HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#1261 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 21. 22:57

Idézet

Az Újpest meccsen kifeszített román transzparenshez...

"Magyarország,szépen kérünk,bocsáss meg!"
Milyen kedvesek, persze ehez némi értelem is szükségeltetik.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#1262 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 07. 22. 06:05

Idézet

Hát most erre mit mondjak??? Nem szágyenli ilyenkor magát az, aki pl itt is hogy reagált a transzparensekre? Hát én szégyenlem magam helyettük is! Már akkor megmondtam hogy ne ítéljetek bár erőszaktevőről egy nemzetet. Erre tessék! Hát én ugyanúgy elnézést kérek Romániától, hogy pár bekattant nálunk hogy reagált viszont!

Köszi wolfie hogy ezt linkelted! Arra lennék kíváncsi, fordítva mi magyarok jelentettünk e volna meg ilyen cikket? Most a románok megtettek egy lépést felénk, ki kéne használni, nem? Végre lenne egy szomszédos ország, akikkel jóban lennénk! Látjátok már a múltkor is megmondtam, hogy a román rendes ember!

Kép
Kép
Kép

#1263 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 22. 06:53

Idézet

Végre lenne egy szomszédos ország, akikkel jóban lennénk! Látjátok már a múltkor is megmondtam, hogy a román rendes ember!

khhhhmmmmdfhjhisdgfzfu8stgzgsdhfsdghhhmhmhmmmmmm...ehhh-ehhhh-ehhhh...

#1264 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 22. 08:48

Idézet

Idézet

Végre lenne egy szomszédos ország, akikkel jóban lennénk! Látjátok már a múltkor is megmondtam, hogy a román rendes ember!

Hát ... itt bnőmék felé szabolcs - szatmár - beregben elég mocskos bizniszeket tolnak a románok. Cigicsempészet sötöbö. És ki se néznéd azokból az emberekből akik csinálják. A múltkor is bnőmmel ültünk az egyik parkban és láttuk hogy egy 36 körüli asszonyka gyerekével fel alá rohangál a park körül ... aztán amikor megjött a kuncsaft előkerült a párkarton cigi a szatyor mélyéről. És a legrosszabb az, hogy több ilyet is láttunk...
De ez csak egy példa volt. Személy szerint nekem semmi bajom a románokkal...

#1265 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 22. 09:17

Idézet

Idézet

Idézet

Hát ... itt bnőmék felé szabolcs - szatmár - beregben elég mocskos bizniszeket tolnak a románok. Cigicsempészet sötöbö. És ki se néznéd azokból az emberekből akik csinálják. A múltkor is bnőmmel ültünk az egyik parkban és láttuk hogy egy 36 körüli asszonyka gyerekével fel alá rohangál a park körül ... aztán amikor megjött a kuncsaft előkerült a párkarton cigi a szatyor mélyéről. És a legrosszabb az, hogy több ilyet is láttunk...
De ez csak egy példa volt. Személy szerint nekem semmi bajom a románokkal...

Személy szerint nekem sincs velük gondom, csak az a baj, hogy Európában vannak... pedig tőlük már csak egy köpésre van Ázsia, áttelepülhetnének oda, mondjuk az Uralon túlra...akár...:Đ A román kormány pedig nem igazán veszi számításba Erdély lakosságát, az intézkedéseikkel rendszeresen sértik a magyar érdekeket, s a határon túl élő magyarok helyzetét is csak nehezítik. Közgadászaik pedig rendszeresen fals infókat közölnek az Unio felé -csak, hogy a zónához csatlakozhassanak- ami persze kihat Közép-Kelet Európa gazdaságára. A lényeg, nagyon el vannak maradva még Magyarországhoz képest is. Gazdaságilag stabilabb, lévén 3× nagyobb a területe, mint kis hazánk a maga 93.000 km2-vel. (jah, amikor még 263 volt...szép idők:)) Jártam én ott kint, s tapasztaltam, hogy a román kollégám EGYETEMI végzettsége, a magyar oktatási színvonalhoz képest -ami ma már igencsak leromlott- egy szakmunkásnak minősül, és ez nem vicc. Ezt hallottam, láttam és érdeklődtem is eziránt a kollégától, aki helyeslően bólogatott. No, de mindegy is, amíg jelentősebb kárt nem okoznak nekünk, addig a jelenlétükről sem veszek tudomást, de a II. vh-s szopatásuk betette a kaput sok embernél.

ja, és egy másik kollégám napjainkban mesélte éppen, hogy a határon 40 EUR-ért engedték át őket. Mármint be a nagy Román államba, mert annyira népszerű, hogy fizetni kell azért, hogy beléphess. Csak úgy pofára nyomják. Akin látszik, azt szépen visszaküldik és újra sorba állhatsz. Majd ismét átadod az útlevelet, csak a 160 EUR-t tedd bele, oszt már mehetsz is ahová csak akarsz. Bocskorosok...:-D

#1266 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 22. 09:17

Idézet

Idézet

Erre nem mondok semmit. Szerintem még egyszer sem voltál odaát, csak a sajtóból ítélsz, meg az ilyen deviánsokból. Pedig ilyenek nálunk is vannak szépszámmal.
Nekem még semmi bajom nem volt románnal, pedig diákként végigstoppoltam az országukat. De élnek kint családi barátaink is. Jó barátaink, akikkel minden évben többször találkozunk, immáron több mint tíz éve. Ők s a falubeliek is jó véleményel vannak a románokról. Ezt mivel magyarázod?
Nem értem az ilyen hsz-okat mint a tied, (jójó, persze most konszolidált volt, de a lényeet értettük) hogy előítéletekből táplálkozik, meg ilyen szájrólszájra történetekből.
Vagy tudsz sorolni saját tapasztalatokat, miért is aljanép a szomszédság? Jó, egy érvet tudok.... gondolom hogy 40%-kuk cigány. Ez így van. De én nem róluk beszéltem azt azért gondolom vágod.

Kép
Kép
Kép

#1267 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 22. 09:22

Idézet

Idézet

Idézet

Erre nem mondok semmit. Szerintem még egyszer sem voltál odaát, csak a sajtóból ítélsz, meg az ilyen deviánsokból. Pedig ilyenek nálunk is vannak szépszámmal.
Ezt csak idáig olvastam el...a sületlenségre nem vagyok kíváncsi, s ismét jelzem, hogy nem TV-zem. Ne keverj össze azzal, akinek látni szeretnél és ne próbálj olyanokat állítani, aminek nincsen valóságalapja, de elfogadom, hogy te minden téren tájékozottabb és naprakészebb vagy, másnak nem lehet még csak egy kicsit sem hinni. Témát zártam.

#1268 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 22. 09:50

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ezt csak idáig olvastam el...a sületlenségre nem vagyok kíváncsi, s ismét jelzem, hogy nem TV-zem. Ne keverj össze azzal, akinek látni szeretnél és ne próbálj olyanokat állítani, aminek nincsen valóságalapja, de elfogadom, hogy te minden téren tájékozottabb és naprakészebb vagy, másnak nem lehet még csak egy kicsit sem hinni. Témát zártam.
hülye :Đ Semmi többet nem mondtam annál, minthogy járd a világot, s tapasztalj! S igen, ebből nekem több van. :-D MÁst nem mondtam.
Kép
Kép
Kép

#1269 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 09:52

Idézet

Itt az a probléma, hogy az ÚJSÁGÍRÓK kérnek bocsánatot tőlünk és nem azok akik ilyen bunkó módon viselkedtek. Respect az újságíróknak, hogy gondoltak erre, és van lelkiismeretük, hogyha már más nem, legalább ők kérjenek bocsánatot. De akik a transzparenst mutogatták nagy elégedettséggel azok még mindig ugyan úgy utálnak minket, és nagyívben sz*rnak rá, hogy mások mit gondolnak rólunk.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#1270 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 22. 10:19

Idézet

Szerintem Horvátországgal egész jóban vagyunk. Kép Rómán rendes ember? Háát, júniusban Temesvárról repültem Rómába és semmi atrocitás nem ért. Viszont amit láttam út közben: Düledező sárkunyhók, út szélén legelésző tehén (benn a "városban") és rengeteg stoppos. Viszont azt látni kellett volna hogy néztek fater céges verdájára. (akkor épp 2008-as ford focus-a volt) KépKép ja és mindenhol szétkorhadt Dacia-k.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1271 Felhasználó inaktív   Tilla25 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 22. 11:08

Idézet

Én az Újpest szurkolóitól ugyan ilyen transzparenst várok. Erre fogadni is mernék mert 99% hogy ezt nem fogja szó nélkül hagyni az újpesti keménymagnak nevezet valakik. Elég ha csak az ökör FTC szurkolóit nézem, aki azért jár ki a mérközésre hogy bebizonyitsa hogy milyen vagány, de csak arra jó hogy lejárasa Magyarországot az egész világon. Amig ilyen ökör.felfogású emberek léteznek Magyarországon addig ne is várjuk a változást. Románok normálisok de ott is vannak ilyen futball huligán ökrök és ezért nem a román népet kéne büntetni.

#1272 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 11:09

Én egyszer apámma voltam romániába, valami árut hoztunk be, de ott alvós téma volt.
A határon simán átmentünk (kb 1.5 éve), pedig kisteherrel mentünk. Az utak állapota valami katasztrofális, meg ahogy ott az néhány ember megy autójával, bátrabbak mint az arabok.
Bukarestben száltunk megy valami 3 csillagos szálodába, és sajnos volt erkély. Az a kilátás valami ocsmány, nem tudom ez milyen része volt Bukaretsnek, de akármelyik magyar város szebb ennél. Kicsit olyan volt mint egy elhagyatott menhely, az utcán annyi kutya szaladgált, az autók alatt aludtak, este meg vonyítottak. Le kellettvolna lőni párat, meg se büntettek volna.

#1273 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 22. 11:12

Idézet

Idézet

Idézet

Nekem még semmi bajom nem volt románnal, pedig diákként végigstoppoltam az országukat. De élnek kint családi barátaink is. Jó barátaink, akikkel minden évben többször találkozunk, immáron több mint tíz éve. Ők s a falubeliek is jó véleményel vannak a románokról. Ezt mivel magyarázod?
Nem értem az ilyen hsz-okat mint a tied, (jójó, persze most konszolidált volt, de a lényeet értettük) hogy előítéletekből táplálkozik, meg ilyen szájrólszájra történetekből.
Vagy tudsz sorolni saját tapasztalatokat, miért is aljanép a szomszédság? Jó, egy érvet tudok.... gondolom hogy 40%-kuk cigány. Ez így van. De én nem róluk beszéltem azt azért gondolom vágod.
Én Romániában élek, szal asszem, képben vagyok.

1. A románok sem egyformák. Ugyanolyan sokszínűek, mint mi, magyarok, talán kicsiit sokszínűbbek is, mivel van köztük a már 'nem cigány', de hasonlóan sötét (kívül-belül), erőszakos, buta cigányféle, csak ugye az legalább lopni megtanult rendesen. Aztán vannak a már kifehéredett, de hasonló viselkedésű románok, akik pl a kormányt, meg a hasonlókat alkotják. Aztán, sajnos még mindig nem elegen, vannak az európai kinézetű és európai (felfogóképességű, nevelésű és) gondolkodásmódú románok, akik becsületesen dolgoznak meg minden. Nekik egy hibájuk van: kevesen vannak.

2. A román kormány teljesen korrupt, hozzánemértő, pénzhajhász barmokból áll, lásd pl Oktatásügyi miniszterek, akik már évek óta szerencsétlenkednek, érdekesség, hogy még egyikük sem látott katedrát, jobb esetben esetleg orvosi vagy jogi egyetemük van (ha nem vásárolták az a bizonyos khm... diplomát). Apropó tanügy, igen sok probléma itt gyökeredzik, tudniillik a román (és persze magyar diákoknak is) az égvilágon MINDENT a fejébe akarnak verni 12 év alatt. Szó sincs szakosodásról, úgy nyomják a törit, mint a románt, mateket, földrajzot, logikát... Azzal meg már senki nem törődik, hogy nem a kívánt hatást érik el a dologgal: a diák 5 év múlva semmire nem emlékszik a tanult anyag 90%-ából, ellenben tanulás évei alatt hullafáradt. A szakmájához sem ért rendesen, mivel az iskolában mondjuk az infó órák helyett nyelveket kell hallgatnia, vagy mittoménmár... Szóval mindent bele mindenkibe, általános műveltség fél évig a toppon, aztán kiderül, senki nem ért semmihez...

3. A nem magyar vidékeken nagy a magyarellenesség. A színromán vidékeken nem annyira, mint itt Erdélyben, ahol ugye még mindig 2 millió magyar él, mondjuk 3 millió románnal... Olyan volt, Vásárhelyen boltban egy csapat (naná, hogy csapat) román rámszólt, hogy 'Nu vorbeste ungureste, aceasta este ROMANIA, si aici traiesc romani!'. Na, öt év múlva az ilyet helyben képentörlöm, legfeljebb nekifogok neki elmagyarázni, hogy amíg magyar földön él, jobb ha nem pofázik.

4. Sajnálatos tény, hogy például már több román (persze az európai féle) áll meg, ha stoppolok, mint híres székely-magyar, hát igen, ha a butaság kevélységgel párosul... Kép

#1274 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2009. 07. 22. 11:13

Idézet

Idézet

Én az Újpest szurkolóitól ugyan ilyen transzparenst várok. Erre fogadni is mernék mert 99% hogy ezt nem fogja szó nélkül hagyni az újpesti keménymagnak nevezet valakik. Elég ha csak az ökör FTC szurkolóit nézem, aki azért jár ki a mérközésre hogy bebizonyitsa hogy milyen vagány, de csak arra jó hogy lejárasa Magyarországot az egész világon. Amig ilyen ökör.felfogású emberek léteznek Magyarországon addig ne is várjuk a változást. Románok normálisok de ott is vannak ilyen futball huligán ökrök és ezért nem a román népet kéne büntetni.
Nekem erre egy kedves szó jutott eszembe:)
K*RVA ANYÁTOK! :Đ
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#1275 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 07. 22. 11:22

mindenhol vannak hülyék, az alapvető emberi normák nem helyhez kötöttek. pl, a nagy szlovák-magyar ellentét. nos, én ebből csak annyit tapasztalok, hogy a sajtó tele van azzal, hogy a szlovákok hogy beszóltak, illetve, hogy mi hogy beszóltunk (khm, max "ti", de nem én!)
ennek ellenére - bármikor is jártam szlovákiában - teljesen jól megvoltam mindenkivel, sőt, ahova síelni jártunk, az ottani panziós akkora haver lett már az első évben, hogy jáj! este ahogy zárta a bárt, bármikor bemehettünk, átmulatoztunk nem egy éjszakát, sőt, a borovicskáért biza már első nap sem kellett fizetni (igazi vendégbarát vendéglős, persze nem hagytam, hogy fizesse a piát én meg jól elvagyok, adok kapok volt, ahogy azt illik!)

erre az egészre azt tudom csak mondani, hogy ez sem más, mint egy a politika által gerjesztett szitu, nem véletlen. (simon perez: "felvásároljuk magyarországot", valaki? lehet, hogy én vagyok a borúlátó, de ennek a lényegét látom az egész mögött)
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1276 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 22. 13:00

Idézet

erre az egészre azt tudom csak mondani, hogy ez sem más, mint egy a politika által gerjesztett szitu, nem véletlen.
így van!
Kép
Kép
Kép

#1277 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 13:02

Idézet

Idézet

erre az egészre azt tudom csak mondani, hogy ez sem más, mint egy a politika által gerjesztett szitu, nem véletlen.
így van!
de azért az még is csak durva, h büntetni akarják, azt ha valaki közhivatalban magyarul szólal meg.

#1278 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 22. 13:14

Idézet

Idézet

Idézet

így van!
de azért az még is csak durva, h büntetni akarják, azt ha valaki közhivatalban magyarul szólal meg.
Megoldás: beszélj székelyül! :Đ
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1279 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 22. 13:19

Idézet

Idézet

Idézet

így van!
Az alkotmány tudtommal kimondja, hogy a román nyelvű okiratoknak kell legyen a 'kisebbségek' nyelvén íródott verziójuk, a településeken bizonyos %-ú 'kisebbség' után kell legyen a hivatalban a 'kisebbség' nyelvén beszélő hivatalnok, stb., tehát az állam elméletileg minden jogot biztosít, főleg nekünk, magyaroknak, hisz románia lakosságának 10%-a magyar. Ezek után ha tiltanák a magyar beszédet, az legalább olyan törvénytelenség lenne, mintha megbicskáznák az illető hivatalnokot Kép

#1280 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 22. 13:43

Idézet

Idézet

így van!
nem véletlen, hogy pofáznának a tótok, a zsidók, a szlávok, a trákok... országunk nem véletlenül gyenge. szemet hunyni felette, beletörődni vagy éppen ezt elfogadni nem megoldás, mert így csak tovább gyengül, s nem az ország, hanem az öntudat.

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.