HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#741 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 21. 20:14

Idézet

Idézet

ismerek en is parat,de azok pont kokainfuggo roncsok:)persze igazad van,minden marad a regiben,azert sajnalom,hogy igy elcsesztek az orszagot.Az a legszomorubb,hogy a benne elok meg ezt hagytak,es csak nyeltek a ganajt.De en mar nem kuldok tobb politikai uzit igerem,lehet ezeket is kar volt
Gael, ha jól emléxemm akkor te Németországban élsz igaz? A nyugat hogy viseli a válságot?
Kényelmesen. Lapattintják a problémát és azon agyalnak, hogyan tudják a válság, igazán válságos problémáit keletre tolni...S ez így van. Kép

#742 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 21. 20:35

Idézet

Idézet

ismerek en is parat,de azok pont kokainfuggo roncsok:)persze igazad van,minden marad a regiben,azert sajnalom,hogy igy elcsesztek az orszagot.Az a legszomorubb,hogy a benne elok meg ezt hagytak,es csak nyeltek a ganajt.De en mar nem kuldok tobb politikai uzit igerem,lehet ezeket is kar volt
Gael, ha jól emléxemm akkor te Németországban élsz igaz? A nyugat hogy viseli a válságot?
Irorszagban elek.Es itt is ez a kozponti tema.Persze kicsit maskent kell elkepzelni.Itt is sokan elvesztettek az allasukat,vezettek be extra adot,megvagdostak a kiadasokat,persze itt is a dolgozo lakossag fizet majd ki mindent,de ez ugye evidens.Az orszag egeszen erezni lehet a nyomottsagot.A milliomosok itt is erinthetetlenek,csinalnak amit akarnak a szinfalak mogott(az egyik orszagos bank elnoke nyilatkozta,hogy 30%-ot lefaragtak a bonuszabol,ezert hosszu evek ota eloszor fog havi ket millanal kevesebbet keresni,euroban),a politikusokra mar kevesbe jellemzo ez a fajta szabadsag,oket folyamatosan vizsgaljak,es ha gaz van,menniuk kell(lasd Bertie Aherne volt miniszterelnok,aki egy ujsag korrupcios botranyaba keveredett,es rovid tavon le is mondattak.Az otthoninal jelentosen komolyabb a torveny kepviselete.
Viszont akinek megmaradt a munkaja,az siman jol van.Az arak olcsobbak mint tavaly,karacsony ota gyakorlatilag folyamatosan tart a learazas.A gazon es a villanyon emeltek(az egyiken 3 a masikon meg 4.2%-t),a vizert tovabbra sem kell fizetni.Kevesebb a turista is.A hotelek es a vendeglatas is megsinylette a valsagot,de ez nekunk megint jo,mert mar felaron vannak szobak orszagszerte.A lakasarak zuhantak vagy negyven szazalekot iden.Lehet en is belevagok egy hazba itt a nyaron.
Annyit meg hozzatennek,hogy itt a megszoritasok a kormany szerint ket evig lesznek ervenyben,addigra megprobaljak visszaalitani a rendet.

#743 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 21. 20:41

Idézet

Irorszagban elek.Es itt is ez a kozponti tema.Persze kicsit maskent kell elkepzelni.Itt is sokan elvesztettek az allasukat,vezettek be extra adot,megvagdostak a kiadasokat,persze itt is a dolgozo lakossag fizet majd ki mindent,de ez ugye evidens.Az orszag egeszen erezni lehet a nyomottsagot.A milliomosok itt is erinthetetlenek,csinalnak amit akarnak a szinfalak mogott(az egyik orszagos bank elnoke nyilatkozta,hogy 30%-ot lefaragtak a bonuszabol,ezert hosszu evek ota eloszor fog havi ket millanal kevesebbet keresni,euroban),a politikusokra mar kevesbe jellemzo ez a fajta szabadsag,oket folyamatosan vizsgaljak,es ha gaz van,menniuk kell(lasd Bertie Aherne volt miniszterelnok,aki egy ujsag korrupcios botranyaba keveredett,es rovid tavon le is mondattak.Az otthoninal jelentosen komolyabb a torveny kepviselete.
Viszont akinek megmaradt a munkaja,az siman jol van.Az arak olcsobbak mint tavaly,karacsony ota gyakorlatilag folyamatosan tart a learazas.A gazon es a villanyon emeltek(az egyiken 3 a masikon meg 4.2%-t),a vizert tovabbra sem kell fizetni.Kevesebb a turista is.A hotelek es a vendeglatas is megsinylette a valsagot,de ez nekunk megint jo,mert mar felaron vannak szobak orszagszerte.A lakasarak zuhantak vagy negyven szazalekot iden.Lehet en is belevagok egy hazba itt a nyaron.
Annyit meg hozzatennek,hogy itt a megszoritasok a kormany szerint ket evig lesznek ervenyben,addigra megprobaljak visszaalitani a rendet.
Akkor ÍrországbanKép Amin nagyot néztem, az az, hogy nem kell fizetni a vízért? WTF?! És a politikusos rész hiányzik nálunk. Aki botrányba keveredik lemond. Ha nálunk is ez lenne a tendencia, rövid idő alatt nem lennének parlamenti képviselők.... Bezzeg itt a válság inkább feljebb tolta az árakat... El is lesz napolva a gépfejlesztésKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#744 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 21. 20:48

Idézet

Idézet

Fityiszesként belátom, hogy ami idáig történt a válság óta, az a nagy büdös semmi volt.
Ha az emberek igen nagy többsége alapból elutasítja a kormány által bevezetett intézkedéseket, akkor nem is nagyon lehet mit tenni.

#745 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 21. 20:57

Idézet

Idézet

Ez beteges. Nem egyszemélyi diktatúrában éltünk/élünk. Milyen ügyészség ugorjon rá? A nagyfejes jogászok közül nem egy olyan alkesz, hogy alig ál a lábán!!! És ezt nem légből monddom! Vicc az egész...

Ezért nem tudta kiépíteni a totalitárius diktatúrát .... egy paraszt tart sakkban egy egész országot.Könyörgöm, ez siralmas.
Ha ti narancsosok Ferencben láttátok a sátánt, s azt mondjátok bárhogy csak nélküle! akkor csak azt fogadjáték el, hogy aki nem narancsos, az meg azt mondja, mindegy, csak Viktor nélkül. Szóval szerintem ennek kéne az alapállásnak lenni. És akkor mi jobbágyok elkezdjük majd a fejünket vakarni...akkor meg ki a tököm?
De ezt nem mi döntjük el.... persze szavazhatunk....de hogy ki állhat az élre, azt beza a nagyok döntik el. Az a pár (alig félszáz) ember, akinek a tényleges hatalom (pénz) a kezében van...s ők már döntöttek. Ők nem akarják egyiket sem. Újakat akarnak. S eddig még igazuk is van. De az újat ők nem elsősorban az ország érdekeit szem előtt tartva akarják...hanem a sajátjukat. Norb te tudod milyen helyeken van szerencsém járni munkám során. Hidd el hall ezt-azt az ember egy egy ebéd mellett. Szerintem már meséltem is pár szösszenetet.
Éppen ezért nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz most. Őszintén várom a fejleményeket....
Kép
Kép
Kép

#746 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 21:01

Idézet

Ezért nem tudta kiépíteni a totalitárius diktatúrát -de ezt már egy párszor leírtam- mert az alkotmánybíróságot nem tudta az irányítása alá vonni. A Fityisz utolsó mencsvára volt a bíróság, ezért ragaszkodtak is hozzá, foggal-körömmel, amit meg is tudtak tartani. Tudom, hogy utáljátok eme szavakat, mint totalitárius, de ha egyszer ez az, akkor nem lehet másként hínni. Fityiszesként belátom, hogy ami idáig történt a válság óta, az a nagy büdös semmi volt. A válság hatását csak most fogjuk megérezni, amikor -talán- a legnehezebb helyzetben mond le a minyiszter, amikor a súlyos problémákat kellene megoldani. Ki a szom fogja elvállalni helyette? Előre megsúgom, hogy aki ezt beválallja, az egy nem normális mazoista barom. A Fityisz ezt nem akarta, habár pofázzák, hogy így a választás, meg úgy a választás, de nem hülyék ők sem, hogy a jelenlegi helyzetben átvegyék az irányítást, mert abba mindkét párt bele bukhat. (Hirtelen eltűnt az MDF is, nem érdekes? Szegény Antal meg forog a sírjában) Ez a pojáca meg mindenképpen el akarja kerülni a csúf vereséget, mert abba beledöglene, így választ maga helyett mást (de elnökként ő fog továbbra is irányítani), aki elviszi a balhét, s jó magyarok lévén -mint mindent- hamar elfelejtünk, s pár év múlva ismét lesz esélye a minyiszteri posztra. Gusztustalan. Habár ezt már tavaly megmondtam, hogy le fog mondani, de csak a választások előtt. Kiaszott nagy sakk játékos ez a majom. S, ahogyan a vicc is szól: egy paraszt tart sakkban egy egész országot.Könyörgöm, ez siralmas.
Azért a nemzeti csúcsra és az többi európai bankkal való tárgyalásokra nem mondanám, hogy nagy büdős semmi. Kétszer kapta meg Gyurcsány a kért összeget, egy nagyon elszál összeg volt amire nemet mondtak.
A Fityisz nem akarja elvállalni? Nem tetszik nekik, hogy Gyurcsány az MSZP-ből kér miniszerelnök jelöltet, kapáloznak az előre hozott választásokért. És ugye nem először.
Bár az előrehozott választás nem hiszem, hogy sikerülni fog. Baromság lenne a közelgő európai parlamenti választások miatt. Mondjuk az marha gas volt, mikor olvastam a felmérés eredményeit. A megkérdezettek 5%-a volt tisztában vele, hogy a nyáron miféle-fajta választás jön. 40 egynéhány % összekeverte a jövő évi magyar parlamenti választással. És több mint 50%-nak fogalma sem volt miről van szó.
Az ilyen kultúrált emberektől mit várjunk?

#747 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 21. 21:04

Idézet

Mondjuk az marha gas volt, mikor olvastam a felmérés eredményeit. A megkérdezettek 5%-a volt tisztában vele, hogy a nyáron miféle-fajta választás jön. 40 egynéhány % összekeverte a jövő évi magyar parlamenti választással. És több mint 50%-nak fogalma sem volt miről van szó.

HÁt most nézd meg...és akkor majd mi fogunk szavazni... hát van ennek így értelme? Sok buta ember, majd jól X-el egyet... mindegy miről szavaz, csak szavazhasson!
Kép
Kép
Kép

#748 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 21. 21:07

Idézet

Idézet

Mondjuk az marha gas volt, mikor olvastam a felmérés eredményeit. A megkérdezettek 5%-a volt tisztában vele, hogy a nyáron miféle-fajta választás jön. 40 egynéhány % összekeverte a jövő évi magyar parlamenti választással. És több mint 50%-nak fogalma sem volt miről van szó.

HÁt most nézd meg...és akkor majd mi fogunk szavazni... hát van ennek így értelme? Sok buta ember, majd jól X-el egyet... mindegy miről szavaz, csak szavazhasson!
Kép Uccsó mondat felér egy aranyköpésselKépKép

#749 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 21:07

Idézet

Ha ti narancsosok Ferencben láttátok a sátánt, s azt mondjátok bárhogy csak nélküle! akkor csak azt fogadjáték el, hogy aki nem narancsos, az meg azt mondja, mindegy, csak Viktor nélkül. Szóval szerintem ennek kéne az alapállásnak lenni. És akkor mi jobbágyok elkezdjük majd a fejünket vakarni...akkor meg ki a tököm?
De ezt nem mi döntjük el.... persze szavazhatunk....de hogy ki állhat az élre, azt beza a nagyok döntik el. Az a pár (alig félszáz) ember, akinek a tényleges hatalom (pénz) a kezében van...s ők már döntöttek. Ők nem akarják egyiket sem. Újakat akarnak. S eddig még igazuk is van. De az újat ők nem elsősorban az ország érdekeit szem előtt tartva akarják...hanem a sajátjukat. Norb te tudod milyen helyeken van szerencsém járni munkám során. Hidd el hall ezt-azt az ember egy egy ebéd mellett. Szerintem már meséltem is pár szösszenetet.
Éppen ezért nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz most. Őszintén várom a fejleményeket....
Nem lennék olyan biztos ebben. Az előző hsz-mben írtam mennyire csalódott vagyok művelt népünk miatt. Múltkor hallotam, hogy a fidesz (azaz Viktor) valami majd 70%-os szimpátiával rendelkezik. A gond az, hogy a teletömött fejű balga magyarnál ez nem a megfelelő ráta mérték. Mert itt igazából az anti Gyurcsány szimpatizmusról van szó. És ha nem az MSZP akkor fidesz (azaz Viki). Ők meg verték a mellkasukat az 'eredményükkel'.

#750 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 21:08

LoL!Állitolah viszavonta lemondását de ebbe nem vok biztos!Kép

#751 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 21:10

Idézet

Idézet

Nem hiszem, hogy ennél a szavazásnál meg dőlne átlagunk. Most is 50-60%-os részvételi arányt várok maximum.

#752 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 21. 21:10

Ha én most szavathatnék nem tudom kire voksolnék. az mszp bizonyítottKép, a fidesz be meg nem bízom, ellenzékknt sem tette a dolgát, ha kormányra kerulne, akkor sem hiszem, h sokmindent csinálna.
mdf szdsz nincs esélyük

#753 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 21. 21:12

Idézet

Idézet

Idézet

Kényelmesen. Lapattintják a problémát és azon agyalnak, hogyan tudják a válság, igazán válságos problémáit keletre tolni...S ez így van. Kép
te most hulyeskedsz ugye?mit tolnanak keletre?Az egesz csodtomeg keleti blokk konyorog a nyugat penzeert elukon a magyarokkal.Azok a problemak nem keleten fognak megoldodni,ahol a napi kaja a problema.Kelet egy penznyelo godor a nyugati vilag szamara,es nevetseg targya.Kellett a sok melos a gazdasagi novekedeshez,ezert nyitottak keletre.Minden mas szempontbol szarnak ra.

#754 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 21:13

Idézet

Ha én most szavathatnék nem tudom kire voksolnék. az mszp bizonyítottKép, a fidesz be meg nem bízom, ellenzékknt sem tette a dolgát, ha kormányra kerulne, akkor sem hiszem, h sokmindent csinálna.
mdf szdsz nincs esélyük
Ellenzékként nem tette a dolgát? A BBC rádióban megmondták anno, hogy MO egyvalamiben világelső. Az ellenzékben. Ilyet még nem láttak, ennyire egyetlen más országban sem nehezítik meg a kormány dolgát.
Nem igazán ellenszenvel mondták, inkább olyan "wtf?" hangnemben.

#755 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 21. 21:19

Idézet

Idézet

mdf szdsz nincs esélyük
Ellenzékként nem tette a dolgát? A BBC rádióban megmondták anno, hogy MO egyvalamiben világelső. Az ellenzékben. Ilyet még nem láttak, ennyire egyetlen más országban sem nehezítik meg a kormány dolgát.
Nem igazán ellenszenvel mondták, inkább olyan "wtf?" hangnemben.
Én úgy értem, h nem csak kritizálják a baloldalt, hanem próbálnak kidolgozni valami jobb programot!

#756 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 21. 21:28

Lényeg ami lényeg, mostmár kormány válságunk is van gazdasági válság mellé. Kép Ave Magyarország Kép

#757 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 21. 21:30

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

te most hulyeskedsz ugye?mit tolnanak keletre?Az egesz csodtomeg keleti blokk konyorog a nyugat penzeert elukon a magyarokkal.Azok a problemak nem keleten fognak megoldodni,ahol a napi kaja a problema.Kelet egy penznyelo godor a nyugati vilag szamara,es nevetseg targya.Kellett a sok melos a gazdasagi novekedeshez,ezert nyitottak keletre.Minden mas szempontbol szarnak ra.
Igenis ide tolják a nyugati blokkból a szart. Szerinted az EU miről szól ? A nagyhatalmak beveszik a lepukkant mindent megvásárló keleti barmokat, megszűntetik a határokat és vámmentesen áthozzák a termékeiket mert otthon már nem tudják eladni.

#758 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 21:38

Idézet

Idézet

Igenis ide tolják a nyugati blokkból a szart. Szerinted az EU miről szól ? A nagyhatalmak beveszik a lepukkant mindent megvásárló keleti barmokat, megszűntetik a határokat és vámmentesen áthozzák a termékeiket mert otthon már nem tudják eladni.
Ez nem így van. Az igaz, hogy az EU nagyon odafigyel, hogy keleten kit tud hasznosítani. De nem azért, hogy el tudjon ide adni. Pl. Romániát azért fogadta el olyan gyorsan, hogy legyen egy fasza kikötője keleten is.

#759 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 21. 21:41

Idézet

Ez nem így van. Az igaz, hogy az EU nagyon odafigyel, hogy keleten kit tud hasznosítani. De nem azért, hogy el tudjon ide adni. Pl. Romániát azért fogadta el olyan gyorsan, hogy legyen egy fasza kikötője keleten is.
És szerinted minek neki az a keleti kikötő ? Kép Hát persze hogy más országokba hajóval kidobják az áruikat. Az EU fő célja ... de ha nem hiszed el akkor ülj le beszélgetni a honvédelmi kereskedelmi kutató kolegájával az apámnak. Szerintem fel tudna homályosítani mindenkit. Még engem is ...Kép

#760 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 21:44

Idézet

Idézet

És szerinted minek neki az a keleti kikötő ? Kép Hát persze hogy más országokba hajóval kidobják az áruikat. Az EU fő célja ... de ha nem hiszed el akkor ülj le beszélgetni a honvédelmi kereskedelmi kutató kolegájával az apámnak. Szerintem fel tudna homályosítani mindenkit. Még engem is ...Kép
Ha ő ezt állítja biztos így van. Bár nekem akkor is gyanús ez az összeesküvés elmélet. Csak elpasszolgatni itt felesleges dolog. Mindig kell valami plusz.

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.