HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#721 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 16. 17:54

Idézet

Idézet

Na ez már botrányos...
Milyen rohadt egy környéken lakom...
Vasárnap olyan 13:30körül hoztuk haza tesómék új kiskutyáját...
Ma reggel a kutyának nyoma sem volt...Jah...Elszökni nemtudott....Meg volt kötve+Be volt zárva...
K.rva anyját annak a tetves féregnek amelyik elvitte, hogy pusztuljon ki a fajtája...
(Sorry kicsit ingerült vagyok emiatt)
Érdekesség még: Egy karabíner kötötte a nyakörvet a lánchoz...És ilyen csavarós volt szal magától nem jön szét...A Lánc és a karabíner kicsavarva ittmaradt...Most megyek és szétnézek...Most kicsit mérgesebb formában...Először a szomszédhoz megyek...(Egy féreg...Mindíg keresztbe akar nekünk tenni...Feljelent meg satöbbi...Közben pedig illegális dolgokat művel, na de haggyuk is) Jah és "valamilyen véletlen" folytán a nagyobbik kutyám meghalt...Egyik napról a másikra...Mérgezés...Most kellően ingerült vagyok ahhoz, hogy kijelentsem: Itt vér fog folyni...És nem az Enyém...
Megértem hogy elborult az agyad. Szemét állat aki ilyent tesz. Remélem azért jóra fordulnak a dolgok és meglesz a blöki.
Köszönöm szépen:) Én is remélem:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#722 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 21. 19:12

LEMONDOTT A GYURCSÁNY!

(KEZDŐDIK A JÁTÉK)

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...ns_more/128.gif

#723 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 21. 19:15

Idézet

LEMONDOTT A GYURCSÁNY!

(KEZDŐDIK A JÁTÉK)

Hát ez HALLATLANhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/002.gif! Amúgy meg sokra megyünk vele, szarból nem lehet várat építeni...https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/012.gif
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#724 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet

LEMONDOTT A GYURCSÁNY!

(KEZDŐDIK A JÁTÉK)

Örülök, hogy örülszhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/071.gif, csak ezt pár órája már kibeszéltük annó a blabla-ban....

De nem baj, jobb később, mint sohahttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/069.gif

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#725 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Idézet

LEMONDOTT A GYURCSÁNY!

(KEZDŐDIK A JÁTÉK)

Ez miért botrányos, avagy ja, hogy nincsen ÉLJEN topikhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/081.gif. Amúgy a helyetekben még nem örülnék nagyon.

Because war...war never changes.

#726 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 19:17

Idézet

Idézet

LEMONDOTT A GYURCSÁNY!

(KEZDŐDIK A JÁTÉK)

Hát ez HALLATLANhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/002.gif! Amúgy meg sokra megyünk vele, szarból nem lehet várat építeni...https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/012.gif
Bezony.Norb,minek örülsz?
1)Önként lépett le mert gondolom tele volt a töke az emberekkel
2)Ugyanúgy az MSZP élén marad és egy MSZP-s tag lesz helyette
3)Amit az András is mondott

#727 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 21. 19:17

Ti is hallotátok?! Pukkant a pezsgő!!! KépKépKép

Na most kell kivenni a pénzt a bankból és befektetni valahova, mert közel az államcsőd, bankcsőd...s, ha nem akarod, hogy elbukd a lóvéd... Na ezt még a pezsgő kortyolgatáskor kiötlöm.Kép

#728 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 21. 19:18

Jó reggelt norb! :Đ
Nem mellesleg azt gondolom az is elég szánalmas, hogy mindenki egy emberen akarja leverni a port. Most komolyan szerintetek CSAK ő felelős itt mindenért? Röhej... Elérte a Fityisz amit akart...hát most tessék: lehet villantani!
Nagyon kíváncsi vagyok a megváltókra.

A bla-blában írtam valamit.... ha bejön...befejezem a politizálást.

Kép
Kép
Kép

#729 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 21. 19:29

Idézet

Nem mellesleg azt gondolom az is elég szánalmas, hogy mindenki egy emberen akarja leverni a port. Most komolyan szerintetek CSAK ő felelős itt mindenért? Röhej... Elérte a Fityisz amit akart...hát most tessék: lehet villantani!

Az az igazsag,hogy igenis o a felelos sok hibaert es csalasert,mert ugye o volt a miniszterelnok.Most kellene akkor az ugyeszsegnek raugrania,es szetszedni a vagyonat cafatokra.

#730 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 19:30

Idézet

Idézet

Hát ez HALLATLANKép! Amúgy meg sokra megyünk vele, szarból nem lehet várat építeni...Kép
Pártvezető jelöltet is kért hétfőre.

#731 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 19:32

Idézet

Ki az az András?Kép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#732 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 21. 19:32

Idézet

Idézet

Az az igazsag,hogy igenis o a felelos sok hibaert es csalasert,mert ugye o volt a miniszterelnok.Most kellene akkor az ugyeszsegnek raugrania,es szetszedni a vagyonat cafatokra.
Ez beteges. Nem egyszemélyi diktatúrában éltünk/élünk. Milyen ügyészség ugorjon rá? A nagyfejes jogászok közül nem egy olyan alkesz, hogy alig ál a lábán!!! És ezt nem légből monddom! Vicc az egész...
Kép
Kép
Kép

#733 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 21. 19:35

Idézet

Idézet

Ki az az András?Kép
felegyinek az igazi neve András, ha jól tudom

#734 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 19:36

Idézet

Idézet

Idézet

Ki az az András?Kép
Szőkekapitány!Kép

#735 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 19:37

Idézet

Idézet

Szőkekapitány!Kép
Miért is?Kép

#736 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 19:39

Idézet

Idézet

Idézet

Szőkekapitány!Kép
Miért is?Kép
Jah csak ugy szembe jutott.Amugy Dcysis te nem András vagy?Kép Vagy vmi hasonló neved van.

#737 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 19:42

Idézet

Idézet

Idézet

Szőkekapitány!Kép
Miért is?Kép
Jah csak ugy szembe jutott.Amugy Dcysis te nem András vagy?Kép Vagy vmi hasonló neved van.
A GamerCardon megtalálhatodKép

#738 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 21. 19:54

Idézet

Idézet

Idézet

Ez beteges. Nem egyszemélyi diktatúrában éltünk/élünk. Milyen ügyészség ugorjon rá? A nagyfejes jogászok közül nem egy olyan alkesz, hogy alig ál a lábán!!! És ezt nem légből monddom! Vicc az egész...
ismerek en is parat,de azok pont kokainfuggo roncsok:)persze igazad van,minden marad a regiben,azert sajnalom,hogy igy elcsesztek az orszagot.Az a legszomorubb,hogy a benne elok meg ezt hagytak,es csak nyeltek a ganajt.De en mar nem kuldok tobb politikai uzit igerem,lehet ezeket is kar volt

#739 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 19:57

Idézet

ismerek en is parat,de azok pont kokainfuggo roncsok:)persze igazad van,minden marad a regiben,azert sajnalom,hogy igy elcsesztek az orszagot.Az a legszomorubb,hogy a benne elok meg ezt hagytak,es csak nyeltek a ganajt.De en mar nem kuldok tobb politikai uzit igerem,lehet ezeket is kar volt
Gael, ha jól emléxemm akkor te Németországban élsz igaz? A nyugat hogy viseli a válságot?

Porch Monkey 4 Life!

#740 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 21. 20:13

Idézet

Ezért nem tudta kiépíteni a totalitárius diktatúrát -de ezt már egy párszor leírtam- mert az alkotmánybíróságot nem tudta az irányítása alá vonni. A Fityisz utolsó mencsvára volt a bíróság, ezért ragaszkodtak is hozzá, foggal-körömmel, amit meg is tudtak tartani. Tudom, hogy utáljátok eme szavakat, mint totalitárius, de ha egyszer ez az, akkor nem lehet másként hínni. Fityiszesként belátom, hogy ami idáig történt a válság óta, az a nagy büdös semmi volt. A válság hatását csak most fogjuk megérezni, amikor -talán- a legnehezebb helyzetben mond le a minyiszter, amikor a súlyos problémákat kellene megoldani. Ki a szom fogja elvállalni helyette? Előre megsúgom, hogy aki ezt beválallja, az egy nem normális mazoista barom. A Fityisz ezt nem akarta, habár pofázzák, hogy így a választás, meg úgy a választás, de nem hülyék ők sem, hogy a jelenlegi helyzetben átvegyék az irányítást, mert abba mindkét párt bele bukhat. (Hirtelen eltűnt az MDF is, nem érdekes? Szegény Antal meg forog a sírjában) Ez a pojáca meg mindenképpen el akarja kerülni a csúf vereséget, mert abba beledöglene, így választ maga helyett mást (de elnökként ő fog továbbra is irányítani), aki elviszi a balhét, s jó magyarok lévén -mint mindent- hamar elfelejtünk, s pár év múlva ismét lesz esélye a minyiszteri posztra. Gusztustalan. Habár ezt már tavaly megmondtam, hogy le fog mondani, de csak a választások előtt. Kiaszott nagy sakk játékos ez a majom. S, ahogyan a vicc is szól: egy paraszt tart sakkban egy egész országot.Könyörgöm, ez siralmas.

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.