HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#101 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 06. 10:36

Apám a hányinger kerülget...ez valami iszonyat szörnyű
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#102 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 06. 11:12

Reflex koma. Légyszives csinálj valamit ezzel a hozzászólásoddal, mert ide járnak gyerekek is, nem biztos hogy ezt olvasniuk kéne!

#103 Felhasználó inaktív   Deadrick 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 06. 11:59

Idézet

Na EZ botranyos!
Kép
Egy cigró horogkeresztes polóbanKépKépKép
Hát az kizárt dolog, mer' én nemtudom!

#104 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 07. 06. 15:31

REXLEX: Intelligens embernek ismertelek meg, ugyhogy bizonyara meg fogod erteni, hogy toroltem a hozzaszolasodat.... egyebkent megneztem a site-ot, es valoban iszonyat sokkal inkabb iszonyat, mint botranyos... hosszu orakat toltottem azzal, hogy elolvastam par esetet es teljesen kiboritott a dolog... jobb, ha a mai fiatalsag nem talalkozik a szuksegesnel hamarabb ezekkel az esetekkel. Itt nalunk legalabbis nem kene... szerintem... eleg, ha csak bekapcsoljak a tv-t...

Szoval remelem nem haragszol azert, hogy toroltem a hozzaszolast...

UVD!

"$"

Kép

#105 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 06. 23:18

Idézet

REXLEX: Intelligens embernek ismertelek meg, ugyhogy bizonyara meg fogod erteni, hogy toroltem a hozzaszolasodat.... egyebkent megneztem a site-ot, es valoban iszonyat sokkal inkabb iszonyat, mint botranyos... hosszu orakat toltottem azzal, hogy elolvastam par esetet es teljesen kiboritott a dolog... jobb, ha a mai fiatalsag nem talalkozik a szuksegesnel hamarabb ezekkel az esetekkel. Itt nalunk legalabbis nem kene... szerintem... eleg, ha csak bekapcsoljak a tv-t...

UVD!

"$"
Mi volt aaaz? KépKépKép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#106 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 07. 06. 23:32

priviben elkuldtem a linket, avi.
Kép
Kép

#107 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 07. 07. 06:45

Idézet

UVD!

"$"
Beláttam hibámat, egyetértek, hamut hintek a fejemre...

#108 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 09:16

Végülis nem kell vezekelned, mert tényleg botrányos volt, bár szerintem már azon túl is lépett és gusztustalan lett! Kép

#109 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 07. 07. 14:27

nem tudom, ki mennyire figyeli az esemenyeket, de aki lemaradt volna a delelotti ujabb terrortamadasrol, az itt alaposan utanaolvashat...

http://index.hu/stat...lfold/tube7693/
Kép
Kép

#110 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 14:37

Hangulatváltozás topicban már volt is szó róla ecsém! Kép

Hozzáteszem, így, hogy londonban ilyet csinátak...sszerintem seperc alatt bárhol megtehetik ugyanezt! Para szerintem ez eléggé! Kép

#111 Guest__*

Elküldve: 2005. 07. 16. 13:57

Olvastam valahol hogy az angol futballhuligánok ellencsapást terveznek az országukban élő gyanus arcok ellen. Na ha a sok tapló angol bunkó beindul, akkor előre látom hogy a hiradóban érdeke s dolgokat fogok látni.

#112 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 16. 22:16

Idézet

Olvastam valahol hogy az angol futballhuligánok ellencsapást terveznek az országukban élő gyanus arcok ellen. Na ha a sok tapló angol bunkó beindul, akkor előre látom hogy a hiradóban érdeke s dolgokat fogok látni.
Odanézz! Az az alak ott nem gyanús? DEEEE! És akkor 34 idióta futball drukker nekimegy a nagymamának, akin épp az unokája bőrkabátja van, mert fázott és az odaadta neki... Kép

#113 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 17. 09:16

Idézet

Idézet

Odanézz! Az az alak ott nem gyanús? DEEEE! És akkor 34 idióta futball drukker nekimegy a nagymamának, akin épp az unokája bőrkabátja van, mert fázott és az odaadta neki... Kép
Hat meg ha ez a pelda egy picit butasag is, de van benne valami. Az biztos h ha ezek a taplok nekiallnak bosszuhadjaratot folytatni akkor annak rengeteg artatlan ember fog aldozataul esni (csak ugy mint a terrorcselekmenyeknek, es ezzel maris lealacsonyodtak a terroristak szintjere, dehat mit varsz futballdrukkerektol!!!)
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#114 Guest__*

Elküldve: 2005. 07. 17. 10:13

Emlékszem hogy a Szept11. után is volt olyan hogy összevertek az amcsik egy indiait mert azt hitték hogy terrorista, vagyis csak azért mert sötétebb vaolt a bőre. Pedig egészen más kultura és vallás.

#115 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 17. 11:17

Gyerekek! Ki tudja, hogy a terrorizmus mit hoz ki az emberből?! Remélem, hogy nekünk soha nem kell megtudni!!!!!

#116 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 07. 30. 23:55

talaltam egy jopofa kis oldalt, melyen hires szineszek, sportolok, zeneszek stb letartoztatasa utani rendorsegi fenykepek kozott lehet valogatni. a fenykep mellett altalaban ottvan datum meg a letartoztatas oka is. jopofa
http://www.thesmokin...hots/index.html
Kép
Kép

#117 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 01:33

Idézet

talaltam egy jopofa kis oldalt, melyen hires szineszek, sportolok, zeneszek stb letartoztatasa utani rendorsegi fenykepek kozott lehet valogatni. a fenykep mellett altalaban ottvan datum meg a letartoztatas oka is. jopofa
http://www.thesmokin...hots/index.html
Ebből látszik, h minden amit tesznek a kamerának szól.Egy őszinte mosolyuk nincs...és ezekért rajonganak egyesek...no comment!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#118 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 09:32

őszinte mosoly? LoL az embernek nyilván ehhez van kedve mikor épp hűvösre teszik. imádom az ilyen műfelháborodásokat. :Đ

egyébként meg: Steve McQueen Kép

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#119 Guest__*

Elküldve: 2005. 07. 31. 10:29

Most írtam meg a levelet, amit a Blikk szerkesztőségének írtam. Már eddig is undorodtam tőlük, de most betellt a pohár... Bemásolom a levelet, és a képet. Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is!

Kép

Tisztelt szerkesztőség!

A napokban megjelent egyik újságjuk a kezembe került (aminek a címlapján a hőséget taglalják), és belelapoztam. Felháborodással vettem észre, hogy Önök a hátoldalon arról indítanak 'SMS-JÁTÉKOT' hogy vajon a 7 fős legénység meghal e egy katasztrófában.
Kíváncsi lennék, milyen indokból indítanak el egy ilyen 'jó kis játékot', ahol azzal lehet nyerni, hogy valóban ott maradnak e azok az asztronauták. Egyáltalán maguknak hogy esne, ha magukról indítanának ilyen szavazást?

Tisztelettel,
Keczán Máté

#120 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 11:10

ha -ne adj isten- megint darabokban jönne le, remélem leradírozza a szerkesztőségüket is a térképről.
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.