HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#2601 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 02. 14:06

Idézet

Az USA most elég szar helyzetben van, mivel ugye jóban vannak Izraellel, most viszont nem tehetik meg, hogy melléjük álljanak. Igazából Izrealnek kellett volna azt nyilatkoznia, hogy sajnálják az eseményeket, egy katonai vezető rossz döntést hozott, meg is büntetjük és a többi blabla.

Kép Kép Kép Micsoda??? Hogy izrael megalázkodjon, elismerje hogy hibázott és a legkisebb mértékben is gyengének mutatkozzon, miközben sakkban tartják az egész világot??? ez ki van csukva! Kép Kép Kép

Az viszont már nagyon durva, hogy egyes népcsoportok, mit meg nem engedhetnek maguknak...

#2602 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 03. 10:30

ad.1: Mert bölcsek vagyunk....

ad2: lejár a jogsim. node nem ez a botrányos, hanem hogy mennyivel húznak le, hogy megújítsd. ugyebár kitalálták a plasztikkártyát, hogy az 100.000 év alatt sem bomlik, el, gyakorlatilag megsemmisíthetetlen. Nos most hogy meg kell újítani az érvényességét, mégis cserlik, amit természetesen nekem kell fizetni. Hát afaszom! Akkor nekem Qra jó lett volna a régi papír is csesszékmármeg. 6550,- a doki, éééés plussz 4000,- a plasztikkártya!
Hát ez a vicc kérem....
Ja és hogy 10 évig milyen kép fog az új megsemmisíthetetlen plasztik jogosítányomon virítani? GOTO fotótopik

Kép
Kép
Kép

#2603 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 03. 10:42

Idézet

lol, kifolyik belőle a tinta...:Đ

#2604 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 03. 10:43

Idézet

Idézet

FACEPALM ! ! ! !
Ilyen válaszokat:
Mi történik ha...:
1. Semmi... (?????)
2. attól függ melyik ujjával engedi el előbb. (??????)
3. Kirepül az űrbe. (??????)
4. Attól függ milyen inercia hat rá. (????? talán a gravitáció B+!!!!)
5. Még nem próbáltuk. (???????szóval csak azt tudod, amit próbáltál, mi???)
6. Megy tovább az űrhajóval (????milyen űrhajóval te igenokos???szó sem volt űrhajóról, csak űrhajósról!)
....
...
...

Kép
Kép
Kép

#2605 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 03. 11:02

Ebben a cikkben azt feszegetik a végén, hogy nézzük már hogy a szegény ártatlan katonákat hogy rendezik el az aktivisták. Nade könyörgöm.... mi a f.szért dobtak le egy katonai különítményt egy segélyhajóra? Még jó hogy a bárányok megpróbáltak védekezni....úgy ahogy tudtak. Erre meg szétlőtték őket.... De érdekes ez a tyúk meg a tojás esete... hogy azzal jön izreal, hogy a katonák addig nem tettek semmit, amíg el nem látták a bajukat. Persze nem. Csak épp odakommandóztak a fedélzetre. Gondolom virágot akartak vinni a kapitánynak nem?????
Kép
Kép
Kép

#2606 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 03. 11:09

Idézet

Idézet

Idézet

FACEPALM ! ! ! !
Ilyen válaszokat:
Mi történik ha...:

Sokan összetévesztették az ejtenit a dobnival. Valószínűleg nyelvtanból sem voltak túl jók.
Amúgy én azt a srácot bírtam akitől megkérdezték a ii vh-t időpontját, miközben a füvön ülve sörözött. Az mennyit próbált mellébeszélni! Látszik, hogy egyetemista és profi zh-zó Kép

#2607 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 03. 11:13

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

FACEPALM ! ! ! !
Ilyen válaszokat:
Mi történik ha...:

Sokan összetévesztették az ejtenit a dobnival. Valószínűleg nyelvtanból sem voltak túl jók.
Amúgy én azt a srácot bírtam akitől megkérdezték a ii vh-t időpontját, miközben a füvön ülve sörözött. Az mennyit próbált mellébeszélni! Látszik, hogy egyetemista és profi zh-zó Kép
Jah! Mikor volt a VHII? Aszongya: milye, az eleje, vagy a vége????
:-D
Tiszta Freud: kérdésre kérdéssel felel! :) Egyből visszapingpongozta a válaszadást :)
És legalább évtizedre belőte no...ne legyünk szigorúak, szerintem ez egy határeset, én egy 2-ssel továbbengedném :)

Kép
Kép
Kép

#2608 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 03. 11:14

Idézet

Ezek szerint mégsem vagyok hülye az egyetemhez. KépKép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#2609 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 03. 11:51

ad2: Még mindig bölcsek vagyunk!
Kép
Kép
Kép

#2610 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 03. 12:04

Idézet

"Csehországot tenger?!"....Ésmég el is gondolkodott. Fail. Gimista másodikas fejemmel gondolkodás nélkül rávágtam, sőt a 12 éves unokaöcsém is tudná szerintem.
PSN: NikonKristof

#2611 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 03. 12:15

Idézet

Idézet

"Csehországot tenger?!"....Ésmég el is gondolkodott. Fail. Gimista másodikas fejemmel gondolkodás nélkül rávágtam, sőt a 12 éves unokaöcsém is tudná szerintem.
Volt aki nem gondolkodott: Földközi! Biztos? öööö nem. Az északi!
Kép
Kép
Kép

#2612 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 03. 12:26

Az a Lenin szobros volt a legdurvább ( ami Marx szobor ) Minden nap ott haladnak el előtte, és nem tudják azt hogy milyen szobor. Az azért elég gáz. Ráadásul ki is vannak rá keményítve hogy hát ők a Corvinus-ra járnak. Nem is tudom hogy jutottak el egyetemre ennyi ésszel. Kép
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#2613 Felhasználó inaktív   Urahara 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 03. 12:26

Mint az egyik videó kommentjeinél írják is, azért ezt nem kell készpénznek venni, esetleg általánosítani belőle. Ha az emberhez odaállít random egy kis csoport mikrofonnal, kamerával, akkor több, mint valószínű, hogy az illető zavarba fog jönni. Így persze könnyű rávágni, hogy én tudom, mettől meddig tartott a II. VH, vagy hogy a toll leesik a Holdon, de olyankor az ember a saját nemét is képes elfelejteni (volt már szerencsém "riporterként" embereket kérdezgetni, ugyanígy odarobbantunk srácokhoz és lányokhoz, születtek érdekes válaszok), főleg, ha lendülettel törnek rá és tolják a kamerát az arcába.

Nem azt mondom, hogy mindenki tudta a helyes választ (ez nyilván nem igaz, sőt), csak megzavarodott, de ez így nagyon kevés arra, hogy az ember komoly következtetéseket vonjon le. Az tény, hogy járnak hülyék egyetemre (akiknek valami szakképzőben lenne/lett volna a helyük), de ez a két videó erősen ferdít.
"I like pleasure spiked with pain / And music is my aeroplane"

#2614 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 03. 12:33

Idézet

Mint az egyik videó kommentjeinél írják is, azért ezt nem kell készpénznek venni, esetleg általánosítani belőle. Ha az emberhez odaállít random egy kis csoport mikrofonnal, kamerával, akkor több, mint valószínű, hogy az illető zavarba fog jönni. Így persze könnyű rávágni, hogy én tudom, mettől meddig tartott a II. VH, vagy hogy a toll leesik a Holdon, de olyankor az ember a saját nemét is képes elfelejteni (volt már szerencsém "riporterként" embereket kérdezgetni, ugyanígy odarobbantunk srácokhoz és lányokhoz, születtek érdekes válaszok), főleg, ha lendülettel törnek rá és tolják a kamerát az arcába.

Nem azt mondom, hogy mindenki tudta a helyes választ (ez nyilván nem igaz, sőt), csak megzavarodott, de ez így nagyon kevés arra, hogy az ember komoly következtetéseket vonjon le. Az tény, hogy járnak hülyék egyetemre (akiknek valami szakképzőben lenne/lett volna a helyük), de ez a két videó erősen ferdít.
na és akkó okostojás, te tudod, hogy milyen tengerrel határos csehország??? he??? Kép

#2615 Felhasználó inaktív   Urahara 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 03. 12:35

Idézet

na és akkó okostojás, te tudod, hogy milyen tengerrel határos csehország??? he??? Kép
Indiai-óceán. Engem nem basznak át.

#2616 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 03. 12:45

Hát elég szopatós az első kérdés, mert kapásból mindenkinek 220V jut eszébe. (talán kivételt képeznek a villanyszerelők-villamos mérnökök és egyéb áram fanatikusok. Kép) Ek kb olyan kérdés, hogy határos-e Lengyelország Oroszországgal? (természetesen igen..)
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#2617 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 03. 13:01

Idézet

Idézet

hülyébb vagy, mint egy ötödikes! Kép

#2618 Felhasználó inaktív   Urahara 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 03. 13:18

Idézet

Idézet

Idézet

hülyébb vagy, mint egy ötödikes! Kép
Csendes? D=

#2619 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 06. 03. 13:32

Egyetértek azzal amit urahara mond. Gép elött ülve, mindig könnyebb okosnak lenni.

#2620 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 03. 13:37

Idézet

Egyetértek azzal amit urahara mond. Gép elött ülve, mindig könnyebb okosnak lenni.
Ez kűlönben így van. Ha csak úgy hirtelen bokorból támadva meglepetésszerűen az arcodba tolnak egy mikrofont, nem 100% hogy tudsz válaszolni akár arra sem, hogy milyen nemű vagy.
De ez is csak "állítólag".
Mivel itt a kérdések annyira de annyira hétköznapiak voltak...hogy szörnyű.
Megkockáztatom elapdolgokat kérdeztek. Még az sem lett volna erős, ha azt kérdezte volna meg, hogy mely napon kezdődött a 2.VH.
mondjuk ilyen szinten szerintem arra sem tudtak volna a meglepődöttségtől válaszolni, hogy épp aznap milyen nap van. De hogy ennyi meglepődött ember legyen...kortól nemtől függetlenül...
Szóval azért nemtom mennyi jó választ vágtak ki, mert ez biztos csak egy szelete vol a megkérdezetteknek.
Meg merem kockáztatni nagy szelete....

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132