HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#1861 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 19. 09:16

Idézet

Innentől a téma folytatása a saját topikban ...

Linkeld be plz...

...már a saját topicot :Đ

#1862 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 09:18

[font=" Tahoma, serif; font-size: 11px; line-height: normal" class="Apple-style-span"]

ClassFM és NeoFM az új rádióadók:

[/font]
https://www.gamekapo...opic.php?t=2757
[font=" Tahoma, serif; font-size: 11px; line-height: normal" class="Apple-style-span"]

[/font]

#1863 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 09:22

Idézet

Köszi megvan!

#1864 Felhasználó inaktív   Unrad 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 19. 10:21

Egy rádióadó miatt ekkor felhajtást!
Most nem akarok megsérteni senkit, de ez már szánalmas, mintha ez lenne a lagnagyobb gond...csak az a gond hogy lassacskán már az ember annak is örül, ha lyuk van a seggén és szuszog...nem hogy egy ilyen dolgon kiakadni.
Viva la revolucion!

#1865 Felhasználó inaktív   Fr33K 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 19. 23:40

Idézet

Egy rádióadó miatt ekkor felhajtást!
Most nem akarok megsérteni senkit, de ez már szánalmas, mintha ez lenne a lagnagyobb gond...csak az a gond hogy lassacskán már az ember annak is örül, ha lyuk van a seggén és szuszog...nem hogy egy ilyen dolgon kiakadni.

Csak tudod "néhány" embernek ennyi plusz öröme van a sok probléma mellett és ezt elvették tőle aztán ez egy kicsit ba***a a csőrüket. Tudod? Mert gondolom nálad minden Happy, és te ezt nem érzed át.. Ennek én örülök. Komolyan. :Đ
De ha mondjuk megszünne a Rádió 1 vagy a Roxy vagy mittomén akkor az engem is hidegen hagyna ugyanis nem fogom se kocsiban (útközben melóba), se itthon.
!!!McLaren!!!

#1866 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 11. 21. 14:33

Tegnap este megnéztük a Twilighot az arénában. Amúgy is utálok moziba járni, nem tartom egy magas szintu szorakozasnak, hogy félszáz ember osszezárva tévézzen együtt, totál egészségtelen kajákkal csörögve közben, de ami tegnap történt, az botrányos. A jegyet 1 órával vetítés előtt, tehát 21:30-ig kellett átvenni, majd gyorskajálás után 22:00-kor mentünk volna be, mikor a kapunál szólnak, hogy a 22:30-as kezdés fél órát csúszni fog. Indoklás, bocsánatkérés nincs. Kint ácsorgott mindenki a folyosón, majd 23:00-kor beengedtek minket a terembe, 23:10-ig bámultuk az óriás avon reklámot, aztán előzetesek jöttek, és 50 perc késéssel 23:20-kor elindult a film. A lofaszt fogok még egyszer moziba menni, ennyi idő alatt letöltöm és megnézem, a pénzem is megmarad és még a bunkók mobilcsörgését meg zabálását se kell hallgatni. Legalize torrent!
Kép
Kép

#1867 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 21. 14:34

Idézet

Legalize torrent!
:Đ Ez igen!
Kép
Kép
Kép

#1868 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 14:39

Idézet

Idézet

Legalize torrent!
Hoppá. Mondjuk ezen én is kiakadnék... Plusz a Twilight a legroszabb filmek egyike amit valaha láttam, de ez már mellékkérdés.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#1869 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 25. 10:39

Idézet

Idézet

Idézet

Legalize torrent!
Hoppá. Mondjuk ezen én is kiakadnék... Plusz a Twilight a legroszabb filmek egyike amit valaha láttam, de ez már mellékkérdés.
A multiplexek általában mindig késve kezdik a filmeket (kivéve ha kések két percet, mert akkor pont időben) Én a westendbe szoktam járni. Ott fél órával a kezdés előtt kell átvenni a jegyeket (kivéve ha előre fizeted a jegyed, mert arra aszem van külön automatájuk). Szóval beülsz időben, jönnek a reklámok, aztán a bemutatók (ezeket mondjuk szeretem), azaz kb 10-15 perc késés alapból van. Én ezen mondjuk már nem is dühöngök.
Mondjuk azért nem mindegy, hogy valamit egy órási vásznon, durva jó hangrendszerrel nézel meg vagy otthon a tvden a saját kis hangcuccoddal. Persze film függő a dolog.
Vígjátéknál pl külön jó ha sok emberrel nézi az ember mivel a nevetés ragályos. Akció filmeknél pedig a látvány miatt érdemes moziban nézni.
Mondom ezt egyébként úgy, hogy én is max két havonta megyek moziba.

#1870 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 25. 10:42

Viszont amin ki lehetne akadni rendesen:
"Négy hónapot csúszik a Margithíd átadása"

Tipikus. Négy hónap már az elején. Kíváncsi vagyok a végén mennyi lesz. De mindegy, ráérnek vele. Nem kell nekünk híd a Dunára.

Egyébként a minél több csúszás annál több pénz összefüggést már rég észrevettem, szóval lesznek itt még szépen zsebberakható összegek. Kép

#1871 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 25. 11:06

Idézet

Tipikus. Négy hónap már az elején. Kíváncsi vagyok a végén mennyi lesz. De mindegy, ráérnek vele. Nem kell nekünk híd a Dunára.

Egyébként a minél több csúszás annál több pénz összefüggést már rég észrevettem, szóval lesznek itt még szépen zsebberakható összegek. Kép
Azért azt tudni kell, hogy a kivitelezőknek sokat kellett várni néhány engedélyre.

#1872 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 25. 11:16

Idézet

Idézet

Egyébként a minél több csúszás annál több pénz összefüggést már rég észrevettem, szóval lesznek itt még szépen zsebberakható összegek. Kép
Azért azt tudni kell, hogy a kivitelezőknek sokat kellett várni néhány engedélyre.
Igen, de Magyarországon az állami, önkormányzati beruházások bizony sokszor késnek a tervezett idôponthoz képest.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#1873 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 25. 11:16

Idézet

Idézet

Ezért nem is írtam erre semmit. Kivitelezésben dolgozom én is, és bizony nem a kivitelező miatt vannak legtöbbször az ilyen csúszások. Sőőőőt mégcsak a lenyúlásban sincs az élen. Az ilyen aktatologatás leginkább a megrendelői, és a lebonyolítói oldalt szokta jellemezni. A kivitelező nem mondom hogy ártatlan, de az esetek 90%-ban nem ő a hunyó.
Kép
Kép
Kép

#1874 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 25. 11:42

Idézet

Idézet

Idézet

Ezért nem is írtam erre semmit. Kivitelezésben dolgozom én is, és bizony nem a kivitelező miatt vannak legtöbbször az ilyen csúszások. Sőőőőt mégcsak a lenyúlásban sincs az élen. Az ilyen aktatologatás leginkább a megrendelői, és a lebonyolítói oldalt szokta jellemezni. A kivitelező nem mondom hogy ártatlan, de az esetek 90%-ban nem ő a hunyó.
Én se a kivitelezőt hibáztatom elsősorban. A 4-es metronál is olyan káosz van a papírokkal, hogy az hitehetetlen. Minél nagyobb a káosz, annél könnyebben lehet eltüntetni a pénzeket. Állami, önkormányzati nagyobb munkáknál pedig nincs olyan, hogy ne lenne korrupció, zsebbe fizetés. El is várják a felső körök, mert ha nem kapják meg a megígért pénzt akkor hirtelen azt veszi észre a kivitelező, hogy rászálltak és előbb utóbb kidúrják.

A Keleti előtti lezárás (4es metro) elvileg csak pár hónapos lett volna, ez pedig nem idén kezdték el. A 4-es metronak egyébként most év végén kellett volna lenni a tesztüzemének. Az új metroszerelvényeknek pedig lassan már futniuk kellenének a 2-es vonalán. Nem igen láttam még olyan állami, önkormányzati nagyobb beruházást ami rendesen, a kiírtnak megfelelően (árban, időben, minőségben) ment volna végbe.

#1875 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 29. 17:39

úgy néz ki hogy megszűnik a napiszar!!
mert hogy kiderült az asszem a főszerkesztő valódi kiléte és kapta a támadásokat rendesen...
azt gondolom okkal mert retardált szennylap volt, most ő került fel valami blogra és írt egy ilyen megható bocsánatkérést vagy mit hogy sajnos sokan felkerültek az oldalra akik nem oda valók...hát rohadtszánalom...
írta hogy gondot okozott neki meg a családjának hát LOL most nem tetszik amit főzött...szerintem megérdemli, remélam a többi társoldal is így végzi
ti mit tudtok erről?
azért a botrányosba írtam mert egy botrány szar oldal volt

#1876 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 29. 18:21

Idézet

mert hogy kiderült az asszem a főszerkesztő valódi kiléte és kapta a támadásokat rendesen...
azt gondolom okkal mert retardált szennylap volt, most ő került fel valami blogra és írt egy ilyen megható bocsánatkérést vagy mit hogy sajnos sokan felkerültek az oldalra akik nem oda valók...hát rohadtszánalom...
írta hogy gondot okozott neki meg a családjának hát LOL most nem tetszik amit főzött...szerintem megérdemli, remélam a többi társoldal is így végzi
ti mit tudtok erről?
Kicsit se tudom sajnálni se a szerkesztőt, se magát az oldalt. Kezdetekben még voltak poénok, nem csak mások fikázásáról szólt, akkor még néztem, de amikor már 10 napja ugyanazok a postok jöttek csak más képpel akkor hagytam abba. A kommentelők meg egy külön szám, igaz az a többi hasonló oldalon is azt a szintet üti. Részemről az egyetlen ilyen, amit nézek az a puruttya. Mivel szét lett szedve a blog több részre nem kell raj meg pózolós képeket néznem csak azt, ami érdekel is.

#1877 Felhasználó inaktív   pyro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 29. 18:38

Idézet

ti mit tudtok erről?
Ne! Csak ezt ne! Vigyenek bármit, csak a napiszart ne!Kép Annyit röhögtünk rajta a haverokkal... Hát akkor Kép napiszar.Kép

#1878 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 29. 19:04

szerintem az is elég kretén aki ilyeneket néz és tetszik neki...

#1879 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 29. 19:06

Idézet

szerintem az is elég kretén aki ilyeneket néz és tetszik neki...
Akkor én nyíltan felvállalnám, hogy kretén vagyok...

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#1880 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 29. 19:07

Idézet

Idézet

ti mit tudtok erről?
csak azt, ami érdekel is.
Az XXX mi? Kép

Én puruttyán 1x belenéztem az extrém részbe...hát én ott kikészültem,nem bírtam.Azóta arra a részre nem megyek.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93