HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#2621 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 03. 14:05

Idézet

Egyetértek azzal amit urahara mond. Gép elött ülve, mindig könnyebb okosnak lenni.
de azért ha megkérdezik hogy mikor volt a II.vh azért illene tudni ! De a tollast én sem tudtam volna szerintem, az ilyen beugratós volt.
Meg a Csehországost is illet volna tudni.

#2622 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 06. 03. 14:34

Idézet

Idézet

Egyetértek azzal amit urahara mond. Gép elött ülve, mindig könnyebb okosnak lenni.
de azért ha megkérdezik hogy mikor volt a II.vh azért illene tudni ! De a tollast én sem tudtam volna szerintem, az ilyen beugratós volt.
itt továbbra sem az alapmüveltségről van szó, hanem arról, h a meglepetésböl kifolyólag, nem tudják a választ.

#2623 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 03. 17:26

Idézet

Idézet

Idézet

itt továbbra sem az alapmüveltségről van szó, hanem arról, h a meglepetésböl kifolyólag, nem tudják a választ.
igaz. Lehet énis köpni nyelni nem tudnék.

#2624 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 04. 06:56

"Nem bírták elviselni a vezető Fidesz-politikusok csütörtöki kommunikációs össztüzét a piacok: az államcsőd-közeli helyzetről beszélő Kósa Lajos és a csontvázak hullását a hétvégére ígérő Varga Mihály szavai nyomán nagyot esett a tőzsde és gyengülni kezdett a forint is. Az euró 278, a frank 197 forint fölött, a tőzsdeindex záráskor 900 ponttal volt napi csúcsa alatt.
Frissítés 1.: este hat órakor már 280 forint felett jegyezték az eurót.
Frissítés 2.: este nyolckor az euró ára elérte a 282 forintot, és az éjszakai órákra is ezen a szinten maradt. Az amerikai dollár 232 forint, a svájci frank fillérekkel 200 forint fölött van."

Attól félek, hogy Orbánék mindent összehordanak az ország helyzetéről, csak hogy igazolni tudják atz igazukat, hogy betudják vezetni a megszórításokat, hogy magasabb legyen a hiánycél és tudjanak osztani egy kis pénzt, ami miatt naná, hogy a devizahitelesek (pl ÉN) fognak szívni. Nem akarok csődközeli országról hallani!!!!!

Nagyon nem vagyok elégedett az orbán kormány kommunikációjával, illetve néha annak hiányával (pl kettős állampolgásrág megvitatása más országokkal)

#2625 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 04. 07:07

Jóval egyszerűbb a problémám, de engem olyan szinten éritn a mostani valutahelyzet, hogy kb 2-3 hete van egyik netes oldalon kosárba téve egykét cucc. De mivel meglódult lefele a forint, gondoltam kivárok. Az az előtti valutaárfolyamhoz képest (200Ft-1$) most mennyi is??? 232$ ! ! ! Azaz15%-al ugrott az ár!
Ez egy 20eFt-os rendelés esetén 3eFt. Magyarul olyan mintha nem lenne ingyen a posta, sőt, kétszeresen kéne megfizetni.
Remélem én is hogy hamarosan normalizálódik a helyzet....

Kép
Kép
Kép

#2626 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 04. 07:50

Idézet

Idézet

Szép öngólt lőttek az izraeliek.
Ha meg attól féltek, hogy majd becsempésznek valamit vagy valakiket akkor megtehették volna, hogy ledumálják előre, hogy majd ők átveszik a rakományt és kiosztják.
Ebben a cikkben azt írják, hogy ezt felajánlották nekik, de elutasították:

Egyébként is érdemes elolvasni a cikket. A másik oldalt mutatja be.

#2627 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 04. 08:55

Nem akarok nagy vitákat, meg szájtépéseket a témáról, pusztán megemlékezésszinten...
90 éve már hogy......kis hazánk kicsi

Kép
Kép
Kép

#2628 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 04. 09:24

Idézet

"Nem bírták elviselni a vezető Fidesz-politikusok csütörtöki kommunikációs össztüzét a piacok: az államcsőd-közeli helyzetről beszélő Kósa Lajos és a csontvázak hullását a hétvégére ígérő Varga Mihály szavai nyomán nagyot esett a tőzsde és gyengülni kezdett a forint is. Az euró 278, a frank 197 forint fölött, a tőzsdeindex záráskor 900 ponttal volt napi csúcsa alatt.
Frissítés 2.: este nyolckor az euró ára elérte a 282 forintot, és az éjszakai órákra is ezen a szinten maradt. Az amerikai dollár 232 forint, a svájci frank fillérekkel 200 forint fölött van."

Attól félek, hogy Orbánék mindent összehordanak az ország helyzetéről, csak hogy igazolni tudják atz igazukat, hogy betudják vezetni a megszórításokat, hogy magasabb legyen a hiánycél és tudjanak osztani egy kis pénzt, ami miatt naná, hogy a devizahitelesek (pl ÉN) fognak szívni. Nem akarok csődközeli országról hallani!!!!!

Nagyon nem vagyok elégedett az orbán kormány kommunikációjával, illetve néha annak hiányával (pl kettős állampolgásrág megvitatása más országokkal)

Csődközeli országot hallunk 2 éve, már a csapból is ez folyik. A képlet sztem egyszerűbb: 8 év elbaszott kormányzás után, a lehető legroszabb színben próbálják feltüntetni a gazdaságot, hogy ténylegesen és végleg elérje a mélypontot. Ha most nem csinálják meg, lehet, hogy még mindig 1-2 év fog kelleni ahhoz, hogy a piac pozítivumot is mutasson és elinduljon az emelkedőn.(minimálisat már mutatott!) A mélypontot elérve, hozhatnak olyan döntéseket, amik erősebbé és védettebbé tehetik pengeélen táncoló gazdaságunkat. Egyszerűbb lerombolni hagyni saját magát, mit belenyúlni és tudatosan tönkretenni. Ki tudja, hogy a bajnai kormány mitt tett még ennek érdekében a pár hónap alatt, mert ők meg váltig állították, hogy nincsenek csontvázak. A piac a hazudozásokra igen érzékeny és a mínuszban lévő gazdaságunk most engedi a kemény lépéseket, amit meg kell játszani és nem szabad még évekig elhúzni. Gyurcsány dumája, miszerint "fájni fog" most visszaütött és neki fáj kibaszottul. Aki másnak vermet ás...tipikus esete. Tegnap néztem az ATV-n (nem szoktam nézni, csak megláttam egy baszott nagy majmot, mondom megnézem mit makog...) és komolyan...mint egy 3 éves kisgyerek akinek elvették a csörgőjét. Természetesen a pszichopata stílusában. Franciaországban, Hollandiában, Németországban az ilyet felakasztják még reggeli előtt. Na midegy. Magyarok lévén és mert sajátos a felfogásunk, ők is csak a szart fogják átlapátolni a másik vödörbe és bármit is fognak tenni az úgysem lesz jó. Mert mindenkinek nem lehet jó és ezért ők is csak a pénzt lopják. Az új kormány felállása nem azt jelenti, hogy PUFFF minden, azonnal megváltozik. Ez egy nagyon hosszú folyamat, kb. 1 év min. kell, mire az érdemi munkát eltudják kezdeni és a piacok is reagálni fognak rá. A valutapiacot pedig nem a Fidesz pozitív kommunikációja befolyásolja, hanem a világgazdaság. (8 év után először kommunikál az ország pozitívan!) Nyersanyag árak, kereslet-kínálat, nemzetközi incidensek, viszonyok (románok széthullása a szomszédban, görögök ész nélküli költekezése az olimpiára, izrael-török örök barátság, észak-dél korea soha véget nem érő komfliktusa, japán lemondott elnöke, amerikai hadgyakorlat a japán-tengeren, az unio egységének hanyatlása vagy éppen egy arab sejk tegnap este elbukott pokeren két olajfúrótornyot...stb.) Ezért is tartanám fontosnak és szükségesnek, hogy a 4 éves kormányzási ciklust toljuk meg úgy 6 évre+ ha mindenki a demokráciát fújja akkor mégegyszer beszédhibás medgyessy vagy egy gurcsány időszak - kisebbségi kormányzás ne következhessen be és azonnal váltani lehessen, mert egy-egy ilyen gyenge személyiségű politikus nagyon sokat árt az országnak. Egyáltalán nem értem, hogy egy ilyen ember hogyan juthatott el idáig? Nem szűrik őket a rostán? Ők nem morzsolódnak le? Egy ember akarata miatt szív most 10 millió ember, ami a demokrácia fogalmától oly távol esik. Na mindegy.

Nagybratyim tegnap szólt, hogy kéne neki 700 EUR, mert megy olaszba, úgyhogy a jelenlegi árfolyamnak én különösen örülök. 261-ért vettem. :Đ

#2629 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 04. 09:44

Idézet

Nem akarok nagy vitákat, meg szájtépéseket a témáról, pusztán megemlékezésszinten...
90 éve már hogy......kis hazánk kicsi

-FEGYVERBE KATONA!!! IRÁNY A HATÁR!!! LÉÉÉÉPÉS ÍÍÍÍÍÍNDULJ!!!!!!

-NÓTAFA!!!

-PARANCS!!!

-NÓTÁHOZ!!!

-ÉRTETTEM!!!

-AZ A SZÉP, AZ A SZÉP, MIÉNK LESZ A FELVIDÉK, MIÉNK LESZ A FELVIDÉK!!! AZ A SZÉP, AZ A SZÉP, MIÉNK LESZ A FELVIDÉK, MIÉNK LESZ AZ EGÉSZ FELVIDÉK!!!

-KASSA, POZSONY, GALÁNTA ÉS EPERJES, HORTY MIKLÓS ELCSESZTE, DE MIÉNK LESZ!!!!

-MERT, AZ A SZÉP, AZ A SZÉP, MIÉNK LESZ A FELVIDÉK, MIÉNK LESZ A FELVIDÉK!!! AZ A SZÉP, AZ A SZÉP, MIÉNK LESZ A FELVIDÉK, MIÉNK LESZ AZ EGÉSZ FELVIDÉK!!!

-KASSA, POZSONY, GALÁNTA ÉS KOMÁROM, ÁTMEGYÜNK MAJD MI A SZLOVÁK HATÁRON!!!!

-MERT, AZ A SZÉP, AZ A SZÉP, MIÉNK LESZ A FELVIDÉK, MIÉNK LESZ A FELVIDÉK!!! AZ A SZÉP, AZ A SZÉP, MIÉNK LESZ A FELVIDÉK, MIÉNK LESZ AZ EGÉSZ FELVIDÉK!!! :Đ

#2630 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 04. 09:45

Idézet

Idézet

Csődközeli országot hallunk 2 éve, már a csapból is ez folyik. A képlet sztem egyszerűbb: 8 év elbaszott kormányzás után, a lehető legroszabb színben próbálják feltüntetni a gazdaságot, hogy ténylegesen és végleg elérje a mélypontot. vettem. :Đ

Lehett volna ezt úgyis kommunikálni, hogy gyerekek ez van. szarban az ország. itt van feketén fehéren. meg lehet nézni. De semmi baj. Itt van mellette a tervünk, ezzel kifogjuk rángatni az országot a szarból. Ott az a másik aktakupac. meg lehet nézni feketén, fehéren.

Nem pedig így, hogy bakker csődben az ország, ajaj mi lesz itt. majd hétvégén megnézhetitek a papirokat, addig higgyétek el nekünk. Aztán meg megint várunk, hogy megkapjuk a megoldókulcsot. A piacot pedig igenis befolyásolja az is, hogy mifolyik belföldön. Ha egy kormány azt kezdi mondani, hogy bizony itt baj lesz, akkor még jó hogy kivárnak és nem fektetnek be amig ki nem derül, hogy akkor most tényleg van e csontváz a szekrényben.

Egyébként már a választások előtt lehetett sejteni, hogy a fidesz azt fogja hangoztatni hogy az előző kormány baromi nagy szarkupaoc hagyott hátra (ami lehet tényleg így van) így majd mondhatják azt, hogy polgártársak, húzzuk be azt a bizonyos derékszíjat (mindenesetre abban bizom, hogy nem fognak pénztszórni boldog, bologtalannak)

#2631 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 04. 09:50

Ma ez volt a metropolban:

Pesti Napló, 1920. június 4.: „Ma tehát elszakították tőlünk a ragyogó magyar városokat: a kincses Kolozsvárt, a Rákócziak Kassáját, a koronázó Pozsonyt, iparkodó Temesvárt, vértanúk városát, Aradot és a többit mind... Ma hazátlanná tettek véreink közül sok millió hű és becsületes embert...”
„A templomokban ma délelőtt megkondultak a harangok, a gyártelepek megszólaltatták szirénáikat, és a borzongós őszies levegőben tovahömpölygő szomorú hanghullámok a nemzeti összeomlás fájdalmas gyászát jelentették: ma délután 4 óra 30 perckor írták alá Trianonban a magyar meghatalmazottak a békeokmányt...”

Szép.

Ui: van még másik ország ami annyit szívott a világháborúval, mint mi? Még a németek is jobban állnak, pedig azt ketté szakították. A japánok kaptak két atomot, most meg világvezetők. Kár, hogy csak mit nem tudtunk igazán talpra állni.

#2632 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 04. 09:57

Idézet

Idézet

Lehett volna ezt úgyis kommunikálni, hogy gyerekek ez van. szarban az ország. itt van feketén fehéren. meg lehet nézni. De semmi baj. Itt van mellette a tervünk, ezzel kifogjuk rángatni az országot a szarból. Ott az a másik aktakupac. meg lehet nézni feketén, fehéren.
hát, pont ezt kommunikálják. (kérdéses, hogy a neten melyik oldalt olvassa az ember, illetve az esti híradót melyik csatornán nézi, mert nagyon nagyok a ferdítések) Mélyen tisztelt Orbán Vityánk, pont ezt kommukálja, hogy rövidebb idő alatt fogunk ebből kilábalni, mint azt hinnénk. Én meg szerencsétlen, eccerű pór, döntsem el, hogy ki mond igazat. Ezért várnak ki a belső piacon, mert ők sem tudják és ezért hat minden külső gazdaságpolitikai hatás (az ország adósságállományának 57 %-a devizaalapú+ hetven akárhány %-a a lakáshiteleknek frank alapú...) negatívan az országban. Valaki írta nemrég, hogy tele van a töke, mert a görögök miatt szív, a románok miatt szív, Mari néni miatt szív, ha elfingja magát Azerbajdzsánban esik a forint...vicc.

#2633 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 04. 10:03

Idézet

Ma ez volt a metropolban:

Pesti Napló, 1920. június 4.: „Ma tehát elszakították tőlünk a ragyogó magyar városokat: a kincses Kolozsvárt, a Rákócziak Kassáját, a koronázó Pozsonyt, iparkodó Temesvárt, vértanúk városát, Aradot és a többit mind... Ma hazátlanná tettek véreink közül sok millió hű és becsületes embert...”
„A templomokban ma délelőtt megkondultak a harangok, a gyártelepek megszólaltatták szirénáikat, és a borzongós őszies levegőben tovahömpölygő szomorú hanghullámok a nemzeti összeomlás fájdalmas gyászát jelentették: ma délután 4 óra 30 perckor írták alá Trianonban a magyar meghatalmazottak a békeokmányt...”

Lapozz kicset lejjebb, mit válaszoltam Jamesnak! :Đ

Asszem 2 hete volt, hogy hétvégén lent aludtunk Balatonfűzfőn. (párom szüleinél) Reggel 6 óra magasságában bekapcsolták a légvédelmi szirénákat (azt hittem a telefonom ébreszt, mert így ébreszt :-D ) és a hangosbemondóban azt mondták, hogy: FIGYELEM! EZ NEM GYAKORLAT! HAGYJÁK EL OTTHONAIKAT ÉS MENJENEK AZ ÓVÓHELYEKRE!!!

mondom wtf? azt hittem halucinálok...aztán mikor a többiek is felkeltek és kérdezték, hogy mi ez, illetve a szomszédok is kinéztek a házaikból...nem értem. neten sem, újságban sem, sehol sem találtam erre vonatkozó infót. furcsa volt. legalább már tudom, hol vannak az óvóhelyek. keményen a föld alatt. :)

#2634 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 04. 10:04

Idézet

Idézet

Idézet

hát, pont ezt kommunikálják. (kérdéses, hogy a neten melyik oldalt olvassa az ember, illetve az esti híradót melyik csatornán nézi, mert nagyon nagyok a ferdítések) Mélyen tisztelt Orbán Vityánk, pont ezt kommukálja, hogy rövidebb idő alatt fogunk ebből kilábalni, mint azt hinnénk. Én meg szerencsétlen, eccerű pór, döntsem el, hogy ki mond igazat. Ezért várnak ki a belső piacon, mert ők sem tudják és ezért hat minden külső gazdaságpolitikai hatás (az ország adósságállományának 57 %-a devizaalapú+ hetven akárhány %-a a lakáshiteleknek frank alapú...) negatívan az országban. Valaki írta nemrég, hogy tele van a töke, mert a görögök miatt szív, a románok miatt szív, Mari néni miatt szív, ha elfingja magát Azerbajdzsánban esik a forint...vicc.
Én írtam Kép

Na, hogy rövidre zárjam. Nekem csak annyi bajom van, hogy a szarban az ország és az itt a megoldás között el fog telni minimum egy hét. Szóval jobban örültem volna, hogy ha egyszerre mondják a kettőt. Mindenesetre a forint úgyse mostanában fog kilábalni a bajból, bárhogy erőlködik az ország. Egy pár év kelleni fog (a devizahitelem öt év múlva fog lejárni. Nagy csodára addig nem számítok.)

#2635 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 04. 10:06

Idézet

Idézet

Lapozz kicset lejjebb, mit válaszoltam Jamesnak! :Đ

Asszem 2 hete volt, hogy hétvégén lent aludtunk Balatonfűzfőn. (párom szüleinél) Reggel 6 óra magasságában bekapcsolták a légvédelmi szirénákat (azt hittem a telefonom ébreszt, mert így ébreszt :-D ) és a hangosbemondóban azt mondták, hogy: FIGYELEM! EZ NEM GYAKORLAT! HAGYJÁK EL OTTHONAIKAT ÉS MENJENEK AZ ÓVÓHELYEKRE!!!

mondom wtf? azt hittem halucinálok...aztán mikor a többiek is felkeltek és kérdezték, hogy mi ez, illetve a szomszédok is kinéztek a házaikból...nem értem. neten sem, újságban sem, sehol sem találtam erre vonatkozó infót. furcsa volt. legalább már tudom, hol vannak az óvóhelyek. keményen a föld alatt. :)

Bakker ez de kemény lehetett! Gondolom jó sokminden eszedbe jutott, hogy mi a fene lehet a baj.

#2636 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 04. 10:06

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Én írtam Kép

Na, hogy rövidre zárjam. Nekem csak annyi bajom van, hogy a szarban az ország és az itt a megoldás között el fog telni minimum egy hét. Szóval jobban örültem volna, hogy ha egyszerre mondják a kettőt. Mindenesetre a forint úgyse mostanában fog kilábalni a bajból, bárhogy erőlködik az ország. Egy pár év kelleni fog (a devizahitelem öt év múlva fog lejárni. Nagy csodára addig nem számítok.)

akkor ezt túltárgyaltuk. :Đ

a következő napirendi pont? :-D

#2637 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 07. 16:38

http://www.origo.hu/...arorszagon.html

#2638 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 07. 18:29

Idézet

Nagybratyim tegnap szólt, hogy kéne neki 700 EUR, mert megy olaszba, úgyhogy a jelenlegi árfolyamnak én különösen örülök. 261-ért vettem. :Đ

Néééézd e. Itt van legott a válság győztese, teeee mások kárán gazdagodó teeee :-D
Kép
Kép
Kép

#2639 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 07. 20:45

Idézet

Idézet

Néééézd e. Itt van legott a válság győztese, teeee mások kárán gazdagodó teeee :-D
EEEEEszt ke csináááániii eeee????Kép

#2640 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 08:39

Pars Krisztián mégsem olimpiai ezüstérmes

A jó büdös kurva anyjukat, azt! Szegény.

True:

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.