HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#181 Felhasználó inaktív   Cheesy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 18. 13:45

Elolvastam az azsia.net-en a cikket és meg kell mondjam nagyon remélem, h ebből vmi nagy botrány lesz a TV-re nézve és megüti valamiét. Akkor legalább valaki megmutatná, h a média sem garázdálkodhat büntetlenül.

Bár az ey másik kérdés, h a képek valódi tulaján kívül az országban másban még fel sem merült, h az elmndottak és a valóság egyezik-e...
Minden forum jó, kivéve az unalmas forumot.

#182 Felhasználó inaktív   Cheesy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 13:50

Idézet

Elolvastam az azsia.net-en a cikket és meg kell mondjam nagyon remélem, h ebből vmi nagy botrány lesz a TV-re nézve és megüti valamiét. Akkor legalább valaki megmutatná, h a média sem garázdálkodhat büntetlenül.

Bár az ey másik kérdés, h a képek valódi tulaján kívül az országban másban még fel sem merült, h az elmndottak és a valóság egyezik-e...
Ez a mocsok nem engedi szerkeszteni a hszomat. pedig az utsó mondat félreérthető.
Javított:

Bár az ey másik kérdés, h a képek valódi tulaján kívül az országban másban még fel sem merült (a kérdéses műsor megtekintése után), h az elmndottak és a valóság egyezik-e...
Minden forum jó, kivéve az unalmas forumot.

#183 Felhasználó inaktív   rpgboci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 15:52

hát én aszondom hogy ne nézzetek tv-t.
de ha néztek akkor meg vmi Discovery és társai adot, mert azok legalább érdekesek.
én se nézek mást.
Disciples 3 fan leszek.... :D

#184 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 18. 15:58

ez tényleg elég szemét dolog. igaza van Kormosnak. Ahelyett, hogy kijavítanák a hazugságukat, 'csakazértis' alapon védik azt. szemétség ráadásul törvénysértő is.

#185 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 16:39

Aki teheti regisztraljon azsia.net-re es biztositsa tamogatasarol Guczot! Neki is jol esik ebben biztos vagyok! Es ha balhe kerekedik az egeszbol akkor majd lehet kommentalni a dolgokat is!
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#186 Felhasználó inaktív   ekho 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 19:01

Idézet

Aki teheti regisztraljon azsia.net-re es biztositsa tamogatasarol Guczot! Neki is jol esik ebben biztos vagyok! Es ha balhe kerekedik az egeszbol akkor majd lehet kommentalni a dolgokat is!
Regeltem,támogatom,Ázsia rulez, Tv2 meg tehet egy szívességet...

Mellesleg aki ismer,az tudja hogy mennyire tisztelem és imádom a női nemet úgy egészében,de ennek a riporternőnek csak a levele alapján zokszónélkül az arcára fagyasztanám azt az önelégült vigyort amit a mocskos levelének az írása közben vághatott...Kép

#187 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 08. 19. 10:09

Idézet

Idézet

Avi! Mit vársz egy kereskedelmi csatornától???? Pénz és szenzációhajhász az összes. Sajnos pénz beszél a kutya meg.... hát igen. A kutya is ezeket a csatornákat nézi. Kép

Nekem személy szerint nem ér meg annyit hogy ilyenen felrántsam az agyamat, nemhogy még lázadozzak is miatta. Kép

En azert huztam fel magam rajta mert 1. ismerem Guczot szemelyesen 2. a pofadbahazudnak es meg nekik all feljebb... szegyen es kesz...
Neked miota uj az a teny, hogy a media folyton hazudik???? Sajnalom, hogy te meg csak most haborodtal fel ezen... Kép
Kép

#188 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 19. 15:06

Idézet

Kép
A TV2 mondjon le!

Eloszor felvazolnam mindenkinek mirol van szo: Itt Shanghai kozeleben van egy europa park nevu hely ami befuccsolt de nem is ez a lenyeg. Europa tobb nevetesseget is lemasoltak kicsivel kisebben mint az eredeti, koztunk kis hazank Hosok Tere-t is. Idaig minden "oke". Otthon ebbol sok cikk kerekedett, de mindezek kozul csak a TV2 mokka c. musoraban leadott volt felhaborito. Miert is? Mondjuk azert mert az ott meginterjuholt Hadas Krisztina a bemutatott fotokat sajatjakent kommentalta, es hazudozott is meg melle egy sort. Miutan a kepek eredeti (jogos) tulajdonosa ezt felhantorgatta nekik, ok agressziv modon valaszoltak, okitottak, sertodoskodtek es meg sorolhatnam de EZEN a linken mindenki elolvashatja a pontos elozmenyt es a fejlemenyeket is! Szeretenk mindenkit megkerni (Guczo neveben is aki az azsia.net tulajdonosa, es a fenykepek keszitoje) h amilyen forumokon csak lehet inditsunk rombolo kritikakat magyarorszag amugy se tul nivus tevecsatornaja ellen! Nem szabad hagyni h mindent megengedjenek maguknak ezek a nulla adok! Ezek alapjan barmikor megtehetik h a GK-rol lekozolnek egy sajat irasunkat es sajatjunkkent tuntetik fel (es ez nem csak minket, hanem az osszes internetes oldalt fenyegeti!) Ne hagyjuk h elszabaduljon a szeker ezekkel a nagypofaju arrogans TVsekkel!!!

Avium
Erre egy szó a válasz: undorító!!! Kép

#189 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 16:29

Idézet

Idézet

Idézet

Avi! Mit vársz egy kereskedelmi csatornától???? Pénz és szenzációhajhász az összes. Sajnos pénz beszél a kutya meg.... hát igen. A kutya is ezeket a csatornákat nézi. Kép

Nekem személy szerint nem ér meg annyit hogy ilyenen felrántsam az agyamat, nemhogy még lázadozzak is miatta. Kép

En azert huztam fel magam rajta mert 1. ismerem Guczot szemelyesen 2. a pofadbahazudnak es meg nekik all feljebb... szegyen es kesz...
Neked miota uj az a teny, hogy a media folyton hazudik???? Sajnalom, hogy te meg csak most haborodtal fel ezen... Kép
pfff... azt hiszem nem latod at a lenyeget... mindenki tudja h hazudnak, de itt most egy konkret dologrol van szo... elolvastad egyaltalan a leveleket h milyen stilusban valaszolgattak? neharagudj de emiatt most felesleges volt ezt a hozzaszolast leirnod..
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#190 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 19:31

Na vegre eljutott az INDEX-ig a botrany! Mint mar emlitettem: A TV2 MONDJON LE!

#191 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 08. 19. 23:33

Idézet

elolvastam a cikkuket, eleg komolyan lehuzzak hadas kisasszonyt, termeszetesen teljes joggal, ennek orulok is. nem lepodnek meg, ha berepelne mindenkit ilyen mondva csinalt becsuletsertes es tarsai urugyekkel...
Kép
Kép

#192 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 23:35

Idézet

Idézet

elolvastam a cikkuket, eleg komolyan lehuzzak hadas kisasszonyt, termeszetesen teljes joggal, ennek orulok is. nem lepodnek meg, ha berepelne mindenkit ilyen mondva csinalt becsuletsertes es tarsai urugyekkel...
Hat szerintem is eleg komoly pereskedesek lesznek meg ebbol Kép

#193 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 08. 19. 23:37

de miert ilyen hulye? eleg lenne egyik musorban bocsanatot kernie es maris el lenne felejtve az ugy... legalabbis en nem foglalkoznek vele tovabb
Kép
Kép

#194 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 23:38

Idézet

de miert ilyen hulye? eleg lenne egyik musorban bocsanatot kernie es maris el lenne felejtve az ugy... legalabbis en nem foglalkoznek vele tovabb
Igazabol Guczo is kb ennyit akart volna elerni, ehelyett a csajnak sikerult egy hatalmas balhet kerekitenie belole...

#195 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 08. 19. 23:42

de most komolyan, hogy tudja valaki elvegezni a foiskolat, bekerulni az egyik legnagyobb magyar kereskedelmi TV-hez, ott musort vezetni, ha ilyen alpari modon valaszol egy amugy normalis hangnemben megirt, kulturalt levelre... ugy ertem 1-1 ilyen eset sok mindent elarul a level feladojarol! mekkora egy picsa lehet az eletben
Kép
Kép

#196 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 23:45

Idézet

de most komolyan, hogy tudja valaki elvegezni a foiskolat, bekerulni az egyik legnagyobb magyar kereskedelmi TV-hez, ott musort vezetni, ha ilyen alpari modon valaszol egy amugy normalis hangnemben megirt, kulturalt levelre... ugy ertem 1-1 ilyen eset sok mindent elarul a level feladojarol! mekkora egy picsa lehet az eletben
Nem vagyok benne biztos h Guczo levele nem volt felhaborodott amikor megirta. Masreszrol pedig tudod a csajoknak konyebb ilyen allast megszerezni egy-ket (vagy jonehany) beterdelessel (igy megy ez manapsag).

#197 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 18:09

http://index.hu/tech/net/tonnet0824/

150 gb a limit...ennyit a korlátlan netünkről!!Kép
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#198 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 27. 00:28

Reklámlehetőség másokknak ezzel a szöveggel: - Nálunk az internet VALOBAN korlátlan! (és nincs apróbetűs kibuvó lehetőség)

Nemtudom mért gond ez nekik, hiszen semmi "mukáért" keresik halálra magukat, hisz az internet nem kerül fizikai munkába mint egy útépítés. Akkor meg mire a korlátozás a több letöltéstöl nem romliki el a vonal minősége. Vagy lesz majd erre is adó azal a címmel, hogy információs csatorna használati adó vagy ilyesmi.

#199 Felhasználó inaktív   ekho 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 27. 02:40

Idézet

Reklámlehetőség másokknak ezzel a szöveggel: - Nálunk az internet VALOBAN korlátlan! (és nincs apróbetűs kibuvó lehetőség)

Nemtudom mért gond ez nekik, hiszen semmi "mukáért" keresik halálra magukat, hisz az internet nem kerül fizikai munkába mint egy útépítés. Akkor meg mire a korlátozás a több letöltéstöl nem romliki el a vonal minősége. Vagy lesz majd erre is adó azal a címmel, hogy információs csatorna használati adó vagy ilyesmi.
Azért karbantartás az van,az embereket fizetni kell,máskülönben meg:

JAJJ NE KIABÁLD EL,MÉG MEGHALLJÁKKép

amúgy továbbra is ezt az összes T...nakKép

#200 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 27. 09:58

Idézet

Ez olyan, mint a T vs. Tele 2 reklámok, melyekben nyíltan gyalázza egymást a két cég.

Az adó meg lassan a levegőre is ki lesz vetve. A T egyébként nagyon elszállt magától. Méhogy sok letöltés... A T a warezból él, ahogy a legtöbb korlátlan netszolgáltató, ez nyílt titok.
Gaming is beliving...

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.