HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#841 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 30. 15:06

És lehet ezt még fokozni. [origo] másképp
Kép
Kép
Kép

#842 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 30. 15:13

Idézet

Direkt nem jó link vagy mi? A tied se jó meg Guppi-é se

#843 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 30. 15:16

Idézet

Idézet

frissits be fog jönniKép
hogy ezen mennyit lehet röhögniKép

#844 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 30. 15:28

Idézet

Idézet

Nyomkodd az F5 -t be fog jönni.
Kép
Kép
Kép

#845 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 30. 15:31

Idézet

Az igen! Én nem csodálkoznék ha pár nap múlva valamelyik újságban apróhirdetésként lenne hogy minszterelnököt keresünk.Kép
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#846 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 30. 15:54

Idézet

Tarolt a pöcsarcú Brawn GP!KépKépKép

#847 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 31. 13:57

Megjelentek a katicák dzsipszi változatai

#848 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 31. 14:00

Idézet

Dakota katica :Đ
Kép
Kép
Kép

#849 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2009. 03. 31. 14:15

Idézet

Vmelyik nap hozzank is berepult egy fekete itt Pesten, neztem is, hogy milyen ronda peldany, aztan kipockoltem az ablakon.
Kép
Kép

#850 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 31. 14:16

Idézet

Idézet

Vmelyik nap hozzank is berepult egy fekete itt Pesten, neztem is, hogy milyen ronda peldany, aztan kipockoltem az ablakon.
Hát ilyen feka bogarak a GK talin nem lesznek! :-D
Kép
Kép
Kép

#851 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 31. 15:15

Most voltam a Népstadionnál. Jegyet akartam venni a holnapi mecsre de a portás már azzal fogadott hogy elfogyott pedig még csak köszöntem neki.Kép Azt mondta hogy csak ma kb 50ezredszerre mondja el. (Amíg beszéltem vele 3an jöttek szintén ez ügybe!) Mint kiderült nem sokkal az után fogyott el hogy el kezték árulni őket.....
Hát ha már én nem jutok ki akkor remélem legalább jó lesz a hangulat!Kép

Hajrá Magyarok!

Kép

#852 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 31. 18:25

Nos...egy kis matek:

Egy egyszer[font=" 'Times New Roman CE'; font-weight: bold"]ű[/font] számítás, megdöbbent[font=" 'Times New Roman CE'; font-weight: bold"]ő[/font] eredmény
Egy tévénéz
[font=" 'Times New Roman CE'; font-weight: bold"]ő[/font] egyszer[font=" 'Times New Roman CE'; font-weight: bold"]ű[/font] számítása és a CNN-nek elküldött megjegyzése

Az adófizet
[font=" 'Times New Roman CE'"]ő[/font]k pénzéb[font=" 'Times New Roman CE'"]ő[/font]l tervezett banki helyreállító terv a következ[font=" 'Times New Roman CE'"]ő[/font] összegekbe fog kerülni: 700 milliárd dollár az amerikai helyreállító tervben + a már kiadott 500 milliárd + azok az euró milliárdok, amelyeket az európai kormányok adnak az Európában válságba került bankoknak.

Hogy csak egy áttekintést megpróbáljon felvázolni arról, hogy ez pontosan mit is jelent, a tévénéz
[font=" 'Times New Roman CE'"]ő[/font] a következ[font=" 'Times New Roman CE'"]ő[/font] számítást végezte el:

"A Földbolygón 6,7 milliárd ember él. Ha csak az amerikai tervben szerepl
[font=" 'Times New Roman CE'; font-weight: bold"]ő[/font] 700 milliárd dollárt vesszük, és ezt elosztjuk a Föld lakosainak számával, 6,7 milliárddal, akkor az lakosonként 104 millió dollárra jön ki fejenként."
"Ha ezt a pénzösszeget odaadnánk minden egyes földlakónak, akkor nem csak hogy a szegénységet számolnánk fel gyökeresen általa, hanem minden földlakó milliomossá válna."

Következtetésképpen a következ
[font=" 'Times New Roman CE'"]ő[/font]t mondja: "Nekem úgy t[font=" 'Times New Roman CE'"]ű[/font]nik, hogy valódi probléma merül fel a vagyon felosztásával kapcsolatban."

Ha Franciaország esetét vesszük a 26 milliárd euróval, amelyet a kormány ruházott be az adófizet
[font=" 'Times New Roman CE'"]ő[/font]k pénzéb[font=" 'Times New Roman CE'"]ő[/font]l:
26 milliárd 60 millió lakosra: az annyi mint 433,33 millió euró fejenként. Ha egy négytagú családot veszünk, az 1,733 milliárd családonként. Ekkora összeggel a családok b
[font=" 'Times New Roman CE'"]ő[/font]ven vissza tudták volna fizetni jelzálog tartozásaikat, és akkor nem robbant volna ki válság. Még egy jóval szerényebb összeggel is megtehették volna ugyanezt, ráadásul a fogyasztást is fellendíthették volna.

A válság azonban itt van, és a kormányok csak gúnyolódnak rajtunk. A pénz azokhoz vándorol, akik spekulációikkal veszítik el a mi pénzünket, így nem marad már semmi az embereknek.

Kép
Kép
Kép

#853 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 31. 18:51

Idézet

Nos...egy kis matek:

Egy egyszer[font=" 'Times New Roman CE'; font-weight: bold"]ű[/font] számítás, megdöbbent[font=" 'Times New Roman CE'; font-weight: bold"]ő[/font] eredmény
Egy tévénéz
[font=" 'Times New Roman CE'; font-weight: bold"]ő[/font] egyszer[font=" 'Times New Roman CE'; font-weight: bold"]ű[/font] számítása és a CNN-nek elküldött megjegyzése

Az adófizet
[font=" 'Times New Roman CE'"]ő[/font]k pénzéb[font=" 'Times New Roman CE'"]ő[/font]l tervezett banki helyreállító terv a következ[font=" 'Times New Roman CE'"]ő[/font] összegekbe fog kerülni: 700 milliárd dollár az amerikai helyreállító tervben + a már kiadott 500 milliárd + azok az euró milliárdok, amelyeket az európai kormányok adnak az Európában válságba került bankoknak.

Hogy csak egy áttekintést megpróbáljon felvázolni arról, hogy ez pontosan mit is jelent, a tévénéz
[font=" 'Times New Roman CE'"]ő[/font] a következ[font=" 'Times New Roman CE'"]ő[/font] számítást végezte el:

[font=" 'Times New Roman CE'; font-weight: bold"]ő[/font] 700 milliárd dollárt vesszük, és ezt elosztjuk a Föld lakosainak számával, 6,7 milliárddal, akkor az lakosonként 104 millió dollárra jön ki fejenként."
"Ha ezt a pénzösszeget odaadnánk minden egyes földlakónak, akkor nem csak hogy a szegénységet számolnánk fel gyökeresen általa, hanem minden földlakó milliomossá válna."

[font=" 'Times New Roman CE'"]ő[/font]t mondja: "Nekem úgy t[font=" 'Times New Roman CE'"]ű[/font]nik, hogy valódi probléma merül fel a vagyon felosztásával kapcsolatban."

Ha Franciaország esetét vesszük a 26 milliárd euróval, amelyet a kormány ruházott be az adófizet
[font=" 'Times New Roman CE'"]ő[/font]k pénzéb[font=" 'Times New Roman CE'"]ő[/font]l:
26 milliárd 60 millió lakosra: az annyi mint 433,33 millió euró fejenként. Ha egy négytagú családot veszünk, az 1,733 milliárd családonként. Ekkora összeggel a családok b
[font=" 'Times New Roman CE'"]ő[/font]ven vissza tudták volna fizetni jelzálog tartozásaikat, és akkor nem robbant volna ki válság. Még egy jóval szerényebb összeggel is megtehették volna ugyanezt, ráadásul a fogyasztást is fellendíthették volna.

A válság azonban itt van, és a kormányok csak gúnyolódnak rajtunk. A pénz azokhoz vándorol, akik spekulációikkal veszítik el a mi pénzünket, így nem marad már semmi az embereknek.
Ez a számítás nekem sántít mert a 700milliárd az ugye 7x1011 a 6,9milliárd meg 6,9x109. Namost ha ezt elosztod egymással 7x1011/(6,9x109) tudsz egyszerűsíteni 109-nel akkor a tört számlálójában 7x102=700 marad nevezőjében pedig 6,9 ha ezt elosztod (6,9 vehetjuk 7-nek) akkor mindössze 100 (101,44 ha pontosak akarunk lenni) dollár jut egy emberre. Nem tudom sztem jól számoltam ha hibáztam pls szóljatok.
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#854 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 31. 19:03

Nem tévedsz...igazad van. Mentségemre legyen mondva, csak bemásoltam, most kaptam emailban. De még így is...gondolj bele. Durván 2000Mrd dollárnyi pénz szétosztásáról van szó (világszerte!) azért az marhán nem kevés!
Kép
Kép
Kép

#855 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 31. 20:15

Idézet

Nos...egy kis matek:

Egy tévénéz

Az adófizet

James,irto nagy bakik vannak benne matematikailag,kajakra el vannak irva a helyiertekek,ott van a francia eset.26 milliard az osszeg,csaladonkent 1 milliard=26 csalad,ami nem az orszag teljes lakossaga azert,de minden rossz benne

#856 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 31. 21:16

jó-jó.--- látom én is... :Đ

Kép
Kép
Kép

#857 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 31. 21:22

A lényegen ezek nagyon nem változtatnak. Én már 10 millával eltengődnék. :Đ Szerintem elég sokan vannak ezzel így.

#858 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 01. 07:44

Ezt elolvasva, elsőre már nagyon sántított, így kora reggel. Gratula az amcsi emberek észjárásának, s a CNN-nek is, ha ezt valóban leközölték a TV-ben. Tehát a 700 milliárdos lóvé, 6,7 milliárd emberre lebontva=104$. A francia 26 milliárd, 60 millió emberre, családokra lebontba=108 EUR.Jó, hogy ebből nem lett polgárháború az amcsiknál. :)Gyakorlatilag számológép sem kell hozzá, fejben is elosztható a 700, 6,7-el. :)Szerintem ezt az egészet Örl öccse, Rendi számolta ki. :Đ:):-D

#859 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 05. 11:40

Nos anya mesélte a következő hírt. Ő az egészet az egyik professzorától hallotta aki 30 évvel ezelőtt agrár mérnök volt és most több tudományos akadémia professzora és doktora.

Tehát 30 évvel ezelőtt kezdték el visszatelepíteni a szürkemarhákat. De ugye ehhez kellett valami táp, hogy legyen mit ennie a barmainak. Ezért magyarország úgy döntött, hogy olcsó megoldást választanak. A szójalisztet, ami ugye amerikából származik. (Azok már akkor is ilyen szója buzik voltak, nem ettek túl sok húst...) Csakhogy a szójalisztben található egy fuzarium nevű gomba féle ami az állatokra nincs kihatással. CSAKHOGY! (és itt jön a csavar) A marhák megeszik a fuzariumos szóját és ugye kiszarják, mi okos magyarok meg biotrágyával szórjuk be a földeinket, amin szépen megtelepedett a fuzarium. Ezek főleg a búzaterményekre kerültek, aminek a külső barna héján telepszik meg. Ebből lesznek a finom korpás kenyerek/zsömlék és a barna kenyerek. FIGYELMEZTETEK MINDENKIT! A fuzarium gomba fertőzése emberre való tekintettel súlyos károkat képes okozni. Hajhullás, bőrbetegségek, nőknél vetélés. Úgyhogy az általunk "fúdekibaszottegészségesnek" titulált korpás/barna pékáruk mégsem olyan egészségesek.

Az infó mindennél valószínűbb, hogy biztos, mivel a professzor úr (akinek a nevét nem említeném meg) 30 évvel ezelőtt az ilyen áruk beszerzéséért volt felelős. (persze nem egyedül ő!)

#860 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 18. 18:48

Az ilyen kretének miatt ítélik el a gamer társadalmat.

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.