HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#801 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 22. 20:39

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Háttez...Botrányos????????????
Volt barátnőmmel tök jól elvoltam és egyik-napról a másikra megromlott a kapcsolat és nem szakított velem, de mindenhol letagadott...Még azt is, hogy ismer..
És teljesen megutált valamiért...Szóba sem áll(t) velem...
Egyik(Ismerőse) sráctól tudtam meg hogy letagadott meg, hogy rühell engem és hogy most Ő vele jár...
Ez volt vagy másfél hónapja most beszéltem vele(sráccal) hogy mi a helyzet arrafelé...
Kérdezem: Jártok még?
Ő: nem is jártunk
Én: MIVA? Akk miért mondtad????
Ő: Csak úgy...
ÉN : Bazd meg megöllek(szokásos)
Meg elhitette barátnőmmel, hogy Én nem szeretem meg szidom az anyját meg hasonló ostobaságok...Meg hogy beszélt a legjobb barátnőjével és annak is elmondta, meg miden...Szerencsére ismerem azt a legjobb bnőt(exem Ő is:)) és Ő tudja nekem bizonyítani hogy semmi nem igaz abból amit az a féreg beadott neki...De van egy bökkenő...a lány szóba sem áll velem...telefont fel sem veszi...Szal...Nehéz lesz... Elnézést ha érthetetlenül írtam le, de érthető módon rettenetesen ideges vagyok...Holnap lesz a napja, hogy a gyerek meg lesz látogatva... És mégegyszer elnézést az érthetetlenségért..lehet hogy pár dolgot kihagytam, de szerintem érthető...
mekkora szemét mocsadék...
Te meg aztán keményen látogasd ám meg Kép
Ja-Ja, FA testápolót vigyél neki ajándékba, ha már így egyengeti a magánéleted.Kép
A helyedbe úgy ki ütném a válaszfalal együtt a gyereket hogy a ház rábórúlnaKép hallod boncsd be a f......ba KépKép amúgy ha a barátnőd másnakjobban hisz mint neked azért ott van valami stikje neki is már nem azért de ez mi jobban hisz mésnak hogy mit mond mint te és ott hagynám a p....ba is a csajt ha iylen buta hogy mindent bevesz amit rólad állítanak Pffff. Bocs hogy ezt mondom ,de gondold át van ott gebasz a csajjal is szerintemKép
Tudom, tudom...Azért írtam a végére hogy pár dolgot kihagytam, mert akkor még kuszább lenne, de viszont az eloszlatná ezeket...:Đ
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#802 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 22. 21:37

Idézet

Hát ez azért durva . Gondolom jól szétvered a gyereket . Hajrá :Đ

Na engem még nem támadtak hátba ilyen seggfejek, aki ismer az tudja hoyg súlyos következménnyel jár:)
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#803 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 22. 21:42

Hát ha ez velem/barátnőmmel történt volna/történne meg, akkor a minimum, hogy a szarrágót aki bekavart legyen fiú/lány feldarabolom. Barátnőmmel meg megbeszélném, hogy miért bízik meg jobban másokban mint bennem.

Ez csak K2nek->K2 ... biztos nem adtál rá a bnődnek okot, hogy másnak jobban higyjen ? <- Ez csak K2nek

Azért nem priviben csakmert sajt. Kép

#804 Felhasználó inaktív   janos941127 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 22. 22:10

Velem rosszabb :( van 1 csaj akit már qva rég óta szeretek :Đ és őő 1x-űen mintha szarna rám.. :-D tehát.. :) pl suliba vagyunk.. :) mindenkihez odamegy minden csöves csicska fiúhoz beszélgetni.. :) és csak hozzámnemjön.. :D ha én megyek hozzá.. :D akkor meg 1-2 szót szól és máris beszélget a másik sráccal.. :( ,viszont van amikor meg olyan mintha már járnánk :$ és 1x-űen nemértem :) ma is pl.. nem taliztunk.. elmentem uncsitesóhoz gépezünk minden,,, msn ,,,ráír a csaj... tök jól elvannak mindne.. :) ma este meg én ráírok.. :) végig leszar .. :) azt mondja h fáj a feje meg a füle.. :D de ez msn-en szinte minden nap megtörténik.. :) rendesbe meg 1 héten 1-2x :D mindig más.. :( és őő pedig nem olyan csaj h bunko paraszt.. :s ő inkább visszahúzodó okos szép csaj.. :s és nemértem 1x-űen a kedvébe járok végig meg minden.. :s azt.. :s ez a viszonzás.. :s lécci vki help.. :( :s és ha meg én elkezdem osztani.. :s hogy mért vagy ilyen minden.. :s akkor meg énvagyok a hibás... :'( és oda lyukadunk ki hogy mért vok ilyen mértnem kérek bocsánatot.. stb stb.. :s :( valaki lécci help me!

#805 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 22. 22:13

Idézet

Velem rosszabb :( van 1 csaj akit már qva rég óta szeretek :Đ és őő 1x-űen mintha szarna rám.. :-D tehát.. :) pl suliba vagyunk.. :) mindenkihez odamegy minden csöves csicska fiúhoz beszélgetni.. :) és csak hozzámnemjön.. :D ha én megyek hozzá.. :D akkor meg 1-2 szót szól és máris beszélget a másik sráccal.. :( ,viszont van amikor meg olyan mintha már járnánk :$ és 1x-űen nemértem :) ma is pl.. nem taliztunk.. elmentem uncsitesóhoz gépezünk minden,,, msn ,,,ráír a csaj... tök jól elvannak mindne.. :) ma este meg én ráírok.. :) végig leszar .. :) azt mondja h fáj a feje meg a füle.. :D de ez msn-en szinte minden nap megtörténik.. :) rendesbe meg 1 héten 1-2x :D mindig más.. :( és őő pedig nem olyan csaj h bunko paraszt.. :s ő inkább visszahúzodó okos szép csaj.. :s és nemértem 1x-űen a kedvébe járok végig meg minden.. :s azt.. :s ez a viszonzás.. :s lécci vki help.. :( :s és ha meg én elkezdem osztani.. :s hogy mért vagy ilyen minden.. :s akkor meg énvagyok a hibás... :'( és oda lyukadunk ki hogy mért vok ilyen mértnem kérek bocsánatot.. stb stb.. :s :( valaki lécci help me!
Arra gondoltál már, hogy valami oknál fogva nem vagy az ideálja ? (A néha járunk dolog meg egyszerű flört, ha jól érzem...)

#806 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 22. 22:15

Idézet

Elmondat már neki, hogy mit érzel iránta?

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#807 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 22. 22:18

Idézet

Várjá' ! Nyitok egy "Szerelmi tanácsadás" topicot Kép

#808 Felhasználó inaktív   janos941127 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

hát.. :Đ nem nagyon de utaltam rá.. :-D meg azt nem merem... félek hogy akkor megsajnál 1 hetet vagy 1 napot járunk aszt csá.. :)

#809 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet

Szerintem ezt ugyan így elmodhatnád neki. Hogy te próbálsz a kedvébe járni, és ha valami baja van veled, azt mondja meg.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#810 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 22. 22:19

Idézet

Idézet

Ragnarökkel a Szerelem hullámhosszán... "Nem akar járni veled? Tapossá' a tökére!"

#811 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 22. 22:20

Idézet

Idézet

Há' nyissá tesó!KépKép Am GS fórumon láttam egy olyan topikot, hogy "Hogyan kell csókolózni"(!!!) Ahoz nagyon kockának kell lenni, hogy valaki onnan tanuljonKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#812 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 22. 22:21

Idézet

Idézet

Idézet

Há' nyissá tesó!KépKép Am GS fórumon láttam egy olyan topikot, hogy "Hogyan kell csókolózni"(!!!) Ahoz nagyon kockának kell lenni, hogy valaki onnan tanuljonKép
Van már olyan topic, hogy ,,hogyan hódítsunk meg egy nőt" szal az sztem jó lesz, nem kell újat nyitni

#813 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2009. 03. 22. 22:22

Idézet

Hát ha ez velem/barátnőmmel történt volna/történne meg, akkor a minimum, hogy a szarrágót aki bekavart legyen fiú/lány feldarabolom. Barátnőmmel meg megbeszélném, hogy miért bízik meg jobban másokban mint bennem.

Ez csak K2nek-> <- Ez csak K2nek

Azért nem priviben csakmert sajt. Kép

100% hogy nem...De ha mindent tudnál akkor nem kérdeznéd:) De így sokkal izgalmasabb:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#814 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 22. 22:22

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Van már olyan topic, hogy ,,hogyan hódítsunk meg egy nőt" szal az sztem jó lesz, nem kell újat nyitni
Pont ezt akartam mondani.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#815 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 22. 22:23

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Vezényelj oda mester Kép (vagy a tökeidre lépek Kép)

#816 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 23. 05:35

Idézet

hát.. :Đ nem nagyon de utaltam rá.. :-D meg azt nem merem... félek hogy akkor megsajnál 1 hetet vagy 1 napot járunk aszt csá.. :)
Jani, én megértelek, de nem kelll minden 3. szó után odaírni, hogy :)... Oké?? teljesen átláthatatléanná teszi a szöveget.

#817 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 29. 21:05

Emlékeztek milyen nevet mondtam útodnak, mikor lemondott Gyurcsány Ferenc? Emlékeztek? Nos ma este történik valami...

Nem vagyok jós...sem mágus...de ha holnap kiderül amit megmondtam előre, akkor az lesz amit megígértem: nem politizálok többet! Nem lesz értelme!

Nemtudom sírjak e vagy nevessek....

Kép
Kép
Kép

#818 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 21:09

Idézet

Emlékeztek milyen nevet mondtam útodnak, mikor lemondott Gyurcsány Ferenc? Emlékeztek? Nos ma este történik valami...

Nem vagyok jós...sem mágus...de ha holnap kiderül amit megmondtam előre, akkor az lesz amit megígértem: nem politizálok többet! Nem lesz értelme!

Nemtudom sírjak e vagy nevessek....

Kész vicc, ami most itt folyik... A jelen helyzetben erősen fontolóra kezdtem venni, hogy amint lehet elhúzzak ebből az országból... Van valami olyan weboldal ami leírja azt, hogy hogyan működik ez a másországbaköltözés, mert gondolom nem úgy van az, hogy fogom a motyót, oszt kalap.

Porch Monkey 4 Life!

#819 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 29. 21:17

Idézet

Kész vicc, ami most itt folyik... A jelen helyzetben erősen fontolóra kezdtem venni, hogy amint lehet elhúzzak ebből az országból...
Ezen én is gondolkozom (bár nem politikai okokból, egyszerű kaland vágyból). Pont ezért nem foglalkozom a politikával. Sz@rok az egészbe! Nem idegesítem ezzel magam.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#820 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 29. 21:21

Idézet

Idézet

Kész vicc, ami most itt folyik... A jelen helyzetben erősen fontolóra kezdtem venni, hogy amint lehet elhúzzak ebből az országból...
Ezen én is gondolkozom (bár nem politikai okokból, egyszerű kaland vágyból). Pont ezért nem foglalkozom a politikával. Sz@rok az egészbe! Nem idegesítem ezzel magam.
Nekem már szinte biztos, hogy 2 év múlva megyek Norvégiába. 4 évre minimum.

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.