...Kép6-an vagyunk plusz a fetar aki külföldön van. Ma voltunk az Intersparban és 7e FT-ot fizettünk fél napi kajára. És ez igy minden nap...Kép
Mi ketten vagyunk. Amikor megyünk bevásárolni és ott hagyunk egy tizest azt vesszük észre, hogy egy másnap már egy normális vacsit se tudunk belőle összedobni és le kell menni a sparba venni plusz dolgokat Kép
A suli közalkalmazoti lét egyik előnye az, hogy 100ft-ért minden hétköznap megvolt az ebédem. Persze a melegétkeztetést is megadóztatják így az is teljes áron lesz majd.

#1124 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 25. 10:39

KöhööÖÖÖöömmMMMM!

#1125 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 10:41

Idézet

Most mi van itt ami botrányos?
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#1126 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 10:46

Idézet

Idézet

Most mi van itt ami botrányos?

Ez nem botrányos, inkább "érdekes". Mondjuk ezt szrintem tudtuk ezelőtt is.

Retkes zsidó!

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#1127 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 11:27

Idézet

elég komoly:)

#1128 Felhasználó inaktív   myrtana 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 25. 12:09

Idézet

Ha ez igaz akkor zsidó de lehet hogy csak montagne kép Kép

#1129 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 12:26

Idézet

Idézet

Kint van most Izraelben diplomásdit játszani. Gondolom PR fogás volt, hogy kilátogatott a siratófalhoz. Mondjuk én is elmennék oda ha egyszer már arra járok. Persze ettől még lehet zsidó :Đ

Nem mintha különösebben érdekelne

#1130 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 25. 12:30

Idézet

Idézet

Idézet

Kint van most Izraelben diplomásdit játszani. Gondolom PR fogás volt, hogy kilátogatott a siratófalhoz. Mondjuk én is elmennék oda ha egyszer már arra járok. Persze ettől még lehet zsidó :Đ

Nem mintha különösebben érdekelne
Ott is már mondják megjött BAJ naiKépKép

#1131 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 25. 13:02

No egy botrányos dolog: Hogy lehet hogy a SE W715 többet tud mint az én W910i-sem? Az előbbiben Wi-fi és GPS is van míg az enyémben egyik sem pedig számozás alapján az enyémnek többet kéne tudnia. Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1132 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 13:05

Idézet

No egy botrányos dolog: Hogy lehet hogy a SE W715 többet tud mint az én W910i-sem? Az előbbiben Wi-fi és GPS is van míg az enyémben egyik sem pedig számozás alapján az enyémnek többet kéne tudnia. Kép
Az csak számozás... a w715 később is jött ki.
De a gps i tudod milyen benne, wapról vagy miről szedi le folyamatosan a térképet ami jó drága, szóval semmit se ér, a wi-fi igan az még előny, de ennyi.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#1133 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 25. 13:09

Ezt élvezik : "A nap szépe"

#1134 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 25. 13:11

Idézet

Idézet

Az csak számozás... a w715 később is jött ki.
De a gps i tudod milyen benne, wapról vagy miről szedi le folyamatosan a térképet ami jó drága, szóval semmit se ér, a wi-fi igan az még előny, de ennyi.
Nekem inkább a wi-fi miatt fáj a szívem de sebaj, következő mobilom biztos wi-fis lesz.
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1135 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 25. 13:12

http://kuruc.info/r/35/42293/

Majd összehánytam magam. Salgói romák a zselézett hajukkal!

#1136 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 13:12

Idézet

Gondolom az egyik a W7-es széria a másik pedig a W9-es széria. Persze biztos nem ilyen egyszerű, de valami hasonló lehet.

#1137 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 25. 13:16

Idézet

Idézet

Gondolom az egyik a W7-es széria a másik pedig a W9-es széria. Persze biztos nem ilyen egyszerű, de valami hasonló lehet.
Azt árban látod, melyiknek kéne többet tudnia.

#1138 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 25. 13:21

Idézet

Idézet

Mind2 Walkman széria csak az egyik többet tud.
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1139 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 13:37

Idézet

Idézet

Idézet

Mind2 Walkman széria csak az egyik többet tud.
A W715 az a W705 továbbgondolása, tovább finomítása, extrákkal megpakolva. Ezért van az, hogy okosabb, mint egy ötödikes. Egyébként ezek a számozások nagy baromságok. Túl vannak bonyolítva. Miért nem lehet adni nekik adni valami normális, megjegyezhető nevet. Pl a Samsung Omnia jó név, de persze nem elég jó ez nekik, mert a folytatás az Omnia HD-nek már új neve i8910 lesz. Miért nem lehet Omnia II? Vagy a telódnál pl lehetne Walkman mobil fapados 1-2-3, nromális,1-2-3, extra 1-2-3 stb...De persze akkor az egyszerű ember is kitudna rajtuk igazodni.
Még jó, hogy az Xbox nem X-box i360t nevet kapta. Ott a PS! Legyen az példa! Ps1-2-3. Nem kell ezt túlbonyolítani. Vagy ha számozás nem megy ott a Windows: Xp, Vista.

Ha már Vista!

Botrányos, hogy nem tudom Norton Ghost 14-el back-upot nyomni a laptopon!!!! Nem akarok egyesével 12 laptopot feltelepíteni!!!!! KépKép

#1140 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 26. 08:35

Kiszel Tündénél kib*szta a biztosítékot egy késdobálós játék ahol szerinte az ő arcképe van amit célozni kell.
Puruttya + cikk+ videó
És itt a "Tüncivadász" játék

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »