HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#1841 Felhasználó inaktív   Fr33K 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 17. 13:43

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Na ez nekem új ha tudod hallgatni és hallasz is valamit légyszi írd be mert kiváncsi vagyok rá hogy mi lesz! Én sajna nem tom hallgatni napközben csak a kocsiban KépThx
Nálam a munkahelyen állandóan szól a rádió, mert vagy azt hallgatom vagy pedig azt hogyan zúgnak a szerverek. Mondjuk a slágerről elszoktam csavarni 10 után, de ma rajta maradok.

Bp-n két ferkiről is szó esett egy pár cikkben. Az egyik a 92.9Mhz, a másik pedig 88.1Mhz. Vidékieknek egyelőre szopacs akkor, ráadásul mivel ezeket a frekiket meg kell venni és mivel kisebb a hatósugaruk is, ezért kevesebb pénze lesz a Slágernek azaz nem tud csak úgy egyik napról felvásárolni vidéki rádiókat.
A Danubiust viszont szerintem lehet temetni, mivel elég sokmindenkit átemeltek már az új adóba. Iagzából léptem nyomon azt olvasni róla, hogy a Danubius nem szünik meg csak más néven, más tulajjal fog tovább működni (mondjuk ez elég nagy hülyeség, de a lényeget lehet érteni)
Én azt olvastam hogy "Csiszar" Jenő lesz a Klassz FM arca, Balázs meg szabad kezet kapott hogy kikkel akar dolgozni. Bár ahol olvastam annak az igazság tartalmát el kell osztani kettővel és gyököt kell vonni....
!!!McLaren!!!

#1842 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 17. 14:30

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nálam a munkahelyen állandóan szól a rádió, mert vagy azt hallgatom vagy pedig azt hogyan zúgnak a szerverek. Mondjuk a slágerről elszoktam csavarni 10 után, de ma rajta maradok.

Bp-n két ferkiről is szó esett egy pár cikkben. Az egyik a 92.9Mhz, a másik pedig 88.1Mhz. Vidékieknek egyelőre szopacs akkor, ráadásul mivel ezeket a frekiket meg kell venni és mivel kisebb a hatósugaruk is, ezért kevesebb pénze lesz a Slágernek azaz nem tud csak úgy egyik napról felvásárolni vidéki rádiókat.
A Danubiust viszont szerintem lehet temetni, mivel elég sokmindenkit átemeltek már az új adóba. Iagzából léptem nyomon azt olvasni róla, hogy a Danubius nem szünik meg csak más néven, más tulajjal fog tovább működni (mondjuk ez elég nagy hülyeség, de a lényeget lehet érteni)
A 88.1 Mhz-n eddig Rise FM volt, most újra visszatért a Pont FM csakhogy a régi rockadóból most fekete zenei adó lett.

#1843 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 19:49

Valamiért nem látszik a faja aláírás képem Kép nem hiszem elKép

#1844 Felhasználó inaktív   csery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 20:00

Idézet

Én látomKép

#1845 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 20:33

Idézet

Én bírom Bocsiékat, de egy kicsit tényleg sok most ez az önsajnálat. Egyébként szerintem nem fognak máshova menni. Mondták, hogy napközben lesz majd valami bejelentés a slágerrádión. Gondolom az, hogy hol fogják folytatni. Tippem: megvettem pár frekit. Bp-iek előnyben. Persze gondolom egy hónap kiesés biztos lesz. Elvégre rendesen be kell promózni az új frekit. Új év, új sláger rádió freki. Csak gondolom Bocsiék nem jelenthetik be a dolgot.
Van idejük válogatni, egy évig kapják továbbra is a fizut, meló nélkül is. Így írták alá anno a szerződést.

#1846 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 18. 07:59

Idézet

póker estet mikor tartunk?KépKép

#1847 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 11. 18. 08:13

Idézet

Idézet

De tényleg...lehetne egyszer!
Kép
Kép
Kép

#1848 Guest__*

Elküldve: 2009. 11. 18. 08:15

Idézet

Idézet

Idézet

De tényleg...lehetne egyszer!
bögi, szervezz egyet nekünk, mert akarjuk! :Đ hozd a pjofi kártyádat, én viszek jim beam-et, meg neked valami cukros lónyálat.KépKépKépKépKépKép

#1849 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 10:08

Idézet

Idézet

Én bírom Bocsiékat, de egy kicsit tényleg sok most ez az önsajnálat. Egyébként szerintem nem fognak máshova menni. Mondták, hogy napközben lesz majd valami bejelentés a slágerrádión. Gondolom az, hogy hol fogják folytatni. Tippem: megvettem pár frekit. Bp-iek előnyben. Persze gondolom egy hónap kiesés biztos lesz. Elvégre rendesen be kell promózni az új frekit. Új év, új sláger rádió freki. Csak gondolom Bocsiék nem jelenthetik be a dolgot.
Van idejük válogatni, egy évig kapják továbbra is a fizut, meló nélkül is. Így írták alá anno a szerződést.
Na most lett vége a Bumerángnak. Durva lehet most ott. Egyébként Bocsi szerintem nem azért sír, rí, mert vége a munkájának hanem a csapat miatt akikkel már évek óta együtt melózik.
Mondjuk mondták, hogy így vagy úgy, de tuti folytatni fogják.

#1850 Guest__*

Elküldve: 2009. 11. 18. 10:10

Idézet

Idézet

Idézet

Na most lett vége a Bumerángnak. Durva lehet most ott. Egyébként Bocsi szerintem nem azért sír, rí, mert vége a munkájának hanem a csapat miatt akikkel már évek óta együtt melózik.
asszem holnap lesznek a sóderben, lehet megkukkantom...

#1851 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 15:39

Idézet

Idézet

Idézet

Területi képviselő vagyok egy multinál (Majdnem szó szerint)! Megérkeztem a bolt elé mait meg kellett ma látogatnom..9:54 kor... nem száltam ki a kocsibol csak hallgattam ahogy Búcsúzik a Bumeráng...nem tagadom erősen kapart a torkom mert szeretem őket, része a napomnak a sláger rádió! majd mikor a kérdésre h mit csinálunk éjfél után? az volt a válasz h mindenki elmegy a Qrva annyába...felhördültem és kitőrt belőlem a nevetés...és akkor vettem észre h jobbra mellettem a tejes szállítő is ül a kocsijába és nevet, ballra pedig egy Piros szalagos 206os peugeotba egy néni sír...mikor vége volt a rendhagyó stáblistának egyszerre száltunk ki a kocsibó.
jó érzés volt egymásra mosolyogni!
Szerintem nemzeti gyásznap a mai!

#1852 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 18. 16:50

Nehéz elhinni hogy csak így az egyik napról a másikra vége. Kép Bár én nem voltam állandó hallgatója a slágernek akkor is szomorú. RIP
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1853 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 18:20

Wow, micsoda érzelmeket vált ki az emberekből ez a dolog. Nem is gondoltam volna.
Hajóst akkor bizony most sokan fogják megutálni.

#1854 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 18:33

Idézet

Wow, micsoda érzelmeket vált ki az emberekből ez a dolog. Nem is gondoltam volna.
Hajós egy szerencsétlen, zenéhez köze nincs
Bocs, de mostantól még rosszabb lesz a 6-kor kelés, eddig mindig balázsék üdvözöltek a konyhába, ezentúl ki fog?Kép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#1855 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 18:54

Idézet

Idézet

Hajós egy szerencsétlen, zenéhez köze nincs
Bocs, de mostantól még rosszabb lesz a 6-kor kelés, eddig mindig balázsék üdvözöltek a konyhába, ezentúl ki fog?Kép
nekem is szar lesz nem a bocskorékra kelniKép

#1856 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 19:22

Azért én a Hajós témában vitáznék kicsit mert sztem van köze a zenéhez csak egy kicsit elvontabb oldalról közelíti meg. Nekem bejöttek a zenéi bár a szövegei picit kuszák Kép

Amúgy RIP Sláger és Damubius!Kép Én mondjuk Bumeráng párti vagyok de a Balázst mint műsorvezetőt is csipem Kép

Lassan lehetne egy "RIP Rádió" topicot nyitni Kép

#1857 Felhasználó inaktív   Fr33K 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 01:03

Idézet

Azért én a Hajós témában vitáznék kicsit mert sztem van köze a zenéhez csak egy kicsit elvontabb oldalról közelíti meg. Nekem bejöttek a zenéi bár a szövegei picit kuszák Kép

Amúgy RIP Sláger és Damubius!Kép Én mondjuk Bumeráng párti vagyok de a Balázst mint műsorvezetőt is csipem Kép

Lassan lehetne egy "RIP Rádió" topicot nyitni Kép

"Danubius" :Đ
Melóhelyen hallgattam a rádiót (Danubius ugye). A z utolsó fél perc csak nálam szaggatott? A Class FMre váltott egy tucc tucc zene... Ez szerintem rohadtul nem volt ferr lépés. Legalább egy "Bocs hogy elloptuk a frekiteket hülyegyerekek" valamit benyomhattak volna. Illetve valami odaillő zenét. Én ezektől függetlenül a Pirítós szignálra fogok kelni. :-D
Danubius Az Én Rádióm! :)
!!!McLaren!!!

#1858 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 19. 05:44

Idézet

Területi képviselő vagyok egy multinál (Majdnem szó szerint)! Megérkeztem a bolt elé mait meg kellett ma látogatnom..9:54 kor... nem száltam ki a kocsibol csak hallgattam ahogy Búcsúzik a Bumeráng...nem tagadom erősen kapart a torkom mert szeretem őket, része a napomnak a sláger rádió! majd mikor a kérdésre h mit csinálunk éjfél után? az volt a válasz h mindenki elmegy a Qrva annyába...felhördültem és kitőrt belőlem a nevetés...és akkor vettem észre h jobbra mellettem a tejes szállítő is ül a kocsijába és nevet, ballra pedig egy Piros szalagos 206os peugeotba egy néni sír...mikor vége volt a rendhagyó stáblistának egyszerre száltunk ki a kocsibó.
jó érzés volt egymásra mosolyogni!
Szerintem nemzeti gyásznap a mai!

Butaság ez! Igaza van Hajósnak: http://www.propeller...rul-a-ket-radio

Kell a változás. Akikek szeretünk, akiket hallgatunk, azok nagyrész úgyis hallhatók lesznek ittvagyott. Nem magát a rádiót szeretjük, hanem egyes műsorokat. Pl nekem a Class-os Csiszárral nincs semmi bajom, őket fogom eleinte hallgatni, csak aztán kóstolok bele a másikba. Volt szerencsém egyetemi éveim alatt egy bulit találkozni Csiszárral. Le is kezeltünk, dumáltunk is. Tök rendes, normális fazon. Ez akkor volt, mikor sokat dumáltam pl Császár Előddel. Jóval a balesetokozása előtt. Ős is tök normális volt, egyáltalán nem volt elszállva.
Node a lényeg: A legnagyobb változás tényleg azokat érte most, akik fuvarosok, vagy kereskedő, vagy terítők. Akik legtöbbet ülnek kocsiban. De majd megszokják ők is.

Nemzeti gyásznap lenne??? Pffff nekem ugyan nem. Én hallgatom továbbra is a Danubiuszos arcokat! :Đ Csak most úgy hívják őket: Class srácok :-D
Bááár azt még nemis tom kik mentek át. Egyet remélek, kis kedvencem Vadon Jani is ott lesz. A Balázs a dumagép, ő az egytálétel (hogy Gastronautásan fogalmazzak) de VadonJani a só! Q nagy arc szerintem, remélem ő is benne lesz valamelyik csapatban!

Kép
Kép
Kép

#1859 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 07:36

Én továbbra is a slágert hallgatom. Neten megy. Most hírek mennek, szóval élő adás. Az előbb Bocsiékat is hallottam beszélni, de azt még nem tudom, hogy az élő e vagy felvétel.
Reggel, fogmosás közben belehallgattam a Neo Fm-be, de egyelőre elég gyenge a műsorvezető. Bocsiékba és Balázsékba az volt a jó, hogy meg tudták nevettetni az embert kora reggel.

#1860 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 19. 08:11

Innentől a téma folytatása a saját topikban ...
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95