Idézet
Meg a Csehországost is illet volna tudni.
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2010. 06. 03. 14:05
Idézet
Elküldve: 2010. 06. 03. 14:34
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 06. 03. 17:26
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 06. 04. 06:56
Elküldve: 2010. 06. 04. 07:07
Elküldve: 2010. 06. 04. 07:50
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 06. 04. 08:55
Elküldve: 2010. 06. 04. 09:24
Idézet
Csődközeli országot hallunk 2 éve, már a csapból is ez folyik. A képlet sztem egyszerűbb: 8 év elbaszott kormányzás után, a lehető legroszabb színben próbálják feltüntetni a gazdaságot, hogy ténylegesen és végleg elérje a mélypontot. Ha most nem csinálják meg, lehet, hogy még mindig 1-2 év fog kelleni ahhoz, hogy a piac pozítivumot is mutasson és elinduljon az emelkedőn.(minimálisat már mutatott!) A mélypontot elérve, hozhatnak olyan döntéseket, amik erősebbé és védettebbé tehetik pengeélen táncoló gazdaságunkat. Egyszerűbb lerombolni hagyni saját magát, mit belenyúlni és tudatosan tönkretenni. Ki tudja, hogy a bajnai kormány mitt tett még ennek érdekében a pár hónap alatt, mert ők meg váltig állították, hogy nincsenek csontvázak. A piac a hazudozásokra igen érzékeny és a mínuszban lévő gazdaságunk most engedi a kemény lépéseket, amit meg kell játszani és nem szabad még évekig elhúzni. Gyurcsány dumája, miszerint "fájni fog" most visszaütött és neki fáj kibaszottul. Aki másnak vermet ás...tipikus esete. Tegnap néztem az ATV-n (nem szoktam nézni, csak megláttam egy baszott nagy majmot, mondom megnézem mit makog...) és komolyan...mint egy 3 éves kisgyerek akinek elvették a csörgőjét. Természetesen a pszichopata stílusában. Franciaországban, Hollandiában, Németországban az ilyet felakasztják még reggeli előtt. Na midegy. Magyarok lévén és mert sajátos a felfogásunk, ők is csak a szart fogják átlapátolni a másik vödörbe és bármit is fognak tenni az úgysem lesz jó. Mert mindenkinek nem lehet jó és ezért ők is csak a pénzt lopják. Az új kormány felállása nem azt jelenti, hogy PUFFF minden, azonnal megváltozik. Ez egy nagyon hosszú folyamat, kb. 1 év min. kell, mire az érdemi munkát eltudják kezdeni és a piacok is reagálni fognak rá. A valutapiacot pedig nem a Fidesz pozitív kommunikációja befolyásolja, hanem a világgazdaság. (8 év után először kommunikál az ország pozitívan!) Nyersanyag árak, kereslet-kínálat, nemzetközi incidensek, viszonyok (románok széthullása a szomszédban, görögök ész nélküli költekezése az olimpiára, izrael-török örök barátság, észak-dél korea soha véget nem érő komfliktusa, japán lemondott elnöke, amerikai hadgyakorlat a japán-tengeren, az unio egységének hanyatlása vagy éppen egy arab sejk tegnap este elbukott pokeren két olajfúrótornyot...stb.) Ezért is tartanám fontosnak és szükségesnek, hogy a 4 éves kormányzási ciklust toljuk meg úgy 6 évre+ ha mindenki a demokráciát fújja akkor mégegyszer beszédhibás medgyessy vagy egy gurcsány időszak - kisebbségi kormányzás ne következhessen be és azonnal váltani lehessen, mert egy-egy ilyen gyenge személyiségű politikus nagyon sokat árt az országnak. Egyáltalán nem értem, hogy egy ilyen ember hogyan juthatott el idáig? Nem szűrik őket a rostán? Ők nem morzsolódnak le? Egy ember akarata miatt szív most 10 millió ember, ami a demokrácia fogalmától oly távol esik. Na mindegy.
Nagybratyim tegnap szólt, hogy kéne neki 700 EUR, mert megy olaszba, úgyhogy a jelenlegi árfolyamnak én különösen örülök. 261-ért vettem.
Elküldve: 2010. 06. 04. 09:44
Idézet
-FEGYVERBE KATONA!!! IRÁNY A HATÁR!!! LÉÉÉÉPÉS ÍÍÍÍÍÍNDULJ!!!!!!
-NÓTAFA!!!
-PARANCS!!!
-NÓTÁHOZ!!!
-ÉRTETTEM!!!
-AZ A SZÉP, AZ A SZÉP, MIÉNK LESZ A FELVIDÉK, MIÉNK LESZ A FELVIDÉK!!! AZ A SZÉP, AZ A SZÉP, MIÉNK LESZ A FELVIDÉK, MIÉNK LESZ AZ EGÉSZ FELVIDÉK!!!
-KASSA, POZSONY, GALÁNTA ÉS EPERJES, HORTY MIKLÓS ELCSESZTE, DE MIÉNK LESZ!!!!
-MERT, AZ A SZÉP, AZ A SZÉP, MIÉNK LESZ A FELVIDÉK, MIÉNK LESZ A FELVIDÉK!!! AZ A SZÉP, AZ A SZÉP, MIÉNK LESZ A FELVIDÉK, MIÉNK LESZ AZ EGÉSZ FELVIDÉK!!!
-KASSA, POZSONY, GALÁNTA ÉS KOMÁROM, ÁTMEGYÜNK MAJD MI A SZLOVÁK HATÁRON!!!!
-MERT, AZ A SZÉP, AZ A SZÉP, MIÉNK LESZ A FELVIDÉK, MIÉNK LESZ A FELVIDÉK!!! AZ A SZÉP, AZ A SZÉP, MIÉNK LESZ A FELVIDÉK, MIÉNK LESZ AZ EGÉSZ FELVIDÉK!!!
Elküldve: 2010. 06. 04. 09:45
Idézet
Idézet
Csődközeli országot hallunk 2 éve, már a csapból is ez folyik. A képlet sztem egyszerűbb: 8 év elbaszott kormányzás után, a lehető legroszabb színben próbálják feltüntetni a gazdaságot, hogy ténylegesen és végleg elérje a mélypontot. vettem.
Elküldve: 2010. 06. 04. 09:50
Elküldve: 2010. 06. 04. 09:57
Idézet
Idézet
Lehett volna ezt úgyis kommunikálni, hogy gyerekek ez van. szarban az ország. itt van feketén fehéren. meg lehet nézni. De semmi baj. Itt van mellette a tervünk, ezzel kifogjuk rángatni az országot a szarból. Ott az a másik aktakupac. meg lehet nézni feketén, fehéren.
Elküldve: 2010. 06. 04. 10:03
Idézet
Lapozz kicset lejjebb, mit válaszoltam Jamesnak!
Asszem 2 hete volt, hogy hétvégén lent aludtunk Balatonfűzfőn. (párom szüleinél) Reggel 6 óra magasságában bekapcsolták a légvédelmi szirénákat (azt hittem a telefonom ébreszt, mert így ébreszt ) és a hangosbemondóban azt mondták, hogy: FIGYELEM! EZ NEM GYAKORLAT! HAGYJÁK EL OTTHONAIKAT ÉS MENJENEK AZ ÓVÓHELYEKRE!!!
mondom wtf? azt hittem halucinálok...aztán mikor a többiek is felkeltek és kérdezték, hogy mi ez, illetve a szomszédok is kinéztek a házaikból...nem értem. neten sem, újságban sem, sehol sem találtam erre vonatkozó infót. furcsa volt. legalább már tudom, hol vannak az óvóhelyek. keményen a föld alatt.
Elküldve: 2010. 06. 04. 10:04
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 06. 04. 10:06
Idézet
Idézet
Lapozz kicset lejjebb, mit válaszoltam Jamesnak!
Asszem 2 hete volt, hogy hétvégén lent aludtunk Balatonfűzfőn. (párom szüleinél) Reggel 6 óra magasságában bekapcsolták a légvédelmi szirénákat (azt hittem a telefonom ébreszt, mert így ébreszt ) és a hangosbemondóban azt mondták, hogy: FIGYELEM! EZ NEM GYAKORLAT! HAGYJÁK EL OTTHONAIKAT ÉS MENJENEK AZ ÓVÓHELYEKRE!!!
mondom wtf? azt hittem halucinálok...aztán mikor a többiek is felkeltek és kérdezték, hogy mi ez, illetve a szomszédok is kinéztek a házaikból...nem értem. neten sem, újságban sem, sehol sem találtam erre vonatkozó infót. furcsa volt. legalább már tudom, hol vannak az óvóhelyek. keményen a föld alatt.
Elküldve: 2010. 06. 04. 10:06
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
akkor ezt túltárgyaltuk.
a következő napirendi pont?
Elküldve: 2010. 06. 07. 18:29
Idézet
Nagybratyim tegnap szólt, hogy kéne neki 700 EUR, mert megy olaszba, úgyhogy a jelenlegi árfolyamnak én különösen örülök. 261-ért vettem.
Elküldve: 2010. 06. 07. 20:45
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 06. 11. 08:39