HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#641 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 11. 21:21

Idézet

Valami őrült német gyerek ámokfutott. Épp most láttam a híradóban. Kíváncsi vagyok, mikor kezdik el a játékokkal összekapcsolni az esetet.
A hülye németek a WC-papírt is cenzurázzák játék nem jelenhet ott meg "kemény" tartalommal.
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#642 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 21:27

Idézet

Idézet

Valami őrült német gyerek ámokfutott. Épp most láttam a híradóban. Kíváncsi vagyok, mikor kezdik el a játékokkal összekapcsolni az esetet.
A hülye németek a WC-papírt is cenzurázzák játék nem jelenhet ott meg "kemény" tartalommal.
Pff a Crysis is németben készült ezért kellett ilyen ózsdi ragdoll fizikát alkalmazniuk a készítőknek a játékban.Mert a németek nem nézik jó szemmel hogy a polygonokból álló (nem reális) jövőbeli koreai katona hulláját dobáljuk.Nevetséges.

#643 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 12. 19:01

Kezdik a németek a játékokkal összehozni az ámokfutó gyerek esetét.Kép Külön kiemelték, hogy a számítógépén csak olyan játék van, amiben fegyvert kell használni. Énis sokat jáccok ilyen játékokkal, mégsem jön rám a tömeggyilkolhatnék.....

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#644 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 12. 19:06

Idézet

Kezdik a németek a játékokkal összehozni az ámokfutó gyerek esetét.Kép Külön kiemelték, hogy a számítógépén csak olyan játék van, amiben fegyvert kell használni. Énis sokat jáccok ilyen játékokkal, mégsem jön rám a tömeggyilkolhatnék.....
Sosem felejtem el amit egyszer ezzel kapcsolatban olvastam. Egy hasonló ügyben egy védőügyvéd mondta:
Tény, hogy a hasonló bűntettek elkövetői a cselekedetüket megelöző napon kenyeret fogyasztottak. Nem kéne a kenyeret hibáztatni?

#645 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 12. 19:16

Idézet

Lehet hogy a német gyerek is ezt mondta. Kép

Mészárláshoz kapcsolódva: Számomra felfoghatatlan. Bárhol megtörténhet bárkivel. Mész az utcán és egyszer csak lelő egy hülye gyerek azért mert ő most depressziós. Kép Mi a f@szért kell neki más emberek életét tönkre tenni?!? Bár csak élve fogták volna el és berakták volna egy szobába ahol nem tud magának ártani. 40 évre. Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#646 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 12. 19:31

Idézet

Lehet hogy a német gyerek is ezt mondta. Kép

Mészárláshoz kapcsolódva: Számomra felfoghatatlan. Bárhol megtörténhet bárkivel. Mész az utcán és egyszer csak lelő egy hülye gyerek azért mert ő most depressziós. Kép Mi a f@szért kell neki más emberek életét tönkre tenni?!? Bár csak élve fogták volna el és berakták volna egy szobába ahol nem tud magának ártani. 40 évre. Kép
Valószínűleg nem lenne megoldás. Aki erre pontra eljut, hogy ilyeneket kövessen el beteg az elméje. A mély depresszión kívűl meggyőzödése, hogy helyesen cselekszik. Amennyibe életben marad bármilyen bűntetést kap vélhetően az igaza bebizonyosodásának tudná be, csupán az el nem fogadás és a meg nem értésre apellálna.
Nem érzi át a fájdalmat amit okozott, hisz itt 17 embert ölt meg és azok családjának, barátaiknak mérhetetlen csapás ez. Az ilyennek nem kell élnie. Nincs megfelelő bűntetés. (És nem szeretnék itt most a bűntetőtörvényről mégegy vitát indítani)

#647 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 12. 22:24

Kép

Fasza,a német srác hülyesége máris elérte a hatását.Anti-videójátékok mozgalom indult el Európa szerte.Megszórítást terveznek a játékok terén,filmek terén.(Mellékesen mi van a smiley közepén?:Đ)

#648 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 12. 22:38

Idézet

Kép

Fasza,a német srác hülyesége máris elérte a hatását.Anti-videójátékok mozgalom indult el Európa szerte.Megszórítást terveznek a játékok terén,filmek terén.(Mellékesen mi van a smiley közepén?:Đ)
Legalább a régi Magyar királyságot mutatjaKép...
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#649 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 13. 07:41

Idézet

Kép

Biztos be szkennelte a töri atlaszból!Kép

#650 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 13. 11:06

Idézet

Kép

nem hinnem,hogy aggodni kellene.Ez nem az elso es nem az utolso eset

#651 Felhasználó inaktív   benőmenő 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 12:17

reggel nézem a híreket:
Tojás dobálásért két év börtön. Kép
következő hír:
Elítélték azt a buszsofört aki hibájából felborult a busz. 3 ember meghalt többen megsebesültek.
büntetés 5 évKép

#652 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 12:27

Idézet

reggel nézem a híreket:
következő hír:
Elítélték azt a buszsofört aki hibájából felborult a busz. 3 ember meghalt többen megsebesültek.
büntetés 5 évKép
Mondják itt, hogy 2év tojásdobásért, de szerintem soha senkit se fognak emiatt dutyiba dugni. Max felfüggesztett. A 2év az max adható. Bár amilyen idióta bíróság van nálunk...
Szerencsétlen fickó aki megdobta Busht viszont kapott tényleges 3 évet Irakban.

Ellenben az durva botrányos, hogy milyen keveset kap az aki embert öl.

#653 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 12:33

Idézet

Idézet

Valószínűleg nem lenne megoldás. Aki erre pontra eljut, hogy ilyeneket kövessen el beteg az elméje. A mély depresszión kívűl meggyőzödése, hogy helyesen cselekszik. Amennyibe életben marad bármilyen bűntetést kap vélhetően az igaza bebizonyosodásának tudná be, csupán az el nem fogadás és a meg nem értésre apellálna.
Nem érzi át a fájdalmat amit okozott, hisz itt 17 embert ölt meg és azok családjának, barátaiknak mérhetetlen csapás ez. Az ilyennek nem kell élnie. Nincs megfelelő bűntetés. (És nem szeretnék itt most a bűntetőtörvényről mégegy vitát indítani)
Nem vagyok az a vallásos ember, de valamelyik nap néztem a Leplezetlen bibliát és volt benne egy érdekes rész. Ábel és Káin történetéről volt szó. Azzal, hogy Káin megölte Ábelt nem csak egy embert ölt meg hanem a meg sem született gyermekeit és azok gyermekeit, stb, stb...Milyen igaz.

Egyébként az ilyen őrült gyilkosok megérdemelnék, hogy ne haljanak meg hanem örökre elzárva legyenek és mindennap kínozza meg őket valaki. Komolyan mondom, hogy sajánltam, hogy a srác megölte magát. Ilyen könnyen megúszta. Ha legalább gyomorszájon lőtték volna és úgy puszul el.

#654 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 13. 13:02

Idézet

Nem vagyok az a vallásos ember, de valamelyik nap néztem a Leplezetlen bibliát és volt benne egy érdekes rész. Ábel és Káin történetéről volt szó. Azzal, hogy Káin megölte Ábelt nem csak egy embert ölt meg hanem a meg sem született gyermekeit és azok gyermekeit, stb, stb...Milyen igaz.

Egyébként az ilyen őrült gyilkosok megérdemelnék, hogy ne haljanak meg hanem örökre elzárva legyenek és mindennap kínozza meg őket valaki. Komolyan mondom, hogy sajánltam, hogy a srác megölte magát. Ilyen könnyen megúszta. Ha legalább gyomorszájon lőtték volna és úgy puszul el.
Hát én ilyen büntetést még a legszemetebb alakoknak se kívánnék, a srácnál meg valószínűleg nem volt meg mind a 4 kerék, és ha egy beteg agy irányítja a testet akkor vajon hibáztatható e a lélek? (ha van egyáltalán, ha nincs akkor képzeld a helyére az "Én"-t) Én nem ítélek el senkit, viszont tény hogy nagyon sok veszélyes ember jár köztünk...és ez még csak Európa...úgyhogy megoldást nem látok, de ha az én gyerekemet ölnék meg biztos nem ilyen nyugodtan gondolkodnék Kép

#655 Felhasználó inaktív   aaaaa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 13:07

VISZATÉRTEM GYURKA VAGYOK

#656 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 13:11

Idézet

És jobb nevet nem tudtál volna kitalálni?Kép

#657 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 13. 13:11

Idézet

Üdv újra itt! CSATTTTTTT!!!KépKépKépKép

#658 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 13:12

Idézet

Nagyon örülünk ennek a szent pillanatnak...de ha lehet ne írd be mindenhova.Nem vagyunk akkora IQ-Fighterek,mint te,h elsőre ne értsük meg...köszönöm.^^
PeaceKép
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#659 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 13. 13:13

Idézet

Idézet

reggel nézem a híreket:
következő hír:
büntetés 5 évKép
Mondják itt, hogy 2év tojásdobásért, de szerintem soha senkit se fognak emiatt dutyiba dugni. Max felfüggesztett. A 2év az max adható. Bár amilyen idióta bíróság van nálunk...
Szerencsétlen fickó aki megdobta Busht viszont kapott tényleges 3 évet Irakban.

Ellenben az durva botrányos, hogy milyen keveset kap az aki embert öl.
a buszsofőrt, ha nem piált, nem drogozott, csak egyszerűen egyszer hibázott én felmenteném, épp elég teher hogy 3 ember halt meg az ő hibájából és valószínüleg volán mögé se ül többé.
(A sebészt is könnyen elítélik mikor hibázik (és rámehet az élete), és nem veszik bele hogy már hány embert megmentett)

#660 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 13. 13:13

S ezen ne csodálkozzunk, hisz péntek 13.-a van.KépMár csak az kellene, hogy április 1 legyen.Kép

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.