HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#761 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 21. 21:46

Idézet

Idézet

Idézet

Ez nem így van. Az igaz, hogy az EU nagyon odafigyel, hogy keleten kit tud hasznosítani. De nem azért, hogy el tudjon ide adni. Pl. Romániát azért fogadta el olyan gyorsan, hogy legyen egy fasza kikötője keleten is.
És szerinted minek neki az a keleti kikötő ? Kép Hát persze hogy más országokba hajóval kidobják az áruikat. Az EU fő célja ... de ha nem hiszed el akkor ülj le beszélgetni a honvédelmi kereskedelmi kutató kolegájával az apámnak. Szerintem fel tudna homályosítani mindenkit. Még engem is ...Kép
Ha ő ezt állítja biztos így van. Bár nekem akkor is gyanús ez az összeesküvés elmélet. Csak elpasszolgatni itt felesleges dolog. Mindig kell valami plusz.
Ez nem káosz elmélet. Csak a nyugati blokk is ilyen dolgokhoz kell, hogy folyamodjon, hogy csökkentse a túltermelés veszélyét ami újabb/mégnagyobb kereskedelmi válsághoz vezetne. Természetesen vannak hasznos érdekei is az EUnak... csak ezeket Magyarország hülyén használja ki és hát igen. Na de elég lesz a politikából.

#762 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 21:47

Összeesküvés elméletet bármihez kehet gyártani, és szerintem akár mibe be lehet magyarázni hátsó szándékot. (nem mintha a politikusokat védeném)

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#763 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 21. 21:51

Idézet

Összeesküvés elméletet bármihez kehet gyártani, és szerintem akár mibe be lehet magyarázni hátsó szándékot. (nem mintha a politikusokat védeném)
És vannak olyan dolgok amivel jár az összeesküvés elmélet. Csak az a baj, hogy egyes dolgoknál ez nem csak elméleti dolog. Ha pénzről van szó, akkor az ember nem ismer határokat.

#764 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 21:54

Idézet

És vannak olyan dolgok amivel jár az összeesküvés elmélet. Csak az a baj, hogy egyes dolgoknál ez nem csak elméleti dolog. Ha pénzről van szó, akkor az ember nem ismer határokat.
Sajnos ez igaz.... Vagy ahogy a Metallica is mondja: You know it's sad but true.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#765 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 22. 11:34

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ismerek en is parat,de azok pont kokainfuggo roncsok:)persze igazad van,minden marad a regiben,azert sajnalom,hogy igy elcsesztek az orszagot.Az a legszomorubb,hogy a benne elok meg ezt hagytak,es csak nyeltek a ganajt.De en mar nem kuldok tobb politikai uzit igerem,lehet ezeket is kar volt
Gael, ha jól emléxemm akkor te Németországban élsz igaz? A nyugat hogy viseli a válságot?
Kényelmesen. Lapattintják a problémát és azon agyalnak, hogyan tudják a válság, igazán válságos problémáit keletre tolni...S ez így van. Kép
te most hulyeskedsz ugye?mit tolnanak keletre?Az egesz csodtomeg keleti blokk konyorog a nyugat penzeert elukon a magyarokkal.Azok a problemak nem keleten fognak megoldodni,ahol a napi kaja a problema.Kelet egy penznyelo godor a nyugati vilag szamara,es nevetseg targya.Kellett a sok melos a gazdasagi novekedeshez,ezert nyitottak keletre.Minden mas szempontbol szarnak ra.
Ha kérdezel, akkor utána miért válaszolod meg? Ezért. :Đ

#766 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 22. 11:35

Idézet

Igenis ide tolják a nyugati blokkból a szart. Szerinted az EU miről szól ? A nagyhatalmak beveszik a lepukkant mindent megvásárló keleti barmokat, megszűntetik a határokat és vámmentesen áthozzák a termékeiket mert otthon már nem tudják eladni.

Ezért szavaztam anno NEM-el. Csak sajna rajtam kívül nagyon kevesen voltak tisztában azzal, hogy mit jelent az Únió. Az biztos, hogy jót nem. Nekünk.

#767 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 22. 11:52

Idézet

Fityiszesként belátom, hogy ami idáig történt a válság óta, az a nagy büdös semmi volt. A válság hatását csak most fogjuk megérezni, amikor -talán- a legnehezebb helyzetben mond le a minyiszter, amikor a súlyos problémákat kellene megoldani.

Ide még nem ért el a válság? Dehogynem, csak azt még nem vetted észre... fateromat leszázalékolták, rákos beteg volt amiből sikeresen felépült. Papíron semmilyen minkát nem végezhetett (tud ő dolgozni; állattartásból és mezőgazdászatból élünk), most meg hála az államnak a maradék 60k-t amit kapott havonta elvették tőle mert állítólag munkaképes. Mindenhol ez van, leszázalékolt embereket küldtek vissza dolgozni...Kép Elért ide is a válság, csak ti "fiatalok" még nem érzitek!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#768 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 22. 11:53

Idézet

Idézet

Idézet

te most hulyeskedsz ugye?mit tolnanak keletre?Az egesz csodtomeg keleti blokk konyorog a nyugat penzeert elukon a magyarokkal.Azok a problemak nem keleten fognak megoldodni,ahol a napi kaja a problema.Kelet egy penznyelo godor a nyugati vilag szamara,es nevetseg targya.Kellett a sok melos a gazdasagi novekedeshez,ezert nyitottak keletre.Minden mas szempontbol szarnak ra.
Igenis ide tolják a nyugati blokkból a szart. Szerinted az EU miről szól ? A nagyhatalmak beveszik a lepukkant mindent megvásárló keleti barmokat, megszűntetik a határokat és vámmentesen áthozzák a termékeiket mert otthon már nem tudják eladni.
Ez nem így van. Az igaz, hogy az EU nagyon odafigyel, hogy keleten kit tud hasznosítani. De nem azért, hogy el tudjon ide adni. Pl. Romániát azért fogadta el olyan gyorsan, hogy legyen egy fasza kikötője keleten is.

Ismét egy érdekes téma. Kikötő Romániában. Figyeltünk erre, majd másfél éve és vártuk a napot, hogy ez bekövetkezhesen. Tudod miért kellett neki a kikötő? Hmmm? Mert a nyugati selejtes termékeket akarták Oroszországban és főként Kínában értékesíteni. Csak Kína sajna nem hülye, az EU meg egy naív valami...Kína beintett, Oroszország keményen fellépett és mi lett az eredménye? Kínai hajók dokkolnak Romániában telis tele kínai áruval, csak a kirakodásra várnak. EU azt hitte gólt rúg a kínai hatalmas gazdaságnak, de sajna öngól lett belőle. Ha ez nem elég, duplán öngól lett belőle, mert az EU megfingatta ROmániát nem kis mértékben, amikor a Román közgazdászok át akarták aszni az Úniót, hogy végérvényesen beléphesenek az euro zónába. Már ROmániának sem érdeke az EU, így lepaktáltak a szegényesebbm de biztosabb kínai piaccal. A Kínaiak fogják a termékeiket értékesíteni az EU piacán, így nagyjaink igen jelentős bevételi forrástól estek el. Én azt mondom, hogy minél előbb szakadjunk el az EU-tól és a külsős irányítástól.

Arról hallottatok, hogy -pár éve- 39'-45'-ig tartó világégéskor, a németek Holland területen több évre lefagyasztottak élelmiszereket, mert tartottak a 3. vh-tól? Pontosan akkor, mikor a Szovjetúnió telepakolta az országunkat nagy hatótávolságú atom rakétákkal? Így a nyugat bebiztosította magát, egy esetleges atomháború utáni élelmiszer ellátásra. A vicc az egyészben az, hogy ezeket a majd 60 éve lafagyasztott termékeket is a "keleti blokkban" próbálták értékesíteni? Baszarás! Oszt csodálkozik mindenki, hogy hatványozódik a rákos betegek száma! Mégis mitől mástól? A lényeg, így vagy úgy, de minket ki fognak csinálni, ha nem állunk talpra végre és függetlenül a piros vagy a narancs színtől, tőlem bekaphatja az összes fajankó, de főként azok, akik bennem is csak a narancsot látják. :Đ

#769 Felhasználó inaktív   hormi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 22. 11:57

ez komolyan botrány mindegyikőtök itt ír kb 40000kilóméter szöveget ez egy nagyon beszélgetés!!ez botrány!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/081.gif

#770 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

A hsz-id alapján, ha letolnád a gatyád, szerintem a GK 99%-a lepippantana. Mert nagyon mást nem lehet látni benned...
Kép
Kép
Kép

#771 Guest__*

Idézet

Idézet

Fityiszesként belátom, hogy ami idáig történt a válság óta, az a nagy büdös semmi volt. A válság hatását csak most fogjuk megérezni, amikor -talán- a legnehezebb helyzetben mond le a minyiszter, amikor a súlyos problémákat kellene megoldani.

Ide még nem ért el a válság? Dehogynem, csak azt még nem vetted észre... fateromat leszázalékolták, rákos beteg volt amiből sikeresen felépült. Papíron semmilyen minkát nem végezhetett (tud ő dolgozni; állattartásból és mezőgazdászatból élünk), most meg hála az államnak a maradék 60k-t amit kapott havonta elvették tőle mert állítólag munkaképes. Mindenhol ez van, leszázalékolt embereket küldtek vissza dolgozni...Kép Elért ide is a válság, csak ti "fiatalok" még nem érzitek!
Azt hiszem valamit félreértettél a mondanivalómban. Azt próbáltam mondani, hogy a neheze csak most jön. Idáig tengtünk-lengtünk, de most már cselekedni kell. A emberek és a mezőgazdaság helyzetét nem kell bemutatnod, nekem is vannak mezőgazdaságból (már-már úgy-ahogy ) élő közeli rokonaim és nagyon sokszor én is kivettem belőle a részemet. Még egyszer mondom, nem kell bemutatni. Tapasztaltam előnyit, s hátrányait is, de leginkább az utóbbit. Ezen nem veszünk össze. Kép

#772 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 22. 11:59

Idézet

A hsz-id alapján, ha letolnád a gatyád, szerintem a GK 99%-a lepippantana. Mert nagyon mást nem lehet látni benned...
Jó-jó, de egyszerre csak egy jöjjön. Ilyen a magyar. Végre megtörténik és ez sem jó. Akkó' mi?

#773 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 22. 12:00

Idézet

Idézet

Idézet

Azt hiszem valamit félreértettél a mondanivalómban. Azt próbáltam mondani, hogy a neheze csak most jön. Idáig tengtünk-lengtünk, de most már cselekedni kell. A emberek és a mezőgazdaság helyzetét nem kell bemutatnod, nekem is vannak mezőgazdaságból (már-már úgy-ahogy ) élő közeli rokonaim és nagyon sokszor én is kivettem belőle a részemet. Még egyszer mondom, nem kell bemutatni. Tapasztaltam előnyit, s hátrányait is, de leginkább az utóbbit. Ezen nem veszünk össze. Kép
A lényege szerintem nem a mezőgazdaság volt felegyi mondani valójának. Hanem, hogy a rákból felépült leszázalékolt apjától elvették a segélyt (vagy mia tökömet) "Osztan' takaroggyá' dógonni'!"....

#774 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 22. 12:03

Norb: elkezdtem hinni ebben az összeesküvés elméleteben!
Az eu szabályoz mindent ami kínából jön be, gondolom azért, h kiszürjenek termékeket, és azt nyugati termékkel helyetesítsék!
De van ellentét is: egy csomó pénzt kapnak az országok ahoz, h fejlődjenek. megéri az eu-nak annyi pénzt adni nekünk csak azért, h mi megevygük a termékeiket?

#775 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 22. 12:04

Idézet

Idézet

Jó-jó, de egyszerre csak egy jöjjön. Ilyen a magyar. Végre megtörténik és ez sem jó. Akkó' mi?
Ne is haragudj, de amilyen stílusban írni szoktál... oldalakon keresztül litániákat zengsz mindenféle összeesküvéselméletes neoposztkommunistarezsimes istentuggyamikről.... zsongani szokott az agyam :Đ
Kép
Kép
Kép

#776 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 22. 12:04

Idézet

Norb: elkezdtem hinni ebben az összeesküvés elméleteben!
Az eu szabályoz mindent ami kínából jön be, gondolom azért, h kiszürjenek termékeket, és azt nyugati termékkel helyetesítsék!
De van ellentét is: egy csomó pénzt kapnak az országok ahoz, h fejlődjenek. megéri az eu-nak annyi pénzt adni nekünk csak azért, h mi megevygük a termékeiket?
Persze. Nem akarják elveszteni a pontenciális vásárlóikat, így fent kell tartani valamilyen szinten a saját fejlődését ezeknek az országoknak.

#777 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 22. 12:09

Idézet

Idézet

Idézet

A lényege szerintem nem a mezőgazdaság volt felegyi mondani valójának. Hanem, hogy a rákból felépült leszázalékolt apjától elvették a segélyt (vagy mia tökömet) "Osztan' takaroggyá' dógonni'!"....

Na jó. Mindketten félrebeszélünk. Nem akartam a súlyos betegségekbe belemenni, mert hátha félreérthető dolgot írok, s megbántani nem akarom. Nekem is mindkét nagyszülőm súlyos beteg, (gyógyulásra esély sincs) s igaz ők már nyugdíjasok, de az egészségügy csúnyán elbánt mindkettejükkel. Amolyan visszafordíthatatlan dolog. Perelni nincs értelme, mert lassan nem lesz kit!, így maradt a beletörődés érzése. Apukád nagyon szerencsés, hogy egy nagyon komoly betegségből felépülve, még képes az életre és a munkára. Az viszont szomorú, hogy miért nem az idő elött nyugdíjba vonult egészséges embereket küldi vissza az állam dolgozni! (mert a legnagyobb támogatók)

#778 Felhasználó inaktív   hormi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 22. 12:42

Idézet

juj ez oltás akart lenni??:O

#779 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 22. 12:53

Idézet

Idézet

Idézet

Ne is haragudj, de amilyen stílusban írni szoktál... oldalakon keresztül litániákat zengsz mindenféle összeesküvéselméletes neoposztkommunistarezsimes istentuggyamikről.... zsongani szokott az agyam :Đ

Ha te csak ezt látod, az azért van, mert mérnök emberként a racionalizmus az életed értelme, semmiben nem tudsz hinni, ami valós, de nem annak tűnik, csakis a puszta és kőkemény tényekben, mint például az 1+1=2. Bizonyított. A gazdaság, a politika és a jövőbe tekintés nem a racionalizmus alapelveire épül. S, végezetül még egy dolog. Én soha nem beszéltem összeesküvés elméletekről. Utóbbi romániai dokkolást, saját bőrön tapasztaltam. Pontosabban Zsu, mert a cég tulajdonosa (aki holland) és befektető társai ebbe milliárdokat öltek bele. A részletekbe nem megyek bele, mert azt hiszitek és vagyok a nagy mesemondó. :-D Ezért vagy a barátom, s ezért nem unjuk meg egymást soha. Mi lenne, ha mindig egy irányba mennénk? Soha nem ütköznénk össze...Iszunk egy sört? :)

Téma bevégezve. :):):)

#780 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 22. 12:56

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ha te csak ezt látod, az azért van, mert mérnök emberként a racionalizmus az életed értelme, semmiben nem tudsz hinni, ami valós, de nem annak tűnik, csakis a puszta és kőkemény tényekben, mint például az 1+1=2. Bizonyított. A gazdaság, a politika és a jövőbe tekintés nem a racionalizmus alapelveire épül. S, végezetül még egy dolog. Én soha nem beszéltem összeesküvés elméletekről. Utóbbi romániai dokkolást, saját bőrön tapasztaltam. Pontosabban Zsu, mert a cég tulajdonosa (aki holland) és befektető társai ebbe milliárdokat öltek bele. A részletekbe nem megyek bele, mert azt hiszitek és vagyok a nagy mesemondó. :-D Ezért vagy a barátom, s ezért nem unjuk meg egymást soha. Mi lenne, ha mindig egy irányba mennénk? Soha nem ütköznénk össze...Iszunk egy sört? :)

Téma bevégezve. :):):)

Iszunk hát! :D Kínai zacskósat...lehet nemsokára már csak ilyen lesz... :D :( LOL
Kép
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40