HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#1821 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 15. 21:53

Idézet

Idézet

Idézet

De a szabadban kilehet szedni csak úgy az emberek szervét, h azt késöbb használni is lehessen?Kép
Ezek szerint...De azért szakértelem is kell ahoz, hogy kivételnél ne sérüljön meg. (Basszus még belegondolni is szörnyű). És hol lehet ilyet egyeltalán adni-venni? Mert elég furcsa lenne a vaterán egy ilyen hirdetés, hogy "Alig használt B+ vércsoportú vese eladó." Azt tudom, hogy valakinek ez lehet az esélye, hogy életben maradjon, mert nem kap donort, de ha abba belegondolnak, hogy valakinek így kellett érte végeznie, az tiszta abszurd.Kép
Szerintem ennek is van külön fekete piaca.
Tudom, tudom. Az a rész volt az irónia a hsz-omban. :Đ

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#1822 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 21:54

Idézet

Idézet

Idézet

főleg úgy hogy egy pláza körül mindig egy rakás ember van....érdekes
Nem lehet ezt csak úgy megcsinálni. Gondolom van egy rész ahol a szerveket le lehet választani az érhálózatról, meg nem hiszem, h ott egyáltalán valami steril.
Nem azt mondom, h nem igaz, lehet, h nem a szerveik miatt ölték meg őket.
Én sem tartom valószínűnek... Az ilyesmit steril környezetben, hozzáértő embernek kell csinálnia, és nem is fél perc.

Persze az is lehet, hogy a testeket csak kirakták oda, meg minden Szieszáj klisé elképzelhető... Addig nem érdemes beszélni róla, amíg meg nem erősítik, hogy tényleg megtörént, és olyan emberek ki nem vizsgálják, akik talán értenek is a dologhoz egy kicsit.
Tejesen igazad vanKép

#1823 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 21:54

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

De a szabadban kilehet szedni csak úgy az emberek szervét, h azt késöbb használni is lehessen?Kép
Ezek szerint...De azért szakértelem is kell ahoz, hogy kivételnél ne sérüljön meg. (Basszus még belegondolni is szörnyű). És hol lehet ilyet egyeltalán adni-venni? Mert elég furcsa lenne a vaterán egy ilyen hirdetés, hogy "Alig használt B+ vércsoportú vese eladó." Azt tudom, hogy valakinek ez lehet az esélye, hogy életben maradjon, mert nem kap donort, de ha abba belegondolnak, hogy valakinek így kellett érte végeznie, az tiszta abszurd.Kép
Ja, nem nagyon jött le...Kép
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#1824 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 21:55

Idézet

Idézet

Idézet

Nem lehet ezt csak úgy megcsinálni. Gondolom van egy rész ahol a szerveket le lehet választani az érhálózatról, meg nem hiszem, h ott egyáltalán valami steril.
Én sem tartom valószínűnek... Az ilyesmit steril környezetben, hozzáértő embernek kell csinálnia, és nem is fél perc.

Persze az is lehet, hogy a testeket csak kirakták oda, meg minden Szieszáj klisé elképzelhető... Addig nem érdemes beszélni róla, amíg meg nem erősítik, hogy tényleg megtörént, és olyan emberek ki nem vizsgálják, akik talán értenek is a dologhoz egy kicsit.
Mi egy szakértő társaság vagyunkKép Lehet fel is kérnek.

Ám tényleg addig hagyjuk a témát míg nem lesz róla bővebb információnk.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#1825 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 21:55

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ja, nem nagyon jött le...Kép
Majd máskor megpróbálom jobban kihangsúlyozni....Kép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#1826 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 15. 22:04

Valaki ismeri a bálna vadászokat? Nisshin maru bálna feldolgozó hajót, illegálisan ölnek meg és dolgoznak fel 500bálnát évente.Szemét japánok azt mondták h barázdás bálnák elszaporodtak és ezé ölni kell őket, utóbb kiderült nagyon kevés van belőlük.Piacon 1 barázdás bálna 250ezer dollár, fokozottan védett csuka bálna 1millió de azé írtják őketKép

#1827 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 15. 22:19

Idézet

Idézet

Idézet

Lehet hogy sátánisták voltak.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1828 Felhasználó inaktív   Fr33K 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 16. 09:32

(A témától elvonatkoztatva) már csak 2 nap és megszűnik "Az én rádióm" :'(
Meg persze a Sláger.....Elég gáz....
!!!McLaren!!!

#1829 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 16. 09:39

Idézet

Ez van, de engem például egyáltalán nem érdekel, hogy megszűnnek. A szakemberekre szükség lesz az új rádiókban is. A műsorvezetőket meg igazán nem kell sajnálni. Havonta másfél, kétmillió forintot keresnek és kerestek az elmúlt években is. Ráadásul annyira keresettek, hogy néhány héten, hónapon belül nekik is lesz újra munkájuk. Tök mindegy, hogy mi lesz a rádióállomások neve, a műsorok nem sokat változnak majd. Erre van igény. Ki lenne olyan hülye, hogy lemondjon a hallgatókról?
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#1830 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 11. 16. 09:51

Idézet

Idézet

Ez van, de engem például egyáltalán nem érdekel, hogy megszűnnek. A szakemberekre szükség lesz az új rádiókban is. A műsorvezetőket meg igazán nem kell sajnálni. Havonta másfél, kétmillió forintot keresnek és kerestek az elmúlt években is. Ráadásul annyira keresettek, hogy néhány héten, hónapon belül nekik is lesz újra munkájuk. Tök mindegy, hogy mi lesz a rádióállomások neve, a műsorok nem sokat változnak majd. Erre van igény. Ki lenne olyan hülye, hogy lemondjon a hallgatókról?
Így van.
Mindemellett én kicsit már bele is untam a B-B duóba. Amióta a Sebestyén-Vadon páros van a D rádióban én őket hallgatom. Nekem jobban tetszenek mint az "öreg"fiúk.

Kép
Kép
Kép

#1831 Guest__*

Elküldve: 2009. 11. 16. 10:18

Idézet

Idézet

én pl. egyiket sem hallgatom, de azt hiszem egy kis vérfrissítés senkinek sem fog ártani, lesz ami lesz. Kép

#1832 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 11. 16. 10:23

Idézet

Idézet

Idézet

én pl. egyiket sem hallgatom, de azt hiszem egy kis vérfrissítés senkinek sem fog ártani, lesz ami lesz. Kép
Ezért is tértem át én is a Pirítósra. A Bumeráng már kicsit fárasztott. :Đ
No megszállott rádiós én sem vagyok amúgy. Csak kocsiban hallgatom.

Kép
Kép
Kép

#1833 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 11:19

Idézet

Idézet

Ezért is tértem át én is a Pirítósra. A Bumeráng már kicsit fárasztott. :Đ
No megszállott rádiós én sem vagyok amúgy. Csak kocsiban hallgatom.
Az új Neo fm-től ne várjatok túl nagy változásokat, a petőfit fogják leginkább utánozni. Még az eblémájukat is egy telefongyártótól lopták. Kép

#1834 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 10:44

Én maradtam a bumerángnál de ha tényleg átmennek a Bocsiék az új rádióhoz akkor asszem elpártolok tőlük. Egy hónapja megy az önsajnálat meg a puffogás de ha tényleg igaz hogy már megvan az új helyük az új rádióban akkor nálam elvesztették a hitelességüket. Amúgy zeneileg nekem a legjobban a petőfi jön be már már az is kezd unalmas lenni.Kép

#1835 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 11:28

Idézet

Én maradtam a bumerángnál de ha tényleg átmennek a Bocsiék az új rádióhoz akkor asszem elpártolok tőlük. Egy hónapja megy az önsajnálat meg a puffogás de ha tényleg igaz hogy már megvan az új helyük az új rádióban akkor nálam elvesztették a hitelességüket. Amúgy zeneileg nekem a legjobban a petőfi jön be már már az is kezd unalmas lenni.Kép
Én bírom Bocsiékat, de egy kicsit tényleg sok most ez az önsajnálat. Egyébként szerintem nem fognak máshova menni. Mondták, hogy napközben lesz majd valami bejelentés a slágerrádión. Gondolom az, hogy hol fogják folytatni. Tippem: megvettem pár frekit. Bp-iek előnyben. Persze gondolom egy hónap kiesés biztos lesz. Elvégre rendesen be kell promózni az új frekit. Új év, új sláger rádió freki. Csak gondolom Bocsiék nem jelenthetik be a dolgot.

#1836 Felhasználó inaktív   Fr33K 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 17. 11:57

Idézet

Idézet

Csak abba gondolj bele hogy ezek a rádiók tettek valamit az asztalra. Danubius pl 23 éve működik. Nem véletlen.....
Hmmm talán mert szereti a nép? Nem is tudom...
!!!McLaren!!!

#1837 Felhasználó inaktív   I 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 12:23

Idézet

Tök mindegy, hogy mi lesz a rádióállomások neve, a műsorok nem sokat változnak majd. Erre van igény. Ki lenne olyan hülye, hogy lemondjon a hallgatókról?
Én azthallottam, hogy a délutáni kivánságműsor helyett politikai beszélgetések lesznek.Kép

Asus P5B; Intel Q8300; Radeon HD 5750 1Gb GDDR5; 10,0GHz; 3Gb RAM; 1180Gb HDD

#1838 Guest__*

Elküldve: 2009. 11. 17. 12:30

Idézet

Idézet

Idézet

Csak abba gondolj bele hogy ezek a rádiók tettek valamit az asztalra. Danubius pl 23 éve működik. Nem véletlen.....
Hmmm talán mert szereti a nép? Nem is tudom...
szemléletváltás következik...

#1839 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 12:57

Idézet

Idézet

Én bírom Bocsiékat, de egy kicsit tényleg sok most ez az önsajnálat. Egyébként szerintem nem fognak máshova menni. Mondták, hogy napközben lesz majd valami bejelentés a slágerrádión. Gondolom az, hogy hol fogják folytatni. Tippem: megvettem pár frekit. Bp-iek előnyben. Persze gondolom egy hónap kiesés biztos lesz. Elvégre rendesen be kell promózni az új frekit. Új év, új sláger rádió freki. Csak gondolom Bocsiék nem jelenthetik be a dolgot.
Na ez nekem új ha tudod hallgatni és hallasz is valamit légyszi írd be mert kiváncsi vagyok rá hogy mi lesz! Én sajna nem tom hallgatni napközben csak a kocsiban KépThx

#1840 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 13:15

Idézet

Idézet

Idézet

Na ez nekem új ha tudod hallgatni és hallasz is valamit légyszi írd be mert kiváncsi vagyok rá hogy mi lesz! Én sajna nem tom hallgatni napközben csak a kocsiban KépThx
Nálam a munkahelyen állandóan szól a rádió, mert vagy azt hallgatom vagy pedig azt hogyan zúgnak a szerverek. Mondjuk a slágerről elszoktam csavarni 10 után, de ma rajta maradok.

Bp-n két ferkiről is szó esett egy pár cikkben. Az egyik a 92.9Mhz, a másik pedig 88.1Mhz. Vidékieknek egyelőre szopacs akkor, ráadásul mivel ezeket a frekiket meg kell venni és mivel kisebb a hatósugaruk is, ezért kevesebb pénze lesz a Slágernek azaz nem tud csak úgy egyik napról felvásárolni vidéki rádiókat.
A Danubiust viszont szerintem lehet temetni, mivel elég sokmindenkit átemeltek már az új adóba. Iagzából léptem nyomon azt olvasni róla, hogy a Danubius nem szünik meg csak más néven, más tulajjal fog tovább működni (mondjuk ez elég nagy hülyeség, de a lényeget lehet érteni)

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.