Idézet
Azért ez az ingatlanadó is elég botrányos, nem?
Mi az, hogy >30 milliónál házakra ugyanakkora mennyiségű adó van ki szabva. Mi egy 30-40 millió közti házban élünk. Most akinek 80 milliós és még futná 3 másikra, az ugyanannyit fizessen, mint mi?
Ez azért egy elég érdekes dolog.

Érdekes, valóban... Én nem állnék neki politizálni, csak annyit mondanák, hogy ez tényleg a mai Magyarország... "Mindenki letérdel, csak mi nem" és társai...
Ennek ellenére nem hiszem, hogy bele fogunk halni. Egyszerű emberként nem sokat fogunk fel a válságból, és sajnos a legtöbben azt sem, hogy az ellenzék sem tud varázsolni, a sz_r az sz_r, akárhogy tálaljuk. A legfontosabb most mindenképp az, hogy az állam valamennyire talpraálljon, és ha ehhez ez kell, akkor ez kell.
Hangsúlyoznám, hogy mindez az én szubjektív véleményem... Nem vagyok MSZPs, se Fideszes, sőt, megától a politikától is tartózkodom legtöbbször, főleg azért, mert nem értek hozzá. Lehet, hogy amit leírtam, f_szság, de én, mint olyan, aki a Híradóból informálódik, nincsenek kapcsolatai felfelé, ráadásul még jólszituáltan sz_rik is az egészre, így gondolom. Lehet engem megdobálni, ha esetleg f_szságot mondtam.