Idézet
Idézet
Idézet

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2009. 03. 21. 21:46
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 03. 21. 21:47
Elküldve: 2009. 03. 21. 21:51
Idézet
Elküldve: 2009. 03. 21. 21:54
Idézet
Elküldve: 2009. 03. 22. 11:34
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 03. 22. 11:35
Idézet
Elküldve: 2009. 03. 22. 11:52
Idézet
Elküldve: 2009. 03. 22. 11:53
Idézet
Idézet
Idézet
Ismét egy érdekes téma. Kikötő Romániában. Figyeltünk erre, majd másfél éve és vártuk a napot, hogy ez bekövetkezhesen. Tudod miért kellett neki a kikötő? Hmmm? Mert a nyugati selejtes termékeket akarták Oroszországban és főként Kínában értékesíteni. Csak Kína sajna nem hülye, az EU meg egy naív valami...Kína beintett, Oroszország keményen fellépett és mi lett az eredménye? Kínai hajók dokkolnak Romániában telis tele kínai áruval, csak a kirakodásra várnak. EU azt hitte gólt rúg a kínai hatalmas gazdaságnak, de sajna öngól lett belőle. Ha ez nem elég, duplán öngól lett belőle, mert az EU megfingatta ROmániát nem kis mértékben, amikor a Román közgazdászok át akarták aszni az Úniót, hogy végérvényesen beléphesenek az euro zónába. Már ROmániának sem érdeke az EU, így lepaktáltak a szegényesebbm de biztosabb kínai piaccal. A Kínaiak fogják a termékeiket értékesíteni az EU piacán, így nagyjaink igen jelentős bevételi forrástól estek el. Én azt mondom, hogy minél előbb szakadjunk el az EU-tól és a külsős irányítástól.
Arról hallottatok, hogy -pár éve- 39'-45'-ig tartó világégéskor, a németek Holland területen több évre lefagyasztottak élelmiszereket, mert tartottak a 3. vh-tól? Pontosan akkor, mikor a Szovjetúnió telepakolta az országunkat nagy hatótávolságú atom rakétákkal? Így a nyugat bebiztosította magát, egy esetleges atomháború utáni élelmiszer ellátásra. A vicc az egyészben az, hogy ezeket a majd 60 éve lafagyasztott termékeket is a "keleti blokkban" próbálták értékesíteni? Baszarás! Oszt csodálkozik mindenki, hogy hatványozódik a rákos betegek száma! Mégis mitől mástól? A lényeg, így vagy úgy, de minket ki fognak csinálni, ha nem állunk talpra végre és függetlenül a piros vagy a narancs színtől, tőlem bekaphatja az összes fajankó, de főként azok, akik bennem is csak a narancsot látják.
Elküldve: 2009. 03. 22. 11:57
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 03. 22. 11:59
Idézet
Elküldve: 2009. 03. 22. 12:00
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 03. 22. 12:03
Elküldve: 2009. 03. 22. 12:04
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 03. 22. 12:04
Idézet
Elküldve: 2009. 03. 22. 12:09
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 03. 22. 12:42
Idézet
Elküldve: 2009. 03. 22. 12:53
Idézet
Idézet
Idézet
Ha te csak ezt látod, az azért van, mert mérnök emberként a racionalizmus az életed értelme, semmiben nem tudsz hinni, ami valós, de nem annak tűnik, csakis a puszta és kőkemény tényekben, mint például az 1+1=2. Bizonyított. A gazdaság, a politika és a jövőbe tekintés nem a racionalizmus alapelveire épül. S, végezetül még egy dolog. Én soha nem beszéltem összeesküvés elméletekről. Utóbbi romániai dokkolást, saját bőrön tapasztaltam. Pontosabban Zsu, mert a cég tulajdonosa (aki holland) és befektető társai ebbe milliárdokat öltek bele. A részletekbe nem megyek bele, mert azt hiszitek és vagyok a nagy mesemondó. Ezért vagy a barátom, s ezért nem unjuk meg egymást soha. Mi lenne, ha mindig egy irányba mennénk? Soha nem ütköznénk össze...Iszunk egy sört?
Téma bevégezve. :)
Elküldve: 2009. 03. 22. 12:56
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Ha te csak ezt látod, az azért van, mert mérnök emberként a racionalizmus az életed értelme, semmiben nem tudsz hinni, ami valós, de nem annak tűnik, csakis a puszta és kőkemény tényekben, mint például az 1+1=2. Bizonyított. A gazdaság, a politika és a jövőbe tekintés nem a racionalizmus alapelveire épül. S, végezetül még egy dolog. Én soha nem beszéltem összeesküvés elméletekről. Utóbbi romániai dokkolást, saját bőrön tapasztaltam. Pontosabban Zsu, mert a cég tulajdonosa (aki holland) és befektető társai ebbe milliárdokat öltek bele. A részletekbe nem megyek bele, mert azt hiszitek és vagyok a nagy mesemondó. Ezért vagy a barátom, s ezért nem unjuk meg egymást soha. Mi lenne, ha mindig egy irányba mennénk? Soha nem ütköznénk össze...Iszunk egy sört?
Téma bevégezve. :)